man måste genom drömmar

 
 
Sportlovsveckan bara susade förbi och nu börjar även den här veckan närma sig sitt slut. Känns som jag har jobbat nästan hela tiden, men vi har hunnit med att bada i simhallen här i Motala och igår åkte vi till Lundbybadet med allihopa igen (kusinerna Dani och Sultan, mostrarna Jenny och Jonna och morbror Jonny.) Lite roligare för de äldre barnen på Lundby, men roligare för Charlie här i motalas simhall. Hon trivs som fisken i vattnet när vi badar, det är spännande och roligt att stå upp och leka med alla grejer som finns i vattnet.
 
Hon har även börjat gå som tusan i just gåstolen, och vill gärna upp och gå även utan den men det är inte lika enkelt utan stöd riktigt än. Men snart så har vi nog en gående/krypande liten Charlie här som ska va överallt och ingenstans. 
 
Imorgon-kväll åker även Jonny och Joey hem för den här gången, det har varit riktigt kul den tiden jag varit hemma i alla fall. Kommer att bli tomt och tyst i lägenheten nu efter imorgon - det är en sak som är säker. 
 
Något positivt är att jag är ledig hela helgen, så det ska bli riktigt skönt!
Har inte så mycket mer på hjärtat just nu. Vi tvättar och i eftermiddag blir det jobb igen för min del. 
Den 7 Mars börjar min nya anställning och jag säger hej då till min gamla anställning. Känns både roligt och lite sorgligt på samma gång. Men det kommer nog att bli bra, jag hoppas det kommer bli toppen!
 
Saknar lillasyster grymt jävla mycket 
 
 

Ge oss en chans, vi kan lära av varann

 
 
 
 
 
 
 
 
Min lediga helg har gått i rusnings fart. Så nu sitter jag här och deppar inför en ny 7-dagars jobb vecka. 
Min lediga dag på torsdag kommer spenderas på tågresor och utbildning i Stockholm inför min nya anställning.
 
Ska dock försöka hinna med lite roligheter som att bada i simhallen tillsammans med Älsk, Charlie, Jonny, Jenny och hennes barn. Så det ska bli trevligt, och som sagt jag jobbar ju inte 24/7 så lite lediga timmar kommer det ju också bli om dagarna. Till helgen blir vi ungdomsvakt åt Jonny och hundvakt i en hel veckas tid, då älsks föräldrar åker utomlands. (skönt för dom!)
 
Yes, resterande tid utav den här dagen ska jag skriva en uppsägning skriftligt, laga mat, kika på en film/serier och promenera med hundarna. Gå ner och sätta upp en ny tvätt-tid inför veckan också. Gårdagen spenderades med hela gänget Grönfoss (nästan) vi lagade mat ihop och käkade, snackade en massa och spelade Alias. Trevligt trevligt. 
 
Vill tacka min fina mamma som skickade en söt alla hjärtans dag hälsning på posten i fredags också  du är gullig du. Saknar dig!
 
Ha en bra söndag
 

alla ♥ dag idag

  
 
Idag är det inte vilken dag som helst, utan en såndär dag som man kanske ska vara lite extra snäll mot dom man tycker om Så jag har passat på att köpt både lite små grejer till älsk men även till lilla Charlie. För det är ni värda. 
 
Ja senare idag blir det att jobba ett par timmar och ikväll blir det nog att äta lite gott och bara ta det lungt och kolla på film tillsammans med älsk, Jerry och Andreas. Veckan har gått väldigt fort vill jag påstå, har hunnit med lite ledighet, jobbat, skrivit på nytt avtal och massa massa mer. En bra vecka helt enkelt.
 
Snart är det helg och då är jag ju som tidigare nämts ledig hela helgen. Vilken lyx!
Ska njuta av varje sekunds ledighet det är en sak som är säker.
Ha en jätte fin alla dag nu alla där ute, och framför allt min familj.
 
 

en sån där vanlig tisdag

  
Idag är det tisdag och jag försov mig nästan till jobbet (kan bero på att vi va uppe jävligt sent igår.)
Vaknade kl:06.12 och ska vara på jobbet kl:06.30. Så det var bara att slänga på sig kläder, sätta upp håret och springa ut till bilen och köra iväg. Fort som tusan gjorde jag allt och kom in precis 06.30 innanför dörren. Sen jobbade jag en stund och sedan nu när jag kom hem har jag städat lägenheten, ätit frukost och färgat håret. 
 
Igår städade vi även bilen och fixade in alla grejer som varit i gamla bilen in i den nya. Det tog sig sin lilla tid, där i mellan jobbade jag också. Sen på eftermiddagen drog vi iväg till Mantorp och gick på Dollarstore och Citygross. 
 
Imorgon har jag ett långt jobbpass från kl: 9-19.30, sen jobbar jag 3 timmar på fredag. Sen har jag "helg" resterande tid utav den här veckan. Känns himla skönt!
Kanske ett ganska osammanhängande inlägg men en liten uppdate om våran vardag blev det i alla fall.
Snön håller på att smälta även här i Motala faktiskt, dock är det fortfarande minusgrader till och från. Hoppas våren snart är påväg.
  
Ha en bra tisdag!

blivit med bil

 
 
 
 
 
Min första egna bil till och med, såklart är det ju VÅR bil. Men min första, ja ni fattar väl vad jag menar. 
Jaa så har vi gått och köpt en bil mitt i mellan allt annat kaos i vardagslivet. Har även sagt upp mig från ena jobbet och blivit fast anställd på det andra. En peugeot 307, eller på mitt språk en stor silvrig bil.. Haha!
 
Så nu medan jag har jobbat och slitit, har nettan hunnit med både Charlie, vovvarna, sökandet efter en bil och pluggandet. Igår drog hon och hennes pappa till Jönköping och köpte bilen ovanför. En stor och rymlig bil där vi både får plats med vagn och bur där bak, lätt! Så jävla skönt ska jag säga er. 
 
Jag har hunnit provköra den lite och jag är nöjd med allt förutom det "bruna" innuti bilen. Men men, antingen byter vi bara ut den delen eller så vänjer jag mig väl. Vi får se vilket utav alternativen det blir senare.
 
Nu ska jag åka iväg igen för att sälja den gamla bilen och därefter blir det kalas för Sultan som fyller år imorgon. Därefter ska jag iväg på jobb igen. Kommer hem ikväll. 
 
Ha en bra dag!
Hoppas ni blir nöjda med lite fler bilder på bilen.
 
 

ibland behöver man bara bli förstådd

 
 
 
 
Letar fortfarande en vettig bil för en lite mindre summa än vi hoppades på från början. Men till helgen bör vi ha hittat rätt bil. För det här med att samåka tillsammans med flera personer som ska till tusen olika ställen funkar inte riktigt. Speciellt inte för Älsk som både får åka hit och dit, fram och tillbaks dagarna i ända. 
 
Så prio ett till helgen är att hitta en bra bil. Dock jobbar jag ju till och från, samtidigt måste vi hitta det sista paketet till Sultan som fyller år på måndag också. Livet känns lite stressigt just nu (som vanligt.)
Jag har också en stor förändring på gång, som kommer göra så att livet blir lite bättre och lite lättare framöver. Bara det att det är en tung börda att hålla inom mig just nu. Men snart,snart blir allting bra!
 
Idag har dagen mestadels gått åt till att städa, vika tvätt, slängt in ny tvätt i tvättmaskinen, dammat och promenerat med hundarna. Imorgon blir det att återgå till vardagen och jobbet kallar. 
Nu blir det nog att se ikapp lite serier jag somnat till de senaste dagarna. 
 
Saknar min lillasyster något enormt just nu ♥ Ha en bra torsdagkväll alla där ute i världen!
 

nu får vi börja leta bil

 
Jaha så är jag ledig ett par timmar innan jag ska iväg och jobba andra passet för idag.
Igår gick bilen sönder, så nu står vi utan bil i vårat hushåll. Känns sådär faktiskt.  Blir dyrare att laga bilen än att köpa ny. Så förhoppningsvis hittar vi en bil redan nu under eftermiddagen som vi åker och "köper" direkt.
 
För vi är ganska så beroende av just bil nu förtiden. Tyvärr måste jag nog få säga. Hade lätt skippat bil om jag kunnat. Men den är ganska så behändlig när vi har Charlie-busan. Och nu kollar vi faktiskt på en ganska mycket större bil än den vi hade innan. Så nu blir väl min pappa glad! ;) Som ni alla tjatat om att vi borde skaffa större bil. Ja nu har vi ju inte direkt fått något annat val. Haha!
 
Så just nu går blocket och andra liknande sidor varma här hemma. Får se om vi har turen på vår sida idag då! Om vi faktiskt hittar en bil. Det vore ganska så bra. Så jag håller mina tummar hårt. Tur i oturen kan vi nog också säga att vi hade. Att bilen faktiskt gick sönder igår och inte i förrgår. Då vi var i Norrköping och strosade runt. Nu var vi ju i alla fall kvar i Motala när den dog och inte gick att starta igen. 
 
Men nog om allt bil-prat just nu. Om bara 4 dagar är Charlie 7 månader gammal (tiden går riktigt fort). 
Vi hinner nog bara blinka och hon fyller ett år.  Charlie har blivit lite sjuk igen, hostig och snuvig. Så hon sover inte jätte bra om nätterna för tillfället. Så vi hoppas hon blir frisk snart igen. Men annars är hon en pigg och glad liten tjej. 
 
Ja annars har jag inte mycket annat på hjärtat förtillfället. Så ni alla där ute får ha det så bra.
Så uppdaterar jag väl snart igen