Hit & Shitlist






pryl-tips



Bentolådor i två våningar, i locket ligger ätpinnar. Finns hos kawaiidesign, 139:-/st.


lyckan för dom som är som vi


Sitter just nu och bara inväntar klockan, ska väl försöka skriva färdigt min Påannons och Avannons till radioinslaget jag ordnade ihop igår kväll.  Börjar klockan 1 idag och slutar halv 3 vilket jag känner är riktigt skönt då jag egentligen bara vill mysa ner mig i soffan med baby-john-john. Jag håller tummar och tår för att du inte är sjuk, ringde vetten idag men dom visste inte vad det kunde vara, så jag avvaktar och ser om det blir bättre. Vilket jag hoppas med hela mitt hjärta ♥


premiärdag för videon 'Jag vet vilken dy hon varit i'. HELT UNDERBAR!


Don't make the mistakes I've made


Idag har det varit skola hela dagen lång och när jag kommer hem  är det ett rent helvete innanför dörren, nåja nu har jag lärt mig en läxa för livet. Ingen lilleman i vardagsrummet medans Sofie är borta. Snart när Nettan slutat på körskolan tänkte jag gå förbi där borta för att spela in ett radioinslag som ska spelas upp i skolan imorgon. Har haft en skit kul dag i skolan förövrigt. Med bara en massa radio hela tiden.

Jag och Malin har skrattat som aldrig förr över vårat fåniga radioinslag om solsemestrar. Haha!
Tog om klipp efter klipp efter klipp, glömde vad vi skulle säga, fick skrattanfall fick göra om och om och om. Haha ja ungefär så såg det ut. Men jaa en riktigt trevlig dag med mycket fånigheter och skratt.

På vägen hem köpte jag med mig pepparkakor och ett par leggings jag blev förtjust i sådär i stunden. Dom på bilden över såklart. Nej nu ska jag göra mig beredd på att gå när som :)

Har ni haft en bra dag?

Hit & Shitlist






klädes-tips



Hittade några tröjor som hade snygga mönster, hos ji-style. Priset är 449kr/st.


tvekan över rätt och fel



Godmorgon där ute i kylan!
Idag vaknade jag lite senare än vanligt, men jag börjar ju inte förens vid nio nu denna vecka. Vilket känns otroligt skönt, så jag slipper stressa ihjäl mig. Idag blir det början på radiovecka nummer 1, vilket känns både kul och lite jobbigt.  Nej men nu kan jag inte skriva mycket mer måste börja göra mig iordning.

Vad ska du hitta på idag?
Ha en jätte bra måndag!

tillbaks där vi startade från första början





Har plockat fram det mesta i julkartongen nu, förutom julgranen och pyntet till den. Då det lika gärna kan få vänta ett tag till. Det blev inget med julskyltningen i stan, då det är värsta snöstormen och ingen ville ta sig dit. Men jag tror att jag och Nettan på något sätt ska försöka ta oss ut till bråstorp lite senare.

Så nu blir det att plocka iordning det sista stöket här hemma,
sedan göra sig iordning för en tur ut i stormen.
Ha en jätte fin första advent allesammans!


snart är julen är

Första advent idag och jag har inte ens hunnit plocka upp alla julgrejer och ännu värre inte ens ljusstaken, så idag blir det att fixa fram allt julpynt som ligger och skrammlar i en kartong och jag ska även åka ner till stan på julskyltning med några klasskompisar, ska bli trevligt. Och jag kan bara säg OJ så mycket snö det faller från backen idag, riktigt snöstorm faktiskt. Så nu tror jag att det är dax att börja göra sig iordning.


När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
då gläds vi åter alla att fira få advent.

Kan ju också säga sorry för seg och tråkig uppdatering den senaste veckan, men från och med imorgon blir det ändring på det igen. Har ju haft tema vecka hela förra veckan och det tog rätt mycket tid från övrig tid.


Hit & Shitlist






låten har fastnat i hjärnan

Sitter just nu här och bara suckar, betalade nyss alla räkningar och det var ingen rolig historia.
Haha nåja nu är det gjort och jag slipper tänka mer på det.
Borde egentligen göra en jävla massa saker just nu så som städa, plocka iordning duscha och fixa mig för att åka och handla. Jag ska hinna göra allt detta innan klockan 12.00 för kvart över tolv tänkte jag åka iväg.

Tror ni jag hinner? Om jag vore en superhjälte eller hade super krafter kanske, men jag ska åtminstone försöka som den vanliga människa jag är. Så nu vet ni vad jag pysslar med en stund!

Bye bye så länge!


river en vacker dröm





















Skolan igår var faktiskt jätte mysig och jag hade det riktigt trevligt. Idag var det också grymt kul och jag tycker det är lite tråkigt att vi går tillbaks till det 'normala' på måndag morgon. Men men det är skönt att vi kommer börja vid 9 igen och vi börjar med radio nästa vecka också, vilket jag tycker ska bli spännande. :)

Jag och mysen ska gå över till Nettan lite senare för att kolla idol med henne och Jonna. Ska till Jerrys lägenhet och kolla där uppe. Nu innan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men det är rätt skönt att bara var ibland också.

Nu ska jag mysa ner mig med sötisen, hoppas du mår bra hjärtat ♥


Hit & Shitlist






klädes-tips



Hittade några läckra mössor att ha nu när det är så kyligt ute, de finns hos MyHysteria.
 Priset är från 298-348kr


x-files



Hit & Shitlist






accessoar-tips



Hittade några snygga ringar hos Candied Poison. Priset är från 35kr, 35kr och 89kr.


tror du på allt som sägs

Godförmiddag kan vi nog säga nu,
Idag blir det som sagt en heldag i skolan, från halv nio imorse till 8 ikväll.
Då vi ska ha temafest här på Bona, känns faktiskt som en riktigt kul och trevlig grej vi ordnar upp med hela skolan. Det bjuds på varmrätt, salladsbord,efterrätt och bål. Lite musik kommer också att spelas och jag och min grupp har hand om varmrätten så den ska vi börja tillaga vid 1 tiden, innan dess ska vi bara förbereda vårat fina klassrum med mer dekorativa saker om miljö och djurrätt.


Min lärare vart riktigt nöjd över mitt lilla arrangemang som jag ordnat ihop. Hon blev lite tårögd. Och ja det var ju det som var själva grejen. Att det skulle beröra folk och få människor att tänka till en extra gång.
Nej nu ska jag smita tillbaks till klassrummet och se om jag kan hjälpa till med något annat pyssel.
Hej så länge!

Hit & Shitlist





Kolla hit!



Bloggtävling hos Ämli och Lelle som driver en hel skön blogg om allt mellan himmel och jord.
Musik, humor, roliga prylar, konserter/festivaler och mycket mer. 
Du får dig garanterat ett gott skratt eller idéer på fiffiluriga saker att köpa och roliga hemsidor att besöka.

Vill du också vara med och tävla?
Gå in här: 
http://playattopvolume.blogg.se/ 


klädes-tips



Hittade en riktigt bra hemsida där pengarna går till välgörande ändamål. Man väljer själv vilken organisation man vill skänka pengarna till ex, djurens rätt, läkare utan gränser,BRIS, kvinna till kvinna m.m.
Priset är 290kr/st.
För att komma till sida klicka här: agoodtshirt.com

allt har sitt pris, vågar du chansa?


Godmorgon.
Sitter just nu i skolan och söker runt på internet lite mer om djurmisshandel i Sverige och övriga världen. Då jag på något sätt ska presentera det på fredagmorgon för övriga klasser i skolan. Idag känns det som en otroligt bra dag då jag slutar vid 12 tiden. Det får dagarna att bli så mycket bättre. När man har mer tid att använda för andra saker än bara skolan.

Nej nu ska jag återgå till mitt arbete.
Ha en kanon bra onsdag!

julvädret är definitivt här

Känner mig lite före och samtidigt efter här idag, både i bloggens syfte och i verkliga livet. Borde ha gjort så mycket mer efter skolan än vad jag gjort känner jag. Vilket är lite jobbigt, men jag har haft en hel mysig eftermiddag/kväll tillsammans med lillemannen, shashaplutt och älsk. Tack för allt, du är underbar ♥

Har även fått äran att bli testpilot för Arla kökets smaksatta vispgrädde, vilket jag tycker ska bli riktigt intressant. Så someday bjuds det på fika hemma hos Sofie helt klart :)


Nej nu ska jag inte sitta uppe och dega mer. Sängen här kommer jag. Imorgon är det en ny skoldag och ännu mer arbete om djurens rätt. Känns som att jag valde helt rätt grupp faktiskt.
Har ni lika mycket snö som vi? Herregud det är nästan upp till knäna på vissa ställen.

Godnatt.

Hit & Shitlist







pryl-tips



Hittade massa med roliga och fina tryck på plånböcker hos Kawaii Design. Priset är från 69kr-249kr.


miljö och djurrätts vecka i skolan

Godeftermiddag
Idag har det varit skola hela långa dagen och det kommer fortsätta med långa skoldagar hela veckan, lite jobbigt men samtidigt rätt så trevligt. Håller på med våran tema vecka som handlar om visioner och visionärer. Därefter är vi indelade i olika grupper som har olika inriktingar. Så min grupp är om miljö och djurliv/djurrätt.
             
Så vi ska under veckans gång hinna ha en demostrationliknande grej i skolan, laga vegomat till festen vi ska anordna på tordagskvällen. Och även se lite filmer the cove (som handlar om delfinslakten i japan) och även några andra djurrättsfilmer. På fredag ska vi försöka sammanställa allt vi kollat på, gjort och tagit reda på till en redovisning för resten av skolan som valt någon annan grupp att arbeta i.

Så som sagt det blir nog väldigt lite skrivet här på bloggen under veckans gång, ska skriva så mycket jag kan men det blir nog högst 4 inlägg per dag om man räknar med 'heta tips' och 'hit och shitlist'.

Nu ska jag plocka upp lite leksaker som ligger överallt och därefter blir det nog att röra på mig lite, för det börjar bli kallt i lägenheten. Ha en jätte bra kväll!


Hit & Shitlist







klädes-tips



Hittade tre läckra klänningar hos Odium Clothing. 499:-/st


mina känslor för dig


Ny dag och idag är det skola igen, vet inte riktigt om jag känner för det. Men det är lika bra att åka dit.
Har tema vecka hela veckan vilket jag inte riktigt ännu är hundra på vad det menas med. Men det får jag säkert reda på nu på morgonen. Det jobbiga denna veckan är att jag börjar halv nio varje dag. Så jag borde faktiskt göra mig iordning nu.
HA EN BRA DAG!


Hit & Shitlist







snyggaste lägenheten i stan

Nu har jag äntligen städat färdigt hela lägenheten, känns rent och fint nu.
Så nu slipper jag tänka mer på det idag. Tänkte bara sitta här och vila en stund och därefter hoppar jag in i duschen.

Fick en fråga av en anonym nyss och tänkte att jag lika gärna kunde svara i ett inlägg eftersom det var en anonym som skickade frågan. Frågan löd: Hur många husdjur har eller har du haft?

Svar:
Väldigt många, från det att jag flyttade hemifrån har jag haft två katter, 10 råttor och nu har jag en hund. Har även haft massa djur tillsammans med familjen som jag inte räknar upp, förutom min första katt som jag tog med mig när jag flyttade hemifrån.  
    Här är en bild på min första kissekatt Ida, som jag fick när jag var omkring 2 år och hade sedan kvar tills jag fyllde 17-18.  Det var mitt första husdjur som jag tog med mig när jag flyttade till min lägenhet i Västervik då jag pluggade gymnasiet där. Köpte även mina allra två första råttkillar där som jag döpte till Kujo och Kastor. Kommer aldrig glömma mina två första små bebisar, detta var mina bästa råttor ever!
   
                                                                      kujo och kastor
   
När jag sedan flyttade till Motala och skaffade en egen lägenhet här så hämtade jag hem Elliey-bus. Min andra kissekatt som var hur gullig och mysig som helst. Det var inte alls länge sedan jag gav bort henne till en familj på landet. Då hon vantrivdes i den andra lägenheten jag flyttade till. ♥
 
Samtidigt som jag hade Elliey så köpte jag tre till råttpojkar som jag döpte till Odi, Dot och Theodore.

När jag sedan flyttade till min 2.a lägenhet som jag bor i nu här i Motala köpte jag och Älsk fyra råttkillar tillsammans som hette Keso, Neo, Noah och Texas.
  
Nu har jag bara lillemannen John-John kvar och han är världens mest mysigaste hund ever. ♥
Men jag saknar alla mina mystussar. För utan djur existerar inte jag. Jag klarar inte av ett liv utan liv och rörelse från en varm hårig hund,katt,råtta vad som helst. Djur är ren jävla kärlek för mig.

Hoppas det var ett tillräckligt bra svar på din fråga :)

                                                                         Har du något djur?


pryl-tips




Hittade några roliga och annorlunda badankor hos Miss Smith. 59:-/st


känns det inte skönt när det tillslut blir som du vill


Idag blir det en städdag med massa plock och styr här hemma, tvättar just nu och ska börja plocka och dona när som. Men först ska jag bara svara på alla kommentarer som ni underbara läsare skriver. Tack!

Ha en kanon bra söndag!


grubbel och småprat


Sitter just nu i soffan och kollar på en serie, snart blir det väl sista rundan med john-john och därefter sängen. Imorgon blir en lång dag. Nej nu ska jag återgå till filmen. Godnatt!


Hit & Shitlist







ge mig mer snö, tack




Just nu har vi pytte pytte lite snö och jag skulle inte tacka nej till mer. Bilderna är alltså inte från iår. För just nu ser man gräs nästan överallt. Och den snö som ligger på marken nu hinner säkert smälta på bara några sekunder. Tråkigt för snön är så mycket finare än allt detta gråa trista höstvädret just nu.
Men men så länge det är snö på julafton är jag mer än nöjd, faktiskt!

Har rätt så tråkigt och funderar på att sätta mig och glo på någon film eller något.
Vad pysslar du med denna lördags-eftermiddag?

accessoar-tips



Hittade massa med söta fruktiga nageldekorationer hos Kawaii Design. 29kr/-10pack


framförallt är det du som gör det hela mycket svårare


Godmorgon alla vakna!
Idag är det en ny dag och vi tar nya tag, right?
Lördag och idag vet jag inte riktigt vad som kommer att ske faktiskt. Men jag hoppas på något trevligt i alla fall. Gårdagen vart inte riktigt som jag hade hoppats på men det är väl så det blir ibland antar jag. Nej nu blir det att gå ut med John-john och därefter blir det frukost.

Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

alla dina drömmar kan uppfyllas bara du ej slutar tro


 
Hey och sorry för extremt dålig uppdatering.
Jag har inte varit hemma någonting alls, förutom nu då jag precis kommit hem.
Har nämligen varit ute på stadens gator och torg hela långa dagen.
Har köpt mina första julklappar, ja några stycken i allafall. Och även en söt adventskalender. Och två leksaker till lillemannen, zebris och herr krabba.

Nej nu ska jag hinna svara på lite kommentarer och därefter blir det att åka iväg till min skola för att se på melodifestivalen där. Ska bli riktigt spännande att se hur det blir. Hoppas det kommer att bli en kanon bra kväll i alla fall.

Vad ska du göra ikväll?


Hit & Shitlist







klädes-tips



Hittade tre korsetter i tre läckra färger hos Odium Clothing. 1299:-/st.


du är syret i mina andetag




Efter skolan idag så åkte jag som vanligt buss in till stan och skulle vidare hem till lägenheten, men då kommer Jonna in på bussen och hälsar. Så det blir att jag hoppar av bussen och drar in Nettan till stan också. Det var riktigt trevligt och jag inhandlade en parfym, klänning och ett gosedjur - hk leopard!
Jag är riktigt nöjd över köpen och klänningen är skit snygg på.

Nej nu kommer snart Jonna över och vi ska väl kolla på lite film och även skriva önskelistor. Det är ju snart dags att börja köpa julklappar på riktigt. Har ju bara tjuvstartat och köpt några få än så länge.

Har du börjat köpa julklappar?


Hit & Shitlist






pryl-tips



Hittade tre söta cupcakes. Handcreme med tre olika dofter, körspär,choklad och kokos 
hos Miss Smith. 79:-/st


sitter i skolan

Godförmiddag!
Har nyss haft vegetariskmatlagning här på skolan och vi förberedde tre olika hummus-smaker tills imorgon kväll. Då vi ska ha melodifestival på våran skola, ska bli riktigt trevligt faktiskt. Det blir då hummus som vi dippar med grönsaker och chips och sedan kommer vi ha en fruktbål som serveras under showen. Och vi provsmakade även alla sorter och jag blev överaskande postiv, det var gott.

Idag kommer en lång tid spenderas i skolan, tror jag slutar runt halv 3 tiden. Och vi ska sitta framför en dataskärm i stort sett hela tiden. Då vi ska redigera ihop en tidning tillsammans. När jag slutat sen så har jag ingen aning om vad som händer, men jag hoppas det blir något trevligt. Ska åtminstone åka och handla lite nödvändigheter.


Vad gör du om dagarna?



föralltid är en väldigt lång tid





Har precis duschat och nu sitter jag bara och väntar på att tvätten ska bli färdig, därefter blir det lite tv serie och sedan blir det sängen. Är redan riktigt trött och känner bara för att gå och lägga mig nu på direkten. Men jag blir nog uppe ett tag till i allafall, eftersom john-john ska ut en sista runda lite senare och samt tvätten måste hinna bli färdig innan jag ens tänker på att gå och lägga mig.

Förstår dock inte varför jag känner mig så trött, men jag hoppas jag är pigg och utvilad tills imorgon.
Nu är det snart bara två dagar kvar i skolan på denna veckan, vilket känns super skönt!

Har ni haft en bra dag?

Hit & Shitlist







även om vi går åt två olika håll

Just nu sitter jag bara här och fördriver tiden, fick föresten hem min telefon igår.
Tog bara 3 arbetsdagar, riktigt fort med andra ord.  Så underbart att inte behöva använda en stor gammal tegelsten längre. Haha, jag älskar min x10 mini pro som nu är lagad och funkar utmärkt.

Nu blir det snart att gå ner till tvätten men innan dess kanske jag hinner laga lite mat, idag blir det korvstroganoff med ris. En utav mina favoriträtter faktiskt!

Nej nu går jag och börjar med maten, bums!


sko-tips



Hittade tre snygga klackar hos Odium Clothing. 569:-/st.


Själen är svagare nu än någonsin

Godmorgon alla pigga och glada!

Idag blir det att återgå till skolan, fast har en riktigt kort dag idag slutar redan kl 12.
Vi håller på med redigering av tidningssidor så det är nog antagligen det vi ska fortsätta med under dagen.
Jag älskar våran skola just nu, det känns så underbart att gå där. Dock hade jag velat att vissa saker såg annorlunda ut. Men jag kan ju bara hoppas och försöka under tiden.

Förhoppningsvis blir jag röd eller rosa hårig efter julen, jag vill åtminstone det :)

CoolStuff

Sofie fick tidiga julklappar hemskickade idag. 
 
Fick ett par riktigt roliga sugrörs glasögon som jag testade direkt och oj vad kul ide!
Haha, tyckte dom var riktigt läckra och smarta. Det gick lätt och fort att dricka upp min dricka.
Drinking glasses


Fick även en jätte söt stekpanna och det gick riktigt fort att steka färdigt ägget och fint blev det till på köpet. Helt klart en fin present att ge sin kärlek, varför inte lyxa till det med hjärtformade pannkakor? Det ska jag göra nästa gång. Jätte smidig och liten stekpanna.
Hjärtformad stekpanna


Och sist men inte minst, två stycken förspelstärningar som lyser i mörkret, hur coolt som helst.
Jag satte mig direkt inne i ett mörkt rum och kollade på dom lysande tärningarna.
Gör förspelet lite roligare och varierande. Helt klart en bra investering :)
Förspelstärningar




Vill du köpa häftiga och roliga julklappar åt någon?
klicka då här Roliga julklappar  


en stor mjuk men samtidigt hård sak har flyttat in


Yeeey har fått min nya egna fina stora soffa :) Jag gillar den och lilleman gillar den också.
Nu är det bara ett nytt soffbord som ska införskaffas så snart som det bara går.

Nej nu tänkte jag äntligen cykla bort och hämta ut mitt paket sedan blir det mys i den nya soffan med choklad och chips. Fast innan dess ska jag ju försöka visa upp vad som är i paketet såklart.

Har du egen lägenhet?

Hit & Shitlist







min allra finaste favorit



John-john på våran lek och bus promenad förut. Nu sitter jag mest bara här och fördriver tiden.
Funderar på att gå till affären och köpa något gott tills Nettan kommer. Fast jag tror jag förstörde hela den suprisen nu, då hon kom precis. Nej det var inte hon :)

Men jag får nog skynda mig om hon inte ska hinna kom hem innan. Senare blir det att gå bort till OKQ8 för att hämta hem mitt paket som ligger där och väntar på mig. (Som jag senare kommer visa här på bloggen) Sen kommer även min soffa hem idag, vilket jag ser fram emot. Happygirl.

klädes-tips



Hittade tre riktigt färgglada och coola slipsar hos Kawaii Design. 99kr/st.


hösten är otroligt vacker på sitt sätt

Har precis städat klart hela lägenheten, så nu tänkte jag gå ut och busa lite med John-john. Kasta boll och träna lite. Fast först blir det att göra sig iordning. Vädret är kanon och solen lyser så det är lika bra att passa på att vara ute en del idag.

Blir nog lite fotograferande ute också, saknar att ta kort så här bjuder jag på lite gamla bilder. Bilder på naturen hinns inte med nu förtiden. Fast det blir det nog ändring på sen när snön kommer. 




Vad har du för dig idag?

förvånad över ditt osmarta drag

Sitter just nu och får i mig lite frukost, annars vet jag inte riktigt vad jag ska lägga min tid på idag.
Borde städa iordning lite då det händer endel saker i eftermiddag. Ska väl även hämta ut ett paket.
Men det känns riktigt jävla skönt att jag är ledig idag hur som helst..


En sak är säker i alla fall, jag ska umgås med lill killen här hemma hela långa dagen.
Myspyskillen ♥


bara du och jag som stannade kvar

Är äntligen hemma från skolan, usch känns som den längsta och jobbigaste dagen på länge.
Kom hem runt halv fem tiden och sen dess har jag varit ute med john-john och även dammsugat lägenheten. Nu äntligen ska jag börjar laga något att äta hade jag tänkt mig. För jag är vrål hungrig.

Som tur är att jag imorgon har studiedag, fast med eget arbete. Men eftersom jag var kvar i skolan till halv fem idag hann jag färdigt med alla uppgifter vi skulle arbeta med under morgondagen. Så jag kan åtminstone vila ut rejält, vilket känns helt underbart.

Nej nu ska jag jag inte babbla på mer, för nu ska jag äta!

Hit & Shitlist





klädes-tips



Hittade denny läckra t-shirt hos Miss Smith. 379:-


tillbaks till det såkallade normala här i livet

Ja nu blir det att göra sig iordning och därefter åka buss till skolan, usch vad det regnar ute.
Jag och john-john fick oss en rejäl dusch nu på morgonen. Det var inte lika skönt som det låter.
Blött och kallt! Kan gärna ta tillbaks snön nu på direkten, tack.




The Sorcerer's Apprentice

Nu blir det att se The Sorcerer's Apprentice och därefter blir det nog sängen, det är ju skola imorgon så det är väl lika bra att gå och lägga sig i tid.

Filmen handlar om ett episkt och komiskt äventyr om en trollkarl och hans lärling som dras in i en uråldrig konflikt mellan det onda och det goda. Balthazar Blake är en mästerlig trollkarl på dagens moderna Manhattan som försöker försvara sig mot sin ärkefiende Maxim Horvath. Balthazar klarar det inte ensam så han rekryterar Dave Stutler, en till synes genomsnittlig kille, att bli hans skyddsling.

Trollkarlen ger sin motvillige kumpan en snabbkurs i magins konst och tillsammans arbetar det osannolika paret för att stoppa mörkrets krafter. Det kommer kräva allt mod Dave kan frambringa för att överleva träningen, rädda staden och vinna tjejen när han blir trollkarlens lärling. källa: film.nu
              
              
              
                                                                       har du sett filmen?


Hit & Shitlist





allt kan inte bli som man förväntat sig

Har spenderat hela eftermiddagen hos Nettans mamma och pappa hitills. Men nu är jag hemma en sväng och busas med lillemannen, vi var nyss ute och lekte och kastade boll. Han är fortfarande inne i sitt bollkastande och är helt tossig här inne nu.

Ska väll snart gå över till dem igen då det faktiskt blir mat hemma hos dom idag :)
Alltid lika trevligt och framför allt super gott, så det är nog bäst jag snart går tillbaks.
Ikväll blir det att göra sig redo för skoladagen imorgon och kolla på film.


Haft en bra söndag?

klädes-tips



Hittade tre snygga och annorlunda legging/strumpbyxa hos Miss Smith. 99-119:-


krona eller klave, bestäm du

Godmorgon alla där ute!
Idag är det farsdag och jag skrev nyss grattis till min pappa, eftersom vi inte bor i samma stad blir det lite svårt att träffa honom. Även om jag såklart hade velat träffa just min pappa idag och resten av min familj såklart. 

Hitills har jag hunnit med en hel del faktiskt och klockan är snart bara tio. Nu när som helst blir det att hoppa in i duschen. Därefter har jag inte några direkta planer för dagen, eller jo vi ska ner till tvätten och hämta upp den. Men efter det är det en obokad dag.

Vad ska ni göra idag?

lördagsgrubbel och fruktsallad




Har haft en jätte trevlig kväll tillsammans med Nettan och Jonna, vi gick och handlade lite frukter först till fruktsalladen, vi åt tacosgratäng och kollade på två kanon bra filmer Streetdance 3D och The greatest.
Och där i mellan hade vi lite spa-tema så som ansiktsmasker och noppade ögonbryn, och bara hade det allmänt trevligt.

Tack för en super kul kväll!

NY kategori: Hit & Shitlist



höstmörkret faller över oss ikväll


Sitter just nu bara framför datorn och segar, blir väl snart att gå ut med John-john i allafall.
Därefter blir det att äta lite mat och ikväll hade jag och Nettan planerat in att ha lite spa-tema här hemma och även kolla på film tillsammans med Jonna. Vilket jag just nu bara sitter och väntar på ungefär.

Förövrigt så regnar det här och det har hållt på under hela dagen, jippi!
Inte världens roligaste väder, men det är ju åtminstone rätt väder till rätt årstid.


accessoar-tips



Hittade två riktigt söta plånböcker hos H&M imorse. 69:-/styck.


2 nya kategorier kommer redan idag!




Hit & Shitlistan och Heta tips kommer idag komma som två nya kategorier här på bloggen.
Hit & shitlistan är kort och gott tre bra och tre dåliga saker för dagen.
Heta tips är helt enkelt heta tips på kläder, skor, accessoarer och prylar som jag tycker är intressanta, söta, sticker ut eller helt enkelt är grymma och snygga!

Nu ska jag ut med lilleman och därefter blir det fortsatt pluggande här i lägenheten och lite fika på det :)
Vad har ni för planer för dagen?


Håll utkik!


fredagar är den bästa dagen på hela veckan



Nu ikväll blir det att äta tacos och kolla på Idol, mina tre favoriter är Elin, Jay och Olle.
Efter Idol blir det att fortsätta se serien 'The secret life of the american teenager'
Dagen har gått otroligt fort och jag har inte gjort så mycket alls faktiskt. Nu blir det att gå ut med lilleman en sväng innan vi börjar med maten.

Om du kollar på Idol vem hejjar du på?


tips på roliga spännande och annorlunda julkalendrar


Här kommer några exklusiva julkalendrar som jag hittat på lite olika sidor,
om man inte nöjer sig med en vanlig traditionell chokladkalender från mataffären.

                                                
Leksakskalender - för mindre barn.
Adventskalender med 24 söta leksaker; Hello Kitty figurer, ringar och badges. Men det finns även många andra figurer som Lego, Bratz, Polly m.m. Hiko.se

 



Exklusiv chokladkalender
- njutaren.
Julkalender som är fylld med läckra handgjorda praliner och tryfflar ur deras eget pralinsortiment. Chokladbiten.se



Rolig prylkalender
- för kawaiiälskaren 
Kawaii Designs alldeles egna julkalender som består av 24 inslagna paket, som kan innehålla allt möjligt: halsband, smink, örhängen, armband, tygmärke, hårspännen, tejp, skosnöre, nageldekorationer och mycket mer. kawaii-design.com 




Strumpkalender - för den allra minsta i familjen.
En fin mini-adventskalender i form av 24 st små stickade sockar, vantar och mössor. Där du själv kan stoppa i små överaskningar i varje strumpa/mössa t ex legogubbar, godis, mynt, minidjur, smurfar, suddgummin, småbilar och klistermärken. barnvanligt.nu



Djurkalender
- allt för ditt husdjur
En Julkalender för katten fylld med 24 överaskningar i godisform. Milkdrops eller kattmynta drops. Swecat.com




Prylpakets kalender - coola grejer
Paket kalender från coolstuff som innehåller 24 roliga och spännande saker allt från fisbomber till rymdmat, minijulgran,läskmugg och värmehjärta m.m. coolstuff.se



åh sist men inte minst hittade jag även en sida med massa olika julkalendrar på ett och samma ställe med bland annat kärlekskalendrar och julstrumpor, chokladkalendrar, djurkalendrar m.m. paketkalender.com

 




Någon som valt annat än chokladkalender i år?


så många gånger vi passerat varandra men aldrig riktigt möts med blicken


Idag blir det nog en slappar fredag, för jag känner inte för att göra mig fin eller för att gå ut i det regninga novembervädret. Åtminstone inte än men jag hinner nog ångra mig lite senare på dagen.
Det tråkigaste med idag är att snön håller på att försvinna, det syns lite vita snötäcken här och där. Men i det stora hela håller det på att tyna bort. Ledsamt.

Nu ska jag återgå till mitt InDesign projekt - göra ett löp till BonaSignalen (våran webbtidning för skolan.)
Ha en toppen bra fredagsförmiddag.

Jultema i bloggen idag

Godmorgon alla vakna och glada!
Snart är det 1 december och allt vad det bär med sig, såsom julkalendrar julgodis, julhandling och massor av snö. Jag älskar allt som har med julen att göra. Och jag ser dessutom fram emot årets julkalender.
(Ja ibland får man faktiskt fortsätta vara barn.)
                 
Julkalendern heter detta år Hotell Gyllene Knorren.
Som handlar om familjen Rantanen som köper ett hotell mitt ute på landet, fulla med drömmar kommer dom till deras nya hus. Dock har säljarna utav hotellet inte riktigt varit helt ärliga när pappa Roger köpte hotellet. Dom har nämligen glömt berätta om den nya vägen, som inte passerar hotellet. Samt att hotellägaren har ett nytt hotell som tar familjen Rantanens gäster. Men dom ger inte upp. Julkalendern bygger på på Måns Gahrtons och Johan Unenges böcker.

                  
Följ deras äventyr varje dag, med start den 1 december kl 7.15 samt kl 18.45 både i SVT1 och SVT barnkanalen. Det kommer även finnas uppe på SVT play!
Källa: SVT.

Kommer du ge julkalendern en chans i år?

Det var en gång och den gången var sandad


Vi två är det bästa jag har ♥

nej nu blir det sängen, godnatt alla där ute!


let it snow, let it snow, let it snow

Jaha då har man varit ute med lilleman på en långpromenad och därefter städat iordning här hemma, åkte till skolan som vanligt och fick reda på att vi inte hade någon skoldag alls, tio minuter innan start. Hej kul liv att åka hem igen när man precis kommit fram till skolan.

Men riktigt skönt trots allt, fast nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Och jag börjar bli rastlös!
Vill ha jul och allt det där mysiga snart :)


hej då kära ägodel, ses snart igen


Jaha idag blir det att lämna in min kära telefon för reparation. Känns jobbigt då jag inte kommer att få tillbaks den på några veckor och får använda mig utav en riktigt old telefon under tiden. Men nåja.
Då har jag åtminstone något att se fram emot, en fräsh och fungerande telefon. förhoppningsvis.

Så nu blir det att åka bil bort till posten, för i det här vädret går inte att gå om man inte vill se ut som hej kom och hjälp mig när man är framme. Det snöar inte lite, men John-john älskar det, han hoppar och skuttar runt bland alla höga snödrivor i sin snygga vinterjacka :)

Köpte min första julklapp idag också *stolt*
Jag längtar tills julköpen börjar på riktigt, det är det absolut roligaste. Ja förutom att öppna julklapparna på julafton såklart. Nej nu måste jag ta på mig.

Bye bye.

fast vi har glidit isär och det är inte som förut


Första skoldagen efter höstlovet, känner mig riktigt pepp och tycker att det faktiskt ska bli roligt att åka iväg till skolan nu om bara några minuter. Och ännu roligare är att det snöar ute. Dock blåser det hit och dit, med andra ord snökaos ute. Inte lika roligt.

Nej nu hinner jag inte skriva mer, bussen kommer snart.
Snöar det hos er?

vart gick allt snett, vart tog allt vägen

                 

Beställde hem klänningen från H&M och lite andra småprylar, det var ju ett erbjudande som lockade. Och jag har även köpt mig en soffa som kommer hem till mig på tisdag i nästa vecka, Wihooo jag har äntligen en soffa! Ja, alltså en soffa som bara är min. :)
Nu ska det bara inköpas ett soffbord också. Så snart jag finner ett som är snyggt, billigt och värt pengarna.

         
Kom nyss förbi en försäljare som var riktigt trevlig och framför allt rolig. Underhållning på hög nivå.
Ja så rolig att jag gick på att köpa en aha årsbok för några år framåt i tiden. Nåja man lever bara en gång.

Nej nu blir det soffan och därefter sängen, Godnatt!
 

Neutrogena Visibly Clear


Är precis hem kommen från min trip på stadens gator och torg.
Köpte med mig hela serien av Neutrogena Visibly Clear, känner att min hy behöver lite omvårdnad nu i höstmörkret. Och jag har läst många som är nöjda med produkterna och jag hoppas såklart bara att jag är en utav dem också. Men det återstår att se :)

Nej nu inväntar jag bara på att Nettan ska komma och följa med bort till återvinningen.
Grattis till lägenheten btw :)

Har du testat någon utav produkterna?

Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar.

Idag kommer det hända mycket roliga, jobbiga och spännande saker för min del. Är ledig från skolan, så tänkte passa på att göra allt nödvändigt för denna månad. Ska in till stan för att gå till banken, köpa busskort, gå till apoteket och strosa runt i några fler affärer. Därefter ska jag iväg till Ica Maxi för att handla mat och även gå lite i affärerna där ute. Senare blir det att cykla till återvinningen och därefter åka till posten(?) för att lämna in min mobil.

Ja så det blir en händelserik dag med andra ord, vilket känns skönt.

Tack Anna för alla hundtäcken :) John-John kommer inte frysa i vinter, 8 täcken/tröjor räcker gott o väl.
    
  
Nej nu ska jag starta dagen med att göra mig iordning för allt springande på stan!

för många gånger nu


Hey och sorry för extremt dålig uppdatering, men med en dator som inte funkar och en mobil som inte vill sätta in bilder i inläggen har gjort att jag avstått från att skriva under denna vecka som gått. Men nu när jag sitter här och bara väntar på att morgondagen ska komma kan jag inte hålla mig längre. Jag skriver trots att det blir ett tråkigt inlägg med bara en massa text. 
 
Imorgon blir det hemfärd för min och lillemans del, vilket ska bli otroligt skönt. Hem ljuva hem, jag har haft det bra här nere men det är alltid lika skönt när man åker hem till sitt egna 'hem'. Nu ikväll hade jag tänkt att se på idol med resten av familjen, fast först blir det nog en åktur med mamma till A-rum.

Nej nu har jag inte mycket mer att skriva, skriver mer imorgon istället då jag kommer hem till Motala igen.
Ha en toppen bra fredagskväll nu!