Peppar peppar...


Jaha både Nettan och Charlie ligger hemma och är sjuka, 
Charlie käkar både två olika hostmediciner och nu antibiotika i 7 dagar. Till råga på allt kom jag till jobbet nu ikväll och får reda på att dom här har magsjuka, japp riktigt kul eller inte. Fy fan om vi alla tre blir smittade igen. Jag orkar inte mer sjukdomar, på fullaste allvar. 
 
Så just nu försöker jag tänka på allt och tvätta händerna med tvål och vatten och därefter sprita mig. Haha påläst men känner mig ändå så ledsen, för jag vill inte ha någon mer kräksjuka där hemma. 
Och imorgon duscha, ha på mig handskar när jag kommer hem. Kasta in mina kläder i tvätten och sen duscha/skrubba av mig för att försöka sprida så lite smitta med mig hem som möjligt, jag hoppas innerligt att det hjälper och att jag hinner duscha innan Nettan måste fara iväg på praktiken. 
 
Så imorgon (idag) blir Charlie och jag ensamma hemma om Nettan inte blir dunder sjuk. Hon går ju en extra vecka på praktiken redan nu för att hon missat för mycket pga sjukdom innan. Så förhoppningsvis klarar hon av att gå klart torsdag-fredag så att det är över sen. Stackarn, jag hoppas du kryar på dig och att vi alla blir helt återställda snarast. 
 
Jösses va tiden bara springer förbi, snart påsk och snart är lilla plutten hela två år gammal. Kan knappt fatta det alltså. Vår stora lilla tjej! 
 
Nej nu ska jag försöka se lite på serier för att hålla mig vaken. Håll era tummar för att vi övervinner alla sjukdomar och slipper kräksjukan igen.. 
 
 
 
 

Framtidsplaner och förhoppningar

 
Dom där två som förgyller mitt liv 
Nu sitter jag här mitt i natten igen (jobbar) och det är då jag har som mest tid att sitta vid bloggen och faktiskt skriva av mig. 
 
Tiden den går som vanligt i rusande fart, snart är det redan april månad. Snart är det sommar, och jag hoppas innerligt att jag får semester. Annars tar jag 4 veckor ändå, jag är i behov av det. 
Vet att jag tjatar men vet inte alls hur läget ser ut med det än. 
 
Men tillbaka till april månad, då är det påsk och det har vi planerat att vi ska fira nere i Småland. Ska bli mysigt att åka ner dit igen. Sist var ju vid jul. Så ska bli riktigt trevligt att bara få träffa alla där nere och bara umgås. Men tills dess är det jobba som gäller. 
 
I helgen är jag dock ledig så då ska vi passa på att titta på en biofilm som vi är riktigt sugna på att se. Insurgent som är uppföljaren till filmen divergent! Vilket var en film helt i vår smak.
Det ser jag också fram emot. Resten av helgen är oplanerad men att spendera tiden med vår lilla familj är alltid prio 1 på lediga dagar. 
 
Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva.. 
Nu från och med april till december månad börjar alla som vi känner fylla år igen. 4 eller 5 personer som fyller bara i april. Så nu är det bara att börja spara pengar till presenter också. Känns som att pengar är den där eviga jobbiga punkten. Men ser det ändå ganska positivt. Det löser sig ofta på ett eller annat sätt. Det växer inte på träd men det brukar ordna upp sig för oss.  
 
Är sugen på så mycket i livet just nu..
Vill flytta närmare Gbg, 
Vill flytta till hus. 
Vill byta yrkesval. 
 
Haha kanske åldersnojja? Men känner för riktigt stora förändringar just nu. Här i Motala vill varken jag eller Nettan vara kvar för all framtid. Det är en sak som är säker, och vi ska inte bli kvar så länge heller.. Vill flytta innan Charlie börjar skolan.
 
Detta blev nog mitt rörigaste inlägg någonsin men behövde bara skriva av mig lite. 

Liams dop 8/3-14

Lilla prinsessan va på sitt allra första dop igår. Fin-klädd såklart. <3
Dopet för Liam ägde rum igår och oj vad jag har längtat. Dock blev väl inte helgen riktigt som planerat men vi hade det kul ändå. Umgicks lite med Nettans ena kusin med familj under söndagen. Åt tacos och spelade spel.
På söndagen höll dopet igång från kl 14-19 så det var verkligen en heldag kan man lungt säga.
 
Jenny och Jimmy hade fixat jätte fint verkligen och jag hoppas att dom fick en helt underbar dag som dom föralltid kommer att minnas.
Ni som följer mig på instagram får lite samma bilder "all over again". Sorry för det.

 

tänk att få ha barns beskymmer för en enda dag

Gott att provsmaka kaksmet när man bakar med mamma ♡ (bilder från gårdagens bakning.)
Två hela dagar har snart gått utav min ledighet och jag har redan börjat fått ångest över att jag snart ska jobba igen. Även att det är fem hela dagar kvar. Haha, får hoppas att jag hinner ändra uppfattning innan dess.
 
 
Ikväll får vi se om Jimmy, Liam och Jenny kommer över. Annars så blir det nog bara seriemys tillsammans med Nettan. Och på söndag väntas det ju dop för lillen. Sen får vi se vad dagarna mer har att erbjuda. Hoppas på mycket skojj och roligheter.
 
Annars rullar väl livet på sisådär lagom. Tiden flyger iväg. Tankarna snurrar och ja allmänt känns det rätt kaosartat. Men jag försöker att se förbi det och bara leva i nuet för en stund. Jag har i nuläget ett jobb jag trivs jätte bra med, men har nu även blivit erbjuden ett annat jobb på en lite större tjänst (där jag står som vikarie i dagsläget.) Jag trivs jätte bra på båda ställena. Men kan fan inte välja..
Ska jag byta jobb igen liksom? Orka det, och som jag skrev jag trivs ju som fisken i vattnet just nu. Kunde det inte bara fått vara som det är.  Dilemman hit och dilemman dit.
 
 
Njut av helgen, för det är precis vad jag tänker göra