världens finaste killar ♥

 
 
     
 
Tänkte gå till hundbadet men det började dugga så vi gick runt här i parken och tog lite bilder på boysen istället. Inte världens lättaste uppdrag när dom inte kan stå stilla under en längre tid. Men lite fina bilder fick vi allt 
 
Snart ska vi börja laga mat köttfärslimpa, potatis och sås blir det idag. Sedan är det jobb för mig från 17-20. Imorgon är jag ledig och då blir det att städa lägenheten inför kalas och familjeträffar. Den här veckan känns händelserik och jag längtar tills alla kommer hit på torsdag och fredag. Saknar er massor 
 
Bara sjutton dagar kvar tills jag slutar jobba. Längtar något sjukt dit.
Ikväll blir det film-mys i soffan vi ska se dumma mig 1 & 2 om det hinns med.
Ha en bra söndag! Skönt för er som är lediga helger.
 
 

om det en då kändes sådär

 
 
 
Saknar mitt oldie hår, vet inte om jag vill färga det svart igen efter den här sommaren. 
Det återstår att se :) men jag saknar det i alla fall. Saknar att känna mig snygg! Att gå med ofärgat hår, no makeup och trashkläder var och varannan dag gör att jag inte känner mig så hot. Så det längtar jag främst till just nu. Att färga håret, sätta på sig snygga kläder och sminka sig. Kom kom 14 augusti då jävlar.
 
Snart blir det i alla fall en promenad med vovvarna, troligtvis en längre. Sedan är det i stort sett bara att äta mat och sedan åka iväg på jobb. Imorgon när jag slutar blir det en snabbdusch, storhandla, betala räkningar och sedan under kvällen blir det seriemys med Jonna här hemma. Jobbar sedan både lördag och söndag igen. Mina lediga dagar nästa vecka är måndag och fredag (min födelsedag). Yes känns inte superkul att jobba 24/7 i stort sett. Men oj nu är det inte långt tid kvar. Det glädjer mig i både hjärtat och själen. 
 
Känner för att skriva av mig mycket mer än vad jag egentligen skriver här på bloggen. Men finner inga ord. Känslorna i min kropp svämmar över till och från. Åh jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Mår som en påse... vet inte riktigt vad jag ska jämföra med. Glad/ledsen kombo just nu. Önskar jag hade någon som lyssnade och fanns där för att prata. Jag saknar att prata. 
 
bara så länge våra hjärtan klarar av att slå
fina fina håkan
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dagarna går sakta framåt, önskar det gick lite snabbare

Godmorgon alla morgonpigga där ute!

 

Jobbat häcken av mig fram tills nu imorse och nu är jag ledig fram till 17 imorgonkväll. Fick ett pass mindre som är guldvärt kan jag lova. Så i natt ska jag bara njuta här hemma. Den lyckan är oslagbar.

 

Nu imorse åkte jag även förbi bråstorp och fick äntligen hem mitt nya skallhalsband till John-John. Han har ju sen en tid tillbaka skällt som tusan på brevbäraren och jag ska helt enkelt se om det hjälper. Håller tummarna och hoppas på det bästa.

 

Annars kan jag ju även tillägga att vi fick en super söt bodyklänning och en snutte av Tamara(?) i måndags. tusen tack! Hur gulligt som helst.

 

Inte långt kvar tills min födelsedag nu, längtar lite smått :) 
Dagen innan ska vi också förbereda inför kalaset med att göra smörgåstårta och lite sånt, så det ser jag fram emot. Resten av veckan jobbar jag igen men sover bara borta en natt till den här veckan. 

 

Blev ett ganska rörigt inlägg märkte jag nu. Men men. Är så glad att jag är ledig idag i alla fall! 

 

  
  
 
Nu ska ja försöka ägna all tid åt lilla familjen här hemma istället för att sega framför en dator.
 

Puss hej!


känn ingen sorg

 
 
 
 
Gårkvällen kommer förbli oförglömlig. Fick se finaste filmen ever och den var så underbar. Jag skrattade, grät och bara njöt av musik och bra skådespel. Så det kan jag leva länge på! 
Kommer absolut köpa filmen så fort den kommer ut. Lätt!
 
Idag har vi hunnit med ganska så mycket, vi har nämligen bakat bullar, kärleksmums och kladdkaka. Just nu ligger älsk och vilar och jag ska väl snart ut med hundarna. Sedan tror jag vi mest bara ska ta det lungt, sitta och kolla på lite serier och äta mat. I kväll blir det eventuellt ut och kasta lite boll med vovvarna. 
 
Imorgon är det jobb igen, känns sådär. Men känns skönt att det bara är 3 dagar jag ska sova borta. Sedan blir det bara jobb under dagarna och jag får sova hemma ♥ bara en sån sak är guldvärd. Åh för att inte glömma är det ju sista veckan det är mycket jobb. Sedan kommer det sakta men säkert börja avta lite. Halelulija!
 
Bara 11 dagar kvar tills min födelsedag :)
22 dagar kvar tills jag slutar jobba :)
 
Hoppas att du mår bättre senare älsk och att du inte får några mer anfall nu när jag ska börja jobba igen. Jag tänker på dig varje minut och önskar så att jag kunde få bort din smärta  ♥ Jag älskar dig
 
Ha det bäst!
p.s saknar min lillasyster sjukt mycket  

love you forever and always

 
 
 
Idag har jag hunnit med ganska så mycket och klockan är inte ens tolv. Har vikt all tvätt, diskat, promenerat med vovvarna och styrt lite här hemma. Har även gjort min sista utbildning på ett jobb. Så nu har vi all tid i världen att göra vad vi vill på. 
 
Ikväll blir det eventuellt bio, känn ingen sorg. Åh som jag längtat och gråtit en skvätt för att filmen verkar helt magisk. Lätt att den kommer bli min favorit av favoriterna 
 
Två dagar kvar tills jag börjar jobba igen, åh oj vad fort tiden går när man väl är hemma. Känns som vi knappt hunnit med något alls, fast det förstårs har vi ju gjort. Men man vill ju hinna mer saker! 
 
Igår åt vi tacos, tvättade och handlade lite grejer. I förrgår gjorde vi även "gips" avgjutning på Charlies hand och fot ♥  pluttigt som tusan
 
Nej nu ska vi nog ut i värmen och ta vara på tiden tillsammans, jag älskar dig Nettan!
mer än ord kan beskriva 
 

Now you never know how to feel

 
 
 
Finaste grabbarna i mitt liv  ♥ vore ingenting utan dom..

 
 

Du säger att du minns och att det känns som igår Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

      
  
Har haft fullt upp de senaste dagarna jobb för det första, men igår torsdag så kom även mamma, bror och hans flickvän upp hit och hälsade på oss och Charlie förstås. Hon fick en massa kläder, leksaker och annat behövligt. Så tusen tack för allt  ♥ uppe bland bilderna är bland annat alla gosedjuren hon fick under dagen.
 
För efter att min kära mamma, bror och Emma åkte så kom nästa gäster hit. Det var Jenny, Andreas och Dani och såklart fick även Charlie ett paket då (nallebjörnen som är en vetevärmare.) Sedan var det bara till att sova för att åka iväg och jobba idag igen. 
 
Fredagen har varit lite jobbig, men jag hade hoppats på en bra dag. Det hela började med att jag fick jobba över för nästa person aldrig kom och bytte av mig. och med det blev ju även maten hemma kall. Så när jag väl kom hem en timme försent så hann vi knappt med allt som skulle göras. Bland annat STÄDA! 
Så imorgon får vi skura golven och rengöra toaletterna. Annars hann vi nog det mesta som tur var. 
Men det känns en då jävligt skönt att få vara ledig några dagar. Det behövs kan jag lova er.
Så jag ska försöka njuta.
 
Imorgon lördag hoppas jag på en jävligt bra dag. 
Vi får se vad som händer, har mycket smågrejer att göra under heglen. Men exakt när dem sakerna sker är lite oplanerat än så länge.. 
 
Kommer nog fler inlägg nu under helgen. 
Men annars jobbar jag ju nästan 24/7 och det är då däför jag sällan skriver. Så efter jobbet är färdigt så blir det nog fler inlägg igen. Och mycket mer bilder med systemkameran! är dålig med att ta kort med den nuförtiden. 
 
GODNATT

tiden får gärna gå lite fortare så att jag får ta del av allt det fina

   
dagen då hon föddes  7/7                                          idag 12/7 
 
Har hänt en hel del sedan jag sist skrev, som vanligt.
Lilla Charlie föddes den 7/7-13  så på söndag är hon redan en hel vecka gammal. Tiden går riktigt snabbt.
Ja så förutom att anpassa oss till det nya livet så ägnar jag nästan hela min vakna tid på att jobba. Den tiden jag väl är hemma försöker jag bara vara med alla här hemma och ta till vara på tiden så gott som det går.
 
Men den 13 augusti får jag äntligen lite ledighet och vila. Så ni kan ju undra vem som räknar ner dagarna?
Jag längtar så efter min vila, och fritid framför allt. Att bara kunna få vara hemma en hel vecka i sträck känns som  fantasier. Men jag ska överleva och kämpa mig in i det sista, för jag är starkare än vad jag tror. OM jag så nästan ska snubbla på målsnöret så ska jag ta mig dit och kämpa igenom vart enda arbetspass. (den här sista månaden kommer vara hektisk as hell. Kommer att jobba mer än vad jag innan har jobbat, och redan det har varit svårt att hinna med.)
 
Längtar hem vid varje arbetspass som tusan, ni anar inte. Men vad gör man inte för att överleva sommaren. Jag är som sagt evigt tacksam att jag fått så mycket jobb som jag fått under sommaren, men nästa gång ska jag hålla mig till ett jobb. Att ta på sig såhär mycket klarar jag nog bara av en gång i mitt liv. 
 
Ville i allafall bara skriva lite, så ni vet att jag lever liksom.
Hundarna mår bra är mest nyfikna på lilla Charlie. De har ju såklart sina hyss dom också, men i det stora hela har det gått väldigt bra med hundarna och Charlie. Vi andra sliter på för att få dagarna att gå runt, men det klarar vi bra det också. Så det är bra med oss alla, bara lite trötta efter jobb och bebistid. Men det hör väl till. 
 
Jag älskar dig Nettan, mer än ord kan beskriva. Vet inte alls vad jag skulle göra utan dig i mitt liv 
Du är där när allt annat är svårt och stöttar till hundratioprocent. Tack underbara du! 
 
skriver kanske nästa gång jag får lite ledighet, vilket blir nästa helg lördag-söndag.
Längtar tillbaks till skolan som börjar i augusti!
 
 
 
 
 
 
 

1 månad precis till min födelsedag

Nu under morgonen har vi pysslat om hundarna lite. Kloklippning, borstning med både vanlig borste samt furminatorn, tassvård, ögon och öron rensning. Och ett tappert försök till tandborsning av john-johns tänder. Men får försöka skrapa tänderna senare i veckan istället. Så nu är båda hundarna i allafall rena och fina för en stund. 
 
  
Sedan kom jonna förbi och vi var hurrtiga nog att baka lite, både vaniljbullar, kärleksmums och bananmuffins. Nu blir det att promenera med hundarna och sedan åka iväg till affären för att handla lite och till maten. Ikväll blir det hemmagjord pizza och serier. 
 
Imorgon blir det tillbaks till verkligheten och jobbet som kallar. 
Ha en fin dag, jag försöker.
tänker på dig lillebror 

Men innan dig var allting tyst ♥

Har redan hunnit jobba två timmar idag och sedan varit iväg och gett blod vid blodbussen.
Nu har jag en liten lunchrast kan vi väl kalla det, för att sedan cykla iväg till Lithobadet och jobba någon timme till. Ska bli en upplevelse. Har själv aldrig varit på Lithobadet så det ska bli kul. 
 
Men sedan är jag ledig fram tills onsdag eftermiddag igen, vilket känns riktigt skönt. 
Det är bra att ha lite lediga dagar till och från så man får någon fritid över att göra annat på, sånt behövs ibland. För sen jobbar jag hela veckan lång fram tills lördagkvällen.
 
Fick en finfin t-shirt vid blodbussen idag! Är riktigt glad att den fanns kvar och att jag fick en, har nämligen länge velat ha just den tröjan. 
 
  
 
Annars idag har vi väl inte så mycket planerat skulle jag tro, mer än att äta smörgåstårta!
och sedan får vi väl se om det är badväder? eller om vi hittar på något annat trevligt när jag väl kommer hem. Vi får se helt enkelt :-) 
 
Men nu ska jag umgås lite med älsk och vovvarna innan jag ska cykla iväg. 
BYE.