kanske borde ta tag med hårdhandskarna

                   
Man börjar nu märka av att John-john blir större i sin utveckling. Han har kommit in i en fas där han mopsar upp sig för minsta lilla och idag för första gången tog han upp bakbenet när han gjorde sitt behov. Han är med andra ord inte den lilla söta luffsen längre. Utan börjar verkligen vigda sina vyer och trotsa.

Visa vem som bestämmer, är starkast och bäst..
 jag ska verkligen visa att det där är jag!
           
Har även börjat träna lite mer konkret på ensamhetsträning för den lille larvfisen, gick ut med sopporna och jag satte telefonen på inspelning och gud vad han larvade sig, ylade och skällde. Jaja, det där ska vi garanterat få bukt på. :) öva öva öva..

Gårdagen vart lite jobbig och jag var livrädd hela kvällen, åkte in till akuten pga att det gjorde ont när jag andades fick ta massa prover och massa.. Fick sitta livrädd och vänta på svar men inget visade något fel. Så jag fick två värktabletter och råd om att knapra panodil och ipren dom närmsta dagarna. Ni anar inte hur glad och lättad jag kände mig därefter. peppar peppar ta i trä*

Jag är bara riktigt glad att det inte var något allvarligt. En muskelspänning var det vilket man kunde få när man har varit förkyld. Så de närmsta dagarna ska jag vara lite försiktig och vila upp mig. Så jag blir frisk och kry. Tack älskling du anar inte hur mycket gårdagen betydde för mig, jag älskar dig ♥

Just nu sitter jag och väntar på att Nettan ska komma hem, därefter ska vi handla lite mat inför dom kommande dagarna eftersom jag stannar i några dagar innan jag beger mig tillbaks till Hultsfred.Ikväll blir det tacos, eftersom gårdagens kaos orsakade en helkväll på akuten istället för filmys med tacos. 


Kommentarer
- Alexandra! säger:

usch, det är läskigt när andningen inte är som den ska. Tur att det inte var något allvarligt!

2010-07-20 | 15:47:12
Bloggadress: http://ninjafruit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback