I'm glad that I found you on that last summer's day

   
 
Helt okej helg i skolan. Såklart har jag saknat ihjäl mig av att få vara hemma hos dom allra bästa konstant. Men det var endå en intressanta och lärorika dagar i skolan.
 
Under fredagen och lördagsförmiddagen var det föreläsning om diagnoser i personkrets 1 (adhd, add, aspergers syndrom, downs syndrom m.fl) och sedan hade vi omvårdnad och sjukdomslära resten av lördagen och nu idag (söndag) hade vi hjärt-lungräddning, akut omhändertagande och första hjälpen, vilket var riktigt kul och vi fick lära oss absolut viktiga saker.
 
(översta bilden är lite scener från idag och tilllsut var vi alla så slut och inmatade med info att vi mest flummade runt.) Drack årets första julmust också under lördagen, spelade lite spel med klassen och gjorde även massa plugg till och från. 
 
Nu har jag äntligen kommit hem och får spendera resten av kvällen med mina fina, vi har redan hunnit äta god tacos, betalat räkningar och nu snart blir det en promenad i regnet med hundarna. Sen resten av kvällen blir det nog serier igen. Skönt att vara hemma!
 
 
 
 
 
 
 

och allt det vackra vi lärde känna tillsammans

 
 
 
Redan onsdag idag, imorgon jobbar jag bort hela dagen och sedan är det fredag och då åker jag iväg tidigt som tusan till skolan och sover borta hela helgen. Känns inte så peppande måste jag säga, men jag får väl bara ta det som det kommer, hålla huvudet högt och längta till söndagkvällen då jag är hemma i min säng, i mitt hem, med mina finaste igen 
 
Idag har vi rensat charlies garderob (håller fortfarande på) och bytt till vinterdäck eftersom ett sommardäck fick punka igår. Kände vi att det var lika bra att byta plus att jag ska ner till smålandskogarna i helgen och jag vill gärna vara förberedd ifall det skulle bli kallt och halt där nere. 
 
Annars har vi hunnit med lite hundpromenader, lite serier, lagat mat, ätit mat, dammsugat lägenheten och lite små pyssel hit och dit. En bra slapp dag har det i alla fall varit. Men imorgon börjat slitet igen. Haha!
Nej då jag är glad att jag får jobba, men någon gång kan jag väl åtminstone få vara ledig en hel helg? Det stör jag mig mest på, att jag måste iväg till skolan hela helgen. Är fan aldrig ledig på helgerna längre. Och det suger.
 
 
Nåja just nu sitter jag och har en chatt med klasskompisarna angående vår skoluppgift. Sen blir det kanske någno serie och sedan sängen. Imorgon blir det att hinna med att packa till helgen och äta innan jag ska iväg och jobba. Längtar så tills skolan är klar, så jag kan fokusera på enbart jobb och familj, eller bara skola och familj. Inte jobb, skola och familj. Jag hinner inte riktigt med då. Det blir för mycket och för få timmar om dygnet. Nu ska jag inte skriva mer klagoord. Jag är glad och jag är så himla nöjd som det är trots allt 
Jag älskar dig nettan mer än ord kan beskriva.. 
 

att vara någon helt annan stans.

 
 
 
Så länge varade min såkallade ledighet, fick åka och jobba nu på morgonen. Ett kort och skönt pass dock. Sen ska jag även jobba på torsdag dagen innan jag måste iväg till skolan. 
 
Ja och så kan jag ju lite snabbt dra min otursmorgon då va, först inser jag att jag går upp på tok för sent egentligen och får väl stressa lite till bilen och på vägen så inser jag ju såklart att det regnar och tänkte snällt skriva det till nettan, med tanke på att hon sen skulle ut med vovvarna och Charlie, så tänkte vara snäll och informera om detta helt enkelt. Mörkt som det var och inne i mobilens lilla värld så händer det som absolut inte får hända. Jag snubblar ner i en liten grop och blir dygnsur över hela högra sidan och grusig så det ser ut som jag hoppat rakt ner i en lerpöl. Stressad som jag är finns ingen återvändo, jag borstar istället av mig och springer lite smått irriterad och skadad till bilen. Drar på högsta värme i bilen och bara hoppas på att jag hinner torka lite påväg till jobbet. (vilket jag såklart inte gjorde men blev i allafall lite torrare som tur var, borstade av mig allt grus och sen var det hej jobbvärld som kallade. Att jag hade ont i hela kroppen fick jag ta i tu med sen..
 
Nu sitter jag här vid datorn och ska påbörja läxorna och kan nästan skratta åt min dåliga morgon. Vilken komik!
Ska aldrig mer stressa eller skriva sms när det är mörkt och blött ute. Det är vad jag lärt mig idag, haha. 
Tvättar nu på morgonen och ska även hinna med en massa plugg. Ikväll blir det lite serier annars får vi se vad dagen har att erbjuda. Hoppas som sagt att den bara blir bättre. 
 
Hoppas er dag blir bättre en min start på morgonen!
 
 

har fastnat för något nytt

 
 
Måndag idag och i eftermiddag blir det ännu en dag med provjobb. Känns himla roligt!
Men ska även bli himla skönt att äntligen efter den här dagen få ägna mig helhjärtat åt familj och plugget. 
För som det ser ut just nu är jag ledig resten av veckan, fram till fredag. Då jag ska tillbaks till skolan igen. 
 
Idag är jag morgonpigg som tusan, vaknade innan 7 och har legat i sängen en stund och bara vaknat till. Men nu sitter jag vid datorn och ska göra lite läxor innan jag ska iväg på jobb. 
Älsk hade varit grymt söt som städat hela förmiddagen igår  stort tack till det. 
Så nu kan vi verkligen ägna hela veckan åt bara oss och plugg, ska dock tvätta imorgonbitti. Men efter det. Inga som helst "måsten" på hela veckan. Så underbar känsla.
 
Ätit massa tacos på sistone, tror vi är uppe i 3 dagar bara förra veckan. Haha, men gott är det i alla fall!
Funderar även lite på halloweenklädsel till lille Charlie. tips? klart hon måste vara utklädd, eller..
btw hur lik är hon inte bebisen i Familjen Addams på bilden längst ner? hah!
 
Nej nu börjar alla runt omkring vakna, så nu blir det väl promenad med hundarna, frukost och sen återgå till läxorna igen. Ikväll ska jag nämligen ha en gruppchatt med mina gruppkompisar.
 
Tiden går så otroligt fort att jag nästan inte hinner med. Snart redan 1 november och snart sitter vi i bilen påväg mot Ullared och innan vi hinner blinka så är det julafton med massa mat och presenter.. Hjälp va fort det går.
 
Ha en bra dag! 
lev i nuet.
 
 

jag slängde bort nån slags vän

 
 
Hej hopp!
Fredag idag, skönt tänker nog ALLA, förutom jag. Haha, ska iväg och jobba natt i eftermiddag. Så får nöja mig med en halvledig fredag istället. Men kommer nog bli en rolig jobbfredag trots allt. (håller jag tummarna för.) Imorgon blir det lite serier tillsammans med Jonna och älsk och därefter ska vi gå igenom Charlies lilla garderob som tidigare nämnts. Det behövs i samma takt som hon växer, rensa ut för små kläder och ersätta med större.
 
Har hunnit med en hel del denna morgon trots allt, först skrapade jag bilen, åkte sedan till bråstorp och hämtade ut ett paket. Kollat lite på serier, gjort lite läxor. Slagit in massa julklappar, fotograferat Charlie i dopklänningen och promenerat med hundarna. Nu resten av tiden blir det säkert serier och mys med mina finaste. Och laga mat innan jag åker på jobb igen. Charlie har föresten blivit sjukt grym på att hålla huvudet uppe själv. Så det känns riktigt roligt att få se alla hennes små framsteg genom livet. 
 
Imorgon är jag ledig från kl: 9.00 på morgonen och det känns så skönt!
Att även få sova hemma i min egna säng, bredvid mina bästaste  jag älskar er!
 
 
 
 

Men håll dig tätt intill mig, för vi kan gå på vår egen väg.

Tiden går så himla fort hela tiden och jag känner nu mer eller mindre, när ska jag hinna med att studera? I helgen och förra veckan var det fullt upp med dopet. Sen i måndags åkte vi till syster och hälsade på svängstad (hette det så?) Kikade i hennes söta lilla etta med spiderman-tema och åt god tacos! Var sjukt länge sen vi åt det, så det var riktigt gott. Sedan åkte vi hem samma natt, för att sedan på tisdagen fira Jerry som fyllde år och sedan på kvällen jobbade jag. Blev erbjuden jobb både torsdagnatt och fredagnatt, vilket man inte tackar nej till såhär inför jultider och Ullaredstrippen. 
 
