julmyset nere i Hultsfred

 
 
 
 
 
 
Blev två mysiga dagar nere i Hultsfred med massa paketer och trevligt sällskap.
Flest paket fick nog lilla fröken, Charlie <3 och uppskattade till tusen blev både barnvagnen och kundvagnen och nu såsmåningom även köket med alla dess tillbehör. Älskade lilla flicka som du växer. Älskar att följa varje steg du tar i utvecklingen..
 
Jaha, nu är man även tillbaks till vardagen igen och det känns väl sisådär. Nu när jag även har 2 monster dagar framför mig. Första dagen är väl snart avklarad kan man väl säga. Jobbar dock snart igen. Kl:22-08.
Har varit och provjobbat på mitt nya jobb idag också föresten och det känns jätte bra! Så det här ska nog gå vägen det också. Längtar samtidigt till Nyår för då är jag lite ledig, jämfört med dessa 3 dagarna innan.
 
Vi hade väl tänkt att lyxa till det med planka och någon god efterätt har jag tänkt pyssla ihop. Vi ska även försöka hinna med att storhandla lite den dagen. Då det är enda dagen jag är lite ledig. Spela och snacka skit med Jimmy, Jenny och lille Liam är väl också tanken. Och försöka undvika smällarna :) Ska väl eventuellt hissa upp en lysgrej i luften. (vet inte vad dom heter.) men det är väl isåfall det enda som ska upp i luften från våran lilla familj. Våga vägra smällare -onödigt både mot natur och djuren..
 
Nej nu ska jag hoppa in i duschen med Nettan. Sen käka lite gott innan jag ska bege mig ut i vinternatten för lite nattjobb.
PUSS och KRAM
 
 
 

närbilder <3

 
 
Firat jul hemma hos Jenny och varvat dagarna med jobb såklart. Först idag kan jag väl äntligen andas ut några andetag. För imorgon åker vi ner till Hultsfred och firar lite jul tillsammans med mamma och senare även pappa och Lotta. Så det ska bli väldigt trevligt. Hoppas bara att Charlie mår bättre, för igår och idag har hon varit väldigt ledsen stackarn ♡
 
Men nu ikväll ska vi väl försöka oss på att packa lite och även försöka hinna med att ta det lite lungt. Fast först ska jag bara prata färdigt med Ämli i telefonen och blogga. Haha!
 
Förhoppningsvis glömmer vi väl inte det viktigaste imorgon- Charlie, julklapparna och hundarna. Sen gör det väl kanske inget om vi får med oss lite mer än så. Ne men vi får se vad vi får med oss. Haha, känner mig en aning förvirrad just nu. Men det ska nog gå bra...
 
Längtar bara tills vi sitter i bilen påväg till Hultsfred!
 
 

Mini-julen

 
 
 
 
 Blandade bilder från gårdagens minijul. Låter bilderna få tala för sig själv istället.
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 

julfin dagen till ära

 
 
 
 
 
Idag ska vi iväg till Nettans syster Jenny för att fira lite minijul för barnen. Vi ska ha julklappsbyte med Jimmy och Jenny eftersom dom ska ner till Vena på själva julafton. Så idag blir det mest barnens lilla julafton, då det är dom som får presenter ♡ Sen ska vi även äta lite julmat såklart bara för att. Jag ska ta med mig min nya fina älskling också och fotografera ALLT, haha nej då men mycket.
 
Ikväll ska vi vuxna istället byta julklappar hemma hos oss. Vi ska byta med Jimmy och Jenny, så det ska bli trevligt.Blir väl ävenl att vi spelar lite spel och snackar skit i vanlig ordning. Haha!
 
Imorgon är det någon helt annan dag, nämligen älsklingens födelsedag. Vilket jag också ser fram emot ♡
Grattis i förskott älskade du.
 
 
 

ny kamera = roligare att blogga?!

 
 
 
Yes nu äntligen kanske jag kommer igång med min kära lilla blogg igen. Efter en stunds bloggtorka.
Då jag fått/köpt mig en ny systemkamera med blixt och hela köret, så nu jävlar är det lite mer proffs än innan. Det känns i alla fall så och bilderna blir helt suveräna och jag kan knappt alla inställningar ännu, gissa då hur bra det blir sen när jag fått in snitsen.
 
Ja men som sagt, förhoppningsvis gör detta att jag bloggar lite mer, sen får vi ju se om det verkligen blir så också. Men det hoppas vi väl. Idag har vi haft första minijulen för i år, imorgon kör vi på nummer 2.
 
Så idag myste och skrattade vi i massor - jag, Nettan, Charlie, Jerry och Andreas.
Vi bytte julklappar och vi körde julklappsspelet samt ett godisspel med goda vs äckliga smaker.
Så som ruttet ägg, spya, hundmat, stinkande sockor m.m. Haha det gav oss verkligen ett gott skratt att se varandra hulka och ha sig!
 
Nej nu ska vi sova.
Godnatt.