trots drömmar blir det aldrig som jag hoppats på

                                     
Jaha, bloggen har kommit lite i kläm för att min dator har fått lite problem och absolut inte vill det jag vill. Tråkigt nog så det blir att laga den när jag kommer hem om det nu vill funka. Därför är detta det sista inlägget innan onsdag då jag åker hem till Motala igen. Nu på måndag fyller jag år och jag bara hoppas det blir en bra dag, det är allt jag begär just nu. Jaja nu ska jag inte skriva mer för nu lägger nog snart datorn av igen.

Ha det så bra så länge! jag försöker så gott jag kan..

tillbaks till verkligheten igen

Är tillbaks från båtresan, vi hade det riktigt kul!
Känner mig just nu lite less, tråkigt väder och ingen hemma..

Här kommer en BILDBOOOMB från hela resan!
               
              
                      




skepp o hoj!

                                 
Idag åker jag och min familj båt med birka paradise kommer tillbaks till stockholm imorgon eftermiddag. Därefter beger jag mig hem tillsammans med dem till Hultsfred igen. Ska bli riktigt skoj :)

Nu ska jag bara gå och packa ihop allting som ska med, därefter kommer väl snart dom och hämtar mig.

Hoppas ni får en toppen bra onsdag!

klipp och klistra med massa pyssel

          
             
          
Jag älsk och jonna fick en idé om att fixa ett födelsedagsfirande för mig när jag kommer hem från hultsfred. Så vi påbörjade inbjudningskort direkt efter att vi varit nere vid stranden. Och vad är inte finare än cupcake-inbjudningskort?

Tyckte dom vart riktigt söta, så nu ikväll ska vi bara gå och lämna runt dom.


ge mig sommar och sol igen

Idag blir det en stranddag, om vädret håller i sig tills eftermiddagen eftersom älsk jobbar fram tills dess. Jag och Jonna har redan inhandlat lite fika som vi hade tänkt ta med oss, men innan dess tror jag att jag och jonna kollar lite film och går ut med John-john och busar lite med honom. Sen blir det att laga mat tills nettan slutar jobbet.
                                 
Därefter Hej hej badet, äntligen säger jag bara. Som jag har längtat till att bara vara och bada. Ikväll blir det filmmys igen och även färga håret, duscha m.m. Plus att för min del blir det att packa inför morgondagen, som jag ser fram emot.

Jag och min familj ska åka på Ålandskryssning och därefter följer jag med hem till Hultsfred igen och stannar tills efter min födelsedag.

mer kärlek för varje dag som går

                   
Dagen har gått otroligt fort idag, på morgonen såg vi The last song, riktigt bra film. Och senare under dagen såg vi även flicka 2, även den var riktigt bra. Nu ska vi väll fortsätta kolla film, vi ser en ny serie som jag dock inte vet namnet på. Kan ju även säga att jag testade en ny smak av Ben & jerry glassarna idag också, jag smakade Jamaican me crazy och det var dessvärre ingen hit för min del. Smakade jag vet inte vad. Så den hamnade inte långt upp på min gilla lista. Men nu har jag smakat den iaf.. 
                                                                          
Info om filmerna:
 
The last song.
Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far. En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till Tybee Island under sommaren, så att hon kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv på Tybee Island. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - och det är musiken. källa; wikipedia

Flicka2.
Carrie är en storstads tonåring vars liv vänds upp och ner när hon flyttar till en häst ranch i Wyoming för att bo med sin far. Men allt förändras när Carrie möter Flicka, en vild, kolsvart mustang som är lika frigjorda och viljestark som Carrie. De två utgör ett speciellt band och Carrie öppnar sitt hjärta för sin far och en vacker, lokal pojke, men när en svartsjuk rival sätter Flicka liv i fara, måste Carrie göra allt som krävs för att rädda hennes bästa vän. källa; tankaner

Godnatt! hoppas ni haft en bra måndag..


jag ser inte det ni vill att jag ska se

                                  
Har nyligen ätit hemmagjorda hamburgare med pommes och nu blir det snart filmmys tillsammans med älsk och Jonna. Vi ska se pretty little liars en serie som är riktigt spännande faktiskt.

Serien handlar om 4 highschool-tjejer som brukade vara bästisar men har glidit ifrån varandra sedan deras femte vän mystiskt försvunnit. På ytan ser allting lyckligt och lyxit ut men under ytan gror hemligheterna och lögnerna. Mystiska meddelanden från den försvunna tjejen börjar dyka upp och andra konstiga saker börjar ske. källa; kanal 5.



                     
Självklart har vi köpt lite godis inför kvällen, det blev en ny (för mig) Ben & Jerry glass
 Baked Alaska, men provsmakade även half baked men den var inte redigt min smak, då jag inte klarar av chokladglass. Men Baked Alaska var hur god som helst och den kommer jag definitivt äta fler gånger. Mums säger jag bara!





det är inte förbjudet att drömma sig bort

                               
                               
                               

Fy fan vad mycket jag hade gjort
och fy fan vad jag hade tagit en dag i taget och bara levt!

Nåja.. Jag är lycklig för det jag har och hur mitt liv ser ut. Det är jag verkligen, men sen kommer ju dom där dagarna då man bara tråånar efter en massa bra och fina saker som skulle passa så bra här eller där. Ja ni förstår nog, det finns ju så många platser och ställen man vill se, upptäcka och uppleva. 

Just nu sitter jag mest bara här och tänker på hur jävla lyckligt lottad jag faktiskt är!

Nej jag har inte rest runt hela världen och nej jag får inte allt jag pekar på.
Men jag har världens underbaraste familj som verkligen försöker med hela deras hjärtan, jag har en egen lägenhet som jag bara älskar egentligen och jag är hur jävla glad som helst att jag får bo här och har allt i den som jag behöver och otroligt mycket mer därtill. Jag har en underbar flickvän som verkligen är världen för mig, även världens mysigaste hundvalp och människor som faktiskt bryr sig om mig. Jag ska även påbörja en utbildning som jag kom in på och som jag vill gå på.

Jag är verkligen glad för allt i mitt liv och jag är lycklig med precis allting jag har här och nu ♥


jag frågar dig alltid om vad som händer sen

                                   
                                    
                                   
Lite bilder från projektarbetet, failbilder (bilder jag inte tog med) fast på något sätt älskar jag dom endå ♥ Borde aldrig kolla bilder på min dator för jag saknar alltid mitt hår som det var just då rosa, rött, dreads eller falls. jag gillar svart, klart jag gör. MEN jag tröttnar - svart är vardagligt alltså blir det tråkigt efter ett tag.

Jaja får se vad jag gör åt det, nu tror jag att det blir frukost. Därefter har jag ingen aning om vad som sker men det återstår att se. Pratade med mamma i telefonen igår och vi ska åka till skåne i början av augusti det ser jag fram emot :)

Många skulle ha det bra om inte andra hade det bättre

Nu har vi precis kommit hem från våran bus och lekdag med John-john och Shasha, försökte mig på att fotografera dom små liven men lyckades inte få så många 'bra' kort då dom hoppade eller vände sig precis när jag skulle ta kort. Men hur som helst några bilder fick jag allt.

                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
Snart blir det matdags, Vi beställde pizza. Jag tog en Hawaii med kebabsås och älsk en calzone. Senare ikväll ska vi nog se massa filmer och kanske köpa hem lite godis eller något, men det är fortfarande osäkert. Men en filmkväll blir det definitivt i detta väder.

Hejhopp så länge!

jag vet inte vad jag förväntar mig utav det här

       
       
Och jag som inte tyckt han hade växt så mycket, men ojj vad tiden går snabbt.
Och var han verkligen bara en såndär liten plutt när vi fick hem han? 14.v är han nu och det är inte alls långt kvar tills 4 månader- (på min födelsedag)

Nu ska vi ut på en promenad ner till varamon tror jag, ska ta med kameran också och få lite nya bilder. Får bara hoppas att kameran håller ett tag, såg att det var dåligt batteri.

Ha en bra fredag!


jag är lycklig precis just nu

                                

Ikväll blir det tacos och film-mys men först en långpromenad med john-john i hans snygga nya halsband med stjärnor på. Han ser ut som en liten cooling. Från och med ikväll är älskling ledig ända fram tills på Söndag. Ni känner inte min glädje men jag är lycklig!

Det var allt för mig idag, känner att jag skrivit too many inlägg.
Ha en bäst torsdagskväll!

behöver införskaffa innan skolan börjar



                                
En digitalinspelare Zoom H2, hörlurar, kollegieblock och en cykel.
Yeeey, om man endå bara hade varit rik så hade det underlättat en hel del.


enkelt och stilrent

Då:

Nu:

Jag gillar det..


det är mörkt på himlen idag

     
      
Dessa fyra smaker ska jag garanterat testa, tyvärr innehåller de flesta Ben & jerry glassarna chokladglass eller nötter, vilket jag inte alls är förtjust i. Så dessa är några av de glassarna jag 'kan' äta.

Förövrigt idag är det rätt kasst väder, ser ut som att det kommer regna. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på med andra ord. Det blir nog en slödag idag, kanske kan köpa en glass och mysa ner i filmer senare. Fast först tycker jag nettan kan komma hem som jobbar. Så varför inte försöka på nytt med min bloggdesign denna dystra dag. Eller kolla massa snygga saker till lägenheten och garderoben.
       


försökte införskaffa något nytt här ?

            
Idag har tiden gått otroligt snabbt, kanske för att jag fastnade så framför datorn. Det var egentligen meningen att jag skulle påbörja en ny header till mig men allt slutade med att jag lekte loss i photoshop med ideer om någon helt annan. Jonna! Det är så mycket roligare att göra andra än min egna. Hehe förlåt men jag känner mig inte så färgstark så det vore helt fel för mig. Och jag har fortfarande noll ideer på min egna. Suck!

                              
Har även anmält mig och lilleman till valpkurs som startar i september, får bara hoppas att den inte är fullsatt så jag och John-john kan börja träna lite mer på riktigt.

Nu tänkte jag gå ut och få lite frisk luft tillsammans med John-john därefter ska jag nog mest bara invänta Nettan. Hade hoppats på att få mina hundhalsband idag men det fick jag tyvärr inte. Synd, men hoppas dom kommer om några få dagar.

Ha en bra tisdag!

kanske borde ta tag med hårdhandskarna

                   
Man börjar nu märka av att John-john blir större i sin utveckling. Han har kommit in i en fas där han mopsar upp sig för minsta lilla och idag för första gången tog han upp bakbenet när han gjorde sitt behov. Han är med andra ord inte den lilla söta luffsen längre. Utan börjar verkligen vigda sina vyer och trotsa.

Visa vem som bestämmer, är starkast och bäst..
 jag ska verkligen visa att det där är jag!
           
Har även börjat träna lite mer konkret på ensamhetsträning för den lille larvfisen, gick ut med sopporna och jag satte telefonen på inspelning och gud vad han larvade sig, ylade och skällde. Jaja, det där ska vi garanterat få bukt på. :) öva öva öva..

Gårdagen vart lite jobbig och jag var livrädd hela kvällen, åkte in till akuten pga att det gjorde ont när jag andades fick ta massa prover och massa.. Fick sitta livrädd och vänta på svar men inget visade något fel. Så jag fick två värktabletter och råd om att knapra panodil och ipren dom närmsta dagarna. Ni anar inte hur glad och lättad jag kände mig därefter. peppar peppar ta i trä*

Jag är bara riktigt glad att det inte var något allvarligt. En muskelspänning var det vilket man kunde få när man har varit förkyld. Så de närmsta dagarna ska jag vara lite försiktig och vila upp mig. Så jag blir frisk och kry. Tack älskling du anar inte hur mycket gårdagen betydde för mig, jag älskar dig ♥

Just nu sitter jag och väntar på att Nettan ska komma hem, därefter ska vi handla lite mat inför dom kommande dagarna eftersom jag stannar i några dagar innan jag beger mig tillbaks till Hultsfred.Ikväll blir det tacos, eftersom gårdagens kaos orsakade en helkväll på akuten istället för filmys med tacos. 


Medistore

             

Medistore en hälsobutik på nätet, med bland annat receptfria läkemedel och medicinsk utrustning. Men det finns även andra saker som värmekuddar, träningsredskap, intimprodukter m.m. En riktigt bra sida för att köpa sjukvårdsprodukter eller läkemedel med riktigt bra priser. www.MediStore.se

Från hemsidan;
MediStore har idag en Internetbutik med försäljning av hälso- och sjukvårdsprodukter. Produkterna är gjorda för att användas i hemmet, sjukvården och på företag. Varje dag utökas antalet artiklar och leverantörer för att kunna erbjuda kunden dem lägsta priserna och det bästa utbudet. 

MediStore strävar efter att erbjuda de förmånligaste priserna på kvalitetsprodukter inom hemvård och sjukvården. Vi arbetar uteslutande med ledande leverantörer vilket ger Er som kund tryggheten att alltid få en kvalitetsprodukt levererad med garanti samt med en bra service. I priserna som presenteras i Internetbutiken ingår det dessutom moms och frakt för att göra det så billigt som möjligt.


glass före frukosten så ska det va

                               
Woppidoop, har smakat min första Ben & Jerry glass ever, Cookie Dough
Tack ämli för att jag fick smaka ♥

Den var god, nu ska det bara provsmakas fler :D
Några förslag på vilka era favoriter är?

Nej nu måste jag nog ta tag i mitt liv, haha sitter fortfarande kvar vid sängen och degar. Borde börja packa snart. Men först frukost.


hemfärd till motala

           
Idag blir det hemfärd för mig och jum-jum som är hans nya namn här hemma.
Ska bli riktigt skönt att få komma hem, tvätta alla sjukkläder och duscha även john-john behöver ett bad, borsta tänderna rensa öronen och lite kloklippning kanske, Så förhoppningsvis kan jag kanske bli lite friskare.

Man känner sig åtminstone fräsch och ren. Så jag längtar till tusen efter att få komma hem och bara kasta i alla kläder i smutsen och göra iordning mig.

Men nu får jag nog snabba på lite, har inte packat eller någonting så det blir att fixa och dona fram tills älsk och hennes pappa kommer hit och hämtar mig..

vill bli frisk nu istället

Yes, nu är det verkligen sjuk jag har blivit. Förkyld och kan knappt varken andas eller prata just i denna stund. Det är jobbigt när man själv inte varken har tid eller lust till att dega ihop i sängen hela dagarna.

                                  

Förlåt för alla google bilder, har varken någon ork eller tid till att fotografera just nu. Vill även säga förlåt att jag inte svarat på några kommentarer alls på flera dagar - kanske veckor. Men jag gör det så fort jag kommit hem till min andra dator. Denna är lite jobbig att sitta vid.

Men svarar till Elin direkt här  på bloggen eftersom du inte skrev varken blogg eller mejl.. På tradera finns det flera stycken sök bara så hittar du massvis för rimliga priser. ^^

Nu ska jag ut med lilleman, sen blir det bums i säng igen.
Hoppas ni får en bra lördag!

blev ett marknadsbesök imorse

                                  
Jag har gått och blivit förkyld och känner mig inte det minsta på topp, men följde ändå med på Kristdala marknad i förmiddags, det blev John-johns första marknad. Och det blev även också mest saker till honom, en gosedjurs-fisk, repleksak och en boll. För min del blev det några remmar riktigt gott faktiskt.

Nu sitter jag mest här och bara väntar på att bli frisk, känns rätt så dött att vara sjuk på sommarlovet faktiskt. Och vet ni det är bara 18 dagar kvar tills jag fyller år :D, känns lite kul faktiskt.

Har förövrigt beställt hem två av halsbanden till lilleman idag, det blev dom båda svarta. Så nu ska jag väll bara på något sätt åka hem och fixa lite saker i Motala så john-john får testa sina nya halsband.

Ha en toppen fredag!

jag behöver ditt stöd, jag behöver en vän

                              
Kan ju även uppdatera att jag köpt lite nya piercingsmycken, 2 nya svarta ringar till läppen och även 3 till tungan. En helsvart, en rosa som lyser i mörkret och en stjärna. Riktigt bra sida och riktigt snabb leverans på coalcreek

Nu har vi även ätit pizza vilket var hur gott som helst dock har jag nog börjat bli smittad av min syster som är sjuk, har nämligen sjukt ont i halsen. Ikväll blir det att gå ut med lillkillen några gånger till därefter väntar soffan och sovdags.

Nyss ringde även någon snubbe som drog in mig i något abonnemang eller jag hade vunnit en telefon men var tvungen att ha med ett abonnemang, smart tjej jag är som redan har ett annat. Jaja jag hoppas bara att jag kan skicka tillbaks abonnemanget och telefonen. Annars kan det kanske bli kul att bara få fler och fler räkningar varje månad? or not ;)

Några planer inför kvällen?

det blir aldrig som det var då

             
              
                 
Har inte skrivit så mycket dom senaste dagarna, vilket beror på åskovädret som slog ut pappas internetet. Men nu är det tillbaks och jag är väll på lite bättre humör idag, för det är svalt ute och jag bara älskar det!

Har kollat runt lite på olika sidor med hundprylar och har fastnat för rätt mycket saker, men en sak i taget får det bli och först behövs lite nya halsband, samt även ett koppel utan lina tror jag. Så jag hade tänkt att köpa det översta och även något utav stjärnhalsbanden men velar fram och tillbaks för vilket jag borde köpa, rött eller svart.

Nu sitter jag mest här och bara låter tiden gå, vet inte vad jag vill göra eller vad jag borde göra. Har varit ute med john-john på två lååånga promenader redan idag och han ligger just nu utslagen i sin lilla bädd. Han älskar det och jag med, det har varit för varmt dom senaste dagarna för att gå långa promenader. Så vi har garanterat saknat det och lilleman gör av med lite extra energi vilket bara är ett plus då han blir snällare här inomhus.

Ha en fortsatt bra Onsdag!


jag famlar runt i världen som en försvunnen själ

              
           
          
          
          
John-johns öron står numera såhär, ja lite till och från i allafall ibland hänger dom båda neråt fortfarande. Och han växer så det knakar samtidigt som han blir busigare och busigare. Usch det är för varmt för att orka göra någonting alls, önskar jag var hemma och bara kunde gå och hoppa ner i badet för att svalka av mig.  

Gosh och detta rum blir verkligen som en bastu om dagarna. Tropisk värme är det garanterat här inne. Ute är det ännu varmare så det är inte ens ett alternativ. Förutom när jag måste ut med lillskiten, då får jag palla mig ut i glödhetsvärmen vare sig jag vill eller inte.. ;')


i din famn stannar världen och jag är lugn

Vet inte hur många inlägg jag skrivit dom senaste dagarna fast jag inte publicerat dom. Jag famlar runt i mina tankar och letar efter svar på olösta frågor. Jag försöker verkligen vara glad, men någonstans är allt så fel och det gör ont.

Igår åkte jag och mamma till veterinären i Vimmerby, vill helst bara glömma hela dagen. För det är sånthär som gör ännu ondare. Men John-john fick sin 12-veckors vaccination och han tyckte det var lite farligt. Men det gick över ganska snabbt när jag tog fram hans leksak. Jag hatar HATAR hatar mig själv för vad som hände med Sonja, ni säger att jag inte ska lägga skulden på mig. Men det är och kommer alltid att vara mitt fel.

Och jag ångrar allt, mitt handlande den där dagen. Jag gör verkligen det. Men värst av allt försvinner inte bilderna i mitt huvud utan fortsätter att komma och plåga mig jag får andnöd och känner bara för att långsamt försvinna. För det som har hänt går aldrig att förlåta, jag gråter bara jag tänker på det.

Jag är nog och har blivit riktigt orolig av mig efter allt som hänt, och även hur jag själv betett mig när jag bodde hemma. Jag är ledsen att jag så många gånger sårat er allihopa, och jag önskar ni aldrig hade behövt se den sidan av livet som jag visade er. Jag önskar att ni inte hade behövt lida för mina misstag och mina vägar jag gjorde.

Det är kanske därför jag känner så jävla starkt nu förtiden, jag är tjatig och kanske lite mammig när det gäller er allihopa, och framför allt när det gäller mina syskon och det är framför allt först för att jag bryr mig om er, och även för att jag inte vill förlora någon i min familj. För ni är verkligen allt för mig, vi kanske inte står lika nära nu som när vi var små och vi har kanske inte så mycket gemensamt längre för alla går sina vägar här i livet. Men jag hoppas ni vet och tar åt er när jag säger att jag älskar er av hela mitt hjärta!

För det finns absolut inga bättre syskon än er två ♥


om man endå kunde fly till sina drömmarsland

Känner mig så nere som det möjligen går att känna just nu, men hey jag lever åtminstone. Dagen har varit fram och tillbaka och jag vet inte redigt vad jag ska tycka, känna eller tro om någonting. Att jag inte mår bra det är en sak som är säker, men frågan är vem ska man prata med..

Ska snart gå ut och gå en lång promenad och bara rensa ur allting från skallen. Jag älskar att gå ut på kvällarna det är fridfullt och det får mig att tänka på allt det super gamla. Jaja slut diskuterat, så fort john-john vaknar efter allt tjo och stim idag blir det utfärd. Idag är det lagom väder, lite synd bara att det inte var så fint då jag faktiskt hade chans till att bada idag.

Jag ska ändra på hela mitt liv, för det är något jag verkligen behöver. Jag behöver ha någon som finns där för mig, någon som jag faktiskt kan prata med och som aldrig aldrig aldrig kritiserar. Jag behöver sluta upp med många saker samtidigt som jag måste starta andra grejer. Och den här gången ska inget stoppa mig...

Godnatt!

Roadtrip fram och tillbaks till nässjö

                              
Ja dagarna rullar på i värmen, önskar jag hade en sjö precis bakom pappas hus så man kunde svalka av sig lite då och då om dagarna. Tråkigt nog är det inte redigt så. Idag ska vi till Nässjö och hämta hem Otto, vilket ska bli roligt. Jag som älskar att åka bil.

Fast innan dess ska jag göra mig iordning och ska även försöka gå ut på en lite längre promenad idag. Dock är det ju så varmt ute så det känns lite plågsamt för både min egna del och för lilla John-john.

Jag hoppas även att vi svänger förbi lite affärer när vi åker för att hämta Otto, behöver inhandla lite leksaker till skrutten då han börjar förstå att man kan ta sönder sina saker. Speciellt gosedjuren.

Nej nu tänkte jag gå och leka lite med vildingen även försöka lära in lite vett och etikett så han blir en duktig liten vovve.

Ha en bra dag, det ska jag försöka att ha!


svalka sig med hundratusentals isbitar i badkaret

jag vet att detta väder borde göra mig glad, men det påverkar mig för tillfället bara negativt. Känner att jag blir ledsen för det minsta lilla och jag tänker så hjärnan jobbar på högvarv. Under denna tid som gått har jag lyckats ringa veterinären, träffat mamma, ätit en hel del godis, gått promenader till lelles och hebas kiosk, varit hundvakt åt Assebasse ätit tacos med min underbara syster och även blivit redigt less på en pain in the ass hundvalp tillsammans med en hund som inte är lika leksugen som bebisen.

Men men, idag har jag ätit smörgåstårta tillsammans med hela tjocka släkten känns det som, det var åtminstonde alla pappas syskon som va på besök i denna hetta. Nu är jag dock ensam i ett stort VARMT hus.
Eller inte ensam, john-john är ju såklart här och ligger och sover. Försöker dricka mycket kallt för att hålla en kall temp inom mig. Fast det går riktigt uselt för jag tror jag kokar över vilken minut som helst.

Usch nej ge mig vinter och snö tillbaks, jag får klaga. Jag har blivit adelles för brun för mitt egna bästa. Haha!