Så idag och på lördag är mina enda lediga dagar i princip den här veckan. Just nu tvättar vi, eller snarare älskling är gullig som tvättat hela morgonen. Jag funderar starkt på om jag ska dammsuga av lägenheten lite senare. För att väga upp Nettans tvätt. Sedan tror jag att vi kommer mysa ner oss i soffan och äntligen försöka varva ner från hela den här släkthelgen och all stress, för inte bara att det var dop i söndags och vi träffade en hel bunt med människor, nej vi hade ju hela Nettans släkt på besök sen i fredags här i Motala. Så även då var det fullrulle hela tiden. Plus att lillasyster sov över hos oss. Så nu är det verkligen tomt och tyst i alla vråer. 
 
Lite tråkigt men också skönt att på något sätt hitta tillbaks till vardagen. Om jag nu har en rutin på vardagen vill säga? Tror inte det. Men endå skönt att på något sett ha fått allt färdigt. Nu inväntar vi bara Ullaredsresan, julafton och julklappshandling. Och en massa jobb för min del till och från. Samt skolan, som borde prioriteras först av allt. Men just nu inte alls gör det. Men det ska nog gå bra. Får råplugga i nästa vecka och lite då jag hinner den här veckan. 
 
 
 
Ha en bra onsdag (lilllördag.) Nu ska vi väl snart krypa ner i soffan och bara vara.. 
 
( Saker att hinna med nu i veckan: fotografera Charlie i dopklänningen, skicka efter tackkort, städa, läxor, rensa charlies garderob, slå in julklappar, mysa med vovvarna och jobba bland annat.)
 

Charlies dop - presenter

   
 
Vet inte riktigt vart jag ska börja i presenthögen, fick riktigt många och underbara presenter utav alla som kom. Hur fina grejer som helst, som definitivt kommer att komma till användning här hemma  Men här nedan kommer en del utav alla paketer som Charlie fick från alla. Både familj, släkt och vänner. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här var bara en del utav allt fint vi fått, tog inte med allt då vi redan plockat upp en massa innan. Som redan används så att säga. Men ni ska absolut inte känna er glömda om det inte är med på bild, vi fick så himla mycket bra ha saker och allt står fint inne i Charlies rum på hyllor och i lådor. Är så himla tacksam för ALLT!
 
Tack för den bästa dagen på länge, tack för att alla var med och gjorde Charlies dop till det  allra finaste minnet. 13/11-13 Charlie Texas Viktoria Grönfoss Svensson 
(även här lånat några fåtal bilder..)
 
 
 
 
 

Charlies dop - festen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dop"festen" hölls inne på 71:an. Där vi hade fixat och donat hela helgen i princip. Temat var såklart ROSA!
Och jag tycker själv att vi fick det riktigt riktigt fint där inne. Vi möblerade om, hade köpt en massa grejer i just rosa och hade dekorerat fint överallt. 
 
Vi blev väl ungerfär ett 50-tal personer där inne och alla verkade glada och nöjda. Hade ordnat en fin gästbok där alla fick skriva (och jag tror även alla skrev något litet där i.) Jätte glad över den snilleblixten. Kul för Charlie att se tillbaka på dopet på så vis.  Hade först brödbuffe med alla möjliga pålägg. Sedan blev det tipspromenad om lilla Charlie och en stund efter det blev det fika med massa hembakade godheter. Sist men inte minst blev det presentöppning. 
 
Låter även här bilderna tala lite för sig själva. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag kände att jag knappt hann med att prata så mycket med allihopa som jag kanske hade önskat, men jag tog fram fikat, fixade kaffe och allt annat som hela tiden var tvunget att fyllas på. Kände mig lite stressad till och från men i helhet var dagen/kvällen helt fantastiskt. Är glad att vi har så många underbara människor omkring oss och Charlie. 
 
Älskad liten flicka är hon allt ♥ av många. 
(lånat några fåtal bilder utav Jonna, hoppas det var okej.)
 
 
 
 
 
 

Charlies dop - kyrkan

 
 
 
 
 
 
Gick ganska så snabbt och smärtfritt inne i kyrkan (tyckte jag.) Charlie var ganska så lugn och blev mest lite ledsen när prästen tog henne och skulle hälla vattnet på huvudet. Lite uttråkad var hon väl såklart också till och från men annars gick det fort och vi klarade oss igenom alltihop. 
 
Jonna och Emelie (våra systrar.) är faddrar åt Charlie och fick vara med där uppe på dopet, Jonna hällde upp dopvattnet och Emelie fick tända dopljuset. Tack för att ni ville vara faddrar, det betyder oehört mycket för oss 
 
Själv dog jag nästan av skratt under hela cermonin, fick liksom försöka hålla inne det för att inte gap-skratta. Varför var många. Men kul var det absolut! Låter bilderna tala lite för sig själva istället för att skriva en lååång lååång text. 
 
Det var en oförglömlig dag och ett minne för livet. 
 
 
Två bilder jag lånat på oss tre  jag älskar er.
 
 
 
 
 
 

kom igen leeeeeeena, vad skulle vi annars göra?

  
  
  
Älskar dig ♥ du är lyckan för en hund som mig..
i väntans stund mass egobilder och finbilder med älsk. Nu ska vi snart bort till Nettans familj och fira hela natten lång. (kanske inte, men nästan.)Sen när vi kommer hem blir det kanske seriemys här hemma, om jag inte somnar.
 
Längtar som tusan till allt idag, är pepp och glad och lyssnar på Håkan för att han är bästast!
Puss!!

en bubbla av lycka

  
 
Oj va tiden går fort, 1 dag kvar tills syster kommer hit, 2 ynka dagar kvar till Charlies dop. Hoppas det blir som jag förväntar mig, haha. 
 
Idag har vi hunnit med en hel del på hemmafronten. Vi har städat lägenheten, jag har duschat och borstat hundarna. Dammsugat av bilen ivändigt (då den såg förjävligt ut.) Färgat håret, noppat ögonbrynen och gått hundpromenader såklart. Ikväll blir det kalas hos Nettans mamma som fyller stort!  Hoppas hon blir glad för paketerna. Plus att en del av Nettans släkt kommer hit, så vi kommer nog spendera kvällen där borta. 
 
Imorgon ska vi dekorera 71:an inför dopet och såklart kommer Ämli hit (SOM JAG LÄNGTAR!!!) Så då blir det att åka och hämta henne vid tågstationen och sen handla, Sedan ska vi nog mysa framför tv.n och äta pizza och godis på kvällen.  Söndag då gäller det, hoppas att vi hinner med allt som ska göras inför den här dagen alltså. Jag är nervös, förväntansfull och stressad like hell. Men det kommer nog bli kanon, jag intalar mig det i alla fall. 
 
Vi hörs när vi hörs, kommer nog upp bombade inlägg med massa bilder efter den här helgen skulle jag tro! (jag hoppas.) Men det kan ta några dagar, eftersom vi åker till Karlstad på måndag och på tisdag jobbar jag och ja sen då kanske det kommer upp en massa bilder.. Men innan tror jag inte att jag hinner med. För som sagt, lite stressat schema har vi de kommande dagarna. Ska försöka att njuta också såklart! 
 
Ha en kanon helg!
 
 
 

snart kommer tomten med alla paket

   
Blev Linköping hela dagen idag. När vi kom hem så tog vi en liten omväg hem för att köra på den nya bron som invigdes idag här i Motow. Kändes lite roligt faktiskt, får bli att promenera över den någon dag framöver också. -Jonna är du på? 
 
Vi handlade mycket småstuff inför dopet idag, så jag hoppas att det blir sådär fint som jag hoppas på. 
Annars har jag pratat lite i telefon också både med min pappa och syster, alltid lika trevligt att prata en stund 
Köpt lite julklappar också, vilket vi även gjorde igår kväll en stund. Så nu har jag inte världs-många julklappar kvar att inhandla. Kanske själv borde snabba på med min egna önskelista. Så folk kan börja köpa även åt mig. Men har så himla svårt att hitta något just det här året. Har så mycket grejer redan ju, vad ska man önska sig.. 
 
Men jag får tänka ihjäl mig så kommer jag nog på lite saker jag skulle vilja ha snart. ( Lovar att jag ska ge alla som behöver en önskelista snarast!)  Håll ut en stund till bara.
 
Imorgon ska vi ut och åka igen. Men bara till en affär den här gången, nämligen Citygross i Mantorp. För att inhandla alla storpack varor som behövs till dopet. Sen är vi förhoppningsvis relativt klara och redo inför söndagen. För på fredag ska vi städa lite här och fira Nettans mamma som fyller år, träffa en del släktingar som kommer och sover över också och sedan på lördag kommer lillasyster hit, sen smäller det på söndag! Hjälp. Haha jag hoppas det kommer gå kalas-bra!
 
Ser fram emot att träffa allihop 
 

I'm not the girl that I used to be this town has got the youth of me

 
  
 
Dagarna bara rinner förbi just nu känns det som, jag hinner knappt med i den här takten. 
Har massor att göra och så lite tid på mig med allt. Skolan segar efter, jag känner mig sjukt stressad med allt annat runt omkring, Charlies dop är om bara några få dagar och bara där har vi massor att göra och fixa innan man kan pusta ut. 
 
Känns som att jag bara vill ha de här kommande månaderna över just nu. Så jag vet att allt löste sig till det bästa. Men jag vill ju såklart åka till Ullared och få vara med och fira Charlies dop och julafton och allt det där roliga. Men allt innan och runt om kan just nu gärna bara få försvinna och vara klart. Pallar inte trycket just ikväll. (ibland är det skönt att ha en blogg där man kan skriva av sig lite.) Bara det hjälper otroligt mycket, önskar jag hade någon som förstod ibland, en vän som man kan prata om allt med. 
 
Därför ska jag dränka ner mig i lite godis och serier tillsammans med älsk,känner att jag behöver det ikväll. Känner mig ensam och hjälplös för stunden, kan inte riktigt sätta ord på känslan. Men men, räknar ner dagarna tills syster kommer och hälsar på. Känner att jag behöver lite syskonsnack och skratt i min vardag.. Annars idag har vi bakat massa fika inför dopet och varit över hos Nettans familj en stund. Nu är vi hemma och vi ska göra en sak här vid datorn och därefter blir det serier. 
 
För att poäng(tera) jag älskar min flickvän och jag kan prata med henne och hon är det bästa i mitt liv. 
Jag är bara sjukt less och jag tycker så jävla synd om henne när hon mår skit efter alla jävla anfall hit och dit så jag känner mig hjälplös. Jag har inget att komma med, jag kan inte göra något. Förlåt att jag inte kan göra mer eller att jag inte gör tillräckligt, men jag känner inte att jag räcker till just nu. Jag försöker och jag är ledsen, jag älskar dig mer än allt och jag vill inget annat än att du ska bli frisk och slippa smärtan 

än finns hopp, än finns tid, större än vi är nu lär vi aldrig bli

 
Helgen har varit helt ok, i fredags åt vi god mat (plankstek) tillsammans med Jonna och kollade på massa serier. I lördags åkte vi till norrköping och shoppade, både lite till dopet och övrigheter. Dock kändes det som man knappt hann gå någonstans. Nettan hade nämligen gallstensbesvär hela dagen och vi fick i stort sett stressa sista tiden för att hinna gå i några affärer, tycker synd om dig älskade du ♥ vill inte se dig må så dåligt. Sen jobbade jag bort hela söndagen. 
 
 
 
Idag har Charlie varit iväg på vårcentralen och tagit sin 3-månaders vaccination. Och jag har gått en härlig höstpromenad med vovvarna. Resten av dagen kommer nog bestå utav bakning. Om nu Nettan mår bättre vill säga. Annars får vi nog se vad vi planerar in och inte. Dock behövs det nog snart börjas bakas, så allt hinner bli färdigt. Vi blir ju en då över 60 personer på dopet. Så det behövs bakas rejält! 
Ska nog även hinna klämma in ett provjobb på ett nytt jobb i veckan, det ska bli spännande :)
(håller tummarna för sis idag också, att det är kul eller åtminstone helt ok på praktiken. tänker på dig i alla fall)
 
Hoppas alla där ute har en bra dag!
 

här kommer lyckan för hundar som oss ♥

Idag har jag hunnit med lite av varje, jag har städat lägenheten, jobbat och duschat. Ätit goda hemmagjorda hamburgare med Max orginal dressing och vitlöksdressing. Jätte gott!
 
