bra jävla helg PUNKT!

Fredag och ikväll börjar resan vi (jag, Nettan, Jonna, Jesper och såklart lilleman) kommer att åka bil ner till Hultsfred, där vi sover hos mamma. Ska bli kul att komma hem till familjen och även hälsa på den nyaste familjemedlemmen Max, mammas nytillskott i hundväg. 

Fredagskvällen kommer spenderas med nettan,jonna, syster och lelle. Vi ska nämligen se den nya 'let me in' som är den engelska versionen av låt den rätte komma in. Tror den kan vara mycket spännande faktiskt. Ja därefter blir det nog bums i säng. Då vi fortsätter våran roadtrip tidigt på lördagsmorgonen.

Lördagen kommer att bestå av bilåkande, ner till skåneland. Där syster ska kolla in en skola och vi andra ska glo i affärer. John-john stannar hemma hos mamma och maxen såklart. Ja detta kommer ta oss från morgonen kl 6.00 tills sen eftermiddag. Sen får vi se om vi åker hem på lördagskvällen eller stannar tills söndagsmorgonen. Jag hoppas på det sistnämnda. Då kan vi även gå i lite affärer på hemvägen i Linköping. 

Jaja, det är hur helgen kommer att spenderas :)
Hoppas ni får en kanon bra helg!
Skriver när jag är tillbaks på Lördag/Söndag.


 

Kommentarer
Ida Tallhed säger:

ha en kanonbra helg! vi kommer sakna er också! :D Var kul att hinna träffa er idag innan ni lämnar kommunen! ha en trevlig resa <3

2011-04-08 | 16:38:25
Bloggadress: http://idatallhed.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback