bättre kan du inte

Så äntligen är jag färdig med allt som jag borde ha gjort idag, eller ja förutom packandet men jag tänkte att jag kunde nog få det gjort imorgon istället.
Har nästintill hela dagen på mig att göra det imorgon. Känner nu bara för att mysa med min lillsocka en stund.
Innan det är dags att gå en promenad och sedan åka iväg till Linköping för att senare se bio tillsammans med Nettan och Jonna, ska bli mycket trevligt.

För att även om jag bott i östergötland några år nu så har jag aldrig tidigare sett på bio där. Tror jag inte.
Inte innan jag kan minnas att jag såg bio. Det har varit Motala, Vimmerby och Hultsfred som jag sett på bio.
Och Stockholm en gång för inte så många år sedan.
Sitter förövrigt och förundras mer och mer utav Motala kommun, fick nämligen en kalender nu idag från kommunen och när jag läste i den såg jag att vi nu även ska få en soppbehållare för matrester under våren 2012 samt GRÖNA soppåsar som vi ska lägga matavfall i.

Jag blir så glad över att kommunerna faktiskt tar tag i problemet med just soppor. Att vi försöker återvinna och göra rätt för oss i den mån vi kan. och ju mer hjälp vi får via kommunen destå fler tror jag verkligen börjar på allvar att återvinna och källsortera rätt. Så snart kommer vi alla få hem en matavfallsbehållare samt gröna soppåsar. Läste att där dom sorterar sopporna läser en maskin av om det är just dessa gröna påsar så flyttas dom via robotar dit dom ska för matavfall. Hur coolt är inte det liksom?

Ibland älskar jag människan när vi tänker till lite för jordenskull.
Nu blir det mys i soffan och kanske glo på någon film på tvn.
Puss ha en fin onsdagseftermiddag o kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback