dagarna flyter samman och snart har 4 veckor passerat.

Snart har två hela veckor av min semester redan gått, och tro mig jag har redan ångest över att den snart är slut. Har inte haft strålande solsken någon dag än så länge, har fortfarande inte kunnat bada ute? för det inte är tillräckligt varmt. Så det känns mindre kul men jag hoppas att det bara blir finare och varmare väder ute. Så jag tillslut kan bada utomhus (ej uppvärmd pool.)
 
I veckan har vi mest lekt i lekparker och busat jag och Charlie. Nettan har jobbat väldigt väldigt mycket så henne har vi mest sett en stund på kvällarna, tyvärr. Önskar hon också hade semester. Men man kan inte få allt här i världen.
 
I helgen så ska vi in till stan och titta lite och eventuellt gå med i prideparaden som arrangeras här i Motala för första gången. Känns lite spännande. Annars ska vi nog bara fortsätta vårat lekande i olika lekparker. Haha!
Imorgon har vi en lekparksdejt tillsammans med en mamma och hennes son så det ska bli kul.
 
Men nästa vecka händer det en hel del spännande saker.
På tisdag ska vi tillsammans med Jenny och hennes barn åka till Astrid Lindgrens Värld och jag hoppas på fantastiskt fint väder. 3e gången gillt. Så vi verkligen bara kan gå och mysa där inne bland alla sagor och äventyr.
 
Sen har vi bokat in en annan lekdejt tillsammans med en regnbågsfamilj här i Motala, vilket känns roligt det också. Hoppas bara att det blir att man fortsätter träffas också.
 
Men det bästa av allt är att till helgen som kommer i nästa vecka ska vi ner till Ämli, världens bästa lillasyster!
Som vi längtat och väntat. Ser fram emot det som fasen, och när vi väl är där ska vi till barnens gård. Där det både finns vattenland, lekpark och bondgård. Allt i ett kan man säga, och bäst av allt kanske rida på ponny.
 
Idag har jag och Charlie haft hundspa här hemma! Sen fick även jag och Charlie varsin dusch.
 
Nu kom äntligen Nettan hem så nu ska vi mysa ner oss i soffan.
hej då! vi får höras en annan dag.

2 års kalas

                 
 
 
Igår firade vi ju såklart Charlie-busan som fyllde 2 år, tiden bara flyger iväg som vanligt.
Dagen började med glassbåt (med ljus i) och lite presenter på morgonkvisten, vilket uppskattades jätte mycket. Därefter åt vi frukost i vanlig ordning och gjorde alla morgonbestyr. Sen tog vi bilen till Söderköping och hamnade tillslut vid smultronstället, en glassbar kan man väl nästan kalla det. Bara massa glass!
 
Där plockade Charlie ut en frostglass och jag en lakrits, nettan en hallonglass..Med både pynt, godis och massa olika grejer på. Vi var ju där även förra året, världens soligaste dag dessutom. Igår var det inte hälften så lång kö som då. Vilket var ett stort pluss i kanten.
 
Därefter begav vi oss hem och gjorde iordning det sista inför firandet som vi hade på eftermiddagen. Då kom alla 15 personer i nettans familj. Och plats det fick vi i alla fall! Åt lite fika och Charlie fick därefter öppna presenter.
Hon fick allt som allt under gårdagen en springcykel, sparkcykel med 3 hjul x2, pennor och ritblock, pärlor, 2 böcker -pottbock och frostboken, ett bollspel, leksaksmat, en rosa hajkudde, hårspänne, en traktor, badleksak, Olofgosedjur från filmen frost, vällingflaska till docka och en långarmad tröja. Tror inte jag glömde något nu.

Tusen tack för allt <3
 
Idag har vi även börjat pottträna Charlie, eftersom hon redan nu sedan lång tid tillbaka alltid sagt till när hon behöver göra nummer 2 på toalettet så varför inte försöka göra sig fri från blöjan nu när jag har semester och faktiskt har mer tid att ägna åt just toabesöken. Så idag har hon varit blöjfri hela dagen förutom vid utomhusvistelse. Charlie har kissat 2 gånger på toaletten och 2 på golvet, men det gör inget. Det är en ny dag imorgon.. och jag hoppas att vi i alla fall kommer så långt att hon tillslut säger till när hon både vill kissa och baja och att vi hinner till toaletten. Blöja under nattetid fortsätter vi med ett tag till, tills det går framåt på dagarna.
 
Vi har även hittat tillbaka till en rutin som fungerat bra för oss med sovtider för Charliebusan. Eftersom hon inte va på förskoln under hela förra veckan har vi då tagit tillbaka sovtid runt 10-11 på förmiddagen och sova ungefär 30 minuter till högst 1h. Och sen komma i säng runt 7-8 tiden på kvällen. Vilket Charlie fungerar bäst med. Hon sover bra på nätterna och är pigg o glad under dagarna. Och det är det enda vi vill. Inga sura miner pga övertrött liten unge eller tvärtom pigg unge vid 10-11 på kvällen. Så är grymt glad att vi gör på vårat sätt. inte förskolans..
Eftersom förskolan i detta läge inte får henne att sova på förmiddagen utan väntar till efter lunchen. som blir alldeles för sent för charlie att sova på.
 
 
Ja det var allt för mig ikväll.
KRAM O HEJ!