En dag i taget annars kan det få va

Mina planer dog visst ut lite, Så det vart inte mycket läxläsning alls under dagen.
Tog istället och passade på att vara ute i det super fina vädret. Vi spelade kubb tillsammans med Älsk, Jonna, Jesper, Jerry och Jonny. Det var mycket roligt och det var verkligen jätte fint sommarväder.

Nu ska vi gå mot Östenssons  och inhandla lite smått och gott för kvällen, vi ska kolla på filmen Dear John.
             
             

En arg rebell, John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv. Det är tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt stark och Savannah lovar att vänta på John tills han har avslutat sin tjänstgöring inom armén. Men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att ta värvning igen. Under den långa tid som John är borta förälskar sig Savannah i en annan man. När John kommer hem igen inser han Savannah är hans livs stora kärlek trots att hon är gift med en annan – och tar i och med det hans livs svåraste beslut. Källa: moviezine.se

        Har även provsmakat två nyinkommna kinder produkter.
  
Kinder Milk-Slice består av en krämig fyllning av mjölk och honung mellan två kakskivor. Men den föll mig inte i smaken, hade förväntat mig god choklad men fick en mjuk kakbit istället. Nej kinder produkter ska också vara kinderäggssmak på. Annars kan det vara.


Kinder Pinguí är en kylskåpskall chokladbit som görs av färsk mjölk och fin mörk choklad. Dock låg dom inte i varken frysdisk eller en kyldisk, utan låg bland allt annat chokladgodis. Därför smakade vi den direkt som den var och jag kan bara säga att den inte uppfyllde något krav av kindersmak den heller. Så inga plus i kanten för någon av produkterna. Det var bara att kasta efter en smakbit.


Kommentarer
Sarah säger:

Sv: Filmen var jätte bra :-))

2010-05-16 | 10:11:38
Bloggadress: http://sarisafari.blogg.se/
- Alexandra! säger:

Kinder Milk-Slice ser nästan ut som glassen Sandwich. ;P Trist att ingen smakade typiskt Kinder!



sv: Idag ska jag hem till pappa, inget annat planerat faktiskt. Du då? :)

2010-05-16 | 12:34:54
Bloggadress: http://ninjafruit.blogg.se/
klara de woul säger:

var filmen bra :)?

2010-05-16 | 18:27:22
Bloggadress: http://klaradewoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback