Coolstuff

Coolstuff har infört ett taggsystem som består av ca 120 smala kategorier.
Nu ger Coolstuff ut ett roligt prylpaket till alla som bloggar om deras nya taggsystem plus en chans att vinna en Vooni internetradio. Va med du med vetja :) Gå in här på bloggen och läs vidare: blogg.coolstuff.se

Jag tänkte tipsa om roliga studentpresenter då jag tycker det är mycket passande då vi är många som faktiskt tar studenten snart :) tagg: Studentpresent 


         
            


Nu har vi färdigställt vårt taggsystem som består av ca 120 st smala kategorier. Taggarna finns på lite olika ställen på CoolStuff, bla kan du när du befinner dig på en produktsida se vilka taggar produkten tillhör och därmed enkelt klicka dig vidare för att se fler liknande produkter.

 
Nu vill vi pusha för våra taggar och erbjuder dig som har en blogg eller hemsida att länka till en valfri tagg och få ett prylpaket, en länk tillbaka samt ha chans att vinna ett fint pris!


Detta ligger i potten:

  • ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av 1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st Kylmugg, 1 st Värmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! Självklart skickar vi prylpaketet fraktfritt.
  • ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till. (detta gäller alltid - inte bara nu)
  • 1 person vinner en Vooni Internetradio värd 1195 kr

 

Detta ska du göra för att få prylpaketet och chansen att vinna Internetradion:

  • Tipsa och länka till valfri tagg OCH detta blogginlägg från din blogg/hemsida (dvs 2 länkar)!
  • Skicka ett mejl till [email protected] med dina adressuppgifter samt adress till blogginlägget där du har länkat till oss!

 
Du hittar alla taggar här: http://www.coolstuff.se/tag. Vi har taggar inom alla möjliga områden och även ett antal säsongsrelaterade taggar, så vi är säkra på att du kommer hitta någon som passar din blogg bra!


Sista dag att delta: 20 juni 2010


Finstilt:
Vi reserverar oss rätten att avsluta tävlingen i förtid om det skulle krävas. I så fall kommer det meddelas tydligt!
Man får endast vara med en gång per blogg/hemsida och hushåll.
Endast aktiva bloggar/hemsidor får delta, ej nystartade vars enda syfte är att vara med i tävlingen.

 


vad ska jag göra?

                          
En sak i taget, det är jag inte så bra på.
Funderar och tänker och önskar och vill, allt på samma gång.
         
Nej nu ska jag väll ta tag i samma visa som alla andra dagar under denna helg, dammsuga, borsta Elliey och diska, haha vilket kul liv. Nåja det är bättre än ingenting.

spela tv-spel hela natten lång

             
Älsk fixar i förrådet just nu och jag sitter mest här och bara väntar, har nyss ätit mat hamburgare med bröd. Hur gott som helst verkligen. Senare ska vi bort till affären och inhandla lite gott för kvällen och kvällen ska spenderas framför wii fit, det ska bli kul då det var otroligt länge sen vi spelade wii.

Ja annars har dagen bara gått, jag vill fortfarande en sak som jag aldrig tror slår in.
Det är jobbigt när livet sätter vissa gränser utan att man själv vill det. Nåja, jag ska inte grubbla över det mer. Eller jo ett tag till så får jag se om jag vågar eller inte.

Låt denna vecka gå otroligt snabbt, vill bara ta studenten nu och åka hem :D

kan bara fortsätta önska och hoppas

Jaha, nu inser jag att sommaren börjar smyga sig in i bilden och jag blir mer och mer ensam om dagarna. Det är det som är det tråkigaste med just sommarlovet. Att ingen är hemma eller har tid. En vecka kvar i skolan nu, vet dock inte hur det blir med någon utav dagarna faktiskt. Men jag hoppas att jag bara behöver gå måndag - tisdag och sen på onsdag kolmården?

Idag ska jag sysselsätta mig själv med att dammsuga och diska, samt vika tvätten och borsta Ellieyplutt. Annars har jag inget mer inplanerat.


                                               Haha älskar bilderna ;)

Ha en bra lördag!


Städa städa varje fredag och så varje jul - det tycker jag är kul!



Sitter just nu och bara drygar framför datorn, har planerat att jag ska städa idag nu när jag endå inte har så mycket annat för mig. En redig storstädning ska det bli hade jag tänkt, så först ska jag plocka och dona lite fram och tillbaks sen damma, dammsuga och tillsist skura golven.

Därefter är det nog god tid att börja laga maten, pannkakor får det bli idag. Nej jag ska väll börja någonstans så jag får allt gjort i tid.
Ha en toppen bäst fredag!

Vi tar det som fredagsmys idag istället

Har precis varit på Östenssons och inhandlat lite godheter inför kvällen, tillsammans med älsk och Jonna. Vi hade tänkt börja helgen en dag tidigare. Fast tråkigt nog är det bara jag som är ledig imorgon.

Men lite sötsaker sitter inte fel trots att det ännu inte är helg. Köpte glassbåtar, lösgodis och fanta exotic som jag ska mumsa på framför en film ute på balkongen. Nettan och Jonna körde lite nyttigare och köpte bland annat melon och apelsiner.

Har testat på två nyheter inom chokladensvärld.
Marabou Polka och Daim summer dream.
 
Polka var redigt god faktiskt, smakade lite marianne men helt klart värd att ätas flera gånger. Daimen var god, den här smakade också mint. Däremot kändes päronsmaken väldigt väldigt lite. God men inte min topp fem favorit.

Nej nu ska vi ha film mys och därefter sova, dom andra tråkmånsarna ska ju upp tidigt imorgon ^^

                              
           


myskissen ♥

                
           
           
Bildlektion vid kl 14.20, så åker till skolan kvar över 12. Tills dess har jag inte så mycket alls att göra faktiskt. Det känns otroligt skönt att jag inte har mycket mer att göra i skolan. Allt är inlämnat och vi kommer inte få något nytt att göra. Förstår ni att det inte alls är många dagar kvar tills vi slutar?

Nej nu ska jag stänga av denna dator och lägga mig ute på balkongen och bara ta det lungt fram tills att jag åker. Efter skolan vet jag inte vad som händer, men något kul hittar vi säkert på.

Ha en fin fin torsdag allesammans!


för idag är en otroligt bra dag

Är glad idag, haha det går verkligen upp och ner fort. Har fått reda på lite betyg idag och jag är lätt nöjd med 8 Mvg. Fick Mvg på mitt projektarbete så det är jag extra glad för. Som jag kämpat och kämpat med projektarbetet är jag utan tvekan stolt över mig själv som orkade mig igenom det.

Nu ska jag bara ta det lugnt, imorgon har jag en bild lektion annars har jag inget mer denna vecka. Nästa vecka ser också väldigt glest ut med lektioner. Det jag vet än så länge som är planerat är att jag ska gå på måndag och tisdag, men bara på två lektioner. Onsdag ska vi förhoppningsvis åka till kolmården. Torsdag ingenting och fredag studenten!

När slutar ni skolan?
           
                                         Älskling valde bilden :D


jag faller isär medans ni andra går ihop

skulle göra vad som helst bara för att få det bra..

Sitter just nu på balkongen, tankarna far runt i huvudet och jag borde inte tänka. Det är då allt det där dåliga kommer fram men tur är väll att jag snart ska hoppa ner under täcket och sova. Vi har legat ute på balkongen varje natt nu i några nätter. Haha det är skönt att sova i det friska, plus att Elliey är lycklig.

Jaja nog om det, har inte mycket att skriva egentligen. Idag åt vi pizza jag valde kebabpizza men slängde typ mer än halva då det var världens äckligaste sås. Jaja då vet jag det till nästa gång i alla fall. Ingen slår Bengan special på Tre kronor.

Godnatt, hoppas alla ni där ute haft en fin tisdag!


just nu försöker jag så gott jag kan att bara leva mitt liv

Jävlar säger jag bara, dagarna rullar vidare och nu är det inte alls många dagar kvar i skolan. Och för varje dag som går blir det bara slappar och slappare. Men imorgon ska jag redovisa lite allt möjligt för min fotolärare. Det känns skönt och det känns som att jag är den enda seriösa i klassen nu i slutspurten. Lite tråkigt dock!

Men Hey vad gör man inte för bra betyg ;)

Nu ska jag fixa en extra sak till Naturkunskapen samt trixa lite med en bilduppgift jag ska avsluta min bildkurs med. Annars känns det inte som att det är mycket mer att göra i skolan faktiskt.

            
                   
           
          
                                   vart har du försvunnit? </3

du vet att jag inte inbillar mig

Färdig med det jag tänkt göra på tidningen nu, känns skönt.
Ska bara skriva en rapport men det tänkte jag göra efter att jag duschat vilket jag ska göra nu när som helst. Därefter blir det att fotografera hund och katt samt även läsa på till provet imorgon.

Annars har jag inga läxor kvar efter det här och det känns hur bra som helst. Nästa helg blir alltså första helgen som är läxfri på jag vet inte hur länge. På fredag sätter dom våra betyg, det är lite spännande för jag vet inte redigt till hundra procent vad jag får.
                  

Nej nu ska jag duscha!
Ha en fin söndag

AlterEgo

           
           
           
           
           
            
           
            
             
                     
           

Yes säger jag bara, och fy faraoo vad jag har jobbat hårt idag. Men nu har jag nog åtminstone tillräckligt för att visa upp tidningen på Tisdag. Men jag tror att jag ska försöka göra lite till på tidningen om jag hinner. 

Nu ska vi snart gå bort till Nettans mamma och pappa, Nettan ska tatuera sin mamma :) Imorgon ska jag fotografera lite djur och även skriva en rapport om tidningen samt även träna på till mitt Naturkunskapsprov.

Ha en toppen bäst lördagskväll!

tidningen börjar få sitt ansikte

jag känner mig otroligt duktig som faktiskt fram tills nu suttit konstant med mina arbeten. Har gjort färdigt Na-arbetet och jag hoppas att det var så jag skulle göra, har skickat en kopia till läraren för att se om det blir bra sådär. Jag kan bara hoppas just nu, vill hemskt gärna inte göra om allting.

Och nu har jag även påbörjat tidningen AlterEgo, har gjort färdigt framsidan och jag är helnöjd. Nu ska jag bara ha innehållet. Så det blir att skriva skriva skriva snart. Men först ska jag börja laga mat, falsk fläskfile med båtpotatis.

            
                                    Skulle du köpa den här tidningen? ;)

idag gäller det att kämpa på som aldrig förr

Idag är det lördag och igår fick jag ingenting gjort alls, men idag ska jag arbeta så det blöder i fingrarna. Haha nej så allvarligt är det kanske inte, men mitt mål är att få gjort färdigt tidningen plus mitt Na projekt idag. Och imorgon ska jag ha tiden till fotouppgiften samt läsa på till Na-provet.

Förlåt för att jag inte svarat på kommentarer på evigheter, ska ta tag i det så fort jag har gjort färdigt allt som ska bli färdigt, det är rätt så mycket i skolan nu den sista veckan och allt.

igårkväll sov vi ute på balkongen det var mysigt ^^
          
          
         
          
          
Ha en toppen Lördag!

ingenting är som det verkar, uppenbarligen.

Gårdagen gick bra, gjorde min redovisning utav projektarbetet så nu är det färdigt. Känns skönt att det inte är lika mycket kvar, 4 saker har jag kvar att göra innan jag kan helt och hållet pusta ut. 4 saker som alla blir färdiga nu under näst kommande veckan, hur skönt är inte det. OM nu allting går som planerat vill säga.

Idag ska jag försöka städa iordning lite här hemma och jag har även ett ärende i stan jag ska ta itu med senare. Därefter ska jag bara försöka fixa min reklam sen har jag ingen aning om vad som händer eller jo, läxor.

Jag hoppas bara att min enda önskan slår in i sommar, då kan jag vara lycklig.
Då kommer jag känna mig levande.
          
Nej nu ska jag börja städa här.
Ha en jätte bra Fredag!


som en jojjo, inte någonting annat

           
           

Jag sitter just nu ute på balkongen och myser med Ellieyplutt, älskling klipper Jespers hår och innan idag har vi varit ute med Daniel och Jonna en stund. Har även fixat det sista i loggboken. Imorgon ska jag redovisa mitt projektarbete, haha har ingen aning om hur det ska gå eller vad jag ska säga.

Just nu är jag mega sugen på något gott, har ingen aptit för varm mat under vår och sommarkanten och verkligen ingen ork till att stå och laga mat heller. Men idag gjorde vi oss ett försök på att äta köttbullar med mos det var inte gott och vi åt  bara några få tuggor. Detta resulterar i att jag blir skit hungrig på kvällen - mindre bra.
 
Jaja jag har inte så mycket att skriva, jag önskar vissa saker såg annorlunda ut men sånt är livet. Miss my family alot!

och där vill jag också va


                            
Köpt 3 par nya skor, och ser ni vilka jag köpte mina favorit skor jag skrev om för länge sen. Zebraskorna och Leopardskorna ♥ Äntligen blir dom mina, kan ju inte gå miste om en sånt bra rea erbjudande.

Jaja nu sitter jag förövrigt bara här och kollar runt, har ätit lasagne idag. En micromat dock är Lottas tusen gånger bättre och jag vågar mig inte på det själv. Så jag får nöja mig med microlasagne tills jag kommer ner till hultsfred igen.

Nu ska jag och älsk ut och gå en sväng, eftersom alla var osociala och tråkiga idag.
Jaja jag vill känna på vattnet, kanske snart blir ett första dopp?

Varför kommer det fina vädret bara hit på kvällarna?

åren går fort men minnena stannar kvar på året 2006

Det blir lite ändrade planer för idag, jag ska iväg till skolan men kommer bara ha min bildlektion. Och den går jag mest på för att annars kommer jag inte kunna fixa vasen jag gör. För då kommer den hinna stelna. Så vid 9 tiden åker jag buss till skolan. Alla andra i min klass är lediga varje tisdag om vi inte har fotolektion och det svider lite ska jag säga.

FAST jag gillar bild, jag gillar läraren och jag är så stolt över mig själv som faktiskt åker in till skolan för en liten pluttlektion.

12 dagar kvar i skolan och mindre kanske det blir om vi inte har vissa lektioner osv. Så jävla skönt, just förtillfället känns det bara som en lång väntan och det känns som det är tusen år kvar innan vi kommer in på sista veckan. Men gud vad jag längtar!

Har börjat falla för Markus Krunegård
        
Har även bestämt mig för att köra slut på mig i sommar, ska både simma och röra på mig som aldrig förr. Jag behöver det, Så hej säsongskort på LiTHO badet  och bye bye 700kr fattigare. Men det hoppas jag att det är värt. Ibland känns det riktigt uselt att vara äldre än 18 år.

det kommer alltid att vara sådär oklart ibland

Har nyligen kommit hem från skolan, åkte med Emma hem så jag kom faktiskt en aning tidigare vilket känns super skönt. Dock är jag lat idag och varken jag eller älsk orkar laga mat så vi beställde nyss hem pizza på onlinepizza.

Tog även en ny favorit hos mig, hawaii med kebabsås. Hur gott som helst verkligen. Eller ja jag har dock bara ätit det 1 gång men då var det super gott. Jaja nu ska vi vänta på maten därefter vet jag inte vad som händer. Men det återstår att se.

Har inte mycket mer att säga, gjorde ett nationellt prov i Eng idag. Det vet jag dock inte hur det gick på men jag hoppas jag blir godkänd. Har även redovisat bilderna till foton så imorgon kommer jag bara ha bildlektionen och därefter ska jag göra mitt Na prov under resurstiden.

Hoppas ni haft en toppen start på den nya veckan!

                

som om alla regnbågensfärger var med oss ikväll

         
         
Jippi nu är jag färdig med fotoläxan också, känns bra och jag blev nöjd med bilderna faktiskt. Har sett en annan tjej som gjort liknande bilder och tyckte det var en bra ide' så jag gjorde om bilderna till min egna tolkning.

Nu har jag bara massa tråkig skrivläxa att göra, ska göra tidningen och ett naturkunskapsarbete. Har även ett prov att läsa på till. Men jag ska först och främst fixa färdigt min praktikplats-rapport lite.

Ha en fin söndag!

jag tänker ofta på hur det var då och hur det hade blivit om vi fortsatt på samma väg båda två

Nu under morgonen har jag hunnit med att både diska, borstat Elliey, dammsugit och fixat smutstvätten. Så nu vid 12 ska vi ner och tvätta, haha inte så roligt. Men det känns otroligt fräscht och rent efteråt när man fått sängkläderna tvättade.

Annars ska jag väll bara få ordning på fotouppgiften som jag ska redovisa imorgon och därefter ska jag även försöka hinna med lite andra läxor, för denna vecka ska jag verkligen kämpa och få så mycket som möjligt gjort.
Nu ska jag och älsk äta frukost :)

                      
                                 Saknar er och bara längtar tills den 4/6

En dag i taget annars kan det få va

Mina planer dog visst ut lite, Så det vart inte mycket läxläsning alls under dagen.
Tog istället och passade på att vara ute i det super fina vädret. Vi spelade kubb tillsammans med Älsk, Jonna, Jesper, Jerry och Jonny. Det var mycket roligt och det var verkligen jätte fint sommarväder.

Nu ska vi gå mot Östenssons  och inhandla lite smått och gott för kvällen, vi ska kolla på filmen Dear John.
             
             

En arg rebell, John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv. Det är tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt stark och Savannah lovar att vänta på John tills han har avslutat sin tjänstgöring inom armén. Men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att ta värvning igen. Under den långa tid som John är borta förälskar sig Savannah i en annan man. När John kommer hem igen inser han Savannah är hans livs stora kärlek trots att hon är gift med en annan – och tar i och med det hans livs svåraste beslut. Källa: moviezine.se

        Har även provsmakat två nyinkommna kinder produkter.
  
Kinder Milk-Slice består av en krämig fyllning av mjölk och honung mellan två kakskivor. Men den föll mig inte i smaken, hade förväntat mig god choklad men fick en mjuk kakbit istället. Nej kinder produkter ska också vara kinderäggssmak på. Annars kan det vara.


Kinder Pinguí är en kylskåpskall chokladbit som görs av färsk mjölk och fin mörk choklad. Dock låg dom inte i varken frysdisk eller en kyldisk, utan låg bland allt annat chokladgodis. Därför smakade vi den direkt som den var och jag kan bara säga att den inte uppfyllde något krav av kindersmak den heller. Så inga plus i kanten för någon av produkterna. Det var bara att kasta efter en smakbit.


gör så gott jag kan faktiskt

Idag blir det en plugg och läxdag, antar att det blir likadant imorgon med.
Inte roligt men snart är allt detta över och vi har ett helt lov framför oss utan några som helst krav från skolan. Så underbart skönt vill jag lova.

Fast just nu sitter jag och för över vissa program jag måste ha på datorn för att kunna arbeta, så innan dess kan jag inte göra mycket alls.

