Lediga dagar dom är bra dagar 💕

Idag har vi varit i Örebro och badat på gustavsviksbadet, vilket var riktigt mys!
Åkte bland annat massa olika vatten-rutschkanor, forsen och en rutschkana utomhus (iskallt!).
Annars var jag mest i bebispoolerna tillsammans med Charlie och busade, hon älskar att bada!
 
Efter 4-5 timmar inne på badhuset med massa stojj och lek och lite mat så somnade både Charlie och Aiden i omklädningsrummet, sötnosarna
Yes nu har vi mest plockat iordning lite här hemma och promenerat med hundarna. Ikväll blir det att ta det lite lungt, mysa framför en film med lite godis. (regnar ju utanför.)
 
För imorgon blir det att gå upp tidigt, säkert tidigare än idag för att åka till GÖTEBORG!!!!
och gå på Liseberg, är sjukt nervös inför AtmosFear (har ju aldrig åkt den och nu imorgon måste jag mer eller mindre, eftersom vi bokat förtur på den åkatraktionen. Haha!) Sen ska vi ju såklart även åka den nya Helix, vilket jag ser fram emot.

Charlie däremot ska ha en heldag hos sin ena mormor & morfar (Lotta & Lelle) slår vad om att dom kommer att ha det dunder kul dom också kommer dock göra ont i hjärtat att lämna iväg henne en heldag sådär, men vi vet ju att hon har det bra och Charlie själv kan tyvärr inte åka så många karuseller. Så kanske nästa år eller om ett par år har hon mer intresse utav att följa med till just Liseberg, men istället ska vi ju hinna med både Kolmården och Astrid Lindgrens Värld innan sommaren är slut
 
Hoppas alla där ute har det toppen bra!
Saknar min familj.
 
 
 
 
 
 
 
 

mysungen i vårat liv

 
 
   
 
Har varit helt veckovild nu de senaste dagarna, har nämligen trott att det varit onsdag hur länge som helst. Men idag är det torsdag och två dagar kvar till helg. Ja vet, trodde först att jag skulle få bli ledig på mitt pass imorgon men tji fick jag, får börja jobba tidigare istället och sluta tidigare. Så det är väl inte hela världen. Dock hade det varit sjukt mycket skönare om jag hade blivit hel ledig. Men man kan väl inte få allt. Haha!
 
Igår eftermiddag/kväll storhandlade vi. Idag står det betala räkningar, träna, dusch och laga mat på schemat innan det blir att åka iväg för att jobba 16-22. På lördag åker vi till Örebro för att bada på Gustavsviksbadet och på söndag drar vi iväg till Göteborg och går på Liseberg. Så min "ledighet" är redan fullbokad. Men vad gör väl det om hundra år.
 
Kommande datum o händelser (jag räknar med dagens datum)
3 dagar kvar till äventyrsbadet i Örebro, med Jenny och hennes barn.
4 dagar tills vi åker till Liseberg tillsammans med Jerry och Andreas.
10 dagar kvar tills pappa o lotta kommer för att fira lillskruttan.
12 dagar tills Charlies födelsedag o nettans familj kommer på kalas.
16 dagar till mamma kommer hit och hälsar på.
23 dagar till lillasyster kommer hit
24 dagar kvar tills vi åker till kolmården
Händer något varje helg framöver
 
 
                                                               Ha det bäst
 
 

Glad midsommar och allt där i kring.

Tiden springer på som vanligt och i fredags firade vi midsommar! (som troligtvis dom flesta gjorde.)
Först jobbade jag till klockan fyra, men därefter gick vi ut till parken och grillade och åt lite midsommar-mat. Sen tog vi och dansade kring en mini mini stång, mest för barnens skull. Haha!
Vi kunde dock inte så många låtar så det blev små grodorna och bara några få till. Därefter drog vi igång lite tävlingar, soppsäckslöpning, ägg på sked, kasta stövel, linda in en person snabbast till mumie med toapapper och lite annat smått och gott. Vilket var riktigt kul, och uppskattat av dom allra flesta faktiskt.
 
Yes sen sent in på småtimmarna gick några hem till oss och spelade spel. Därefter blev det sovtime.
Igår gick vi en promenad i cirkus 2-3 timmar. Vilket kändes i fötterna sen kan jag lova. Men det var skönt och vi hade vädret på våran sida. Så det var bara trevligt! På kvällen umgicks vi lite med Jerry och Andreas samt planerade lite inför våran Lisebergstripp. Som vi ska till nu nästa söndag.
 
Annars har vi väl inte gjort så jätte mycket, mer än det gamla vanliga. Laga mat, ätit, lekt med Charlie, promenerat med hundarna, städa osv.
 
Ikväll ska vi nog mest ta det lungt och äta lite tacos. Imorgon har jag ett monsterpass på jobbet 8-22.
Så jag ska gå och sova tidigt.
 
Ha en bra söndag allesammans!
 
 
 

 
 
 
 

 
 

Höghöjdsbanan i Varamon

  
  
 
Oj vilket äventyr kan jag lugnt meddela. Haha trodde aldrig att jag skulle bli så sjukt nervös som jag faktiskt blev. Första banan var helt enkelt skit läskig, men väl upp i bana nummer 2 så släppte allt. Då körde jag bara på! Jag, Nettan, Jerry, Andreas och Anders testade på detta. Första banan var väl ungefär 4-5 m upp i luften. Och bana nummer 2 var 8-9m upp i luften.
 
Jag är inte direkt höjdrädd (som jag vet om) men det var verkligen sjukt vad nojjig jag var till en början med. Ville knappt köra bana två men testade och sen flöt det som sagt bara på, första banan var till och med snäppet svårare än bana nummer 2, enligt mig.
Men riktigt skoj och äventyrligt! Idag har jag träningsvärk i princip varenda muskel i kroppen. Haha och en skadad tumme. Men hey! Jag lever.
 
Idag jobbar jag till kl: 19 och därefter får vi se vad som hinns med. Blir nog mest att ta det lugnt och sen förbereda sig inför nästa jobbdag.
 
Ha det kalasbra!
 

riktigt bra helg

  
  
  
 
Igår var vi nere en sväng på stan och kollade in vätternrundan lite och mini-marknaden som var uppe på torget. Köpte världens minsta foppisar till Charlie ♡ hur söta som helst och självklart en ballong. Haha!
Det var riktigt mysigt att bara strosa runt lite, först va vi en sväng tillsammans med Jenny, Sultan, Aiden, Jesper och Elin. Men dom åkte hem efter en stund och då gick vi vidare själva. Så vi spenderade nästan hela dagen där.
 
Sen skulle vi äta planka var det bestämt, men det var lättare sagt en gjort för en stund. Vi gick ner till sjöglimten där vi tänkt äta från början. Men eftersom det var vätternrundan så gjorde dom inte vissa maträtter (bland annat planka.). Så då fick vi åka till Lyckorna och äta där istället. Men det var inte direkt så jävla lätt. Först va adressen dit helt fel. Men tillslut hittade vi dit. Det tråkiga var dock att det inte alls var gott och vi kastade mer eller mindre dom pengarna i sjön. Pulvermos? segt kött och ja... Som sagt inte alls något vidare. Så där äter vi aldrig igen, tacka vet jag sjöglimten, där var det gott. Men godast är tusan hemmagjort!
 
 Vi omförlovade oss också dagen till ära igår, vilket kanske var på tiden. Hehe.
 Och på kvällen spelade vi lite kubb tillsammans med nettans mamma, pappa, Jonny, Jimmy och Jennys familj. Det var trevligt!
 
Yes nu har jag inte mycket mer att säga.
Idag ska vi kalasa lite för Jimmy som fyller år och testa på en höghöjdsbana nere vid varamon. Ska bli sååå kul!
Hoppas ni får en minsta lika bra dag som jag!
 
 
 

Hej hej sommar

  
  
 
 
Idag är det redan onsdag och halva jobbveckan har redan rusat iväg. Vilket känns super bra! Jag jobbar till fyra i eftermiddag och sen blir det hem och äta lite mat, vi har bestämt att äta pannkakor eller plättar idag så det ska bli mumsigt.

 

I söndag gick vi ner till Varamon allihopa (Nettans stora familj med respektive och barn) och grillade. Vi hann även med att ta årets första dopp, ganska så kallt men blev varmare efter ett tag. Det är väl nackdelen med Varamon att det aldrig värms upp ordentligt. Charlie badade lite hon också såklart. Annars satt vi mest och bara tog det lugnt och myste i den stekheta värmen.

 

Jag blev röd som en liten kräfta och fick sådär lagom bränd hoppa in att jobba lite akut ett 24h-pass på jobbet. Ja det va bara le och se glad ut ungefär den kvällen. Haha!

 

Igår var jag helt ledig från jobbet och då passade vi på att åka till Mjölby för att hämta hem ett springband som vi köpt och sen på kvällen gick några från familjen Grönfoss iväg och spelade lite äventyrsgolf, vilket var riktigt trevligt, trots att det gick uruselt för mig.

 

Jahopp annars finns det nog inte så mycket att skriva om idag. Ser fram emot ganska mycket som händer framöver att vi bland annat ska dra till Liseberg, lillasyster kommer hit, det blir Kolmården, pappa med familj kommer hit, mamma kommer också förbi och hälsar på, min och Charlies födelsedagar och andra trevligheter ska hända <3

 

Hörs när vi hörs gott folk!

 
 
 
 

fredag hela dagen

Lång ledigheten kan börja, hur härligt som helst!
Igår såg vi på bio tillsammans med Jerry och Andreas. Vi tittade på Maleficent, helt klart en film värd att se på. Sen ett trevligt sällskap är ju aldrig fel det heller.
 
Idag har vi strosat runt lite i affärerna ute vid bråstorp. Kikat på cykelhjälm och cykelsits till Charlie som ligger högst upp på önskelistan till henne. Gått en lång promenad med hundarna i 2-3 timmar. Känns skönt att ta till vara på det fina vädret, imorgon ska det väl troligtvis regna hela dagen. 
 
Yepp annars har jag ingen aning om vad vi ska hitta på resten av dagen eller helgen. Men förhoppningsvis hittar vi på lite roligheter. Nu tror jag i alla fall att vi ska börja laga maten. Så får vi se vad mer dagen har att erbjuda. 
 
Ha det fint.
saknar lillasyster sjukt mycket och bara längtar till juli månad.
 
 

Finns så många fler där ute

  
  
  
 
Denna helg har varit riktigt fartfylld måste jag få lov att säga, i fredags var jag ledig och då drog vi till Linköping med Jonny för att handla hans födelsedagspresenter. På kvällen sen drog vi ut med Jerry och Andreas för att spela minigolf, vilket var riktigt trevligt sen blev det pizza käk och film. I lördags jobbade jag 8 timmar och därefter drog jag, älsk, Charlie, Jenny och barnen ner till Varamon för att käkà kulglass. Mums! 
    
Igår (söndag) åkte vi till Norrköping för att shoppa lite och träffa andra regnbågsfamiljer,  det var riktigt mys. Vi åt korv och lekte i en lekpark. Sen va vi tvungna att åka hem lite före alla andra men det var kul att träffa lite fler regnbågsbarn om inte annat. Kul för Charlie sen när hon blir lite äldre och kan känna igen sig lite. Hoppas att vi träffar lite fler från Motala nästa gång bara. 
 
Yes annars har jag inte så mycket mer på hjärtat just nu, idag cyklade jag till jobbet och det var lite panikartat ett tag, cyklade vilse och kom nästan försent men va tusan, jag kom fram och det var väl huvudsaken. Känner att det känns så onödigt att ta bilen nu när det ändå är så fint väder och vardagsmotionen skadar väl inte den heller precis.  
 
Nej nu har jag verkligen inget mer att berätta för stunden. Så ha en kalasbra dag!