inte en vanlig onsdag

Jahopp, idag åker man hem till Hultsfred. Det kommer bli riktigt skönt att bara få vara lite. Men det innebär först en hel dag i linköping på att bara vänta på att mamma och ämli kommer. Lite segt, men en väntan inför något gott är aldrig dåligt, right?

Har läst runt lite på massa olika tidningar nu på morgonkvisten och jag tycker det är rätt tragiskt att Hultsfredsfestivalen lägger ner. 24 år höll det och det är kanske bara är att inse att dem senaste åren inte varit kommunens bästa år. Men vart hamnar vi nu? Hultsfred kommer bli en osynlig fläck på kartan.

Nej nu får jag väll snabba på lite, vet inte när nettans pappa hör av sig och det är dags att bege sig mot Linköping. Så det är bra om jag är förberedd

           
           
           
           

Hoppas ni får en kanon fin onsdag!


the twilight saga eclipse

          
          
Inatt ska vi se denna film, den går kl 23.59 på bio!
Jag Nettan jonna och jesper har bokat platser och kommer att vara där. Kommer bli riktigt spännande och romantiskt i denna film har jag hört, tror säkert att den är minst lika bra som dom andra filmerna.

Är det någon mer där ute som ska kolla Eclipse idag?


pustar ut i några sekunder

åh nu är jag färdig med nästan allt, eller ja jag har inte börjat packat och jag måste till både preem och OKQ8 för att hämta ut lite paket och även duscha john-john och för att inte glömma laga mat.

Men ja i allafall. Jag har hunnit med en massa redan nu!
diskat, dammsugit, dammat, skurat golven, tvättat vissa kläder (för hand), gått ut med john-john x6, tvättat john-johns hundbädd och duschat..

Bara massa pluspoäng till mig. Nu tänkte jag bara sitta här och göra precis ingenting vilket jag är värd. Ja tills john-john vaknar för då blir det en långpromenad ut i det kanon fina vädret. 

                                 
                                 
Hoppas ni får en jätte fin tisdag!

drömmer jag?

Idag kommer det att bli full rulle här hemma, har en hel del saker att ta itu med innan morgondagen och framför allt innan i natt. Ska ju åka hem till Hultsfred imorgon och stannar där ett bra tag fram över, därför behövs det packas ner en hel del grejer både mina och john-johns prylar.

           
jag saknar den jag var. jag saknar Ida och Elliey. jag saknar mormor. jag saknar Natalie och Simon. jag saknar sonja. jag saknar min familj ♥


lek och bus dag idag

          
          
          
          
              
          
          
           
          

Har ägnat all tid idag åt lillemannen, har varit ute och gått en långpromenad och massa kortisar samt varit ute och kastat 'råtta' ett tag. Men inte är busen trött för det, åh nej tvärtom. Men inte gör det något för matte inte alls då :)

Det är så roande så att kolla va han ska hitta på härnäst..
Tänkte snart börja laga mat lagom till älskling kommer hem, korvstroganoff med ris. mumsigt!

Har ni lika fint sommarväder som jag? det är verkligen härligt att bara vara ute!


första doppet för lilleman


Nu under eftermiddagen va vi nere tillsammans med nettans familj vid hundbadet så både shasha och John-john fick svalka av sig lite i denna sommar värme.
Det var john-johns första dopp ute i det blå havet. Och jag måste faktiskt säga att jag tror han tyckte det var ganska behagligt. Han simmade en stund och for sedan upp, där började han frysa stackarn. Han är en lite känslig pojk!

Men jag torkade honom lite sen lekte han lite på stranden och därefter begav vi oss hem. Nu sitter jag här och tar det lite lugnt. Hade tänkt börja med maten när som. Det blir köttfärsås och makaroner, jag längtar lite faktiskt. Är sugen på MAAAT!


känslorna svämmar över kanten idag

Det är verkligen riktigt fint väder ute och här inne i lägenheten sitter jag, haha.
Men jag behöver verkligen vara inomhus nu under förmiddagen för att städa och göra iordning överallt. Varför blir det så fort stökigt här hemma?

Plus att Nettan jobbar och jag ogillar att vara ute själv, jag känner mig så fånig då. Fast jag ska gå en lång promenad med John-john när jag städat klart hade jag tänkt mig. Ska även vänta på ett samtal från mamma så jag vet hur det blir med resan hemmåt.

nej nu ska jag nog börja mitt städande, eller först blir det en runda med vovven.
          
                                     När jag öppnade ögonen imorse
                      och insåg att du inte var där med mig idag heller
                       att du bara försvinner mer och mer från mitt liv
                                       för varje dag som går
                               dör jag mer och mer inombords.


nya tag för varje dag som går

Min midsommar var underbar, den spenderades tillsammans med älsklings hela familj.
Vi satt i parken hela eftermiddagen och en bra bit in på kvällen och bara grillade, åt, pratade, spelade kubb och dom andra spelade fotboll också. John-john var såklart också med och busade med både Shasha och Gizmo.


Idag ska vi inhandla lite mat till kylskåpet och även köpa hem lite godis tills ikväll, då jag älsk och jonna hade tänkt att ha lite filmmys :) Och eftersom vi har alla kanaler igen har jag kikat lite om det fanns något roande ikväll och jag hittade faktiskt en film som verkade riktigt bra. Swing Vote som går ikväll på Tv1000 drama.
                                 
                                 
Filmen: Bud Johnson är en apatisk, ölälskande, trevlig loser som glider genom ett liv som redan passerat och det finns bara en ljuspunkt i hans trista existens, hans underbara 12-åriga dotter Molly. Hon tar hand om dem båda tills det är dags för presidentval och en enda röst ska avgöra vem som vinner posten som USAs president. Rösten är hennes pappas.

Värt att tänka på

Hundens 11 budord

 jag har världens mysigaste John-john ♥
Du är mer än bara en hund, du är en familjemedlem

- Mitt liv varar bara i cirka 15 år. Skild från dig betyder sorg för mig, tänk på det när du skaffar mig.
- Ge mig tid att förstå vad det är du begär av mig.
- Gör mig tillitsfull ty du är mitt hela liv.
- Var inte arg på mig för länge åt gången och spärra inte in mig som straff.
- Du har ditt arbete, dina vänner och nöjen, jag har bara dig.
- Tala till mig även om jag inte förstår dina ord - din stämma översätter allt.
- Vet du att jag aldrig glömmer hur man är mot mig.
- Om du slår mig tänk då på att mina tänder med lätthet kan krossa din hand, men jag använder inte min makt.
- När du blir irriterad på mig för du själv har brått, så tänk på att jag kanske har ont i magen, kanske låg för länge i solen eller bara är trött och ledsen på allt.
- Ge dig tid med mig när jag blir gammal ty även du blir gammal en dag.
- Var hos mig när jag har det svårt ty allt blir lättare för mig om jag har dig.

Bara en hund
  • Ge din hund ett slag – och den ger dig sin förlåtelse.
  • Ge din hund dina hårda ord – och den ger dig sin underkastelse.
  • Ge din hund av din irritation – och den utplånar sig för dig.
  • Ge din hund dina krav – och den ger dig sin lydnad.
  • Ge din hund lite av din oro – och du får oändlig tröst.
  • Ge din hund dina tårar – och den ger dig balsam med sin tunga.
  • Ge din hund lite av din ensamhet – och den ger dig sin trygghet.
  • Ge din hund lite uppmärksamhet – och den ger dig all sin välvillighet.
  • Ge din hund ett vänligt ord – och den ger dig all sin kärlek.
  • Ge din hund lite av din glädje – och den ger dig hundrafalt tillbaka.
  • Ge din hund lite av din kärlek – och den ger dig hela sin själ.

                
                

  • sommaren är äntligen här

    Skara sommarland var jätte roligt och vi hade det hur kul som helst, tältandet var väll. Haha trångt. Men hela resan var en fin upplevelse och jag bara längtar tills vi gör nästa roadtrip, nästa sommar hoppas jag på massa spännande och roliga äventyr. Vi hade vädret på våran sida och vi badade och åkte karuseller, jag vart solbränd och fick blåmärken på halva kroppen men allt det här var så värt det i efterhand. Vi provade även en ny slash smak melon - dock blev jag besviken, kände ingen melonsmak alls. Men nåja nu har vi i allafall testat.

               
       
              
              

    Idag har jag hunnit vara nere på arbetsförmedlingen och fyllt i några papper sen fick jag åka hem. Så ja nu sitter jag bara här och väntar på att Nettan ska komma hem, ska även försöka dammsuga av lite snabbt innan dess. Så det ser lite fräschare ut.

    Några planer inför midsommar?


    skara sommarland

             
             
    Idag åker jag älskling, Jesper och Jonna till Skara sommarland, och bosätter oss i tält på campingplatsen över natten. Det ska bli ett roligt äventyr och jag ser verkligen fram emot det. Ska försöka få lite bilder och sånt, men tänker inte ha med mig systemkameran så det får bli mobilbilder, eventuellt bilder med min andra kamera.

    John-john kommer vara bosatt hos Jerry under dom här två dagarna och kommer få umgås med shasha. Han kommer nog vara jätte glad och få lite semster från all 'träning och inlärning' skulle jag nog tro. Om inte Jerry lär honom något roligt trick vill säga ;)

               
              
                                  Hoppas ni får en bra tisdag och onsdag, 
                            för det vet jag i allafall att jag ska försöka ha!


    Bra att testa innan vi ger oss iväg

               
    Tack älskling för att du är helt jävla underbar!

    Ikväll ska vi testa och öva lite inför veckan som kommer, vi ska tälta här ute på gården jag, älskling, Jonna och Jesper. I ett trångt 2-mans tält. Fast det funkar nog, plus att john-john också ska få vara med på vårt lilla äventyr under natten.

    Han är så söt så, han sover mest just nu så direkt jobbigt vill jag inte påstå att han är. För övrigt har dagen gått åt till att planera, planera och planera. Har även åkt till stan och hämtat ut våra tågbiljetter samt köpt lite färdkost inför vår resa på Tisdag. Både John-john och Shasha var med på våran roadtrip genom stan idag. Jag tror john-john gillar att åka buss. Varmt och mysigt! + det tycker jag också.

    Jaja nu sitter jag mest här och inväntar folket, Så vi kan packa våra väskor och dra ut till gräset. Har köpt en chipspåse jag ska mumsa på ikväll tror jag. Vi ska väll även dra med oss lite spel så vi har något att sysselsätta hos med i natt. 

    Hoppas ni haft en jätte fin lördag!

    vet varken ut eller in

    Om jag bara visste exakt vad jag kände och ville om dagarna, visst hade det varit så mycket lättare då.  För mig, för er, för dig, ja för alla. Nästan i alla fall. Om jag bara visste vad jag trode på och hur jag vill leva mitt liv inom de närmsta 10 åren. Jag vet absolut ingenting, eller jo jag vet att jag känner mig splittrad.

    Idag har varit en både bra dag och dålig dag, eller mer känslomässig dag kanske man ska kalla det. Idag gjorde jag mitt livs svåraste beslut. Eller beslutet i sig var inte så svårt. Däremot att släppa taget. Elliey har nu flyttat ut till en familj som bor här i närheten (mellan motala och linköping) ute på landet. Där hon hör hemma, ute i det fria där hon älskar att vara. Det känns jobbigt för min del, då jag verkligen älskar henne. Men jag tror hon får det helt underbart som en katt ska få ha det. Jag är otroligt ledsen, jag känner mig som en idiot. Jag klarar inte av farväl.

    det ända jag känner för just nu är att gömma mig under mitt täcke, vrida tillbaks tiden och befinna mig i soffan antingen hemma hos pappa (gamla lägenheten) eller i min lägenhet i v-vik, kolla på filmen Festival och bara må allmänt bra, trots allting runt omkring. Försöka lappa ihop mitt liv och bara leva livet. 
                                                       
    Jag saknar min familj, jag saknar Ida, jag saknar Elliey, jag saknar Sonja, Aslan, jag saknar oss. Mina vänner, jag saknar just den där känslan. Jag saknar allt :/


    blandade känslor i blandade tomrum

                            
    Man vill ju jätte gärna ha bilder på sina djur när dom är små, så man ändå har bilder på när dom var pluttiga. Men det svåra i det är ju att dom aldrig är still, ja förutom när dom sover då. Men det resulterar inte i så roliga bilder tråkigt nog. Haha så nästan alla bilder ja har är på antingen bara rumpan, svansen eller en tass eller otroligt suddiga hopp bilder. Jaja övning ger nog färdighet.