                            

jag undrar liksom varför det blev såhär

Pustar ut, äntligen säger jag bara.
Har hunnit med både nettans och min reklam nu, vi har även varit på Östenssons och unnat oss lite gott för ikväll. Haha det förtjänar vi verkligen.
Nu ska vi kolla på Whip It

Tonårstjejen Bliss Cavender som bor i en landsortshåla har verkligen inget glid i tillvaron. För hennes mamma handlar livet bara om skönhetstävlingar och för alla andra är Bliss osynlig. Ända tills hon dimper ner i en värld där hon äntligen kan vara sig själv: i storstadens våldsamma roller-derbys! källa: headweb.com

          
          
          


det finns hemligheter som alla döljer för någon

 
 
 
          

Nu är jag äntligen hemkommen från en regning dag i stan. Fast jag hade det jätte trevligt och jag fyndade faktiskt lite små saker. Vi gick ner till stan och tog lite omvägar hit och dit, men tillslut kom vi fram och tur var väl det. För när vi hade strosat runt i några affärer började det ösa ner regn. Vi bestämde oss då för att fika lite på ett mysigt Cafe, vilket var jätte trevligt. Tack för en jätte rolig dag på stan jonna och älsk.

Därefter begav vi oss med bil till Ica maxi, öb och willys där köpte jag hårspray och hårfärg. Nu ska jag och älskling sortera lite reklam.


lite finare väder hade inte skadat

Idag blir en händelserik dag, ska först gå ner till stan med älsk och Jonna där vi ska kolla lite affärer. Sen bär det av mot willys, icamaxi och öb. Senare under eftermiddagen ska vi fixa reklamen. Därefter påbörjas min rediga helg utav läxläsning. Inget jag ser fram emot men det är något som måste göras.
           
            
Ha en jätte fin fredag!

tidsfördriv nu under kvällen

Gillar: familjen, älskling och mys.
Gillar inte: Ångest, tårar och ensamhet.
Blir glad av: Vänner, fest och musik.
Lyssnar på: Bra texter.
Dricker: saft, jucie, läsk och vatten
Äter: god mat och godis.
Färg: Svart, rött, rosa och lila.


Doft:
puma parfym min favorit.
Smink: Mascara, kajal och conceler.
Skor: Converse.
Vad klär du dig helst i: något bekvämt.
Vad klär du dig aldrig i: Vanliga jeans.


Sparare eller slösare:
både och måste jag säga.
Morgon - eller nattmänniska: Morgon.
Favoritgodis: kinderäggschoklad och lakrits.
Favoritserie:
Vad vill du jobba som:
Fotograf eller journalist tror jag.
Syskon: en syster och en bror.
Pojkvän: Nej.
Flickvän: Ja.
Drömkärlek: Min älskling!


Favoritårstid:
Sommar och vinter.
Favoritväder: Sol och regn.
Spelar du instrument: Nej.
Gillar du att sjunga: Ja det är roande.


De här är jag bra på:
Vara jag.
Har du tatuering /piercing: tungan, snakebite o medusa. Tatto på handleden.
Humör just nu: Glad fast lite seg.


Blev tatuerad utav älskling idag, vart redigt nöjd ♥ tack
Fixar bättre bild när den läkt men man ser ju vad det föreställer.


15 dagar kvar i skolan

 
                 
              
                            
                                     
Och efter detta är det inte mycket kvar, bara 3 fotouppgifter - en bild per vecka, samt även 2 nationella prov i Eng + 2 redovisningar sen är det slut på läxor och pluggande för den här våren!

och jag som gång på gång tror att det ska bli bra

                 
Igår var första dagen för mig i skolan en både bra och tråkig dag.
Jag hatar lärare som säger en sak och därefter har glömt precis allt dom lovat.
Nåja så länge jag slutar med bra betyg bryr jag mig inte, eller jag ska inte lägga energi på det. För snart slipper jag dig endå.

Bertil kom efter mina två lektioner och jag kan bara säga en sak, jag saknar honom.
Han var en underbar lärare. Köpte två datorer som är över på bilden en till mig och en till bror. Som vi satt och pysslade lite med i skolan fixade så internet fungerade och kollade lite övrigt på program osv.

Sen körde han hem mig till min lägenhet och jag kan bara säga att han hade världens coolaste bil. Mohaha.

Ja idag vet jag inte vad som händer, planerna ändras tydligen hela tiden. Ska väll försöka fixa min stationära dator åtminstone, Så jag slipper sitta och dampa på denna lilla minis.

Ha en underbar torsdag!

också en såndär dag som bara försvann

Sitter just nu vid den lilla datorn och bara väntar. Jag håller på att formatera om min stationära dator för att den har börjat bli riktigt seg så troligvis är det väll något virus som letat sig in där. Så det var lika bra att få det gjort, det jobbiga kommer sen när jag måste installera om precis alla program på datorn. Men men det får jag överleva helt enkelt.

Imorgon ska jag åka till skolan, har lite viktiga ärenden att fixa och det är ju faktiskt sista chansen denna veckan. För sen är det ju lång ledigt. Och imorgon har vi bara två lektioner så det kommer jag klara av. Idag har jag hunnit med att städa bland alla mina papper som låg vid databordet och även färgat håret. Nu ska jag väll mest sitta här och fortsätta fixa datorn och senare blir det även att noppa ögonbrynen.

