livet innan det kunde jag, utan och innan.



Tillbaks i Motala sedan i fredags och det känns väl både bra och mindre bra, som alltid och alla andra gånger. Jag behöver mitt eget men jag behöver också människorna som inte finns omkring mig jämnt och ständigt. Jag hatar att bo här innerst inne, vad har jag här egentligen?
Men samtidigt har jag inget mer någon annanstans heller. Nej nu blev det djupt och äckligt.

Jag är sjuk och jag skyller allt på det, jag blir alltid lite mer ledsen och lite mer blödig när jag ligger nerpackad i sängen.

Över till något jag älskar, skor!
Fast i största allmänhet älskar jag nog allt man kan köpa och håkan.
Just nu är känn ingen sorg för mig i göteborg på i högtalarna, borde göra något vettigt idag.
Som att städa vilket jag skulle ha gjort enda sedan i fredags då jag kom hem och stökade till det ordentligt.
Men jag orkar inte, jag vet jag har blivit så j*vla orklös nu förtiden. Det beror nog endast på mig själv, så jag skyller inget på någon. Det är mig det är fel på.

Men jag är grymt sugen på att baka, käääärleksmuuumms för just nu kan jag behöva lite extra kärlek.
Så vi får se om jag orkar med att både baka och städa idag. vi får se om jag ligger död i sängen hela dagen.

spännande, spännande..
och nu blir det promenad med lillemannen, för även om jag är sjuk orkar jag med mitt lilla hjärta.

tar tag i livet sakta men säkert?
jag har försvunnit någonstans på vägen..

roadtrip på egen hand


köpte två jumbo-koppar idag! (bilden gör dem inte rättvisa!)

Har varit och storhandlat upp alla mina pengar idag, eller jag håller på rättare sagt.
Var och handlade i Mantorp på City Gross och nu bär det snart av mot Ica Maxi för att inhandla lite andra småprylar som fortfarande fattas här hemma. Kylskåpet och frysen kommer med andra ord vara fullproppad denna månad.

Tack Nettan och Jonna för en mycket trevlig resa, vi körde lite fel i slutet men kom hem helskinnade.
Nu ska jag iväg igen ha det fint!

allt blir alltid upp och ner tillslut, right?


Detta blir troligvis det sista inlägget på lovet och det har knappast börjat än. Men ha det så kul.
Jag ska försöka, dock är jag inte alls på humör just nu. Men jag tror säkert blifärden får mig lite lyckligare?
Ska duscha och fortsätta mitt packande nu och lyssna på HÖG jävla musik!

Pusshej! har inget mer att tillägga..


jag tänker på mig, dig och oss


Ikväll blir det att spendera lite tid tillsammans med Jonna och Nettan innan jag åker hem till Hultsfred imorgon bitti, Tack till både Pappa, Lotta och Mamma som ställer upp att hämta samt lämna mig och John-john. Det betyder otroligt mycket.

Big Love heter serien och handlar om Bill som är gift med sina tre fruar Barbara, Nicolette och Margene som alla har barn tillsammans med Bill. Dom bor bredvid varandra tillsammans i tre hus och lever alla tillsammans som en enda stor familj. Med både bra och dåliga dagar helt enkelt.

Nej nu ska jag fortsätta packa mina kläder och andra behörigheter som jag vill ha med mig till smålands-skogar. John-johns grejer är redan nedpackade och klara för avfärd.


Är himla sugen på att klicka hem alltihop, jag har nu bestämt mig för att jag vill ha en till hund (tik) springandes här i lägenheten. Så förhoppningsvis inom en vacker tid så är det så. Annars klickar jag bara hem john-johns del av kakan så snart mer pengar rullar in på kontot!

Men för lillemans del vore det nog riktigt mysigt med en bästakompis även hemma, Bamse är ju världens bästaste lekkamrat såklart! Men jag tror han behöver mer aktivering även här hemma om dagarna.
Så vi får se vad som händer framöver helt enkelt.

Åh självklart ska allt vara i zebra o leopard mönster helt klart!

ingen påstod att det skulle va lätt, men inte heller svårt

Jag och mina opublicerade inlägg, loggar in på bloggen minst tre gånger om dagen skriver en massa strunt och låter det ligga som utkast. Därför händer det inget vettigt här på bloggfronten för er läsare, eftersom jag aldrig lägger ut inläggen för er att läsa. Idag blir det packa, städa lite smått och umgås med pluttisen.

Imorgon åker jag hem till kära lilla Hultsfred för att umgås med familjen, känns helt underbart för jag behöver nog komma hem. Att kunna släppa allt och bara ta hand om mig själv och nalle (john-john).     
                             

aktivering för uttråkad jycke


Idag kör jag med lite aktiveringsleksaker för john-johns del, en toarulle med gott godis i och bollen med godis i. Så han har något annat än sina leksaker som han inte verkar lägga ens en tanke på när han är själv hemma. För det mesta tror jag att han sover men sedan kan han få sina små ryck och vilja hitta på något bus och vad passar då inte bättre än dom här två sakerna.

Nej nu insåg jag precis att klockan tickar på som aldrig förr, så nu måste jag skynda mig att göra mig iordning för min busstrip till skolan.

Ha en fin tisdag!

LOKA vattenmelon och citron



Fick provsmaka denna nyhet och mums vad god den är, från början kände jag inte något mer än citron smaken men ju mer jag drack destå mer smak av melon fick jag och nu när jag druckit mer än halva så säger jag bara godaste loka-smaken ever.

Har du testat, vad tycker du?


glad alla ♥- dag

Denna otroligt vackra syn fick jag när jag kom innanför dörren idag, ja fast inte såhär snyggt uppsatt på bordet dock utan överallt i hela vardagsrummet. Mmmh någon har i allafall haft riktigt kul!

Antagligen har john-john endast gjort detta för att vara snäll mot mig såklart, då detta är en skolbok och inte vilken underbar skolbok som helst utan den fina handboken om offentlighets-och sekretesslagstiftningen.
Boken som med ironi var världens underbaraste lättlästa bok någonsin.

Tack då lilla älskpälsk hund för denna tjänst, det är ju tanken som ALLTID räknas!

Haha, ja som tur är var det  'bara' baksidan av boken som blev söndertuggad, så boken har väl endå klarat sig hyffast bra från sin nära döden upplevelse och det tror jag den är glad för, även jag då det faktiskt är min kära skolbok.

Nej nu ska jag laga god mat. kyckling med ris samt en god sås och massa grönsaker.
Mumsigt!

Hoppas ni får minst en lika bra alla hjärtans dag som jag ;)

- dag 27 -

 Varför gör du denna 30-dagars utmaning?

Jag gör denna såkallade utmaningen för att jag trodde den skulle få fart i mitt bloggskrivande igen, dock känns det bara som det satt ännu mer press på hela grejen. Men jag har ändå försökt göra den. Men annars vet jag inte, kul grej att få skriva lite andra saker som folk kanske inte visste eller som folk kanske undrar?
Ja svårare än så är det inte...

Let's make better mistakes tomorrow!

say what you need to say

Godmorgon

Kom nyss hem, sov över hos Nettan för det var så himla kallt ute igår så jag orkade inte gå hem. Dock var det inte mycket varmare i morse måste jag nog få lov att erkänna, usch jag tycker verkligen att det kan börja bli lite vår-väder nu. Men men, det lär garanterat vara vinter ett bra tag till.

Idag blir det skola i vanlig ordning och ja det finns inte så mycket mer att säga.

Åh jag är så himla sugen på att tatuera in hela min kropp, ja kanske inte hela. Men jävligt mycket överallt.
Så himla söt den sista tatueringen med hundarna, funderar att tatuera in lilleman sådär ♥
Nej nu ska jag göra mig iordning och sedan hinna med bussen, pusshej!

            
                             

söndagsfilm med en godispåse i handen

   
Nu ska jag hem till Nettan och kolla på film, Love and other drugs.
John-john och jag ska bara packa ner lite grejer som ska med, bland annat Cola, hundleksaker och hundgodis. Därefter inväntar vi bara ett samtal från nettan att hon är påväg hem från affären.

Ikväll blir det att färga håret, duscha och förhoppningsvis fixa klart läxorna.
Pusshej sålänge!

- dag 26 -

Min favorittid på året.

Det är alla årstider, för jag är glad att vi har både sommar,höst, vinter och vår. Det är bra med omväxling och man saknar alltid det ena när man har det andra och det tycker jag om.

Men om vi pratar om favorit tid allmänt så är det födelsedagar och julafton som är det bästa såklart!
     

kanske ska ta och fira om julafton endå?



Hej kära vinterlandskap igen..

Nu ska jag ner till tvätten en sista gång och därefter har jag hunnit med både det ena och andra som skulle göras idag. Har bara färgning av håret och ja allt det där andra tråkiga kvar att göra med andra ord läxorna, söka praktik och sommarjobb.

Hoppas verkligen att jag får både en praktikplats i tid och även ett sommarjobb över sommaren, för annars är jag nog rätt så jävla körd tror jag. Nej nu hinner jag inte skriva mycket mer tvätten ropar mitt namn!

trettondefebruaritjugohundraelva



- dag 25 -

detta kan man hitta i min väska!

Block, radiobok, värktabletter, pennor, inspelare, hörlurar, plånbok och almenacka..


john-john och jag

Beställde precis hem två hundprylar en klövjeväska och en nyare aktiveringsleksak. Har ju redan 1 aktiveringsleksak här hemma som jag lånat från min mamma och den tycks han faktiskt förstå sig på rätt så bra. Jag känner nu att jag måste ta tag i både mig själv och min älskade lilla hund. För i slutänden är det vi två mot världen, ja kanske inte så drastiskt som det låter kanske. Men det är endå han och jag som bor ihop här i lägenheten. Därför ska jag se till att både jag själv mår bra, men även min bästaste lilla kille.

Och jag måste bara få tillägga att jag vill tacka Ida som alltid får mig att känna men gud det här kan nog gå.
Jag ger upp hoppet gång på gång och hon får mig alltid att känna nej nu fan ska jag ta tag i allt. Så därför vill jag bara säga tack, för dina ord hjälper!

Jag ska varken ge upp hoppet om mig själv eller john-john, vi ska bli så bra vi bara kan bli tillsammans.
Han och jag.

Så nu tycker jag bara att vädret kan gå åt varmare grader och från och med ikväll ska jag bli en flitig hundägare som har riktigt kul ihop med sin hund. Ska bli bättre på lekar,aktivering och träning.
Nu ska vi bli ett superteam han och jag :)


- dag 24 -

Favoritrecept

Oj har nog inga favoritrecept sådär.
Men något jag gillar att baka är smörgåstårta, muffins, chokladbollar och BULLAR



jag och nettan är bäst på att baka smörgåstårtor!

MUUUUMMMMSSS!


Ullrik ♥


Fina söta lilla Ulrik, hade nästan glömt bort honom.
Haha nu ska jag skynda mig och göra mig iordning för att sedan intervjua en kommunnisse
Byebye!

- dag 23 -

Någonting jag vill ha


Pryl: Ny systemkamera + objektiv
Annat: Ett långt lyckligt liv tillsammans med alla underbara människor

dom såg oss aldrig som vi var

Godmorgon!

Idag blir det skola som i vanlig ordning, eller först ska jag och Malin in till kommunhuset och förhoppningsvis intervjua någon människa där. Sedan drar vi oss till skolan och redigerar ihop våra radioinslag. Och sist men inte minst ska vi se teaterlinjen spela upp lite teater för oss.

Det ser jag mest fram emot, för själva skolarbetet är inte så roligt nu förtiden, jag har så mycket som ligger efter mig som ligger och skaver hela tiden. Så jag känner bara ge mig en veckas ledigt så jag kan få ihop något vettigt.

Och på fredag är det deadline för det skitarbetet, woopwoop, kuljul!
Nej men senare idag får jag fan ta tag i mitt liv känner jag och jag ska försöka skriva lite fler roliga inlägg om dagarna. Känner att hela mitt liv ligger några dagar bakom mig. Men det ska ordna upp sig, det måste det göra :)

De senaste dagarna har jag iallafall haft det roligt och mycket liv och rörelse har det varit också.
Gått ut med Ida och hennes hundar, fikat på stan, åkt ut till bråstorp var och varannan dag. Träffat människor och bara haft det allmänt trevligt. Igår kväll vart det tacoskväll ♥

Ja så som sagt, mina dagar rullar på ibland roligare än andra.
Det är konstigt som Nettan sa igår, när det väl händer något händer allt på samma sak. Därefter kan det vara dött i flera timmar, flera dagar till och med. Jaja, det är väl sånt som man får ta.
Men att bo ensam vara ensam och inte ha något att göra, det suger..


- dag 22 -

Vad gör dig annorlunda ifrån alla andra?

Det är bara jag som ser ut som jag i hela världen, fast åh andra sidan ser vi alla olika ut så det är nog inget speciellt i det hela. Men annars haha jag har ingen jävla aning.
Dock ser jag mig själv mycket annorlunda från alla andra, men att det sen gör mig annorlunda det är en helt annan femma.

Jag vet helt enkelt inte, jag bara är jag..

Varse sig jag är annorlunda eller inte..


- dag 21 -

En bild på något som gör dig lycklig.

Det som gör mig lycklig i mitt liv är min älskade hund, vänner och familjen.
Och musik, alltid musik!
har ingen bild på allt det, så ingen bild. bara text.

- dag 20 -

Min favoritbok

Ja eftersom jag inte har läst en vanlig bok på jag vet inte hur länge så kan jag inte skriva någon favorit, för jag har totalt glömt bort varendra en jag läst. Så jag skriver några böcker jag jätte gärna vill läsa istället.



ja här är tre böcker jag lätt skulle läsa, borde nog gå till biblioteket för att låna hem lite böcker!
Det är skönt att kunna rymma in i böcker när världen är som den är.

- dag 19 -

Smeknamn du har, och varför du har dom.

Sofie, Icka och fiie.
Haha kort gott och enkelt som fan, alla kallar mig Sofie, gillar inte smeknamn i det stora hela.
Den enda som kallar mig något annat än Sofie är min lillasyster Ämli, hon kan säga Ikka eller fiie.
Annars som sagt kallar nog dem flesta mig Sofie, rätta mig om jag har fel!


och om jag klara av det bra

Har som sagt haft min mamma på besök både i fredags och lördags!
Och det har varit mycket trevligt, vi har ätit gott, kollat affärer, snackat skit och mycket mer.
jag har åkt BIL, vilket jag fan älskar och mammas bil är näst intill himmelriket. Haha, saknas bara lite fart o högmusik så är jag tillbaks i ungdomsåren helt klart.

Så därutav har det varit lite off på bloggen och jag märker att jag blir mer och mer off ju längre tid det går mellan varven. Ska försöka bli bättre och hålla mig lite mer uppdaterad och svara på kommentarer, det är jag usel på. Så här har ni mina lovande ord, jag ska försöka..

Idag blir det att städa lägenheten som åter igen ser ut som rena rama bombnedslaget, att jag aldrig kan sköta mig och plocka iordning och vara ordentlig.
Sedan blir det att försöka söka sommarjobb praktikplatser och göra läxor.
Fast känner jag mig rätt så blir det nog inget, men jag hoppas jag har tillräckligt med självdisciplin idag för att göra det rätt för mig.


Ha en fin söndag!

- dag 18 -

Min garderob
 Haha ni får en bild på utsidan av mina garderober, mer ger jag inte. För det ser ut som ett bombnedslag inuti och hälften av alla kläder ligger i ikeapåsar då jag precis har tvättat men inte orkat vika klart den. Så de så!

fika dags!

Min mamma är bäst, åt världens godaste fika idag ♥
MUUUMS så jävla god den var.
jordgubbspaj med vaniljsås i, hur smaskigt som helst.
Min nya grej helt klart, bort med havre o chokladbollar och allt annat som kommer som plats nummer 2.
En varm applåd till min topp 1a!



Har ätit mer idag är på hundra år känns det som, haha det är bra att föräldrar är rätt bra på att göda.
För nu känns det som jag ska rulla fram i några år, fika, mat och godis med bara någon kvarts vila.



- dag 17 -

Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.

              
Ville Valo eller Kat Von D dom skulle jag lätt byta liv med för en dag, fast jag trivs nog rätt så bra med att vara mig själv. Men ville o Kat är nog toppen av de vackraste människorna på jorden, grymt mycket tatueringar och ja hela stilen, jag bara älskar dom båda två!

Jag har ingen direkt mer anledning, dessa folk ser jag upp till och ja att byta kön för en dag vill kanske alla testa på. Kissa stående, runka, ha sex som man. Ja ni fattar nog!?

Kärlek på vackra helt klart HETA människor ♥



får familjebesök ikväll

Usch nu har jag hetsstädat som en liten idiot, dammat, dammsugit, bytt sängkläder, fixat andra sängkläder och diskat. Mamma kommer på besök och då är det väl klart det ska se fint ut!
Så nu känns det i alla fall rent och fräscht här hemma. Nu är det väl bara vänta in tiden så hon kommer hit.
Ska bli trevligt att få hit lite besökare faktiskt, det är inte så många som kommer hem till min lägenhet tråkigt nog. Vad vi ska hitta på har jag inte den blekaste aning om, men vi får det säkert trevligt hur som helst.
Love my family ♥
      
Nej nu ska jag ut och slänga sopor och därefter ska jag fixa en tvätt-tid för helgen.