Imorgon blir det en hel dag hemma, ska bli så skönt. Först ska jag och Charlie vara ensamma hemma själva någon timme när Nettan gör sitt prov och efter det blir det seriemys och god mat tillsammans med Jonna! Och i mellan det blir det läxor och skolmöte för min del. Sen på lördag åker vi ju till norpan  Längtar massor dit!
 
Nu ikväll blir det även seriemys här hemma med de serierna jag och Nettan själva ser på. Ska bli mys det också! Nedräkningen till massa roligheter har även börjat 9 dagar kvar tills sis kommer, 10 dagar kvar tills lillsockan döps och 11 dagar kvar tills vi får åka roadtrip till sis för att kika på hennes lägenhet. Och för att inte glömma 4 dagar kvar till en hel veckas ledighet börjar (som det ser ut just nu förstås.)
 
 
Nattinatti sen när alla ska sova. PUSS.

frost, julfrukost och begär

 
 
 
Längtar som tusan till massor av roligheter, som Norrköping, Ullared och julafton. Idag körde vi därför lite jultema till frukost i alla fall så vi åt risgrynsgröt. Mums! Annars vet jag inte riktigt vad som händer och sker hela dagen, vill hitta på något roligt. Men vad är väl frågan? några idéer. nån?
 
Ringde platen nu imorse och hyrde ett garage i närheten, då det redan nu är frost på bilen på mornarna.
Så innan jag fick åka hem imorse fick jag skrapa bilen. Kallt! 
Har abstinens på köpbehov idag som tusan. Haha, vill ha massor utav saker. Förvånansvärt aldrig till mig själv numera. Det är Charlie som jag tycker "behöver" saker och John-john också ofc. Fast ingen av dom behöver något egentligen. 
 
John-john har skadat ena sin klo så den börjar jätte lätt blöda till och från. Det hände igår när vi kastade boll, troligtvis har han filat ner den för mycket så den liksom är precis vid pulpan. Inte kul alls och jag är så blödig för min lilla bebis vovve   så det gör lite ont i hjärtat. Men han är såklart glad och pigg och bryr sig inte, det är bara jag som är mesig och gärna inte vill ha blod i hela lägenheten. Men som tur är slutar det ganska snart att blöda. Men det känns ju som att han hela tiden "filar upp" såret igen (när vi promenerar). Så det blir gräspromenader idag skulle jag tro. Så mycket gräs som möjligt i alla fall.
 
nej nu ska jag göra något vettigt till exempel fånga dagen.. 
Ha det bäst!
 
 

Lär dig av andras misstag, du hinner inte själv begå dem alla

Tisdag idag och veckan går fort framåt som varje vecka gör nuförtiden.
Ikväll jobbar jag tills imorgonbitti och annars idag har vi hunnit promenera hundarna ätit frukost, älsk har varit sjukt duktig som både hunnit med att baka äppelkaka och kladdkaka och vikt en massa tvätt. 
Medan jag har gjort läxor, så nu är jag klar med en uppggift vi fick i helgen i alla fall. 
Snart ska vi ut och kasta lite boll med vovvarna och sedan blir det mat och fika, därefter är det bara att bege sig iväg för att jobba. 
 
Igårkväll var jag på en arbetsintervju, vilket kändes himla kul. Håller tummarna för att det ska bli något. 
Känns skönt med lite förhoppningar inför framtiden. 
 
Den här veckan kommer innehålla lite gott och blandat, lite jobb till och från, läxor som måste göras och i helgen kommer vi åka till Norrköping med Jonna som planerat och ha lite fredagsmys. Så jag längtar väl mest till helgen om jag ska vara ärlig. Men ska ta vara på alla dagar så mycket som möjligt och främst de dagar jag är hemma och inte jobbar 
 
 
Charlie har ju fått en ny "leksak" för någon dag sen som vi inte visat upp så mycket här i bloggen. Men det uppskattas grymt mycket av både Charlie själv och oss (även Nomy älskar den!). Den både gungar, vibrerar och låter. Den har alltså en hel massa olika finesser som uppskattas här hemma ♥ helt klart ett bra köp!