Därefter ska jag hoppa ner i sängen. Kommer ju bli en tidig dag imorgon.

Att få allting bra

          
                             Nej nu fan ska jag ge allt jag har


Skolan, Kärlek, Familj, Kissekatt
4 veckor, det klarar jag!


klickat hem lite saker

Ja det blev varken skolan eller tandläkaren idag, dessvärre.
Men imorgon börjar verkligheten igen. Har nyss handlat upp mycket av mina pengar som jag hade kvar från både det ena och andra. Det känns skönt att få hem lite nya kläder faktiskt.

Det tråkiga är att man aldrig får sakerna i tid. det är allt från v.22-29 som gäller än så länge. Men dom kan ju ändra veckor hit och dit tråkigt nog. Men men så småningom får jag nog alla kläder hemskickat.

Nej nu ska jag nog göra mig iordning tills älskling kommer hem och då ska vi förhoppningsvis inhandla allt vi inte fick handlat igår.




                            Haha märks det att jag faller för svart? ♥

stirra sig blind på saker man vet inte kommer att hända

             
Jag är lite off idag, kändes som en dålig dag redan på morgonen och förlåt att jag är som jag är. Jag har bara inte orken och kraften att göra allt som borde göras, jag vet inte varför och jag vet tyvärr inte vart jag ska få den kraften ifrån heller.


Jag vill bara att allting ska vara bra, eller nej inte bra. utan helt perfekt.
Att få ha det precis så man hade tänkt sig, det är vad jag vill just nu.


Nej nu ska jag skärpa till mig och gå ut och hjälpa älskling med tacosen, det ska bli gott med lite mat efter allt som hänt idag. Imorgon är det tandläkaren som gäller, tror jag. Därefter får jag se om jag orkar med skolan, annars får det bli en ta igen dag.

Hoppas ni haft en bra söndag!

drömma kan man ju alltid göra

Fick hem två paket igår som jag tänkte visa nu.
Första paketet innehöll leggings och solglasögon från H&M andra paketet innehöll leopardskosnören, halsband med kamera och armband med rosett. Hello Kitty mobilsettet fick jag av mamma ♥

Så nu har jag verkligen fullbordat outfiten till studenten, klänning, skor, leggings, armband och halsband + mössan. Ska göra mig iordning lite snabbt nu för sen ska vi iväg och storhandla därefter blir det att tvätta.
Ha en kalasbra söndag!



                              

                               

snart smäller det

           
           
 
  

Jag har förövrigt fått tillbaks min studentmössa, hämtade den idag med mamma.
Den var ju lite fel innan. Dock är det en sak som fortfarande är fel. Men jag hinner inte skicka tillbaks den.Jag är nöjd en då och det var bara en mindre sak som inte har så stor betydelse i sig. Ja nu ska jag bara invänta den stora dagen!

Så jävla skönt det ska bli att äntligen ta studenten, ett år försent men what ever.
Jag tycker om min klass så jag ångrar inte att jag bytte till denna.

haha nej nu blir det inga mer inlägg för idag,
för resten av kvällen ska jag tillbringa med älsk.

kom hem nu ♥

          
           
Nu sitter jag här och bara väntar, har packat upp allting och även städat iordning lite snabbt. Elliey har redan hunnit håra ner hela soffan igen, men vad gör lite hår när djur är det absolut bästa jag vet. Näst efter min familj och flickvän såklart!

Ja jag väntar just nu bara som sagt, är lite pirrig för jag vill att nettan ska komma hem fort så hon kan få öppna sina paket och även läsa kortet och veta att hon får mer paket. Idag känner jag mig otroligt snäll. Jag hoppas hon blir lite glad åtminstone :)

Vi ska även åka och storhandla ikväll om vi hinner med, jag hoppas verkligen det. Det är ganska så tomt i kylskåpet.

En paus i mitt upp-packande

          
          
            
           
          
Har precis kopplat in min stationära dator så jag passade på att slänga in ett inlägg när jag ändå satte på lite musik. Titta vilken otroligt söt lekmatta jag köpte idag, det är väll klart Ellieybus ska få det bästa. Plus att jag inköpte både kattmjölk godis och den godaste maten hon älskar (det köpte jag dock igår). Och titta bara på bilderna hon tycker om sin fina lilla lekmatta, haha det trodde jag faktiskt inte.

Nej nu ska jag återgå till min packning, haha det är det värsta. Att packa upp efter att man varit borta ett tag, ska även hinna med att springa runt lite fort med dammsugaren innan älskling kommer hem.
Gissa om någon är glad att hon kommer hem ikväll? YES!

Ha en fin lördag!

Några timmar och sen är det vår slutstation

Hej då Hultsfred ses snart igen, Hej Hej Motala här kommer vi!

Ja nu ska jag bara packa det sista i väskorna sen åker jag och mamma upp till Motala,
det blir några stopp på vägen vi ska till Mantorp tror jag bland annat.
Det ska bli skönt att åka hem fast jag längtar inte så mycket längre, nettan kommer inte vara hemma så roligt kommer jag ju inte få. Fast jag ska gosa ihjäl med Ellieyplutt.

Nej nu måste jag rusa så jag hinner med allt innan mamma kommer.

fredag och hemlängtan

Sista praktikdagen och sista dagen jag i stort sätt är här i hultsfred kan man säga.
Imorgon åker jag ju hem så idag när jag slutat praktiken åker jag direkt till affären och inhandlar en chokladask och några trisslotter som tack till pappa och Lotta för att dom stått ut med mig och även gjort så mycket för mig när jag varit här.
          
Ni är världsbäst, tack!
Det kommer bli riktigt tråkigt att åka härifrån för jag kommer sakna min familj här nere, men det ska samtidigt bli super skönt att komma hem till flickvännen och kissekatten. Fast som det ser ut nu så blir det dock ändrade planer än vad jag hade hoppats på. Men lycka till och jag hoppas du får det kul älskling. Jag tror på dig, du är bäst ju! Längtar tills om 4 veckor då kommer min familj upp till Motala.

Nu ska jag snart åka iväg till praktiken. Tråkigt att det är sista dagen men jag hoppas det inte blir sista gången.

Några planer inför helgen?

färdig och klar t-shirt

          
                                                    framsidan

           
                                                       baksidan
          
          
          
                                            
Blev riktigt nöjd med trycket och texten faktiskt, det vart en lååång arbetsdag då det vart något fel från början så jag fick sitta och göra om båda motiven. Men det vart kanon bra tillslut. Tack Sandor för hjälpen och tack Peo för att jag fick chansen till att göra en egen tröja. Det var riktigt kul och jag önskar jag hade såna där maskiner hemma, då skulle jag tryckt tröjor hela dagarna. Haha!

Jag har insett ett och annat

            

Jag är jätte sugen på att köpa en dvärgpinscher, har fastnat något oehört för denna livliga och fina hundras. Men innan jag köper eller ens bestämmer mig för att köpa en hund. Ska jag ha inhandlat allting som hunden behöver, och det är en hel del. Haha iallafall om den ska bli bortskämd, och det är väl klart sina husdjur ska bli det?

Nej men det mesta är rena nödvändigheter såsom sovkorg,koppel halsband, fästinghalsband, mat och vattenskål, filt, handduk, första hjälpen kit, fästingplockare, borstar, tasssalva, schampoo, tandskrapa, tandborse, bajspåsar, termometer, reflexer, leksaker, salvor, försäkring m.m.
Jag kan hålla på i en evighet känns det som. Men ja ni förstår.
Ska man köpa ett djur ska man också kunna ta hand om det.

Plus att jag även har planer på att införskaffa mig egna agillity hinder det är ett måste för min del, då jag vill aktivera hunden på bästa möjliga sätt.

Jaja nu är det sluttjatat, jag får helt enkelt hoppas på det bästa.
Nu ska jag cykla iväg till praktiken.

undrar hur mycket en människa faktiskt kan ta

Redan torsdag, usch va veckorna går fort.
Men samtidigt går det lite långsamt, för jag vill hem till älsklingen så fort som möjligt.

Idag ska man som alltid till praktiken och därefter ska jag cykla hem till mamma, där jag ska äta lunch och umgås och prata lite med henne. Ska väll även försöka hinna med lite läxor om jag kommer hem i skaplig tid.

Nej nu ska jag gå upp från sängen och äta frukost. Ha det toppen!

           

The Twilight Saga: Eclipse


Ett klart måste att se på bio nu i sommar!

30 juni är det biopremiär, sitter just nu mest bara och degar. Det är kanon fint väder helt plötsligt inte ett moln på himlen. Händer inte så mycket ikväll, förutom att jag ska se Andra Avenyn. Tråkigt men sant så är de det sista avsnittet föralltid.
Vad ska jag nu kolla på?

T-shirten är inte redigt färdig ännu men jag hoppas på att den blir klar imorgon så då kan jag nog slänga upp en bild på den.

Hoppas ni haft en kanon bra onsdag

vart tog den fina våren vägen?


Har precis gjort färdigt mitt tryck till tröjan jag ska pyssla med idag på praktiken. Men ni får se motivet när tröjan är tryckt. Jag hoppas den blir lika snygg som jag föreställt mig. Det är ju nämligen jag som ska göra hela processen. Haha det kan sluta hur som helst.

Annars ska jag nog mest försöka göra läxor idag när jag kommer hem från praktiken, känns inte riktigt som jag hinner med det jag borde. Men annars får jag plugga ihjäl mig nästa vecka då vi faktiskt är lediga torsdag fredag lördag söndag. Långledigt och passar utmärkt till att ta tag i allting när man inte har massa andra saker att pyssla med heller.

