Önskelistor till barnen

(null)

Kit är ju väldigt enkel det här året och skulle klara sig utan om det inte var för att Charlie får julklappar, då ska ju lillebror också få det. Men det lilla vi behöver är nog mestadels kläder i storlek 68 och uppåt. För det har vi nästan inget alls i. 
En Fischer price aktivitets hund, en bumbostol med bord och en peek a boo elefant (som vi själva hade tänkt att köpa.) Annars blir han nog nöjd för det lilla eller välbehövliga saker som Ikea matstol med bord, mjuka haklappar gärna av märket elodie details, gåstol, badhanddukar med luva m.m
 

(null)

Charlie önskar sig i stort sett hela tidningar fulla med leksaker och allt på reklamer från barn-tv kanalerna just nu. Så hon är nog ganska enkel att köpa till också. 
Lite som hon faktiskt sagt att hon vill ha är en cykel sits och hjälm till docka som man kan fästa på sin egen cykel, parfym, smink och en krypande docka. Sen finns det ju även till henne massa behövliga grejer som böcker, kläder, badhanddukar, sängkläder med motiv, olika årskort till ALV,simskola, Kolmården, lekland m.m. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback