snart redan december

 
 

Lite blandade nyare bilder på busfröet Charlie <3
 
Hjälp vad tiden går fort.. Snart är det julafton och vi har ju massor av julklappar kvar att köpa.
Sist jag skrev skulle vi precis åka till Ullared och shoppa julklappar på Gekås, vilket var mysigt men hastigt. Kan jag väl sammanställa det hela med. Hann väl inte umgås så mycket med allihopa som önskat.
 
Annars har dagarna mest gått åt till att jobba, har jobbat ett par vaken nätter till nu sedan sist.
Vilket har gått förvånansvärt bra faktiskt, känns skönt. Så ja det är väl vad resterande veckor på den här månaden kommer att bestå utav jobbelijobb.
 
Är också jätte glad för Nettans skull då hon i förra veckan gick på en arbetsintervju och fick det. Så nu jobbar hon som vikarie inom bemanningen. Hon gick sitt första intro-pass igår och idag har hon sitt andra. Så grattis till det <3
 
Nu nästa veckan börjar hon även sin praktik och då ska Charlie snuttan börja gå på dagis lite längre. Så att det passar in till båda våra jobb så att säga. Men det ska nog gå bra. Känns som hon bara trivs bättre och bättre på dagiset, vilket känns bra i hjärtat.
 
 Nej nu blir det väl att gå ut med hundarna närsom och äta mat när Nettan kommit hem.
Ha en bra fredag!
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 

 
 

 
 

 

 
 
 
 
 

 
 

Första natten, första snön

Det var mycket första idag faktiskt, första snön kom till Motala och ligger väl fortfarande kvar på sina håll. Men det har regnat hela eftermiddagen/kvällen så mer blask än fin snö är det ju nu tyvärr. 

Men endå mysigt på något sätt, när den första snön lägger sig som ett vitt täcke. 
Längtar massor till julen! Och att få julpynta, julbaka, julpyssla och allt annat skoj som händer vid juletider. 

Men det är även min första vakna jobbnatt inatt. Känns både nervöst men samtidigt bra. Jag hoppas att den blir en bra första natt och en bra fortsättning på något nytt.. 

Har under veckan färgat mitt hår väldigt mörkt men jag trivs bra med det faktiskt! Skönt att slippa lägga så mycket fokus på håret just nu då det är tusen andra saker att hålla koll på. 

Imorgon bär det ju även av till Ullared för lite shopping och familjemys tillsammans med älsk, Charlie, Jonna, Ämli, Henric och mamma. Ser fram emot att få träffa allihopa ♡ om jag nu är vaken och pigg! 

Men ska i alla fall försöka sova under bilfärden så det ska nog förhoppningsvis blir bra. 

Nej nu säger jag godnatt till alla sömntutor och välkommnar själv en uppesittarkväll på jobb. 

drömmar krossas så lätt

 
Jahapp har varit "arbetslös" i 3 dagar nu och det känns väl sisådär. Helt arbetslös är jag väl inte men  jag står just nu bara som timvikarie.Vi får se hur framtiden ser ut, jag hoppas att den blir bra men det vet man ju inte för ens den tiden är här.
 
I fredags gick jag till arbetsförmedlingen och skrev in mig och efteråt kändes det skönt men samtidigt jobbigt. För det var mycket information och tusen frågor efteråt. Så nu vet jag varken ut eller in angående A-kassan. Men förhoppningsvis löser sig även det.
 
Jag försöker främst ta en dag i taget. Och hoppas hårt på att vi får pengarna att rulla runt varje månad. Kanske inte något glassliv som tidigare men ändå så att alla räkningarna går att betala. Det löser sig förhoppningsvis?

Men nu ska jag inte deppa ner hela min blogg för det, jag är glad men stressad bara..
Har 3 jobbpass denna veckan uppbokade så förhoppningsvis rullar lite pengar in i alla fall.
I helgen ska vi definitivt inte deppa utan istället köpa julklappar och träffa halva delen av familjen, vilket känns riktigt skönt. Känns som det var tusen år sedan jag träffade lillasyster ♡
 
Dock ska jag jobba natt (vaken!) från torsdag kl: 20 till fredagmorgon. Så förhoppningsvis får jag sova lite under bilfärden. Annars lär jag väl aldrig orka med 2 dagar på Ullared.
 
Yes annars har vi under helgen som varit halloweeen pyntat lite i lägenheten och haft spelkvällar samt badat i Örebro äventyrsbad. Man får väl passa på medans man kan. 
 
Nej men nu blir det nog lite lung och ro efter ullaredstrippen tror jag, kommer väl jobba, jobba, jobba. På både gott och ont och försöka hinna med att leva också.