vill hitta på tusentals saker nu i sommar

  
  
  
Ska inte börja det här inlägget med mina gamla vanliga fraser, ni vet nog vad jag menar ändå. 
Idag har vi gått en lång premiärtur med våran nya vagn som kom i slutet på förra veckan. Men som då hade helt fel hjul med i paketen,så dom passade ju såklart inte. Men igår kväll åkte vi för att storhandla och hämtade samtidigt ut ett nytt litet paket med dom fungerande hjulen till vagnen. Jag ger nu den nya vagnen riktigt bra betyg både för den som drar vagnen och för Charlie som sitter i  då hon nästan somnade direkt. Haha kan bero på att hon va trött men tar det ändå som ett toppen betyg.
 
Yesbox annars har vi hunnit med lite av varje sen sist. Vi har firat våran allra första morsdag, jag köpte en blomma och fika till älsk ifrån Charlie då såklart. Hehe! Sen har vi firat Jenny på sin födelsedag. Jobbat till och från och bara myst med familjen när jag har varit ledig. Käkat godheter och varit ute i sommar solen.
 
Nu ikväll ska jag iväg och jobba igen 16.00-8.00 och det är mitt sista nattpass på över en hel månad framöver. Vilket känns riktigt skönt. Då jag i juni månad varken ska jobbba nätter eller helger! 
Så det ska bli riktigt skönt, få lite mer sammanhängande ledighet så vi kan hitta på lite mer roligheter nu till sommaren och allt. Något vi vill försöka hinna med är Kolmården tillsammans med syster, Astrid Lindgrens Värld och Liseberg. Sen skulle jag jätte gärna vilja hinna med att åka till gamla stan i Linköping och Öland. Så vi får se vad som hinns med och vad vi planerar in. Både Charlie skrutt och jag fyller ju år också så det ska absolut planeras in lite kalas under sommaren!
 
Hoppas också på att vi får lite besök av min familj hit till Motala? komsikomis, som faktiskt är en helt underbar sommarstad. Blir garanterat massa minigolf, trampbåts-turer och vi ska nog försöka hinna prova våran "nya" höghöjdsbana som ligger nere vid varamon. Käka dyr men god glass nere vid hamnen och annat skoj som kostar mindre pengar också såklart. Kubb, grillkvällar, BADA m.m.
 
Ja det var väl allt för mig just nu. Försöker hinna med allt så gott jag kan. 
Ha det bäst och framför allt njut av försommaren..
  
 
bild på paketen och vagnen från premiärturen. 
 
 
 

solig dag

 
 
 
Tiden rinner iväg så himla fort.
 
Kryssningen va jätte rolig, samtidigt som jag allra helst bara hade viljat åka på kryssning tillsammans med Nettan och Charlie såklart. Men det var en riktig upplevelse. Bara själva resan var ju en hel karusell. 

Haha vi visste nog tillslut inte om vi skulle skratta eller gråta. Först höll vi nästan på att missa båten och på hemresan fick brandkåren komma och rycka in för att hjälpa oss. Men mer detaljer skriver jag inte här på bloggen men det var 2 utmanande dagar helt klart!
 
När vi kom på båten i fredags åt vi 3 rätters middag och drack fina välkomstdrinkar, sen var det party party hela långa natten. På lördagen fick vi buffé frukost och lunch, därefter packade vi ihop våra saker och sedan var det utbildning resten av resan. En bra men kort intensiv helg blev det.
 
Idag är jag ledig hela långa dagen - känns underbart. Dock har redan mer än halva dagen gått, tyvärr. Men vi har redan hunnit med en del ändå. Vi har varit och handlat lite, pratat med lillasyster i telefonen, fixat två sparkonton ett till oss och ett till Charlie♥ hämtat ut ett stort paket (som tyvärr var lite utav en besvikelse. Men hoppas att resterande delar snart kommer till oss) planerat födelsedagspresenter åt Jonny som fyller år idag. Grattis Grattis! Sen fick vi även hem ett lite sko och klädpaket till lill-smulan, allt satt som en smäck♥   
 
Och närsom helst är det väl tänkt att vi ska gå över till nettans familj och fira Jonny lite smått. Imorgon och på fredag jobbar jag bort båda dagarna. 14 timmars pass here we come. Men sen är jag äntligen ledig både på lördag och söndag. Känns helt underbart! Nästa vecka ska jag ju även hoppa in och jobba ett par timmar hos min gamla brukare. Det känns riktigt kul faktiskt. Saknar ju speciellt dom 2 senaste jag jobbade med.
 
Ja, sen finns det väl kanske inte så mycket mer att skriva just nu. Jag älskar våran lilla familj och vet inte vart eller vem jag skulle vara utan dom 4 finaste. Vill gärna åka och se Håkan den 7 juni också ;) haha! bara så att ni vet liksom.
 
Ha en bra dag!

söndag och sen helt plötsligt torsdag, tiden rusar iväg.

  
  
Lite bilder sen vi var i Hultfred och var ute i fallhult(?) och kollade på lammutsläpp. Var en rolig upplevelse faktiskt. Den här veckan har gått snabbt och nu imorgon åker jag till stockholm för att åka på kryssning med jobbet. Känns både riktigt kul, men samtidigt hade jag absolut spenderat hela helgen hemma med mina fina. 
Kommer åka imorgon kl:10.00 och kommer tillbaks hem igen på söndagmorgon. 
 
Så idag har vi tänkt ta vara på dagen och framför allt vädret, som är jätte fint just nu. Så det blir nog att promenera en långis med hundarna och sen va i någon lekpark med Charlie-busan. (Idag får förhoppningsvis Charlie en till liten kusin, då nettans syster åkt in till BB :)) Ska bli jätte kul att få träffa hennes lilla prins sen. 
 
  
 
Yes box, nu hinner jag inte skriva mycket mer. Ha en kanon bra helg allihop!
 
 
 
 

Grattis lillebror på din 20års dag!

  
  
 
Nu sitter vi i bilen påväg ner till Hultsfred, som jag längtat efter den här ledigheten. 
Idag ska vi hinna med lite allt möjligt, fira lillebror och fira kusin Jonathan, umgås med familjen, äta massa gott och bara njuta av att vara hemifrån hos mina finaste <3 vore ingenting utan min familj, och min egna "lilla familj" såklart. 
 
Har egentligen inget viktigt att skriva för stunden mer än att vi är påväg :) och
Grattis lillebror (som inte är så liten längre) hoppas du får en kanon bra dag!
 
                                                     Lillasyster och lillebror <3 jag älskar er.
 
 

Ullared tur och retur

Skepp och hoj!
  
I måndags var vi på shoppingtripp i Ullared, vilket var jätte mysigt. 
Vi inhandlade ganska mycket men inte alls i samma skala som sist vi åkte dit, bilder på det mesta kommer här under. 
  
  
Fick dock inte så mycket bilder under själva resan förutom dom två översta bilderna. Men som sagt tiden gick fort och jag är nöjd med dagen. Fick med oss väldigt mycket bra ha grejer till Charlie men mestadels kläder, köpte även kläder till oss själva, lite smink och andra nödvändigheter. En äggkokare och leksaker till hundarna Allt är inte med på bild men lite smått och gott av det mesta fick vi med oss hem. 
 
Igår jobbade jag 8-22, vilket tar lite på krafterna kan jag ju ärligt säga. Man har inte direkt någon fritid själv under dessa dagar tyvärr. Men som sagt det går och idag är jag ju helt ledig. Så det jämnar väl ut sig. 
 
Nu är det inte alls långt kvar tills vi åker ner till Hultsfred, det ska bli riktigt kul! Skriver mer så fort det finns tid. Ha en bra onsdag!

imorgon drar vi ut på roadtrip

 
  
  
Idag har vi varit på Busfabriken och busat en stund tillsammans med Jenny, Sultan och Dani, nu i kväll blir det myskväll tillsammans med älsk, Charlie och Jonna, självklart är hundarna också med på ett hörn. Eller två 
 
Imorgon drar vi iväg på en liten kort och intensiv roadtrip, nämligen till Ullared, Gekås. Ska bli så kul och jobbigt. Haha! Hoppas att vi hittar massor, ska bland annat köpa kläder till Charlie-bus då hon typ inte har något längre. Växer ju som ogräs, men fint ogräs såklart ♡ tihiih. 
 
Sedan blir det i stort sett jobba-jobba-jobba resterande tid av veckan. Tills helgen kommer för då är jag ledig lördag och söndag. Då åker vi ner till småland och umgås med familjen och hittar på en massa bus där nere. Ska bli roligt, men hade önskat att finaste syster också kunde vara med. 
 
Yes det var lite kort update från mig, skriver mer när jag har tiden..
Puss och kram ha en fortsatt fin söndag