min sista semester-helg

Spenderades först och främst i Hultsfred, i torsdags eftermiddag åkte vi dit och bara några timmar innan bestämde vi att vi faktiskt skulle ner. Efter mycket om och men. Så då hälsade vi på pappa, Henric, Lotta och Otto ett par timmar. Vilket var riktigt trevligt. Sen åkte vi hem och sov hos mamma. På fredagsmorgonen drog vi iväg till Vimmerby tillsammans med mamma, Jonas, Henric, Emma och Rickard. Där var vi lite vid Villa Gulekul och lekte samt tittade på getterna. Sedan skulle Henric, Emma och Rickard paddla kanot och vi andra drog till en såkallad "badstrand" vilket egentligen var en liten sandplätt och vass-vatten. Där grillade vi och väntade ganska länge på våra paddlande vänner ;) hehe! Därefter testade vi på att paddla i några minuter.
 
På fredagskvällen kom Henric, Emma och Rickard till mammas lägenhet och vi spelade spel hela natten lång. Tror vi kom i säng runt 2-3 tiden på natten. Riktigt kul var det! Åh jag vann alla gånger ;) mohaha. Tack för en trevlig spelkväll alla inblandade <3
Idag lördag, åkte vi till Kalles lek och lattjo i Vimmerby och spenderade hela dagen där tillsammans med mamma, jonathan och Linnea. Vilket var riktigt kul det också, men väldigt varmt.
 
Nu på kvällen har vi kommit hem och packat upp lite, sen drog vi tillsammans med många grönfossare till frisbee-golf banan och körde lite!
 
Tack o hej för mig.
Nu blir det dusch och sedan serier.

 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback