24 -27 december har bara varit mysiga dagar

 
 
 
 
Lite blandat nerifrån smålands skogarna, insåg nu när jag kom hem att jag knappt tog ett enda kort hemma hos pappa och Lotta. Dom däremot var flitiga med både kameran och filminspelningar. Vi saknar er allihopa massor redan. Hoppas ni allihop vet att ni är mer än välkomna hit.
 
En klar favorit för Charlie var också min morfar, så jävla söt hon blev helt förstjust och flyttade inte blicken från honom. Han såg kanske ut som jultomten, lite. Skägget var nog spännande i alla fall.
Hade det jätte mysigt både hos pappa och mamma och fick träffa både bror och sis.
Onsdagen var jag tråkigt nog jävligt slut och somnade strax efter paketöppningen och maten i soffan.
Torsdagen spenderades hos mamma tillsammans med syskonen, Emma och Lelle. Vi spelade en massa spel och hade riktigt trevligt och skrattade som tusan. 
 
Tusen tack för hela vistelsen, finns inga bättre i världen än min familj. Jag älskar er alla 
Tack för alla paketer, hoppas ni är nöjda med era. 
 
 
 
 
Den rikitga julafton jobbade jag delar utav, men den tiden jag spenderade hos grönfossarna var riktigt trevlig.
Först på morgonen var det paketöppning, vilket jag i stort sätt bara hann med. Sen på kvällen när jag kom tillbaks så spelade vi spel och snackade lite. Fick hela gossip girl boxen samt en boxningsäck. Så tusen tack för det! Blev jätte glad. 
 
Är så himla stolt över mitt lilla hjärtegryn john-john också för hur duktig han blivit med både andra människor och hundar. Så himla bäst är han 
 
Nu ska vi snart promenera med hundarna och därefter kommer Jerry och Andreas hit och vi ska fortsätta temat med lite sällskapsspel och käka pizza. Ha en kanon bra fredag!
 
Helgen = jobb för min del. Hoppas ni har ledigt där ute!
PUSS

mini-julafton ♥ mer bilder än text.

 
 
 
 
 
 
 
 
Hade det riktigt trevligt och mysigt i helgen. Först kolla på serier hela fredaqskvällen och sedan vakna upp till en liten mini-julafton. Med tomtegröt till frukost och därefter paktetöppning. Fick massor utav fina presenter, tusen tack! 
 
Sen åt vi pizza och fortsatte kolla på serier och spelade spel.
Fick bland annat en parfym, hårfärg, färgbomb, massa piercingar, 3 mobilskal, öronhängen, VR prenumation m.m. En bra och lyckad minijul!
Hoppas ni blev glada för era presenter älsk och jonna 
 
Nu längtar jag bara till julafton 1, 2 och 3. 
Hihh,ska bli kul att få umgås med alla nere i småland. Det längtar jag riktigt mycket till. 
Saknar ju er!
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppas du e stolt när du ser mig från himlen.

  
 
Har under dagen målat naglarna i lite jultema inför minijulen på lördag och promenerat med hundarna. Nettan har varit duktig som tusan och både hunnit med att dammsuga lägenheten, bakat sockerkaka och kladdkaka 
 
Nu kommer snart Nettans klasskamrat över på lite fika och ikväll jobbar jag ännu en natt. 3:de natten i rad, sen är jag äntligen ledig hela långa helgen. Därefter börjar jobben igen! 
 
Imorgon ska jag och Nettan handla massa gott till "julen" på lördag, handla lite paketer och bara ta det lungt tills Jonna kommer för att se på lite serier och sova över. Längtar super mycket till helgen. 
 
Kan ni fatta att det är julafton om bara fem dagar.
Tiden verkligen springer förbi nuförtiden. 
 
Ha en bra dag!
Skriver säkert mer en annan dag, när jag hinner och har tid. 
 
 

1 år har gått

 
 
 
Ett jäkla fartfyllt år kan jag lungt säga, har hunnit flytta till en mega stor lägenhet från 1:a till 3:a, Charlie föddes, fått jobb som p.a, avslutat ett jobb, haft en fullspäckad sommar med tonvis timmar sommarjobb. Sett på finaste håkan hellström i gbg, pluggat hjärnan av mig, åkt fram och tillbaks till skolan varje månad, fått världens finaste film och massa massa mer. 
 
Och nu idag har jag äntligen fått mitt utbildningsbevis!
Så nu jävlar är jag väl trots allt en RIKTIG personlig assisten/elev assistent. 
 
Haft två jätte bra dagar på skolan med trevliga klassisar och ett jätte trevlig avslut på den här dagen. 
Fick kramar av lärarna och beröm, åt julbord och fick blomma och en bok. Igår hade vi också en liten avslutningsfest i huset vi bodde i.  Ett mycket bra avslut på den här utbildning!'
 
Liten konstig känsla i magen såhär efteråt faktiskt, glad som fan för att jag klarat av det här och att allt är över. Men också nervös för att det just är slut, vad ska jag göra nu med mitt liv? Att skaffa ett heltidsjobb är kanske inte det enklaste? Eller vad vet jag. Att plugga vidare, ja men till vad? 
 
Fick mycket beröm utav vissa elever också, vilket jag tackar och bugar för!
Ni är så himla gulliga!
Tack för det här året alla inblandade 
tack älskling för allt fint jag fick utav dig, du är världens finaste flickvän.. 
 

för ibland behövs ett litet tack eller ett litet gott ord

  
Tiden går som jag tidigare skrivit bara i snabbare och snabbare tempo. Redan fredag imorgon och jag ska iväg till skolan för den allra sista träffen. -Avslutning, julbord och utdelning av utbildningsbevisen.
Hoppas att jag får ett, man vet aldrig.. 
 
Har under veckan som gått hunnit jobba lite timmar, gått på personalmöte idag. 
Busat och skojjat med lillfisen här hemma mestadels av tiden och gjort allt det där vanliga som att laga mat, diska, städa m.m. 
 
Ikväll ska jag försöka hinna vika tvätten innan Nettan kommer hem, strax efter nio. 
Imorgon blir det upp tidigt för att jobba i någon timme och sedan är det bara för mig att packa och duscha för att sedan åka ner till Ädelfors och spendera natten där. Åker hem redan på lördag kväll igen som tur är. SKÖÖÖNT!
 
Det är även Nettans allra sista praktikdag imorgon, stolt över dig  som du kämpat och jag med här hemma. Vi är så jävla bra!
 
NEDRÄKNINGEN KAN BÖRJA
min anställning på "nya" jobbet - 4 dagar
minijulen - 9 dagar
nettans födelsedag- 10 dagar
julafton - 12 dagar
julafton hos pappa o Lotta - 13 dagar
julafton hos mamma - 14 dagar
 

mys-snö

 
 
 
 
 
 
Charlie har äntligen invigt sin pulka och sin nya overall. Vovvarna har busat loss i snön  
I kväll blir det att äta plankstek och glo på serier, innan dess så hittas nog säkert något på..
 

en trött Sofie igårkväll

 
 
Söndag.
Oj oj oj vilken dag, först jobbade jag några timmar och därefter begav jag mig till Maxi för att strosa omkring en stund innan julbordet. Bytte sen om och gjorde mig fin i bilen och åkte vidare. Åt julmat och myste!
Fick ett presentkort på valfri affär tusen tack. Hade det jätte trevligt och man känner sig riktigt omtyckt. 
Så tack ännu en gång, för allt!
 
Under tiden när vi hade julbordet- började det snöa som bara fan..Skojar inte om det kom ca 30 cm om inte mer.
Så när jag sen glatt skulle köra bilen hem, var den igensnöad. Och när jag väl fick fram bilen så satt jag fast. Hjulen bara snurrade. Haha tur i oturen att alla skulle ut just då, för då fick dom hjälpa till att putta på bilen. Men det gick ju bra. Haha snacka om lagom roligt. 
 
Sen åkte jag hem till Nettans mamma och pappa eftersom Nettan, Charlie och vovvarna redan var där. Sen kom allesammans och vi spelade ett spel. 10 hundar och 13 pers i en och samma lägenhet tillsammans i köket. Trångt och mysigt!
Haha. Men är stolt över min lilleman som har blivit såååå jävla duktig 
 
Idag ska vi till bvc och annars får vi se vad dagen har att erbjuda. Snöar det inte för mycket ute så blir det nog en liten utevistelse i snön för Charlie. Kanske fixa iordning pepparkakshuset och lite annat julmys. Vi får se helt enkelt. Inga planer än så länge i alla fall. 
Puss hej..
 

fast det sårar faktiskt inne i hjärtat

 
 
Idag är Charlie hela 5 månader gammal. Grattis till dig lilltjejen
Hittills har jag gjort det vanliga på morgonen, diskat, vikt tvätt, bäddat sängen, promenerat med hundarna, ätit frukost and so on. 
 
Sen så tog jag tag i alla julklappar som legat oinslagan på Charlies rum. Så slog in dom lite, Kollade även igenom vad det är vi egentligen köpt och om det är några paket kvar att köpas. Är lite osäker, kan hända att det är någon ytte pytte liten julklapp kvar att köpa till några personer. Men annars är vi nog rätt så klara med alla faktiskt. Så skönt!
 
Snart ska jag ännu en gång gå ut med vovvarna och därefter påbörja maten lite smått, det blir kycklingfile och potatismos. Men innan promenaden ska jag försöker att hinna med den sista läxan på utbildning- en utvärdering av hela året i berättelseform.
 
 
I kväll ska vi se lite serier tillsammans med Jonna! Som vi inte gjort på år och dagar känns det som.
Och jag ska inte glömma bort att måla naglarna. Så jag är lite fin till julbordet imorgon.
 
Hoppas alla där ute har en bra helg.
 

julen närmar sig med rasande fart

 
 
 
Årets första snö som verkligen lägger sig på marken har kommit hit till lilla Motala.
Så himla glad, det blir en helt annan mysighetsfaktor direkt ute. Däremot var det mindre kul att skrapa och skotta fram bilden imorse. Eftersom jag var iväg och jobbade natt. Nu har vi däremot ställt in bilen i värmande garaget.
 
Var nyss ute på en promenad med hundarna i snön, haha! John-john älskar det verkligen, skuttar omkring och har sig. Nomy däremot ser ut som en liten mini snögubbe som vandrar omkring, hans päls drar åt sig all snö och det fastnar överallt på honom. Haha! Stackar sötisen. Men lite road är nog han också utav snön.
 
Nu har Nettan dragit iväg till praktiken, så vi får se vad vi hittar på här hemma under tiden. (är så himla tråkigt här hemma utan henne, och idag har jag redan duschat och dammsugat& diskat. Så vad ska jag göra nu liksom?) Vill gärna pröva att dra pulkan med Charlie ute, men väntar snällt tills både jag och Nettan är hemma. Då ska hon även få testa sin nya fina overall vi köpte på Gekås.  
 
Ikväll blir det nog soffmys och gå och lägga sig i skaplig tid eftersom Nettan praktiserar även imorgon.
På söndag ska jag iväg på jobb och sedan iväg på julbord med ena jobbet! 
Ska bli riktigt mysigt, mitt första julbord ever. Förutom på själva julafton med familjen, eller i skolbespisning.. 
 
Ha en bra fredag! 
 
 
 

Du har ett svart moln över dig

 
 
Köpte massor med grejer på gekås, mestadels kläder till både mig, Charlie och Nettan. Men även lite parfym, vantar, ansiktsrengöringskit, maskara, rockring, rakhyvel m.m. till mig själv. Men sen blev det ju såklart mest grejer till Charlie, massvis med leksaker (som ej är med på bild.) Eftersom det är julklappar. Men även en pulka, fårskinn, babyvakt, örontemp, filt, vantar m.m.
Men som sagt mestadels av inköpen var julklappar tilll Charlie och alla andra runt omkring oss. 
 
Idag är ännu en lång dag själv tillsammans med vovvarna och Charlie-bus. Nettan slutar sin praktik runt fyra. Än så länge har vi här hemma hunnit med att vika all tvätt som vi tvättade igår, promenerat med hundarna, ätit frukost och glott lite på tv. Nu sover Charlie efter hundpromenaden så vi får väl se när hon vaknar och vad vi då ska hitta på för bus.
 
I eftermiddag ska jag iväg och jobba och hinner se Nettan i cirka 30 minuter innan jag ska iväg. Sen jobbar Nettan hela veckan förutom imorgon alltså fredag-söndag. Så himla tråkigt och segt för mig, då jag kommer ha bajstråkigt här hemma i helgen.. 
 
Så imorgon ska vi passa på att hinna med en hel del faktiskt, sen jobbar jag natten till imorgon också. 
Yey, happy life!
 
Aja får hoppas att det blir bättre snart igen. Dock börjar jag ju jobba den 16 december på schema. Så vi får väl se hur "ledig" jag blir.  Men men, är bara glad att jag får jobba!
(hoppas bara att julveckan löser sig till det bästa..)
 
Ha en bra onsdag alla där ute!
 
 

pyntat till december.

 
 
 
 
 
 
Tiden går i en rasande takt som vanligt här i livet. Det är redan tre dagar sen vi kom hem från Ullared och vi har idag pyntat färdigt lägenheten och då har vi inte ens tagit upp allt vi inhandlade på Gekås än... 
 
Men har både hunnit med personalmöte och lite jobbtimmar. Blandat med att pynta/städa lägenheten, umgås med alla runt omkring och mycket annat småpyssel. Idag fick jag klara mig själv här hemma med Charlie runt 12 tiden. För då började älsk på praktik igen (och hon slutar kl 21.15 ikväll). Men än så länge har det gått kalasbra här hemma, såklart saknar vi våran andra hälft! 
 
Men Charlie, jag och vovvarna har hunnit med ganska mycket i alla fall. 
Har hunnit julpynta klart som sagt, städat lite överallt och slängt massa soppor, promenerat med hundarna och fjantat omkring lite här och där. - Barnet här hemma har nog varit jag idag. 
Haha, när Nettan kommer hem ikväll blir det en dusch och sedan glo lite på serier i soffan. Sen sova! 
Nettan har praktik i stort sett hela den här veckan, vilket är tråkigt nu när jag endå är lite ledig till och från.
 
Mysfaktorn här hemma är hög just nu, kan inte få med allt på bild. Men den som vill får mer än gärna komma förbi och hälsa på ;) Välkomna!
 
P.S Charlie är helt förtjust i sin pulka och john-john tror att ALLA paket är hans ( jag har inte ens slagit in några klappar till han än.) Jag och Nettan har världens BÄSTA julkalender - kinderäggschoklad!
 
Ha det bäst!