nyduschad busunge


 
 
Högst upp på Sofies önskelista är en ny systemkamera. Saknar att fotografera som fan vissa dagar. Men man ska också hinna med allt också. Jaja vi får väl se vad jultomten kommer med i år för klappar.
 
Vi har haft en jätte fin helg tillsammans med många utav gänget Grönfoss med spelkväll, bio och idag har vi bakat massor inför kommande helg. Denna veckan jobbar jag 3 dagar och är ledig 4. Känns skönt!
Dock är 2 dagar passet: 8-22. Vilket tar ganska mycket energi. Men det ska nog fungera.
 
Ikväll ska vi nog mest ta det lungt, har bakat i mängder hela förmiddagen och plockat,diskat, ätit mat osv. Så känns skönt att inte göra någonting alls faktiskt.
 
Hoppas alla ni andra också haft en jätte fin helg.
Nu ska vi promenera med hundarna och Charlie-bus ska sova.
 
 
 
 
 
 
 

först ett "jag" som blev ett "vi" 3/3-07 sen två människor som blev "3"

 
 
En fredag i september.
Vi har haft fullt upp på sistone, varit i Ullared Gekås och shoppat i princip en helt ny garderob till Charlie-busan. Plus lite julklappar och annat smått och gott. Igår såg vi på bio "The maze runner" den var riktigt bra faktikst.
Sen har vi ju också såklart hunnit med att jobba och plugga. Charlie går på förskolan varje vardag mellan klockan nio till ett.  Vi har också ombesiktat bilen och den gick igenom, hallelulija!
 
Idag har vi fart hit och dit, gjort ingenting och allting på samma gång. Det kommer alltid vara en speciell dag. Men samtidigt en dag som alla dom andra. En dag att lägga på minnet i alla fall.
Storhandlat mat och ikväll firar vi in helgen med tacos i taco-bröd-båtar?. Någon ny form på bröden helt enkelt och tittar på Idol och Big Brother.
 
Imorgon ska vi ha spelkväll tillsammans med Jerry, Andreas, Jimmy och Jenny. Det ser jag fram emot massor faktiskt! Blir alltid på bra humör när vi spelar spel och har det allmänt trevligt.
 
Saknar min familj, mest min lillasyster just nu ♡
Ska bli grymt kul att få åka ner till Karlshamn inom en snar framtid och titta på din nya lägenhet!
 
 
 

jag försöker men det blir bara fel


 
Haft en bra helg nere i Hultsfred och där nere blev det inga kort alls tyvärr, men det är väl som vanligt.
Haha, jag är verkligen dålig på att fotografera nu förtiden även med mobiltelefonen. Borde väl kanske investera i en BRA systemkamera en vacker dag, den jag har idag har ju några år på nacken.
 
Sista dagarna på Charlies inskolning gick jätte bra, både torsdagen och fredagen var hon där själv.
Våran underbara lilla charmis!
Men som ett brev på posten blev hon förkyld och lite febrig under fredagen och mådde väl inget vidare under fredag-lördag. Men nu idag har hon varit mycket piggare och busigare.
 
Vi har umgåtts en hel del med pappa, Lotta och Otto i helgen vilket har varit jätte mysigt. Så tack för allt nu i helgen! Idag åkte vi ju hem igen och vi har packat upp och färgat håret bland annat, älskling har varit helt underbar och tvättat också!
 
Ikväll hoppas jag att vi mest bara kan ta det lungt och andas lite. Innan en ny jobbvecka börjar.
I helgen ska vi till Ullared tillsammans med Jerry och Andreas och det ser jag fram emot massor.
 
Jag älskar vår lilla familj ♡ vi tar oss igen allt, right ♡
 

Charlies inskolningsvecka har börjat

Ja som rubriken lyder så har Charlie börjat sin inskolning på avdelning smultronet ♡
Hon verkar trivas jätte bra faktiskt, bryr sig inte så mycket om oss utan plockar med grejerna och undersöker de andra barnen genom att känna på dom. Hur söt som helst, så det här kommer nog gå jätte bra skulle jag tro. Imorgon ska vi gå iväg en liten stund och se hur det fungerar helt utan oss och även vara med och äta lunch tillsammans med alla andra. Idag har vi varit med vid fruktstunden dock vill ju inte Charlie sitta still ;)
 
Känns som en bra avdelning med otroligt snäll personal. Speciellt hon som skolar in Charlie.
Yesbox, annars så jobbar jag nu ikväll 16-22 och därefter jobbar jag bara samma pass igen på torsdag. Resterande tid denna vecka är jag ledig. Men det känns bara skönt så att jag kan få ta del utav inskolningen och allt annat runt omkring. Det är mycket nu känner jag.
 
På torsdag ska vi lämna in bilen på lite lagning och på fredag åker vi ju till Hultsfred efter att Charlie har slutat på förskolan. Så det är full rulle hela veckan lång. Imorgon ska vi dra upp till frisbeegolfbana och köra lite med Jerry och Andreas. Ska bli trevligt!
 
Finns inte så mycket mer att skriva just nu.
Vi hörs när vi hörs!