längtan till fredag kväll - ledighet hela långa helgen ♥

  
  
 
 
Kommit hem från Stockholms resan nu och ska närsom iväg för att jobba återigen för den här dagen. 
Bara 3 jobbdar kvar tills min lediga helg. Längtan dit är näst intill olidlig, men ska försöka ta vara mer på ALLA dagar. Och försöka få ut det mesta av tiden. För just nu känner jag verkligen att tiden och livet går för snabbt. Jag hinner inte riktigt med allt jag skulle vilja göra. 
 
Ikväll ska vi käka tacos Ska bli riktigt gott och efterlängtat, vi ska också kika på filmen "Frost" som alla verkar tycka är så himla bra. Yes det var i stort sätt allt jag hade att skriva om just nu. 
 
Känner mig lite splittrad inombords med jobbfrågor som rör runt i huvudet på mig, men allt sånt löser sig förhoppningsvis tids nog. I helgen ska vi försöka hinna med att storhandla och åka till Norrköping och handla lite smått och gott.  
 
att göra/ tänka på:
Ta vara mer på varje dag, varje stund som livet erbjuder. 
 
 

man behöver en dålig dag ibland för att uppskatta dom bra ♥

  
Hej hopp, bloggen står lite still för tillfället. Då jag knappt hinner med att andas vissa dagar. Eller jo det gör jag väl. Men jag tror ni fattar vad jag menar. Ibland är det helt enkelt svårt att hinna med allt som man vill hinna med innan det är dags att krypa ner i sängen för att sova. 
 
Men hur som har det hunnits med en hel del jobb. Sen va också pappa, Lotta och Otto på besök här i Lördags, riktigt kul att träffa er allihop. Charlie fick som vanligt massvis utav fina kläder och saker. Tusen tack för allt 
Får försöka åka ner till Hultsfred så småningom. När det finns tid till det. Älskar min familj, allihopa!
 
Nu ska jag försöka hinna packa det sista inför stockholmsresan (som jag åker på i eftermiddag och kommer hem imorgon kväll igen) och betala räkningar. Ska även försöka hinna med att spela en omgång blokus som älsk va gullig och köpte ♥ 
 
 
 
 
 
ska försöka att bli lite bättre så småningom att ta fler bilder och skriva lite mer. 
Ha en bra måndag!

ibland borde man kunna stanna tiden för att hinna ifatt

 
 
 
 
Tycker veckodagarna bara rullar förbi för idag är det redan torsdag och snart så har hela januari månad susat förbi. Blev lite sjuk efter vistelsen hos syster och fick vila upp mig både i tisdags och onsdags. Känner mig väl fortfarande lite krasslig men det funkar, jobbade imorse och ska lite senare iväg för att jobba igen.
 
Annars kommer resterande tid av veckan gå åt till att fortsätta jobba faktiskt. Sen på lördag eftermiddagen kommer pappa och Lotta på besök och hälsar på en stund. Ska bli riktigt trevligt! 
 
Finns egentligen inte mycket mer att skriva om just nu.
Bara att tiden går fort framåt, Charlie växer så att det knakar och livet bara rullar på. 

motala - svängsta - karlshamn - mörrum - växjö - eksjö - motala

  
 
 
 
 
 
  
 
BÄSTA BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE!!
Vi kom fram strax innan tio på lördagsmorgonen (tog längre tid än beräknat) Sen drog vi upp till sis en stund och där efter drog vi till stan. Kikade lite i affärerna och sedan tog vi en fika på stan och träffade även Oscar, hur snäll o trevlig som helst ju! Bra där Ämli, behåll honom ♥ Sen köpte vi tonvis med godis och därefter åkte vi hem till lägenheten i Svängsta. Åt sjukt god smörgåstårta och därefter cheesecake och cupcake. Vi sjöng singstar för glatta livet, spelade cluedo och buzz. Snackade massa strunt och allvar och bara hade det kul helt enkelt. Bilderna talar nog ganska mycket också, ja just det vi träffade även på Bamse i ett köpcentrum. Hur som helst, bästa och oförglömlig helg med finaste sällskapet. 
 
 
Charlie har den finaste och snällaste moster man kan önska sig 
Charlie fick otroligt fina kläder  och världens största nallebjörn jag sett !
Tusen tack för allt och för hela helgen, fick super bäst sällskap, godaste maten och fikat man kunde tänka sig och skratt blandat med tårar. Helt klart en helg jag sent kommer att glömma, jag älskar dig lillasyster 
 
 
Nu blir det pizza och spel tillsammans med Jerry och Andreas!
Tjohey imorgon börjar jag halv 7 på jobbet igen. (obs! börjar nog bli riktigt sjuk också :()
 

åker berg och dalbana genom livet just nu

  
  
 
Fredag hela veckan (eller inte.)
Ledig nu i några timmar och sen jobbar jag på två ställen till klockan 22 ikväll. 
Imorgon åker vi iväg super tidigt till Ämli och sover över där till på söndagen. Ska bli så himla roligt och jag har sett fram emot den här helgen så länge nu.
 
Vi ska nämligen gå på stan, käka smörgåstårta, äta MASSA godis och även vräka i oss både cupcakes och cheesecake! Haha. Får väl se om vi åker bil eller rulla hem till Motala igen på söndag. 
Men främst ska det bli roligt att få träffa och snacka med lillasyster 
 
Yepp nej nu ska jag ta och göra lite vettigheter. 
Innan jobben kallar. Hoppas alla får en toppen bra helg!
 
 

tänk om man bara kunde blinka med ögonen och alla drömmar slog in

 
 
 
 
Kalasfirande igår för Jonna som fyllde år, Grattis igen i efterskott 
Hoppas du hade en underbar dag.

Idag har det hunnits med en massa saker, handlat, dammsugat lägenheten och duschat. Vi va också förbi Jysk för att hämta  hem våran byrå men den var tydligen försvunnen så nu ska dom beställa hem en ny återigen innan vi får den. Så vi får snällt vänta tills nästa vecka istället. Nu i kväll blir det att äta tacos och titta på alla serier vi har. Mina två allra bästaste serier har börjat nu The fosters och Being human. Det är ren lycka. Får i alla fall se en utav dom ikväll eftersom den andra ses med Jonna. Så den tittar vi nog på imorgon om vi har tur!?
 
Idag har John-john för första gången i sitt liv haft på sig ett par skor utomhus, då han så lätt fryser om sina små tassar. Han gick som en liten utomjordning, eller som att han gick på månen. Men han lär vänja sig tillslut skulle jag tro. Nu när det faktiskt är så himla kallt här i Motala och så mycket snö (det fortsätter samtidigt att snöa) Så lär han behöva skorna. 
 
Charlie har även idag varit en liten tuffing i sin body hon fått utav moster Ämli, en riktigt liten gullunge är hon. Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker till Ämli,  vi längtar massor..
Men innan dess är det massa jobb som står på schemat. 
 
Införskaffade mig precis 3 små uggle-lyktor jag önskat mig sen jag köpte dom till Lotta i julklapp. Dom är så himla fina att jag själv också ville ha dom. Så nu tänkte jag att jag kunde få unna mig dom faktiskt. Efter allt hårt slit. 
 
Yes det var allt för mig idag, lite klottrigt och plottrigt inlägg men jag hoppas ni är glada en då för lite update. 
Ha en bra tisdag!

hej mitt vinterlandskap (bara en månad försent.)

 
 
 
Äntligen är jobbhelgen färdig, över, finito!
Nu har jag bara sista passet på två timmars bad kvar för idag. Sen är jag ledig nu i eftermiddag och hela morgondagen. Ja ni 1 ynka dag ledighet är verkligen GULD VÄRT. 
 
Nu blir det att gå ut med hundarna för att posta ett brev och sedan ska vi nog äta frukost i lung och ro. 
Idag ska det slås in lite paketer till Jonna, eftersom vi ska iväg på kalasfirande senare. Får se om vi också drar iväg till Jysk för att hämta hem våran byrå vi reserverat och som kommit in på lager igen. Det märks vad vi hinner med av dagen innan jag ska iväg och bada lite. 
 
Bilden på Charlie är såklart bästa bilden i år på henne. Haha! 
Hon ser skit arg ut och jag råkade liksom bara få med det på bild, Ja annars som ni kanske förstår så är dagen ganska fullspäckad med grejer ändå. 
 
Hoppas alla där ute har det bra i kylan.
Är va det -16 grader när jag åkte iväg för jobb imorse. 
PUSS
 
 

känner mig inte fullt så stressad som tidigare längre, men vem vet det kanske kommer tillbaka

 
 
 
Fredag idag och sista jobbdagen för många där ute, dock inte för mig. Istället jobbar jag två-delat pass varje dag fre-sönd. Känns väl sisådär. Men det funkar. 
 
Så nu har jag redan jobbat morgonpasset för idag och ska iväg på nästa pass igen kl 13.00-18.30
I mellan nu blir det att tvätta och försöka ta det lite lungt. Charlie är fortfarande sjuk och Nettan lika så. 
Håller bara tummarna på att dom båda blir friska nu under helgen, så dom slipper må dåligt när jag inte kan vara till så stor hjälp. Även Nomy mår lite konstigt och har gjort i två dagar, varför vet jag inte. Men jag håller tummarna på att alla här hemma blir friska och krya nu i helgen. Så nästa vecka kan bli så bra som möjligt 
 
Nästa helg drar vi till Ämli lördag-söndag, ska bli jätte kul!
Jonna fyller år på måndag och på tisdag ska jag iväg till blodbussen och ge lite blod hade jag tänkt. Och så blir det även en del jobbdagar under veckan såklart. Så nästa vecka känns även den fullspäckad men med lite roliga grejer. 
 
Nej nu ska jag göra lite vettigheter tills Nettan kommer tillbaka. 
Hoppas alla ni där ute får en toppen helg.
 
 
 

glad röd måndag

  
 
Idag har jag hunnit med att jobba till halv 1, sen tog vi bilen bort till jysk och köpte både lite stolsdynor, rullgardiner till alla fönster, barngardinger till Charlies rum (super fina med ugglor på såklart ) En byrå till sovrummet och lite annat små plock. 
 
Nu under eftermiddagen blir det att gå över på fika hos Jenny skulle jag tro annars blir det nog film och serier ikväll. Imorgon ska vi iväg till bvc och så ska jag eventuellt iväg på jobb en kortis för att prata med en sjukgymnast. Ja förutom det mötet är jag ledig imorgon. Skönt, sen blir det däremot jobb resterande dagar av den här veckan. 
 
Nästa vecka drar vi nog till emelie lörd-söndag om det blir som planerat (hoppas hoppas)
Det ska isåfall bli superkul. Ska bara ordna hundvakt först. Lite svårt att få med sig dom när hon bor i en etta med katter. Annars går dom ju numera ihop med kissekatter också! Sjukt bra hundar vi har ibland ♥ 
 
Ja Charlie växer så det knakar, hon har börjat få upp två framtänder i underkäken. Idag har hon blivit lite sjuk (hostig och låter lite hes i halsen.) Hoppas det går över annars har vi ju turen att vi ska till farbror doktorn imorgon. Så får vi se vad han säger :) Annars är hon bara den pratglada spralliga tjejen som vi älskar över allt annat på denna jorden.
 
Det var allt för mig idag.
Hoppas alla där ute haft en kanon bra måndag, precis som min. 

för du kommer aldrig se hur du ser ut från där jag står

 
 
 
Såhär har vi det i lägenheten nu efter storstädningen (igår) och efter att allt julpynt försvann. Eftersom det inte är någon snö och knappt varit nu under julen så tyckte vi att julpyntet lika gärna kunde försvinna det också. Plus att jag inte är ledig någon mer helg i januari som vi kan avpynta lägenheten på. Så passade vi på nu under min långledighet (hela helgen.) Vi har under veckan som gått köpt en ny micro och en handdammsugare. Riktigt bra köp vill jag påstå!
 
Nu kommer divan Charlies rum. Oj va mycket grejer hon har den där lilla bortskämdingen. ;)
 
  
 
 
  
  
 
 
Yes det var väl allt för den här gången. Veckan har bestått utav massa jobb och storhandling. Idag blir det spelhäng med familjen grönfoss och ikväll ska vi umgås lite med Jonna. Det var sjukt länge sedan. Imorgon drar vi iväg till Mantorp och kikar lite på Citygross och Dollarstore. Jahaopp så kommer min helg se ut. På måndag är det jobb igen. 
 
Puss hej. Ha en kanon bra dag.