Ha en fin fredag o lördagsförmiddag!
för det ska jag ha!

- dag 16 -

En bild på mig.



Kärlek åt fint hår i regnbågens alla färger ♥

försov mig

Idag känner Sofie sig allmänt duktig, vaknade när jag skulle imorse av alarmet men somnade sedan om för att vakna försent. Så nu sitter jag och väntar på att åka in till skolan till den andra lektionen istället.
Egentligen är jag ledsen över att ha missat skapande lektionen men men det kommer en ny torsdag i nästa vecka.
           
Idag blir det att fixa färdigt tidningsartiklarna och därefter lyssna på den andra gruppens radiosändning!
Därefter blir det att åka bort till bråstorp för att inhandla lite prylar och mat.

Är grymt sugen på att tatuera hela mig, kärlek åt vackra människor med tonvis tatueringar ♥

Hoppas ni får en kanon bra torsdag!

- dag 15 -

Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna och vad dessa betyder för dig. Jag tar mitt spotifykonto och tar den listan med mest blandade låtar jag har, så blir det lite roligare!

1.hold your head up high - nomy
2.home - Edward sharpe & the magnetic zeros
3.your guardian angel - the red jumpsuit apparatus
4.I like the way this is going - Eels
5.utan dina andetag - kent
6.du är snart där - håkan hellström
7. från och med du - Oskar linnros
8. yeah yeah wow wow - Martin
9. he's back - Alice cooper 
10. love is my drug - John Me

Oj vad dessa låtarna betyder ja då får jag väl försöka förklara mig lite här då. Men det blir svårt!
1. Den är fin och jag älskar låten bara. Finns inte så mycket mer att säga, den betyder bra jävla låt!
2. denna är det fart i och jag älskar den,den fastnar lätt i hjärnan betyder: lätt låt som alltid går att lyssna på.
3. jag älskar texten och den betyder: fina minnen som ger låten en jävla bra stämning.
4. härlig låt som betyder sommmmmar!! haha vet inte varför men den känns sommar o sol.
5. Denna betyder så otroligt mycket, gamla minnen ploppar upp och man önskar bara att tiden var som då.
6. Alla håkans låtar är underbara så vad finns det att säga, alla betyder värme och en jävla massa kärlek!
7. Denna betyder skoldagars slut, låt som gått repeat länge i denna lägenhet. ångest blandat med kärlek.
8. Oj oj oj, barndomsminnen på hög nivå, betyder skolans musiklektioner med allt vad det innebar.
9. Betyder bilturer med hög musik på mp3 när man var liten och dum.
10. Andra avenyn behöver jag säga något mer?

ångestmåndag och ångesttisdag och nu ångestonsdag

Jaa ni, idag är det Onsdag!
Jag ska med andra ord redan vara färdig med tidningsartikeln i skolan (igår)
HAHA, och det tror ni jag är fortfarande? ehm. Nej!

Så nu ska jag när som helst få tag på gubben, skriva artikeln jävligt snabbt så stackars Malin kan börjar göra sitt arbete. Och DÅ redan då kan jag återgå till min egna redigering av Malins sidor. Dock känns det som en jävligt svår uppgift då jag ska fylla två A4 med nästan mindre än ett halvt A4 text. Men men vet inte riktigt hur dom tänkte där, men det går nog att ordna till!

Ja så hitills har denna veckan mest bestått av ångest och långa pluggdagar.
Idag ska jag sitta kvar i skolan tills jag är färdig med ALLT!
och i helgen ska jag ta itu med allt gammalt som jag ligger efter med och sen slipper jag känna all denna press. Därefter ska jag vara duktiga Sofie igen, som gör det hon ska i tid och på riktigt.

NU SKA JAG ÅTERGÅ TILL SKOLARBETET! pusshej.

- dag 14 -

En bild på dig och din familj:

jag har ingen bild där alla är samlade och i min familj räknar jag in rätt så många människor
men i mina två riktiga familjer är det jag, ämli, henric, mamma, pappa, lotta och Otto som är inräknade.  Här uppe i Motala har jag även alla fina människor i Nettans familj som jag absolut tar som min lilla minifamilj, för ni betyder otroligt mycket för mig och har ställt upp där som en familj när allt annat svek.
Så tack till er allihopa för att ni finns, stöttar och tror på mig.

Jag älskar er alla
kastar in lite bilder på oss allihopa från olika tider och platser!