    Dagen ser ut som alla andra dagar, gå ut med lillskiten, vänta på nettan och laga mat. Ikväll ska vi kolla någon film troligtvis. Imorgon ser dagen lite annorlunda ut och jag vet bara just nu eller jag hoppas att det är det bästa för Elliey helt enkelt. Vill egentligen inte för min egen del, men för henne är det bäst såhär
    jag kommer alltid att älska dig och du har alltid en plats i mitt hjärta


    vem blir jag för dig

                                      

    Har inte allt för mycket att skriva om, Idag har jag dammsugit och även duschat.
    John-john fick klara sig själv under den tiden vilket han tyckte va mindre kul men förhoppningsvis blir han allt mer duktigare och duktigare på att vara ensam.

    Nettan jobbar och ja jag går väll mer eller mindre ut med john-john och busar med honom när han inte sover. Försöker även få honom att kunna ligg, vilket är snäppet svårare än sitt. Annars flyter dagarna minst sagt bara på, igår firade vi nettans bror ett tag. Och vi har även varit ute i parken och busat med alla mini vovvar inom the familja (john-john, Shasha och Gizmo)

    Ikväll vet jag inte vad som händer när nettan kommer hem, äta något blir det väll, kanske svänger förbi hundbadet? Ja något trevligt hoppas jag åtminstone vi hittar på.

    kan ni verkligen inte se vart vi är påväg

    Jag har inte så mycket att berätta om dagarna just nu, haha tiden går mest åt till att gå ut med john-john och ge han mat. Fast det är inget jag inte hade räknat med och det är faktiskt riktigt kul att se så fort det går och hur fort han faktiskt lär sig. Ikväll kommer jonna över och vi ska se en film som går på kanal 9, Kate & Leopold.

    Vädret är inte heller något att skryta om direkt, tycker den fina sommaren kan komma tillbaks. Usch för detta regn och blåsväder. Mitt humör är lite upp och ner, jag tänker mycket på en viss sak som jag inte är så förtjust i direkt. Men det är till det bättre. Jag måste intala mig själv det. Men det gör ont, riktigt ont i hjärtat.


    kan det bli sommar igen, tack

     
    Ja det är väll lika bra att passa på att skriva några rader när jag har tid, han låg nyss och sov. Haha men just nu går han runt med ett ben i munnen.

    Idag kommer nog dagen mest gå åt till att plocka iordning alla saker som ligger runt omkring överallt. Även försöka dammsuga av lite och samt gå ut med lillkillen till och från, vi ska nog även försöka klämma in en roadtrip till mataffären och storhandla. Elliey har kollat och hälsat på John-john några gånger men hon tykcer mest han är en jobbig och hoppande sak, tror hon mest bara undrar när han ska tillbaks där han hörde hemma. Haha, stackars Ellieymys som måste stå ut med denna vilding.

    Inatt la jag john-john i hans egna bädd men han hade tydligen lyckas smita upp i sängen och när jag vaknade låg han bredvid oss nerkrypen under täcket. Han är inte dum i allafall.

    Ha en kanon bra lördag, det ska jag ha!


    fixa och dona, planera och hinna med

    Idag ska jag hinna med lite ut av varje faktiskt. Jag ska städa iordning lite här hemma så det ser fint ut tills ikväll.Jag ska även fixa biljetterna till morgondagens långa resa, göra mig iordning och även följa med mamma och Henric för att lämna av honom hos Emma.

    Sen vid femtiden ska jag pappa och Lotta gå på Ottos första skolavslutning i kyrkan. Och sist men inte minst ska vi fira pappa här hemma med min hemma-bakade smörgåstårta tillsammans med hans syskon. Sen hinner det nog bli mörkt och jag får väll försöka packa ihop mina prylar som ligger utspritt lite överallt.

    För imorgon bitti hinner jag nog inte göra allt för mycket.

                                
                                                jag saknar mina myspysar <3 Ellieygos och älsk

    hundvalpis

                                    
    Min söt ......(?) som jag hämtar hem på fredag :)
    Tror jag ska döpa honom till Casper, annars blir det Nemo eller John-John/jon-jon eller liam..

    det känns som om vi börjar närma oss nu

                
              
                
                
              
    Äntligen kan jag pusta ut från en lång och hektisk dag. Jag har varit och shoppat loss hundprylar i Västervik, hämtat Otto och gjort smörgåstårta till morgondagen. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, för så mycket som jag gått idag med skoskav, ja då förtjänar jag bara en lugn och mysig kväll :)

    Ja bilderna visar ju i stort sätt vad jag köpte,
    men det är fortfarande lite saker kvar att köpa till vovven. bl.a;
    - första hjälpen kit
    - hundtäcke
    - tandkräm
    - hundbädd
    - fästingplockare
    - fästinghalsband
    - tandskrapa


    en stad full med så många minnen

    Godmorgon, idag är jag vaken tidigt jag ska nämligen åka roadtrip till min gamla hemstad Västervik. Det blir en kortis den här gången men det känns det värt då jag måste shoppa loss lite i några affärer, tänkte att jag först bara skulle in till Vimmerby men jag kom fram till att jag behöver gå i några affärer extra. Så jag åker lite tidigare och beger mig in till Västervik istället.

    Det känns redigt tråkigt att jag flyttade därifrån faktiskt, dom har verkligen allt där. Ja allt som jag anser är värt att bo nära och bra till hands med då förstårs. Nej nu ska jag inte babbla vidare, måste verkligen äta frukost och göra mig iordning för därefter måste ja bege mig ner till stationen.

                 

    jag har världens finaste familj

    Har märkt att när allt kommer till kritan har jag verkligen ingen där hos mig eller för mig i Motala. Aldrig, jag klagar inte och jag vet att vissa speciellt två stycken hade gjort så mycket mer om dom bara hade bott närmare det vet jag.Tråkigt nog bor varken han eller hon hos mig men hade jag fått bestämma hade vi definitivt bott i samma stad.


    Klart jag önskar mer än 3 gånger per dag om att mitt liv hade sett annorlunda ut, klart som fan att jag ångrar vissa saker som hänt under mitt liv. Klart jag saknar en hel drös med människor jag en gång kände och som kände mig. Det är solklart att jag ibland tänker tillbaks och bara vill stanna tiden och spola tillbaks år av ångestfyllda minnen. Jag saknar alltid saker som varit, och jag vet med mig själv om att jag säger att det var bättre för. Därför att det just va mycket bättre förr.

    Jag saknar min familj något enormt uppe i Motala, det suger verkligen att vara långt ifrån. För jag är inte så ensam och svag som utan er, jag känner mig inte så liten och värdelös som utan er..

    Ni får mig må bra, ni får mig känna mig som en del utav familjen. Att betyda något för någon är det finaste som finns och det känner jag oss er ♥

    Nettan jag önskar verkligen med hela mitt hjärta att du hade brytt dig mer, för du sänker mig till botten gång på gång. Nu förtiden undrar jag bara vad i helsike jag gör här. I en stad där tårar blir fler än glädjeskutt. Jag har förstått poängen, jag ska inte fråga mer, jag ska inte be om din hjälp och framför allt aldrig mer ringa, skriva eller prata med dig om jag inte är fem steg ifrån dig. Jag lovar, precis som du lovade att alltid finnas där.

    Jag klarar mig på egen hand, jag har aldrig påstått att jag varit stark. Men nu ska jag ge allt jag har.


    försöka duger gott och väl

    Idag blir det att gå in till centrum och fika med mamma och jag ska även höra lite och rådfråga henne också, om vad hon tycker om mitt hundfunderar köp. Lotta och pappa tycker mest det är kul och att jag är så pass stor så jag bestämmer över mig själv.

    Men jag tänkte mest på pappas allergi men det går bra och jag får komma hit, Otto tycker nog också det bara ska bli spännande plus att han får en lite mer lekkamrat när jag är här. Som han kan spela fotboll med. haha.

    Men först och främst ska han lära känna sin nya familj och sin nya lya hemma i Motala. Bara det kommer bli ett stort steg för lilla hundvalpen.

    Nej nu ska jag nog försöka göra mig iordning, sitter även i telefonsamtal om jag nu kommer fram någon gång. Det har tutat upptaget i en halvtimme redan nu..

    Ha en toppen bra tisdag!

    kanske en nybliven hundägare

                 

    Jag är hur glad som helst just nu, om allt blir som jag nu försöker planera. Ska i såfall ner till Malmö på fredag och hämta hem denna svart-vita hundvalp. Har haft några samtal med uppfödaren under dagen och jag ska bara fatta ett beslut. Har ju fått pengar nu i studentpresent och jag känner att det här är verkligen helt rätt. 

    Han är en blandras mellan dvärgpinscher och chihuahua och är 8 veckor idag, han och hans syskon föddes den 12 april. Har haft ögonen på han ett bra tag nu och nu när jag också fått tillräckligt med pengar för att köpa lilla krabaten så känns det bara mer och mer rätt. Jag har verkligen fallit för honom och jag har kollat upp tågtider till och från Malmö och även valpkurser här i Motala.

    Just nu är jag hemma hos pappa och tar det mest lugnt, jag har haft en otrolig tandvärk i tanden jag lagade förra måndagen i några dagar nu och har pratat med tanläkaren idag och ja ska avvakta och se, blir det värre skulle jag återkomma. Nej nu tänkte jag prata lite med både Lotta och pappa för att se vad dom tycker och hur dom tänker.
     
    men för min del känns det 100% rätt

    studenten 3

    Åkte ut till stugan och firades av mamma!

    Men även nästan hela tjocka släkten, eller okej så många var vi inte men vi var många. Jag, ämli, henric, nettan, emma, ronny, carola, kim, evelin, anna, mamma, morfar, jonas, jonas föräldrar, annika, carina och hennes barn. Samt en massa vovvsingar. Det blev exotisk bricka som mat och även tårta och ostkaka som efterätt den här dagen. Vi satt ute i stugan och vi hade tipspromenad, sedan sov jag, älsk och ämli i husvagnen.

    Nedan kommer massa bilder för dagen ;)
                             
               
               
                 
                
                 
                 
                  
                 
                 
                 
               

    Ja detta var min studen, och allt som hörde till. Jag har verkligen haft det super bra på alla möjliga sätt. Så tack alla som gjort dessa tre dagar till dom finaste och bästaste dagarna. Det här kommer jag aldrig glömma :)

    Studenten 2

    Firar studenten hos pappa och lotta.

    När vi äntligen efter några timmars åkande i bil kom fram utanför pappas hus möttes vi utav ballonger i mängder och när vi kom in och satte oss ute på altan fick vi alla en välkomst-drink och jag kan bara säga att jag var glad att vara hemma och det kändes som en bra kväll helt klart.

    Älsk, jag, ämli, pappa, lotta, henric, emma och otto va där och vi åt smörgåstårta och även en jätte fin studentmöss-tårta. Sedan satt vi ute på balkongen och bara pratade och skrattade hela kvällen. Sen la vi oss och sov.

    Tack till alla som verkligen gjort min studenten hur underbar som helst, tack!

                     Visar lite bilder istället för att skriva mycket mer :)
             
                
               
               
               
             
               
                    
               
    Jag hade världens bästa student ever:'D

    Studenten 1

    Tänkte ta studenten i tre inlägg!
    - skolan
    - firandet hos pappa och lotta
    - firandet i stugan med mamma

    Så jag börjar med skolan!
       
    Under morgonen gjorde jag mig iordning och styrde, därefter gick vi till nettans mamma och pappa då hennes pappa var snäll och körde oss in till Mjölby, för även Jonna och Älsk följde med då dom skulle gå lite i stan under dagen och därefter vara med på mitt utspring.

               
    Ja så nästan direkt när jag kom till skolan var det frukost som gällde, vi satt även då och började skriva lite i varandras mössor. Vid klockan 9.00 var det fotografering en sista gång. Och därefter begav vi oss allihopa upp till skolbacken där vi hade champangefrukost - utan champange dårå. Så vi satt mest bara och snackade och hade det trevligt.

               
    Därefter kom våra lärare Eida och Camilla och vi gick i samlad trupp ner till kyrkan där det hölls tal och även musikeleverna spelade och sjöng för oss. Det vart rätt mycket tal så tillslut fick vi studenter klapp-anfall. Det tyckte vi va roligt och talaren tog det förvånansvärt bra. Haha, därefter delades lite stipendium ut och vi fick äntligen gå ut från den trånga och varma kyrkan.
               
    Väl ute från kyrkan blev det att samla ihop klassen och vi gick i en parad runt stan och ut till skolan med musikkåren i ledning. Alla studenter från kungshögaskolan och dackeskolan. Det var varmt under hela dagen och jag är otroligt glad över att det var så fint väder som det faktiskt var, helt underbart!

    Sen när vi kom fram till skolan blev det sista lunchen i skolmatsalen, dock denna gång var det lyx-lunch. Med kyckling färskpotatis och sås, till efterätt vart det någon sorbe med jordgubb. Där inne hölls det också en massa tal och det gräts enhel del från vissa lärare samt elever. Och även stipendium delades ut. 

    Sen gick vi och hade våran sista mentorstid föralltid, lite sorjligt endå. Där fick vi betyg och även glass om vi ville ha, jag var på tok för mätt så jag satt och drack vatten. Sen vart det bara en väntan... 

              
             
    Väntan på att springa ut och så äntligen fick vi helt plötsigt bara springa ut och komma ut i rampljuset och sen sprang jag iväg till min familj som välkommnade mig med öppna armat, Så himla söta allihopa.
              
             
             
      Fick massor med saker kring halsen det fotograferades och det var glada hälsningar och massa prat, därefter gick vi iväg till parkeringen där alla stora flak och traktorer stod parkerade. 
            
            
            
            
            
             Jag sa hej då och vinkade av min familj och sedan for vi iväg med all världens fart på flaket, haha det var roligt och underhållande att stå där och skrika med all sin kraft '' För vi har tagit stuudeeenteeeen fy faaaan va vi är braaaaa, fy fan va vi är bra, fy fan va vi är bra'' och vi hade även kungshöga skylten vilket är högsta status för alla studenter på hela skolan, så vi hade inte bara all världens makt vi var kungar också!
                            
    Sen sa vi hej då och alla i klassen delade på oss. Jag satte mig i mammas bil och vi körde till motala. För att hämta packningen, lämna jonna och säga hej då till Ellieyplutt <3 Sen rullade vi vidare till HULTSFRED!

    idag är dagen som vi sent kommer glömma




    Om inte många timmar har vi skrikit oss hesa samtidigt som allting som någonsin hänt försvinner snabbare än fort. Vi gråter vi skrattar, därefter kommer jag spendera timmar i bil för att åka ner till hultsfred. Visst kommer det vara en konstig känsla att tvingas växa upp nu efter leken i skolan. Om bara några få timmar kommer jag inte längre vara ett barn i skolan utan nu ska vi ut i verkligheten. Fast åh andra sidan kan jag pusta ut jag har två år kvar i skolan.

    Hej student 2010!

    Kommer skriva om allting när jag är hemma igen, men jag kommer ta firandet först och skriver nog inte för ens på söndag som tidigast.

    Hoppas ni får en jätte härlig helg, för det ska verkligen jag ha!

    det är bara att sätta igång


    student-naglar

                        
               
               
    svart-vitt-glitter och silvriga prickar,
    naglarna passar utmärkt till allt annat som går i svart och vitt.

    Detta är en rätt så seg kväll., Jag orkar inte påbörja allting så det får bli imorgon istället. Har ju åtminstone fixat naglarna, sen är det bara lägenheten, håret, ögonbrynen och packa som är kvar tills morgondagen. På fredag kommer jag gripas av panik på morgonen oj oj oj va nervös jag kommer att vara.

    jag undrar vad vi gör här

    Idag blir det att åka in till skolan för en enda sak, och det är att kolla betygen.
    Vilket kommer ta högst 20 minuter sen åker jag hem igen, ganska så ovärt att åka in just för det. Men jag klagar inte för sen behöver jag inte åka in till mjölby förens på fredag. Studenten!

    Idag och imorgon kommer tiden gå åt till förberedelser inför fredagen, det ska färgas hår, städa, packa, peppa som fan och ja bara invänta den stora dagen.

         
    nej nu ska jag gå och göra mig iordning lite smått.


    det gör ont i hela mitt hjärta

    Just nu är jag helt slut i benen, kroppen och huvudet. Har varit en fullspäckad dag fram och tillbaks i Motala. Är just nu besviken och vill bara sova bort denna kväll. Jag gillar inte hur saker och ting blivit. Och jag ska aldrig mer hoppas på någonting. Aldrig!

    Jag ska göra som jag från början bestämt detta sommarlov, simma!!
    det är vad jag kommer att tillbringa min tid med, hoppas jag.

    Jag är otroligt ledsen och förvirrad över allting just nu, jag vet inte vart jag ska vända mig och jag vet inte vad som är det bästa. Men jag ska försöka smälta allting, ta in allting och se vad som känns bäst. Jag ska pausa alla mina dåliga tankar i några dagar, för på fredag ska jag vara LYCKLIG!


    jag har bra betyg, en utbildning som ja kommit in på och som förhoppningsvis öppnar många möjligheter för mig senare, en familj jag älskar och tak över huvudet, jag är glad för allt det. <3