om ensammast är starkast, var jag starkare förut

 
 
 
Skulle egentligen hämta upp Ämli på festivalen och skjutsa henne till Linköping, men det blev ändrade planer. Så vi skjutsade ut Jonna till jobb och därefter blev det en hundpromenad med älsk och fyra vovvsingar. Vilket var annorlunda men trevligt, kanske skulle ta och skaffa en hund till? (haha nej skojade bara, inte än på ett tag.)
 
Därefter begav vi oss till minigolfbanan, den lite mer lyxigare varianten. Vilket var superskojj!
Mycket svårare banor än på den andra golfbanan, lite mer variation och spänning vart det helt enkelt och golfbollarna plumsade i vattnet en efter en. Fick själv i den två gånger men jag var inte ensam om det. 
 
Nu blir det strax en promenad med hundarna för att sedan gå ut till parken och äta smörgåstårta medan alla de andra grönfossarna grillar kött. Ska bli hur gott som helst med smörgåstårta, var sjukt länge sen så det ser jag fram emot. 
 
Yes box, resten av kvällen spenderas nog tillsammans med älsk och Jonna, vi får se vad vi hittar på. 
Ha en fin söndag!

shoppat lite kläder

 
Blev allt lite sugen från igår, då jag inte köpte ett enda plagg till mig själv. Så imorse onlineshoppade jag lite kläder faktiskt. Så nu längtar jag tills jag får hem en avi på posten.  
 
 åh självklart två snygga plagg till bebis: byxorna köptes igår och skorna köpte vi nu idag.
   
 
 
 
 

you are everything

  
  
Roadtrip till Linköping med älsk, jonna och deras mamma. 
Hade det kuligt. Glodde i massa affärer både i stan och på ikano, fikade också med chokladboll och macka.
Köpte mig dock inte en enda grej om man inte räknar ett par snygga byxor (till bebis). 
 
Vi hade himla tur med vädret också, inget regn fram tills vi satt oss i bilen och skulle åka hem i princip. 
Under kvällen åt älsk och jag tacos här hemma och såg i kapp serien vi somnade till igårkväll. 
 
Imorgonbitti blir det att åka till Norrköping igen för att hämta hem Ämli och hennes kompis. Ska bli kul att få träffa henne en liten stund igen. Saknar henne så det gör ont, så boring att bo 50 mil ifrån henne kan jag ju tala om. Hoppas hon flyttar närmare efter sommaren 
 
annars ska vi nog bara mysa här hemma och ta det lungt, dagen efter ska jag jobba och även ge lite blod. 
Men kommer säkert en inlägg under morgondagen. 
 
Hoppas ni får en bra lördagkväll!
Här ska vi nog hoppa ner i sängen och glo på något. Behöver nog lite sömn alla fyra här hemma på gustavsviksvägen. 
 
Sov Gott
 
 
 
 
 
 
 

du + jag = sant



    
Så har det nästan gått en hel vecka sedan jag sist skrev här på bloggen. Veckorna bara drar iväg och jag jobbar mestadels av tiden faktiskt. Men i torsdags körde vi lillasyster till Bråvalla festivalen och det tog sig sin lilla tid kan vi väl säga, åkte vid 11 på morgonen och vi var hemma strax efter att klockan blev 18. Satt fast i bilkö över flera timmar, och det kanske inte var det mest roliga den dagen. 
Men var jätte kul att få träffa sis en liten stund i allafall!
 
åh det lär ju vara ett minne för livet GARANTERAT, kissenödiga alla 3, spöregn + hetta och att köra fram två meter per 10e minut kanske inte var det vi trodde vi skulle få göra i ett par timmar.  Haha, hoppas du får en bäst festival i alla fall. Det förtjänar du Ämli 
 
Fredagen spenderades som bilderna över visar, med plankstek på en restaurang tillsammans med hela gänget Grönfoss och sedan godistime. Blev också en vistelse på sjukhuset i Linköping för Nettan under dagen och på kvällen blev det även nästan en andra tur till sjukhuset, men det blev lite bättre så de åkte hem igen halvägs iväg.  Så nu knapras det tabletter och annat för att hon ska bli bra. Får väl hoppas det blir bättre, jag bryr mig mer än vad jag kanske visar  ♥ känner mig bara så himla hjälplös hela tiden när du mår dåligt.
Jag spenderade min tid med att promenera med hundarna och snacka skit med Jonna, tack Jonna för att du ville ägna lite tid tillsammans med mig, det värmer..
 
Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva förtillfället
annars är planerna att åka till Linköping imorgon.
Nu sovdags!
 
 
 
 
 
 

hur fint som helst, tack ♥

Fick oss världens finaste överraskning när vi skulle över till Jenny på en fika..trodde vi. Kom dit och vi tyckte det var lite konstigt att alla inte var där och det var plockmat framme m.m. 
 
Så kom vi till vår alldeles egna babyshower som Jonna, Jenny och Nettans mamma fixat ihop.
Hur gulligt och sött som helst! Tusen tack för allt ♥ 
det var jag inte alls beredd på, det värmde verkligen rakt in i hjärtat. 
 
Fick hur mycket söta/fina presenter till lillen som helst och det var massa godheter med frukt, glass och pizzabitar. Blev också lite roliga lekar som att gissa måttet på N:s mage och gissa bajs i blöjan! ;-)
 
Haha var i alla fall hur kul och trevligt som helst och det värmer att ni ordnat så fint med allt 
TUSEN TUSEN TACK.
 
  
 
 
 

tankarna far runt, runt, runt i huvudet på mig

   
Vet att min blogg stått rätt stilla till och från nu. Men det blir lite så när man jobbar och står i om dagarna. 
Men försöker så gott jag kan och hinner med. Har även mycket som ligger och bubblar inombords. Till och från är jag på toppen humör och vissa dagar känns bara tyngre än andra.
 
Har varit ledig både lördag och söndag nu. Så himla skönt att få vila upp sig lite.
Det känns behövligt till och från. 
Imorgon blir det provjobb fram tills onsdag, det ska bli spännande. Alltid lika kul att få träffa nya människor. Eventuellt blir det även ett personal möte på onsdag om det hinns med. 
 
Idag blir det nog bara att ta det lungt, tvätta lite och fika hemma hos Jenny som är inplanerat hitills.
Igår tog vi det mest lungt kollade på filmer och serier, åt tacos och lite godis. En riktig mys-lördag.
 
I fredags jobbade jag fram till kl:17.00 och därefter firade vi lite midsommar ute i Gustavsviksparken, grillade, spelade kubb och åt jordgubbar. Sedan drog vi hem till Jimmy och Jenny för att umgås in till sent på natten. Och innan det har jag jobbat hela dagarna under veckan. Sådär har ni fått lite update om vad jag pysslat med fram tills nu idag :-) 
 
Nu blir det tvätten, promenad och sedan fika.
Puss hej!
 

vill inte ta ifrån dig din frihet

The fosters- bästa serien för tillfället. 

Ja ni, dagarna går fort förbi tycker jag. Jobbade hela förra veckan förutom i söndags. Idag provjobbar jag från eftermiddagen till kvällen och sedan pågår jobb varje dag fram tills lördag-kvällen. 
 
Känns både bra och jobbigt, känns bra att få alla pengarna i slutet av månaden och att få jobba med alla dessa fantastiska människorna.  Men det stressar sönder mig att jobba på fyra olika platser till och från, hit och dit. Men men vad gör man inte för att överleva. Ska absolut inte klaga. Så länge jag klarar av detta så funkar det fint :-) Är bara glad att jag faktiskt har sommarjobb så vi överlever  
 
Yes, annars hinns det som sagt inte med mycket mer än att bara äta,sova och promenera med hundarna när jag jobbar varje dag. Men i lördags/söndags har jag hunnit med både Kalas och seriemys med jonna och älsk. 
Nu ska vi närsom gå ut och promenera med hundarna och även kika lite efter Atos.
 
Ha en bra dag! 
Skönt att få sova hemma ikväll i alla fall  
Saknar mina fina här hemma när jag sover borta som tusan ju. 
 
 
 
 
 
 

stress och ångest kryper fram i kroppen, sakta.

 
 
 
 
Jag lever, men har fullt upp mest hela tiden..
Har i princip jobbat varje dag sedan jag kom hem till Motala igen. Därför har det legat lite lågt här på bloggen. Men just nu har jag lite ledig tid fram tills kl:13.00 då vi ska gå en promenad med hundarna och gå ner till tvätten innan jag ska bege mig till en jobbintervju.
 
Därefter ska jag försöka hinna hem och äta kycklingsallad och sedan är det dags att åka iväg för att jobba tills imorgon bitti. Imorgon börjar jag jobba igen på kvällen. Så det blir bara några timmar hemma även då för att sedan åka iväg igen.
 
Yes, annars mår jag väl helt okej. Känner mig stressad till och från men jag hoppas det lägger sig snart. 
Skriver mer när jag har någon ledig tid.. 
 
Ha det bäst, jag rekommenderar er ej att äta en flodhäst!
 

fina underbara kväll

  
  
 
 
 
 
Hade det riktigt jävla bra på Håkan konserten, TUSEN TACK FINASTE, BÄSTASTE SYSTER 
Det här kan jag leva riktigt länge på nu. Fick även en sån himla lust att dra på festival efter den här kvällen. För det var så himla roligt, dock kallt in på kvällen. Men jag hade ju med mig lite kläder i alla fall så det funkade fint. 
 
Tråkiga var väl att det skulle börja vid ett klockslag och han kom 40 minuter senare ungefär, men men. Annars var det riktigt fint och hans spelade många bra låtar som vi alla sjöng med i. 
Var inte en dålig publik heller, 27 000 personer var vi på den där fotbolls arenan. 
 
Ren skär kärlek.
Puss hej!

Innan vi visste hur allt skulle bli

Åkte på en spontan trip till Västervik idag och gick på dollar och tgr mina två favorit affärer. Hittade dock nästan ingenting alls, utan blev mest färdkost inför morgondagen. 
 
Påvägen hem körde vi förbi Tuna och hälsade på mamma och Max. Sedan har vi bara duschat, promenerat med hundarna och nu ska vi sova. 
 
imorgon blir det kalasfirande och roadtrip till Göteborg. Ska bli kuligt!! 
 
Nej nu somnar jag snart
Godnatt 

Studentfirande o massa annat

Hänt en hel del de här två dagarna.
Onsdagen ägnades mestadels helhjärtat åt lillebrors studentfirande!
Förberedde lite inför firandet, badade hundarna och lite sånt.
Studenten var jätte trevlig och väldigt varm. Hoppas bror hade det minst lika kul han också. Blev god mat och trevligt folk på kvällen :)


Idag har vi fortsatt lite på temat och firade Henric ytterligare med att äta på kina restaurang, och vi fikade även efteråt. Innan på dagen va vi lite överallt, jag nettan och Otto. Först åkte vi och handlade godis, sedan badade vi hundarna nere vid vattnet och spelade även kubb och kroket som var mycket trevligt. Därefter åkte vi ytterligare en gång till Willys med sis.


Nu ikväll blir det nog lite serier och godis!

Imorgon får vi se vad det väntas för äventyr

 


Ingen vet hur långt du kan nå

 
 

Gått färdigt i skolan för den här veckan, så himla skönt. Får äntligen lite lång ledigt nu innan det är dags att börja jobba igen. Kan behövas, skolan kommer väl också ligga ganska så lågt nu under sommaren som tur är.

Ja resten av veckan blir nog en hel del att pyssla med skulle jag tro men kommer säkert blogga mer om det vid något senare tillfälle (:

Nyss åt vi varm smörgåstårta!
Super gott om jag får säga något. Resten av kvällen blir nog att kolla lite på serier, imorgon blir det studentfirande för lillebror och säkert en massa mer.

Puss hej!


there is always hope

 
 

Tiden går verkligen fort kan jag lova er, ligger just nu i sängen och försöker sova. Redan söndag imorgon. Har jobbat häcken av mig hela veckan och har även fått jobba över en liten del.

 

Så just i skrivande stund är jag glad, trött och stressad och ska bara försöka sova.

Idag åkte vi ju fram och tillbaks till Stockholm för att hämta hem Jespers hund, Atos! Hur söt liten filur som helst. På kvällen blev det grillning tillsammans med alla i Nettans familj, åh tillsist spelmys med allihopa hos Jimmy och Jenny. Superkul!

 

Imorgon ska det hinnas packas, städsa, göra klart läxor, duscha och till sist ska vi åka iväg till Hultsfred!

 

Ska bli riktigt kul. Dock känner jag mig super stressad, men det ska nog gå. Får bara gå upp i hyffsad tid helt enkelt. Nej nu somnar jag när som.

Sov gott!