under huden kliar dina elaka kommentarer

Tillbaks i Motala efter tre korta men intensiva dagar i Hultsfred

Fredagen blev kort och lite annorlunda kan vi säga, Tåget gick sönder strax efter att vi gått på det och vi rullat iväg några minuter, så vi fick gott sitta där i många minuter innan dom bestämde sig för att åka tillbaks till linköping igen. Där visste tågvärdinnan inte hur vi skulle ordna med resorna, men tillslut gick det så långt att vi fick nöja oss med att vänligt vänta till nästa tåg gick, vilket var två timmar senare, yeeey! Så fredagskvällen spenderades kort och gott med att gå hem till mamma, gå ut med john-john, glo tv och sen sova.

Lördagen spenderades mestadels på Hultsfredsmarknaden,jag och älsk gick där och strosade runt lite, hittade inget märkvärdigt tråkigt nog. Men var riktigt trevligt en då. Därefter träffade vi pappa, Lotta och bror. Så jag fick en försenad födelsedagspresent utav henric, tackar tackar,♥ Riktigt glad!! Sedan åkte vi bil hem till mamma och åt god tre kronors pizza, sedan blev det film + godis. Och sen kallade sängen!
           


       fick av broooor ♥

Idag söndag, firade vi mamma och kort efteråt begav vi oss med bil mot Motala, gjorde ett shopping stopp i Linköping och köpte lite små prylar. Sedan har vi mest packat upp lite smått och bara tagit det lugnt.

Nu blir det väl att börja laga lite lättare mat och sedan se klart en film och äta Ben & jerry glass :)

 


Kommentarer
- Alexandra! säger:

Trist med tåget där. =/



Åh, tusan vad jag vill gå på en riktig marknad!

2010-09-03 | 13:38:58
Bloggadress: http://ninjafruit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback