ibland spricker hjärtat sådär lite lätt som det alltid gör

 
Idag är det fredagen som vi alla 5 har väntat på. Dagen D är här! Då vi äntligen åker ner till Hultsfred igen.
Ska bli mysigt att hälsa på alla och framför allt lillasyster ♡
 
Vet inte riktigt hur dagarna kommer att se ut där nere men det vi har inplanerat är att fira mamma, fira Otto, gå på marknaden, käka pizza? ;) och dra till Västervik för en liten roadtrip skulle jag tro. Sen hoppas jag på lite spel och bara myskvällar? Men det återstår att se exakt vad dagarna kommer att fyllas med. Men jag ser fram emot det.
 
Jepp. Nu innan ska Nettans kusin Sandra komma och hälsa på en stund. Och därefter ska vi väl som sagt bara packa ihop det allra sista och sen åker vi mot Småland.
 
Hade inte så mycket annat att skriva för stunden, vardagarna är dem samma som innan. Jobba och jobba.
Eller fixa och dona här hemma med allt som måste göras. Planerar också en bebisdush! Så lite roligheter framöver ska också hända.
 
Ha det bra!
Vi hörs när vi hörs ♡

 
 

 
 

för fort framåt i tiden, sakta ner. TACK!

Nu har det gått på tok för länge sedan sist jag skrev här i min lilla blogg.
Tiden rinner iväg, vare sig man har det tråkigt eller roligt. Tyvärr.
 
Vi har väl haft allt möjligt för oss på sistone tror jag, men mest har det väl varit arbete i fokus. Nu har ju även Nettan börjat plugga så det är ganska stressigt både på hemmaplan och på arbetet. Men jag hoppas allt lägger sig ner snart.
 
Påtal om snart, så börjar Charlie snart på inskolningen till förskolan, vilket jag ser fram emot massor. Alltså inte att lämna henne där kanske, men att få vara med om en inskolning. Men framför allt att få se hur Charlie reagerar på lärarna, de andra barnen och allt sånt där. Jag är riktigt nyfiken samtidigt nervös.
Vår fina lilla prinsessa ♡
 
Ja som sagt nu till helgen har vi väl inte så mycket planerat faktiskt. Jag jobbar en stund imorgon på förmiddagen-eftermiddagen. Men sen tar jag välbehövlig helg. Käka lite fredagstacos det är väl i princip så långt vi har planerat (läs jag.)
 
Nästa helg däremot är fullspäckad med roligheter. På fredag åker vi ner till småland och hälsar på alla i familjen.
Äntligen får man träffa systeryster ♡ som var tok för länge sen sist. Gå lite på Hultsfredsmarknaden, fira mamma och Otto bland annat. Så jag hoppas på fullproppade dagar av glädje och roligheter.
 
Ja annars som sagt är det väl mer eller mindre jobba jobba jobba som står på schemat.
Skriver så fort jag har något vettigt att skriva, eller söta bilder på Charlie att dela med mig ♡
 
Ha det kanon bra där ute.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

min sista semester-helg

Spenderades först och främst i Hultsfred, i torsdags eftermiddag åkte vi dit och bara några timmar innan bestämde vi att vi faktiskt skulle ner. Efter mycket om och men. Så då hälsade vi på pappa, Henric, Lotta och Otto ett par timmar. Vilket var riktigt trevligt. Sen åkte vi hem och sov hos mamma. På fredagsmorgonen drog vi iväg till Vimmerby tillsammans med mamma, Jonas, Henric, Emma och Rickard. Där var vi lite vid Villa Gulekul och lekte samt tittade på getterna. Sedan skulle Henric, Emma och Rickard paddla kanot och vi andra drog till en såkallad "badstrand" vilket egentligen var en liten sandplätt och vass-vatten. Där grillade vi och väntade ganska länge på våra paddlande vänner ;) hehe! Därefter testade vi på att paddla i några minuter.
 
På fredagskvällen kom Henric, Emma och Rickard till mammas lägenhet och vi spelade spel hela natten lång. Tror vi kom i säng runt 2-3 tiden på natten. Riktigt kul var det! Åh jag vann alla gånger ;) mohaha. Tack för en trevlig spelkväll alla inblandade <3
Idag lördag, åkte vi till Kalles lek och lattjo i Vimmerby och spenderade hela dagen där tillsammans med mamma, jonathan och Linnea. Vilket var riktigt kul det också, men väldigt varmt.
 
Nu på kvällen har vi kommit hem och packat upp lite, sen drog vi tillsammans med många grönfossare till frisbee-golf banan och körde lite!
 
Tack o hej för mig.
Nu blir det dusch och sedan serier.

 
 
 
 
 
 
 

finns så mycket att titta på


      
 
Haft en toppen bra födelsedag!
Fick en ny cykel ♡ lite pengar, parfym, fisheye-objektiv till mobilen plus lite annat smått och gott.
Lyckan är total eftersom jag verkligen är behov av en bättre cykel med växlar, så nu kan jag lätt cykla till jobbet varje dag istället för att ta bilen. Det är ju lite lättare när man har lite växlar på cykeln i uppförsbackar m.m.
 
Igår åkte vi till Söderköping tillsammans med Jerry och Andreas och stod i världens längsta kö för att få köpa en svindyr AS stor glass, haha men det var det väl värt ;) Charlies pannkakor och glass var dock bra mycket godare än min glass. Men nu har vi även testat på det smultronstället. Och det var mysigt på sitt egna lilla vis!
Men brottom får man nog inte ha, för kö får man nog förvänta sig.
 
Idag börjar min semester vecka på riktigt kan man väl säga. Och det ska vi fira in med plankstek och bio tillsammans med Jerry och Andreas, vi ska kolla på Guardians of the galaxy. Charlie ska spendera lite tid tillsammans med Nettans mamma och pappa det är guld värt!
 
Ja annars får vi se vad som händer och sker i veckan, på onsdag och torsdag är det ju Skänninge marknad i alla fall! Ha en bra måndag alla där ute.

 
 

 
 
 
 

 
 
 

en helt ny månad, min månad

 

Min första helt lediga dag och oj vad mycket vi hunnit med.
Vi har (läs nettan har) fixat Charlies cykelstol på hennes cykel. Vi har promenerat med hundarna uppe i Bondebacka för att leta efter Discgolf banan, cyklat -såklart en sväng med Charlie som tyckte om det jätte mycket. Ätit mat och glass, och sedan hunnit med att spela en runda discgolf tillsammans med "nästan" hela gänget Grönfoss plus respektive. Kul men ganska mycket knott/mygg nu på kvällskvisten.
 
Men sammanfattar trots allt min första semesterdag som bra!
Imorgon fyller jag år och får äntligen öppna mammas paket som legat här på köksbordet i flera veckor nu. Haha!
Men även alla andras paket som jag får öppna imorgon är jag nyfiken på att få se. Nu mitt i sena natten så färgar jag och Nettan håret, det ska väl ske någon gång också. Så varför inte nu när vi egentligen borde sova?
 
Alldeles strax så kan man väl säga att jag går från att vara 23 år gammal till att bli 24, hjälp!
Känner mig inte så gammal som siffran visar och tur är väl det 💕
 
Imorgonbitti ska vi väl fixa lite smått inför fikat vi hade tänkt att ha, plus göra vit och vanlig kladdkaka.
Annars får vi som sagt se vad dagen har att erbjuda, jag hoppas på att den blir helt magiskt perfekt.