Do you stay up for hours and just talk and talk..

 
Har skaffat lite nya kuddar till lägenheten och även en hallmöbel som passar perfekt in i  våran hallen, skönt att ha en sittplats för att ta på sig skorna liksom. Vovvarna har även dom fått lite nya leksaker (ofc.) samt varsitt leopardkrypin och Charlie fick nytt bäddset för inte så länge sen. Ingen glömd!
 
Idag har vi besiktat bilen, första gången jag var med och fick kolla på vad dom sysslade med. Lite spännande faktiskt. Hade 2 små fel att fixa men annars inget allvarligare. Har även köpt lite paketer till folk idag som fyller år och hunnit promenera med vovvarna också. I eftermiddag ska vi tvätta, laga mat och sedan blir det att glo på serier tillsammans med älsk  ♥ mys!
 
Imorgon blir det att jobba och på lördag åker vi ner till smålandsskogarna..Längtar!
 
  
Charlie hon fortsätter att växa så att det knakar.. vårat lilla hjärta 
 

hoppas bara allt blir bättre och bättre

 
(provsmakat nya pollypåsen, inte världsgod kanske men helt ok)
 
Så skönt att vara hemma igen, kan jag ju säga.
Idag blir det att först jobba på ett jobb och därefter ikväll blir det att jobba på ett annat. 
Men får i alla fall sova hemma, vilket är glädjande!
 
I den här veckan händer det lite allt möjligt till och från, nu idag har jag hunnit med ett läkarbesök och imorgon ska jag på ett annat läkarbesök. På fredag blir det att jobba och älsk ska iväg till skolan ännu en gång. Sedan på lördag åker vi till Hultsfred och ska gå på marknad och träffa alla där hemma  det längtar jag till!
 
Nu i veckan ska jag nog även försöka få lite läxor gjorda faktiskt.
Yes men nu ska vi glo lite serier innan jag ska iväg och jobba!
Ha en bra tisdag!
 

hajkat färdigt för sista gången ever

 
 
Helgen spenderades i skolan och det var väl en blandning mellan kul och mindre kul ska jag nog säga. 
Först när vi kom dit på fredagen körde vi rullstol, vi övade att rulla framåt, bakåt, hoppa över hinder (trottoarer.) åka ner och uppför en brant backe och när vi sedan hade lärt oss lite grunder spelade vi rullstolsbasket och jag gjorde sista avgörande målet så att vi vann! wohoo! 
 
Sedan åkte vi bil ut till våran hajkplats och väl där framme så fikade vi lite och sedan blev det att börja jobba, våran grupp fick göra sovplatsen, alltså fick vi surra pinnar och pressening och gjorde ett vindskydd!
En anna grupp fick göra toan (handikappsanpassad såklart) och den andra gruppen gjorde mat och en diskbänk. Sedan åt vi och efter det fick vi göra en listuppgift med poäng. Alltså gör en häst av naturmaterial 50poäng, gör en elvisp 100p, hitta en fjäder 100poäng. Osv. En liten rolig leta grejer i skogen. Vi förlorade tyvärr stort men var också en man kort :p 
 
Sedan blev det mörkare och mörkare och vi satt vid elden resten av kvällen/natten och grillade marshmallow och åt godis. När vi väl skulle sova gick det väl sådär för alla. Vi hade ju en hel del som snarkade i hela sovplatsen, så det slutade med att en person sov och vi andra var vakna nästan hela natten. Och det var inte bekvämt någonstans och det var iskallt. Det var endast 3 plusgrader under natten. Så frös gjorde jag också. Men vi överlevde natten i alla fall.
 
Lördagen
Då åt vi frukost runt 8 tiden och innan det så var vi alla vid elden och försökte värma upp våra frusna kroppar. Snackade skit och väntade på att frukostbilen helt enkelt skulle komma. Sedan blev det att surra handikappsanpassade kanotbåtar, och när vi väl hade fått godkänt så åkte vi ut 6 pers åt gången i varje kanotbåt :) Mysigt as hell!
Sedan kom en naturguru ut och lärde oss allt om ätbara växter och annat mumsigt i skogen. Och han var nog den roligaste under hela hajk tiden faktiskt. Hur jävla hippo som helst! Vi pratade mer om knark-preparat än om ätliga (bra) växter. Vi fick även leka blinda och gå runt i skogen med ledsagare och även testa på att sitta i rullstol i skogen, inte en helt lätt match faktiskt! Tungt som fan för både den rullstolsburna och ledsagaren. 
Men det var lärorikt.
 
Sedan packade vi ihop allt och åkte hem med ömma och trötta kroppar. Väl hemma på skolan åkte vi in till Vetlanda och åt kinamat och sedan åkte vi hem och jag gick direkt och sov! klockan var väl strax efter 18.00 och sov sedan tills klockan blev 7 dagen efter. behövligt kan jag säga.
 
Söndagen hade vi bassängträning, fick testa på massa övningar och även vattengympa, lyfta ur och i en person på lyftstol i vattnet. Fick också testa på att vara helt förlamade och ha på oss massa flytgrejer och låta andra göra övningarna på oss. 
 
Hela helgen var helt enkelt lärorik men jag är glad att det är över! Aldrig mer en natt i skogen. 
Puss hej!
 
 

Make you feel like you're the one thing that matters

 
 
Idag har vi mamma1-fritt, jag och Charlie. Nettan är ju nämligen iväg på möte i skolan. 
Än så länge har det gått super bra här hemma, men vi saknar ju såklart Nettan SUPER MYCKET 
Känns så tomt att vara hemma själv, har ju inte varit det på jag vet inte hur länge? Jobbar ju annars hela tiden. Men idag har vi egen tid jag, challe och vovvarna. 
 
Det som står på dagens schema är att packa inför resan i morgon. Sen när älsk kommer hem blir det att käka pizza och därefter ska vi iväg till Jesper för att tapetsera i hans kök.
Annars har vi inget annat planerat, och tur är nog det. Är nog bara bra om jag och Charlie har all tid i världen att bara vara, hon och jag 
 
Håller fortfarande tummarna och tårna på att Mikaela ska bli kry och kunna följa med imorgon på roadtripen till skolan. Vill inte, vill inte, vill inte åka själv. Sen hela den här grejen med hajkutflykten och att sova i vindskydd i augusti månad. När jag redan fryser halvt ihjäl inomhus om nätterna. Det är en annan femma. Får väl se hur jag klarar det. Haha, kan väl säga som så att just nu verkar ingen i klassen super pepp. Men vi får det nog kul ute i naturen bland alla småkryp.
 
Puss
Ska passa på att börja packa medan lillhjärtat sover.
 
 
 

I try to fight this but I know I'm not that strong

Jag är uppe med tuppen idag, har nämligen varit nere vid tvätten och startat igång några maskiner. Snart tänkte jag väl även gå en promenad med hundarna och senare ska jag nog försöka att färga mitt hår, för tror inte jag kommer hinna med det under morgondagen. Då jag ska vara själv med Charlie ett par timmar när Nettan är iväg och har möte med skolan. Känns lite läskigt att vara helt själv med henne, men det ska nog gå bra. I annat fall är hon ju inte för långt ifrån liksom. 
 
Ikväll blir det även att jobba från 17-22 ett dubbelpass. Så ska försöka ta till vara på morgonen här nu och hinna med så mycket jag bara kan. För vill gärna hinna äta något också innan jag sticker iväg och jobbar. 
 
Och sen på fredag åker jag iväg till skolan och det känns lite sådär just nu, får hoppas att Mikaela blir frisk. 
Vill inte åka dit helt själv. Sen ska vi ju övernatta ute också? Jag lär bli sjuk. kul kul. 
Får se hur pepp jag är efter den här helgen att plugga, haha. 
 
 
Bilder från helgens smörgåstårta och en kvällspromenad med finaste hundarna 
 
saknar min lillasyster och bara längtar tills nästa helg, för då åker vi ner till Hultsfred! woopwoop

kan inte tänka mig ett liv utan er ♥

 
 
 
 
Nu har Jonna och Jonny åkt hem och gud va tyst och tomt det blir såfort man blir ensam igen. Tråkigt som tusan. Efter att dem gick så har jag hunnit med att städa hela lägenheten samt duschat av mig lite snabbt. Snart blir det att gå en promenad i regnet med hundarna och sedan åka iväg för att handla. Bland annat ingredienser till varm smörgåstårta, som vi ska bjuda Jonna på i eftermiddag.
 
Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer. Mest ta det lungt, glo lite på film och bara mysa tror jag! 
 
Imorgon jobbar jag igen och innan det ska jag ringa två viktiga samtal. 
Jobbar 2 dagar den här veckan och i helgen åker jag sedan iväg till skolan, på hajk!
haha ><  
  
Igår spederade vi kvällen tillsammans med Jonna, Jonny, Jerry och Andreas. Vi spelade lite spel och fika!
Var riktigt kul och det hoppas jag snart att vi kan göra om :-) Gillar spelkvällar. 
 
p.s jag hoppas verkligen att du får hjälp snart älskling, gör ont i mig när du mår så dåligt. Jag älskar dig nu och föralltid 
Puss
 

det kommer aldrig va över för mig

 
Längtar till vintern och kylan, längtar tills jag får färga om mitt hår och längtar sjukt mycket till tända ljus överallt i hela lägenheten. Längtar också tills jag får världens finaste film hemskickad i brevlådan åh för att inte tala om julafton och allt jävla mys och krimskrams överallt. 

Annars idag är jag ledig, börjar jobba imorgon bitti igen och slutar nio dagen efter. Men ser faktiskt fram emot det, blir en lite roadtrip till huvudstaden. Ska bli roligt!
 
Idag står handling och tacosmys högst upp på listan av saker att hinna med + packa mina grejer inför morgondagen. Helgen kommer att spenderas tillsammans med Jonny och Jonna, även Jerry till och från. Får se vad vi hittar på den tiden jag är med här hemma.
 
Men nu ska jag göra mig iordning lite inför dagen och vänta på att Nettan mår lite bättre ♥ 
 
 
 
 

Charlie är sjö(flicka)man

 
Jaha så har även den här dagen gått i rusande fart och man hinner bara hälften av allt man skulle vilja hinna med. Tråkigt nog. Ikväll blir det att jobba och så även imorgon, fått en hel del "extra" tider nu vilket jag just nu bara ser som ett plus, så länge jag hinner med skolan och även mitt egna lilla liv.
 
Annars har jag väl egentligen inte så mycket att skriva, dagarna rullar på och jobbar jag inte så stressas det med annat istället såsom hemmet, charlie eller hundarna. Mår sådär till och från men det har nog bara med att göra att jag snart någon gång bara vill ha ledighet. Inget annat att tänka på i ett par dagar. Snart börjar skolan också och som jag skrev tidigare har jag ju fått fler jobbtider. Men men det ska nog gå bra det här, vill bara få färga mitt hår och känna mig som mig själv igen..
 
Men nu ska jag packa det sista och sedan åka iväg till jobbet. Puss hej!
Saknar dig älskling när jag jobbar borta, önskar jag fick sova bredvid dig i natt ♥ 
 
 

Fast du vet att hälften av dom som kämpar går under och hälften av dom som älskar exploderar

Den här dagen började egentligen redan i natt. Alla tre (jag, nettan och charlie) vaknade vid 03.00 tiden och därefter hade jag och älsk jätte svårt för att somna om. Somnade sedan om såklart, ca en timme innan vi skulle upp. Vilket såklart resulterar i att vi försover oss. Så istället för att ha 1 och en halv timme på oss att göra oss färdiga. Fick vi 30 minuter exakt. Så det var bara att stressa ihjäl oss!
 
Åkte sedan för att hämta upp Jesper som skulle ha skjuts till Linköping och efter hans besök som tog någon minut åkte vi för att käka något lätt och även glo lite i några affärer. Införskaffade mig då ett superfint skal till mobilen. Sen åkte vi hem och nu när vi kom hem till Motala öste regnet ner. 
 
Resten av denna dag blir att fixa förrådet här hemma och lite senare ska vi gå över till nettans familj :) 
 
 
 
Kolla charlies hand? gullunge och kaninen bredvid, jag fick en autograf av jesper också! 
 
PUSS

kommer alltid finnas en saknad pusselbit

 
   
Gårddagen spenderades i Linköping tillsammans med älsk, charlie, Jonna och Jesper. Vi gick lite på Ikanohuset och även lite på Ikea. Jag hittade knappt ingenting tråkigt nog. Och även H&M här var en besvikelse, känns som jag aldrig kommer få handla upp mina presentkort :( Men får ta mig en titt här i Motala någon dag när jag hinner och har tiden. Hade trevligt sällskap och avslutade dagen med käk på Max. 
 
Invigde även John-johns nya zebrakoppel den dagen ♥ 
Bilden med grejerna var det jag inhandlade under trippen i alla fall. 
 
Idag har dagen bara susat förbi och nu ska vi laga mat och därefter ska jag gå iväg och jobba. Kommer hem 8 ikväll. Så sover hemma, vilket är super skönt det i alla fall. Känner att jag inte alls hinner med allt jag vill göra om dagarna just nu och det suger. 
 
Hur söt är inte Charlie i sin fina onepice? ;)
 Ha en bra dag!
 

jag kommer älska dig när jorden gått under

  
  
Jobbade tills klockan 8 imorse och efter det blev det frukost och en dusch, på förmiddagen åkte vi till Bråstorp och inhandlade lite fika och även en stjärn-body till Charlie. Sedan åkte vi och överraskade Jonna som va hundvakt hemma hos Jesper till sötisen Exso(?). Hälsade på där en stund för att snacka lite och hålla henne sällskap. Sedan åkte vi hem och jag promenerade med hundarna i värmen. 
 
Nu blir det att påbörja laga maten, det blir hemmagjorda hamburgare. Sen ikväll tror jag att det blir lite spelkväll tillsammans med Jenny och barn(en). Får se vad vi spelar för något skoj.
 
Igår köpte vi även en ny barnstol till bilen åt Charlie, det behövdes kan jag säga. Den här är lättare och smidigare att förflytta. Och hon sitter som en smäck i den här, den andra vi hade var lite för stor och klumpig. 
Ne annars har jag väl inte så mycket annat att skriva om, jag jobbar lite till och från. Vilket just nu bara är kul!
 
 
Är lättad att jag slutat det ena jobbet och är superglad för mina andra två jobb som jag älskar att jobba på!
Ledighet är behövlig men jag trivs som fisken i vattnet på dessa två ställena så jag hoppas att dom vill ha kvar mig och att jag får fortsätta hoppa in att jobba lite då och då. Skulle vara guldvärt!
 
Snart börjar dock skolan och den 23 ska jag åka till Ädelfors och bo ute i vildmarken. känns väl sådär, gillar inte att campa direkt och i endast vindskydd? Haha, men det blir nog en upplevelse i sig. Ska bara påbörja två stora arbeten innan skolan börjar också, det känns mindre lyckat. Men det ska nog gå bra.
 
Nej nu ska jag börja laga mat.
Puss!
P.s är ledig imorgon också!

alltid trevligt att besöka nya städer

Gjorde en impuls resa till Norrköping idag tillsammans med älsk, Jonna och lilla Charlie. 
Åkte till 3 köpcentrum och avslutade roadtripen i Söderköping och gick lite på Dollarstore. Fick en hel del inhandlat faktiskt. Lite smått o gott, är nöjd som tusan. Fuskit att norrköping har hela 2 TGR affärer och motala eller linköping inte har en enda. Boring as hell. Men då vet jag i alla fall vart vi hedanefter(?) ska shoppa ^^
 
Det var verkligen en heldag och vi kom hem sent på kvällen och jag körde hela vägen hem, lite stolt över mig själv faktiskt. Bilderna visar det mesta jag köpte. Skulle även handla lite från mina presentkort som jag fick i födelsedagspresent men H&M i norrköping sög skit hårt, fanns knappt inget som finns på deras hemsida, det blev lite av en besvikelse men den som spar han har. Så det får bli att inhandla något kul lite senare :)
 
Hade det super kul i alla fall!
Tack för en fantastiskt bra dag ♥ 
Imorgon är det jobb igen.
 
 

var är den där regnbågen?

Yes! Finns hur många glädje och lycko-ord som helst just nu inom mig. Ni förstår nog inte känslan av lättnad som omringar mig nu idag. Sista passet föralltid är avklarat på en arbetsplats jag inte vill tillbaks till.

 

Såhär känner jag just nu :

 
 
En bild säger mer en tusen ord, min lättnad när jag satte mig i bilen var enorm.
Tack o hej för mig, nu ska jag ner till tvätten.
 
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda! är ledig både idag och imorgon i alla fall :D 
 PUSS PÅ EN UNDERBAR DAG!

sommarregn och myskvällar

Idag har jag jobbat dag och kom hem vid 17.00 Då blev det att äta lite mat (smörgåstårta såklart) och sedan åkte vi iväg och kollade in Jespers nya hus, det var trevligt. Och även träffade hans grannar som hjälper honom med sökandet av Atos. 
 
Men det trevliga slutade i ösregn, åska och invasion av flyg myror. Dom kom från ingenstans o kryllade seriöst överallt. Det var kvällens roligaste faktiskt, Nettan har blivit så mesigt söt för små kryp! Hihi!
 
Så det var mest roligt att se hennes krig med myrorna. Lördagskvällen ägnades sedan åt att kolla färdigt på alla våra serier tillsammans med Jonna, hur mysigt som helst får jag nog lov att säga. Det var i alla fall det perfekta sitta inne vädret i allafall. 
  
 

Presentöppning och gofika

  
Har inte riktigt hunnit med att skriva om allt som hände på min födelsedagskväll än. Men här kommer det

 

Väntade in gästerna vid klockan fem på eftermiddagen och strax därefter när alla hade kommit högg vi in på den goda smörgåstårtan. Därefter fick jag öppna en massa paketet bland annat presentkort, pengar till en tatuering, skor hårfärger, linne och två parfymer m.m Vart super glad för allting och längtar nu som tusan tills sista arbetspasset så jag kan färga mitt hår och använda allt fint jag fått av alla. Åh äntligen kunna ta till vara på dagarna lite mer här hemma. Efter paketöppningen blev det lite fika och efter det satt vi mest och snackade en stund.

 

Sen skulle jag älsk och Jonna kolla på serier men det slutade efter två tre serier tror jag och jag somnade direkt när Jonna gått hem. Sedan var det bara upp o jobba igen.

 

Hade i alla fall två kanonbra födelsedagsfirande dagar och jag är super glad för allt jag fått och som jag snart kan få använda!

 

TACK ALLA FINA  ♥ 


nej det är ingen vanlig dag för det är sofies födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

   
   
  
 
 Idag är det min födelsedag, fyller gammal. Haha hela 23 år idag. Känns väl inte så stor skillnad från igår kan jag ju inte direkt påstå. Men är glad idag. Både igår och idag är två fin fina dagar. Nu under morgonen har vi nämligen ännu en gång haft fin besök utav mamma och syster, hur kul, mysigt och trevligt som helst. 
Fick även idag massor utav paketer ♥ Tack tack tack!
Ni är för underbara allihopa. Har fått biobiljetter, pengar, presentkort och godis i massor och utav finaste syster fick jag ju håkan biljetten och ett snyggt linne och nu även idag fick jag massa små fina o roliga paketer! Ni är bäst helt enkelt och vet vad jag gillar. TACK FÖR ALLT VERKLIGEN 
 
åh för att inte glömma fick ju även Charlie massa paketer idag, bland annat massa fint av syster med massa kissekatter på och även en stor gosedjurskatt. Hur söt som helst. Och även av mamma och Jonas mamma o pappa fick hon fina kläder utav. Tack även för allt detta ♥ 
 
Nu blir det att förbereda resten utav smörgåstårtan och i eftermiddag/kväll kommer Nettans familj hit och vi ska äta lite smörgåstårta och jag hoppas på att även då få öppna lite paketer ;) 
Det här är än så länge världens finaste födelsedag och gårdagen var även den världens finaste förtidiga födelsedag. Hoppas på att kvällen kommer fortsätta i samma anda. 
 
Puss o tack, saknar er allihopa redan nu!
Önskar vi bodde lite närmare ibland

fick fin besök dagen innan min födelsedag ♥

 
 
 
Jobbade under morgonen och förmiddagen. Åkte sedan hem för att duscha lite snabbt, gick ut på en hundpromenad och kastade även boll med vovvarna en stund. Därefter kom pappa o allihopa hit och jag öppnade paketer och vi fikade lite. Det värmer att ni kom och ni är mer än välkomna fler gånger!
Fick massor utav fina paketer, tusen tack för allt fint 
En viss liten Charlie fick även hon hur gulliga saker som helst.
 
Sen när dem åkte hem, gick vi en hundpromenad till och sedan åkte vi iväg till bråstorp för att inhandla smörgåstårt-ingredienser.  Och när vi kom hem sen så påbörjade vi basen för smörgåstårtan tills imorgon. 
Åh världens finaste Jonna var med och hjälpte till såklart, tack för det 
 
Nu blir det sova en stund innan vi får fin besök igen.
Det här är nog världens finaste födelsedag! TACK ALLIHOPA
vill även tacka emma också för paketerna som henric hade med sig. TACK 
 
Sov gott, dröm sött!