För den här helgen ska jag mest egna min tid med Älskling och Ellieymys hade jag tänkt mig. Nu är det nog dax att börja göra mig iordning lite smått. Kan ju även säga att vädret är uselt här nere det regnar blåser och är iskallt.


jag önskar jag kunde få dig lycklig

          

Sitter just nu här nyduschad och försöker komma på ett motiv eller text till en tröja. Men det är svårare än vad jag trodde. Har inga idéer alls just nu så jag får helt enkelt försöka mig på det imorgon bitti fram tills jag ska iväg till praktiken.

Oj oj oj va pengar jag tjänade in från gårdagen, det var redigt lyckat och många fler hundralappar än vad jag trodde att jag skulle få.

Är faktiskt ganska så trött så jag ska nog slå på tv.n och somna när jag somnar. För jag är lite vissen just nu så jag orkar inte sitta här heller.
Här försöker man, men för vad?.. men jag ska inte ge upp utan fortsätta försöka..
Jag längtar tills på lördag.

Dagens väder kan vi förövrigt skippa tills imorgon, inget regn så långt ögat kan nå. Tack? :)

5 dagar kvar tills jag åker hem ♥

Idag är jag otroligt seg men jag ska snart göra mig iordning för att bege mig ner till Konsum och få mina pengar för gårdagens inventering.
Förövrigt sitter jag och lyssnar på julmusik och det hade faktiskt varit lite mysigt om det var jul igen. Haha men det är nog bara jag som känner så. Fast jag längtar såklart till sommaren, definitivt!

Har inte så mycket att skriva egentligen men idag blir det praktik som vanligt och där efter ska jag försöka fixa iordning lite läxor. Om ingenting annat kommer ivägen. Men jag ska försöka få iordning på alla små saker innan jag åker tillbaks till Motala och tidningen får jag försöka göra så gott jag kan med helt enkelt.

Jag saknar dig älskling
           


du lyser starkare än stjärnorna


Nu har jag precis gjort mig iordning och även städat hela huset. Så nu känns det redigt hemtrevligt må jag säga och jag hoppas Lotta och pappa faktiskt märker att jag gjort iordning lite. Nåja nu ska jag snart cykla iväg till praktiken.

Otto kom nyss även hem men jag blev tvungen att skicka tillbaks han till fritids då han tydligen trode att han slutade direkt efter 'skolan'. Stackarn blev inte så glad dock.

Blir en lååång dag idag, men det ska bli skönt att få göra lite vettiga saker idag. Faktiskt! Dock måste jag påbörja alla mina läxor imorgon som senast. Ikväll tror jag inte att jag kommer känna för det. För jag hoppas på att få prata lite med Nettan ♥

Ha en jätte bra måndag!

nyttigt att se genom andras ögon

Måndag och en ny vecka.
Praktik som vanligt vid kl 1 och därefter beger jag mig direkt till Konsum för att jobba där i några timmar. Ska bli skönt med lite extra pengar såhär, är ganska ledsen för att jag inte har något sommarjobb i sommar. Det suger rätt hårt iallafall om Nettan kommer jobba.

Jag hoppas i alla fall på den bästa sommaren på länge!!
Imorgon är det exakt 1 månad kvar tills jag tar studenten, den 4 juni!

Dramatik, gillar bilderna starkt!
tack jonna och jesper som ställde upp, bilderna är tagna för ganska länge sen.
              
               
            


jag hoppas på en bra söndag

Jaha idag kommer mamma tillbaks och då blir det för mig att packa ihop alla mina saker och åka hem till pappa. Men det blir inte för än senare på eftermiddagen så tills dess ska vi ta hand om Asse Basse.

Denna vecka blir min sista praktikvecka både skönt och tråkigt på samma gång,
jag vill jätte gärna hem men samtidigt vill jag verkligen inte tillbaks till skolan.
Har som sagt fortfarande ganska mycket saker att ta tag i. Så under denna fina vecka ska jag försöka få iordning lite på tidningen så jag har något att redovisa till apu projektet. Får se hur bra det kommer att gå.

nej nu ska jag ta och äta lite frukost.

           

en lördag som denna

Sitter just nu i soffan och bara tar det lugnt, senare blir det att gå bort till pappa och Lotta för att grilla samt fira Henric eftersom han fyller år om två veckor och då har både jag och Ämli åkt iväg tråkigt nog, så vi tar det lite tidigare istället.

Sitter och kollar på Animal Planet och förundras utav hundarna Tillman som älskar att åka skateboard och Mutley som följer med sin ägare ner i djupt vatten och dyker, även mutleys bäste vän Hawkeye som är katt dyker och älskar att simma. Haha älskar katten så jävla söt med dykardräkt.

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva, jag hade önskat att vissa saker var annorlunda. Men det här kommer nog inte bli bättre än vad det redan är. Jag orkar åtminstone inte försöka mer. Du har sagt ditt jag mitt..

Här kommer lite bilder på de båda vovvsingarna samt kissekatten.