riktigt bra helg

  
  
  
 
Igår var vi nere en sväng på stan och kollade in vätternrundan lite och mini-marknaden som var uppe på torget. Köpte världens minsta foppisar till Charlie ♡ hur söta som helst och självklart en ballong. Haha!
Det var riktigt mysigt att bara strosa runt lite, först va vi en sväng tillsammans med Jenny, Sultan, Aiden, Jesper och Elin. Men dom åkte hem efter en stund och då gick vi vidare själva. Så vi spenderade nästan hela dagen där.
 
Sen skulle vi äta planka var det bestämt, men det var lättare sagt en gjort för en stund. Vi gick ner till sjöglimten där vi tänkt äta från början. Men eftersom det var vätternrundan så gjorde dom inte vissa maträtter (bland annat planka.). Så då fick vi åka till Lyckorna och äta där istället. Men det var inte direkt så jävla lätt. Först va adressen dit helt fel. Men tillslut hittade vi dit. Det tråkiga var dock att det inte alls var gott och vi kastade mer eller mindre dom pengarna i sjön. Pulvermos? segt kött och ja... Som sagt inte alls något vidare. Så där äter vi aldrig igen, tacka vet jag sjöglimten, där var det gott. Men godast är tusan hemmagjort!
 
 Vi omförlovade oss också dagen till ära igår, vilket kanske var på tiden. Hehe.
 Och på kvällen spelade vi lite kubb tillsammans med nettans mamma, pappa, Jonny, Jimmy och Jennys familj. Det var trevligt!
 
Yes nu har jag inte mycket mer att säga.
Idag ska vi kalasa lite för Jimmy som fyller år och testa på en höghöjdsbana nere vid varamon. Ska bli sååå kul!
Hoppas ni får en minsta lika bra dag som jag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback