alla hade en vän med en bil 
 
 
 
 
Nu har det gått en hel vecka efter kryssningen. Imorgon ska vi bjuda över Nettans mamma och pappa på planka och senare på kvällen ska vi iväg med Jerry, Andreas och Jonny på bio. Vi ska se Tomorrowland: A world beyond. Hoppas att den är bra.
 
Annars blir det mest att spendera tiden tillsammans med guldklimpen på bilderna ovanför. Älskade Charlie!
Går inte att beskriva med ord vad jag känner för den ungen. Mamma och Mammas älskade, finaste Charlie.
 
Nästa helg blir det Astrid Lindgrens Värld tillsammans med min pappa med familj. Ska bli riktigt mysigt och jag hoppas på fint väder just den dagen. Va ju där förra hösten, så ska bli spännande att få se allt nu under sommaren igen. Ett måste är att hinna med att se Emil i Lönneberga, det missade vi otrurligt nog sist.
 
Sen blir det även att hinna med Örebros äventyrsbad. Då vi inte varit där sen dom gjort om hela byggnaden.
Så även det ska bli riktigt kul. Att få testa alla nya rutchkanor. Så kommande helg händer en hel del. Därför ska vi ta vara på denna när väl Nettan inte jobbar. Bara Charlie och vi.
 
Puss hej, godnatt allesammans!
 
 
 

50 års kryssning för pappa 💗

 
 
 
 


 Hade det kanon bra under kryssningen. Låter bilderna mest tala för sig själv.
jag älskar min underbara crazy familj. Haha!
 
Grattis ännu en gång (i förskott) Pappa.
Hipp Hipp Hurra 💗
 
 
 
Fredagen: Åkte bil till stockholm, det gick bra. Väntade i kön in till båten as länge. Sen installerade vi oss i hytten, blåste upp ballonger och gick för att äta mat. Va inte alls den buffen jag väntade mig. Sen gick vi till våran hytt och firade pappa. därefter drog vi ut och utforskade båten. slutade med att Charlie och vi hamnade i säng långt över sängdags. Därefter avslutade jag och Nettan fredagen med att spela kort.
 
Lördagen: Väckte dom i andra hytten + syster 1 timme för tidigt. Haha, maten var halv 8 svensk tid, vi kollade den finska tiden. Men sen fick vi tillslut i oss en brak-frukost! Mums. Och därefter gick väl alla lite halvsega till både taxfreen, utforskade båten ännu mera, åt lite lunchfika och därefter packade vi det sista och drog hemmåt.
 
Som sagt haft det jätte bra och jag gör absolut gärna om det, så länge vi åker en mer traditionell "barn" båtskryssning nästa gång. TACK för en helt underbar kryssning alla inblandade.
 
Puss o Hej.
 
 
 
 

trettoende maj

 
I förrgår åkte jag och Charlie stadsbussen för allra första gången. (För charlies del alltså.)
Det var nog en blandad förtjusning och rädsla på samma gång, men efter att ha åkt en stund släppte det och hon var sig själv igen. En busig snart 2 årig liten tjej
 
Imorgon är sista arbetspasset för den här veckan. Känns riktigt skönt. På fredag blir det att packa ihop det allra sista till kryssningen. Och invänta lillasyster som tar sällskap med oss upp till Stockholm. Ska bli riktigt kul att få komma iväg lite. Kommer dock sakna vovvarna en hel del. Men det är ju bara ca 24h vi är borta.
 
Blir säkert någon uppdatering efteråt. Med lite bilder på kryssningen.
Hoppas alla där ute får en trevlig helg, det ska vi ha!
 
 
 

vi två, föralltid och evigt

   
 
Sommaren 2013, håkan konsert. Längtar tillbaka.
Ge mig sommar, ge mig en Håkan. Så är vi snart där.
Jag älskar dig.
 

När jag knappt kan andas är du mitt andetag

 
Tiden den bara går och går.. Känns som att jag aldrig riktigt hinner med den här stackars bloggen.
Har stor lust att göra om den också, så att det känns roligare att logga in och skriva. Men jag är inte så hajj på designer längre. Ingen ide ingen ork. Får se om jag ändrar om så småningom..
 
I helgen som kommer åker vi äntligen på kryssningen med min halva sida av familjen. Ska bli riktigt kul att få träffa allihop igen. Men samtidigt önskar jag att vi hade valt en mer barnvänlig båt, för det känns som Charlie inte kommer finna så mycket intressa av festande ungdomar/oldiesar. Men den resan får vi ta någon annan gång, och åka till mumindalen också ;) Skulle vara roligt.
 
Imorgon blir en hel dag själv. Nettan ska nämligen vara i skolan först halva delen av dagen och därefter jobba till 21.00 på kvällen. Så det blir Charlie, jag och hundarna som får hitta på lite bus efter att Charlie varit på dagis. Innan dess ska jag försöka hinna med en hel del grejer.