Jonnas babyshower

Nu är även denna dagen snart förbi, oj vad tiden går fort. Det låter klyschigt men efter att man fått barn så bara springer tiden iväg. En dag blir till en vecka och en vecka till en månad. Och sedan står man där ett år senare och undrar vart f*n tiden  försvunnit. 

Men det va inte alls vad jag tänkte skriva om här. Utan idag har vi tillbringat dagen tillsammans med Jonna, familj och hennes vänner. Riktigt kul att alla kunde vara med! 

Vi körde många lekar, åt god mat och lite fika.
Lekarna vi hade va att gissa magmåttet, där man helt enkelt klipper till en bit snöre. Lika lång som man tror magen på den gravida är. Sen den som kommer närmast vinner. 
Sen hade vi stoppa nappen i glaset, man har ett band med en napp knyter runt midjan och ska helt enkelt få nappen i ett glas genom att böja sig upp o ner för att pricka rätt. 
Inte säga baby och isbit med bebisfigur i som vi också hade på Jennys babyshower. 
Skriva på en body något fint till den lilla samt en tavla med ballonger där man också kunde skriva något litet till familjen eller bebisen. 

Vi åt vår hemmagjorda smörgåstårta och kladdkaka och lite andra småkakor till fikat.
Som sagt en händelserik dag och ett minne för livet. Är glad att jag både fått ge många i min närhet en babyshower men även fått uppleva en själv. Så mysigt med alla nära och kära som ser fram emot en liten nykomling.. 

(null)

(null)

(null)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback