Som ett hjärta som vägrar sluta slå

 
 
 
Helgen har varit riktigt händelserik, först och främst åkte jag ju iväg till skolan vid 7 på morgonen och är nästan framme i Vetlanda innan jag inser att vi faktiskt inte alls börjar kl 10.00 utan kl 15.00 så där är jag i Vetlanda vid nio på morgonen. Jätte kul! 
Så då ringer jag sis en stund och snackar lite och sedan när affärerna öppnar strosar jag runt lite i alla möjliga affärer. och sedan när klockan närmar sig ett åker jag in till skolan och checkar in på mitt lilla rum.
 
Sen hade vi lektion om hjärnan hela fredagen och på lördagen hade vi massage och kontrakturprofylax hela dagen. Riktigt skönt och roligt att få lära sig en massa massageteknik m.m.
På lördagskvällen åkte jag in till Vetlanda och körde drive in på Mc donalds för första gången ever. Så då var jag lite stolt över mig själv sen. Haha! 
 
När jag kom tillbaks till skolan så spelade vi spel i vårat lilla hus med alla som bodde där. (klasskamraterna) Vi spelade Alias och kasta gris, två riktigt roliga spel jag aldrig spelat innan faktiskt. Som absolut måste införskaffas på Ullared när vi åker dit. På söndagen hade vi sedan personskyddsutbildning hela dagen. Vilket var riktigt intressant och vi fick lära oss massor. 
 
Så kort och gott en bra helg i skolan! Men jag saknar ju alltid de 4 stjärnorna i mitt liv här hemma. Så när jag äntligen kom hem igår var det en lättnad. Vi åt pizza, kollade lite serier och gick och la oss. 
 
 
 

Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort

 
 
 
Frost, idag var det kallt ute på morgonpromenaden. Men nu är det ju såklart betydligt varmare. Men ändå, höst och vinterkylan är här för att stanna. Snöar ju redan uppåt i landet(?) och det vädret kommer ju säkert hit snart. 
 
Som jag sagt hela den här veckan, idag blir det jobb i några timmar, får börja när jag själv vill. Så vi får väl se när jag åker mot jobbet. Är lite nere idag för jag känner inte alls för att åka iväg till skolan innan kl 7.00 imorgonbitti. 
Men men, får väl bara se det från den ljusa sidan, jag kommer ju hem igen på söndagkväll :)
 
Det tär på mig att aldrig få vara hemma. Men pengar är väl alltid bra att ha. 
Ha en bra helg och njut av ledigheten.
 
(ringer dig i helgen sis, du livar alltid upp mina depptankar ;) saknar dig som fan )
 

en liten bebis-björn ♥

 
 
Tiden går i rusande fart som alltid när jag ska jobba såklart!
Så om mindre än en timme ska jag åka iväg, men som tur är kommer jag hem igen till ikväll.
Imorgon blir det att packa allt inför helgen och även då jobba en stund på eftermiddagen. 
Känns tungt att åka iväg och jobba idag och imorgon med tanke på att jag även hela helgen kommer att vara borta. Men men, som tur är jag ledig några dagar i nästa vecka. 
 
Testade lite vinter och höstkläder på Charlie idag och hennes björnoverall passar nästan perfekt just nu. 
Så himla gulligt ♥ Passade även på att rensa ut lite kläder som hon inte längre kan ha. 
 
Längtar massor till nästa vecka för då har jag älsk och jonna planerat in en roadtrip till vårat nya favorit ställe, nämligen Norrköping! Hoppas att helgen kommer gå fort och att bilen inte strular när jag ska åka till och från skolan själv. (håller tummarna.) 
Har även igår kväll bokat en stuga i Ullared så den 28-29 November är det jag ämli, mamma, älsk, jonna och charlie som åker och shoppar loss! 
 
LÄNGTAR MASSOR! 
men just nu får vi ta och leva lite i nuet. 
Äta och sen jobba.  saknar er här hemma massor ♥

I'm happy right here, now I got a love that's true

  
 
Införskaffat lite nya kläder åt Charlie idag ifrån en fb-sida. Hur billigt som helst för en hel Ikea-kasse med massa fina kläder. Tyckte själv vi gjorde ett riktigt kap faktiskt, fanns otroligt fina saker i den där kassen. 
 
Idag har dagen gått lagom fort faktiskt och här hemma har det hunnits med massor. Vi har kollat på serier till frukosten, som blivit lite av en vana. Att ha frukostmys, jag menar vem har inte det ;)  Man får väl passa på de dagar man faktiskt är hemma och inte jobbar tycker jag. Sen har vi promenerat hundarna ett par gånger, gjort läxor (plus i kanten för mig), lagat mat, tvättat Charlies nya kläder, oljat in planksteks-plankorna vi köpte igår, diskatx3 och en mängder fler grejer. Så jag är hel nöjd med dagen. 
 
Imorgon ska vi återbesikta bilen och handla lite smått som behövs handlas. Sedan är det återigen läxor som ska göras. Så jag förhoppningsvis i alla fall nästan är färdig med uppgifterna innan den nya uppgiften kommer också. Så jag slipper ha 3 arbeten att hålla koll på. Känner mig inte peppad alls att åka till skolan och vet fortfarande inte hur jag ska göra. Men det pekar väl på att åka till skolan och sova där. 
På onsdag-torsdag blir det jobb och sedan på fredagmorgon bär det av till skolan. 
 
En rolig grej inför nästa vecka är i alla fall en arbetsintervju, känner mig peppad inför det och håller tummarna för det bästa! 
Nu blir det att glo lite på serier (igen) och sedan kvällspromenad med hundarna. Imorgon funderar jag även på att gå iväg och kasta boll med dom, innan jag sticker iväg på jobb och skoltrip. 

All along I did what I could, but you tell me my timings no good. Who knew?

Mitt humör har verkligen varit som en berg och dalbana idag. Upp ner, upp och sedan ner igen. Men eftermiddagen/kvällen har verkligen varit bra. Vi bestämde oss för att göra en liten roadtrip till Mantorp och kika in på Citygross och äta på Max i Mjölby. Bara för att! 
 
Innan under dagen så kom jag hem från jobb på morgonkvisten, vi tvättade massa kläder, åt frukost och tittade på serier. Sen blev det en hundpromenad med "hundgruppen" fast jag vände rätt snabbt hem igen. Var inte alls på humör för folk och john-john betedde sig som en tönt. Så vi traskade hemmåt. Men sen så ryckte vi helt enkelt upp oss båda två och vi åkte ut på äventyr tillsammans med älsk och jonna. 
 
Regnet och gråa moln har liksom varit över Motala hela den här dagen, det har nog även påverkat mitt humör ganska mycket. Men som sagt nu under kvällen har allt bara flytit på och varit kanoners.
Vet inte riktigt vad det har varit idag, men ingen bra dag alls till en början. KAOS i huvudet kanske som lillasyster skrev  ♥ tänker på dig fina du! Är glad att du flyttat och jag vill inget annat än att se dig lycklig!
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen och sova.
Så hoppas vi på en bra HEL dag imorgon. 
 
(fick även mitt psyke prövat nyss när jag skulle ladda mobilen. Den stängdes av och jag slog in fel pinkod mer än tio gånger och då avaktiveras hela iphone h*lv*tet. Så hade smått panik i några minuter innan jag förstod mig på hur jag behövde göra med Itunes och allt annat jag behövde krångla med. tack för att inget försvann på mobilen i alla fall.)
 
  
    
  
  
Lite blandade bilder från hela dagen 
 
 

For three never waited for two and though you will not wait for me, I'll wait for you

  
  
Som talesättet säger, borta bra men hemma helt klart allra BÄST!
Men hemmavistelsen varar inte allt för länge, kom hem halv tio igår kväll och idag börjar jag jobba igen vid klockan 15.00-9.00 imorgon bitti. Saknar alla fyra som bara fan varje gång jag stänger dörren och går ut från porten. Det gör ondare vissa gånger och känns lite lättare andra, men varje gång ekar hjärtat tomt. Jag vill vara nära er varje dag och varje sekund  
 
Så idag blir det att packa för natten och hinna promenera med hundarna och äta innan det är dags att åka iväg och jobba. Men jag hoppas tiden går fort (när jag jobbar menar jag ju såklart). Sen är jag ledig söndag-tisdag åtminstone, dock måste alla läxor hinnas färdigt under den tiden.
 
Den här veckan blir det även att åka till skolan under helgen. Känns inte så lockande just nu och jag vet inte hur jag ska göra än. Om jag ska bo i skolan eller hur det blir, det får vi se. Kanske stannar i Hultsfred och sover där. 
 
Men nu ska vi mysa ner oss i soffan en stund och kolla idol och serier. Äta frukost och bara mysa den tiden vi har innan jobbet kallar. BTW, har världens finaste syster  ♥ tack för att just DU finns!
Du räddar mig i jobbiga situationer och platser, hade inte varit människa utan dig. 
 
Ha en fantastisk bra lördag! 
NJUT
 

❥för er gör jag allt

  
  
  
Bra dag idag, fick hoppa in och jobba några timmar innan dopetsamtalet. Alltid lika uppskattat att få jobba, eftersom jag verkligen gillar jobben. Dopsamtalet var riktigt roligt, kort och innehållsrikt kan man väl säga. 

Fick reda på hur allt skulle gå till och fick träffa prästen och bestämma lite psalmer. Sen gick vi och shoppade loss på Östenssons godis som den här veckan kostar 2,90kr/hg. Hur billigt som helst!
Vi åkte och och handlade lite mat borta i bråstorp och åt mat. 
 
Imorgon ska även våran promenad på bron inträffa! (som jag tjatat om att vi ska dit igen, så ska det bli av imorgon.) och så är vi bortbjudna till älsk's familj för mat och lite prat inför sovande gäster till dopet. Är egentligen även tillfrågad om jag vill jobba men tror nog att jag får säga nej tråkigt nog. Eftersom jag på torsdag ska iväg på jobbresa. Och det känns lite stressigt som det ser ut just nu, samtidigt som jag inte vill säga nej. För pengarna är alltid bra att ha och jag nämner det igen. Jag gillar mina små jobb! Hur fantastiska människor som helst! :D
 
p.s Köpt nya teér som vi ska testa till frukosten imorgon! Det ser jag fram emot. Dom låter i alla fall riktigt mumsiga..
 
Nu blir det Idolmys och godis! För våran lördag kommer ju bli jobbhelg för mig.
PUSS!
 

Ingenting glöms och det finns ingenting som du kan göra åt det

 
 
(dom två sista bilderna är lånade från fb-gruppen hundträffar i Motala som Elin fotograferat.)
 
Idag är en händelserik dag känns det som, helgen gick i rusande fart och idag är det redan måndag igen. Och dags för pluggandet att ta fart.  Men först är det dammsugning av lägenheten, borstning av hundar och kloklippning som står på schemat. Ska även duscha, klippa håret och noppa ögonbrynen.  Så har lite att fixa, älsk ska senare på möte och imorgon ska vi på dopsamtal inför dopet. 
 
Jag ska även hinna gå bort till ena jobbet och fixa reseavtal m.m. Inför resan på torsdag. 
Så det är helt enkelt lite att styra med och efter det blir det pluggande. Innan Idol börjar, som roligt nog är hela den här veckan. Så det ser jag fram emot. Dock så kommer vi ju missa de två sista dagarna eftersom jag ska iväg på jobbresa och älsk ska operera sig på fredag. 
 
Kommer tänka på dig hela den dagen kan jag ju säga ♥ hoppas allt går problemfritt.
Önskar jag kunde vara där och stötta dig, men så är det ju alltid, vill i alla fall att du ska veta att tankarna kommer vara hos dig då. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. 
 
Nu är det nog på tiden att jag fortsätter med allt. Så allt hinns med!
Saknar min familj, längtar otroligt mycket till dopet så jag får träffa alla igen 
 

äntligen fredag ♥

Hunnit med en hel del under morgonen bland annat dammsugat lägenheten, diskat och promenerat hundarna. Har även varit själv 2 timmar med Charlie medan älsk varit på skolan och när hon tog blodprov. Gick som smort, Charlie sov och ville mest ha närhet  ♥ som hon fick såklart.
 
Hann även kolla på sjukt mycket dop dekorationer m.m. Så nu har jag blivit riktigt pepp på att köra all in med allt! Får väl dock se hur mycket plånboken går med på. Hihi! 
Snart ska vi iväg och skjutsa Jonna till jobb och därefter ska vi handla lite smått till kvällens mys!
Nämligen Tacos.
 
Imorgon ska vi tvätta halva dagen och på eftermiddagen ska vi ha spelkväll med hela gänget Grönfoss. Ska bli trevligt! Nästa vecka är det full fart för både mig och älskling, har massa möten och jobbresor och massa annat. Skriver säkert någon gång under veckan för att hålla er uppdaterade. (Fick ett positivt samtal idag, berättare även mer om det senare.)
 
 
 
 
Ha en bra fredag och en toppen bra helg!
 
 
 

långpromenad med hundarna

 
 
 
 
 
kvällspromenad runt om i Motala, tog även lite bilder på vår nya bro.
 

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart och när jag känner så då tänker jag på dig

   
    mina finaste skal just nu  ♥                     charlie med kattbody som hon fick av sis  ♥
 
Tisdag
 
Städade hela lägenheten och plockade på förmiddagen. Sen fick jag hoppa in och jobba några timmar. Känns dock så himla typsikt, att när jag väl ska jobba ringer alla och frågar om jag kan jobba. Sen är det tyst i några dagar tills nästa sån dag kommer. Då det är två som frågar samma dag om jag kan ställa upp och jobba igen. Hade varit mycket lättare om det alltid var olika dagar. Känns inte kul att behöva säga nej för att jag redan ska jobba på ett annat ställe liksom. Kvällen spenderades hemma hos Jimmy och Jenny där vi kollade på Idol och pratade strunt. 
 
 
Onsdag
 
Idag blir det läxor och hundpromenader i vanlig ordning. Annars har vi inget planerat som jag vet om. 
Känns som inget roligt händer nuförtiden. Längtar till slutet av den här månaden, då är det lite mer som måste göras inför dopet bland annat.  
 

jag behöver verkligen den personen. och jag tror den behöver mig också ♥

 

Jag har väntat länge nu.. för länge.


iväg på kalas

 
 
Idag är vi födelsedags-fina! Eftersom vi snart ska hem till Jesper för att fira hans dag med tårta och paketer. Vi testade att sätta Charlie i sin lilla bumbostol medans jag fotograferade lite. Längtar som tusan tills Charlie själv kan hålla sitt huvud stadigt så att hon faktiskt kan sitta där i sin lilla stol utan hjälp av oss. Så hon får vara med på ett helt annat sätt. Titta mer på vad vi sysslar med osv. än att ligga ner och glo rakt upp i taket. 
 
Ikväll ska vi umgås lite med Jonna, ska bli roligt. Vad vi ska hitta på är dock fortfarande oklart men vi kommer nog fram till något. Godis är i alla fall bestämt, hehe. Godis är gott!
Igår eftermiddag hann vi även posta alla våra inbjudningskort till dopet. Hela 18 stycken skickade vi iväg genom vårt avlånga land plus ett kort till Danmark. Hoppas att alla kort hittar hem till sin rätta postlåda bara. Det märker vi nog :-)
 
Hoppas verkligen många kan och självklart vill komma. Vi ser i alla fall fram emot det och jag älskar allt detta planerande inför det. Så himla kul att planera och dona med allt :D Skulle nog kunna tänka mig att jobba som event ordnare av något slag. Att fixa inför kalas eller liknande så alla har det trevligt, är lite min grej. Pyssla o ha mig! 
 
Puss
 
gårdagen i bilder, bad och hundpromenader..
 
 

fredag hela veckan

 
 

Ugglor och mustascher förgyller min vardag nuförtiden. 

 

Idag är det fredag, känns tyvärr inte så märkvärdigt eftersom vi i stort sett varit lediga hela veckan. Men hoppas att helgen blir strålande trots det. Imorgon ska vi nog fira Jesper som fyller år (och även lilla Charlie som blir hela 2 månader) och på söndag blir det jobb och en resa till Stockholm som väntar. Ska bli kul att få jobba lite, känns som länge sen nu.

 

Hittills idag har jag hunnit med en hel del, dammsugit av lägenheten, promenerat med vovvarna och duschat. Påbörjat lite läxor men är inte alls pepp idag. Får se om jag hinner göra lite till under dagen i alla fall, det vore bra. Snart ska vi gå en promenad med vovvarna och efter det har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Lite tråkigt faktiskt. 

 

Men vi hittar nog på något, det brukar vi göra. 

Kanske inte blir världens mest roligaste inlägg här nuförtiden, men hoppas ni har översende.

 

en glad tjej

 
 
 
Godmorgon alla goa och glada!
Idag blir det att plugga, plugga och plugga. Senare i eftermiddag blir det att handla lite mat och viktigheter. 
Det är väl i stort sett så våran dag kommer att se ut, blandat med lite Charlie och vovvarna såklart 
Kom på att vi även tvättar nu på morgonen så det blir väl att springa ner dit några gånger till i alla fall. 
 
Kanske blir en långpromenad senare med hundarna och den nya barnvagnen också, vi får se vad som hinns med idag. Snart helg och på söndag ska jag jobba natt. 2 ynka dagar kvar tills Charlie faktiskt är 2 månader gammal också, hon växer och växer.
 
Man märker att hon är mycket mer "med" just nu. Hon älskar när man pratar med henne och hon skrattar mest hela tiden, förutom när hon är ledsen eller arg :p 
 
Puss

travel the world

 
 
 
 
Finns inget mysigare eller skönare än att åka bil, långt eller kort spelar ingen som helst roll. Men det är verkligen avkopplande. Åkte lite spontant till Norrköping i tisdags för att köpa en vagn som vi hittade på blocket, då passade vi även på att shoppa lite annat också. Bland annat lite paketer och lite till oss själva också för den delen. 
 
Ringde även och bokade doptid idag. Så den 13 oktober blir det dop för lille Charlie, som heter Charlie Texas Viktoria Grönfoss. Sedan blir det nog även mitt efternamn, men det är lite papper och möten som måste fixas innan det händer. 
 
Så nu är det fix och planering för dopet som gäller, har redan planerat liiite, men är ganska mycket kvar som ska fixas. Men jag hoppas det blir så PERFEKT som jag hoppas på ;) temat blir såklart rosa! 
Sis trodde först leopard/zebra-tema och det hade inte varit helt fel men tror rosa blir bäst som doptema. Hihi!
 
Så inom kort kommer det komma hem inbjudningskort till folk. Men det kommer nog i mitten på nästa vecka skulle jag tro. Nej nu blir det serier med älsk och Jonna!
 
Ha en kanon bra onsdag!
 

Charlie ♥

 
 
 
 
 
 
 
 

på landsvägarna ner till småland

 
 
 
Helgen bestod utav en heldag i Hultsfred. Åkte tidigt på lördags morgonen och var framme strax efter nio. 
Gick på marknad, firade Otto, firade mamma och umgicks med alla där nere hel långa dagen.
Åkte sedan hem väldigt sent och var väl hemma strax innan 01.00 på natten. 
Inhandlade faktiskt inte så mycket det blev strumpor, en usa-filt, ett linne och godis. Charlie fick en himla söt morgonrock utav pappa, och en ballong och en söt tröja utav Ämli tack.
 
Under söndagen gick vi en hundpromenad med ett flertal motalabor runt kanalen, dock blåste det och jag var inte alls så pepp på det. Men jag tror hundarna var nöjda efteråt. Senare på kvällen spelade vi TP med jonna, andreas och jerry. Mycket trevligt sällskap, dock ganska segt spel. 
Och så åt vi världens mumsigaste mat för tillfället, kött potatissallad och en grönsallad + vitlöksbröd!
En riktigt härlig helg med andra ord.
 
Idag fortsätter pluggandet och så ska vi kolla upp lite om Charlies dop.  Mer inplanerat har jag inte förtillfället under dagen. Får se vad som händer och sker helt enkelt. 
 
Ha en bra första dag på den här veckan!