hundvakt och fredagsmys

Idag kommer  Ämli hit, äntligen.
Vi två ska ta hand om Aslan under helgen då mamma är bortrest. Idag börjar min praktik vid 12 och jag slutar senast klockan 3 vilket känns super skönt. Vet redan vad det blir att pyssla med också och det var rätt roande att sitta med det igår. Så det blir nog en ganska bra dag.

När jag sen kommer hem ska jag och Ämli ner till centrum och kolla lite paketer åt bror. Då vi skulle fira honom imorgon hos pappa och Lotta. Tror även att vi ska bort till Willys för att inhandla lite mat tillbehör så vi klarar oss i helgen och även lite godsaker tills ikväll.

Just nu sitter jag förövrigt och bara väntar på att klockan ska bli 11 så jag kan gå ut med Aslan en sista gång och därefter gå bort till praktiken.
         
                                                       MYSKILLEN!
          
          
          
          
          
Några planer nu när det är valborg och allt i helgen?
Ha en jätte fin fredag.

super mega lycklig tjej

                           
                                                      (old pic)

Har precis nyss fått reda på att jag kom in på Bona folkhögskola, jag kan inte vara gladare i denna stund. Fy vilken lättnad och herregud vad glad jag är. Ser faktiskt fram emot att få börja där till hösten!

Nu har jag precis även packat färdigt allting för min färd hem till mamma.
Så nu inväntar jag bara signal från henne och då åker jag och lille kiwi dit och stannar tills på söndag.

Praktiken rullar på och det är redan fredag imorgon, sen är det bara nästa vecka kvar därefter avtar praktiken. Lite trist samtidigt som det ska bli skönt att bli avklarad med allt som har med gymnasiet att göra. För sen är det inte långt kvar alls 4 veckor ungefär..

Fast än är det rätt mycket kvar, men nu ska jag glädjas åt att jag kom in!
Tjohopp, nu åker jag snart.
Saknar älsk och ellieyplutt <3

Ha en fin torsdag allesammans.
           

såhär blev boken till

Har fått en förfrågan om jag inte kunde berätta lite mer om hur jag gjorde boken som jag skrev om här och självklart kan jag göra det.

Mitt projektarbete, Bakom Fasaden!
Bokförlag?: Ja nu valde jag inte direkt något bokförlag utan jag valde en fotosida då jag hade minst en bild på varje uppslag i boken och ville därför få så bra kvalite på bilderna som möjligt och då valde jag att göra min bok hos fujidirekt där det just är fotoböcker man kan använda sig utav. Och jag kan bara säga att jag älskar hur boken blev det är otroligt starka sidor utav fotopapper i hela boken.

Hur boken blev till?: Använde mig ju utav fuji's hemsida där det var väldigt enkelt konstruerat hur man skulle gå till väga för att göra boken, och det fanns hur mycket som helst att ändra och välja. Man fick ju först och främst välja hur många sidor och vad för bok man ville ha. Jag valde Fotobok briljant - Hårt omslag
med 24 sidor. Man fick välja och ändra färger mallar bakgrundsbilder, hur man ville att fotografierna skulle sitta hur texten skulle vara utformad. Ja man fick verkligen välja på hur mycket som helst.

Utställning från början!
Till en början var det meningen att jag skulle göra en utställning men det blev ändrade planer tillslut och jag bestämde mig senare för att göra en bok utav mitt material. Och jag är minst lika nöjd med boken, visst det hade varit roligt att ställa ut mina bilder. Men boken kommer jag ju alltid kunna ha kvar. Så jag kände att det var lika bra att det blev en bok som vart slutprodukten.

Varför just en bok?: Jag bestämde mig tidigt för att fotografera men kände att jag även ville skriva text. Så jag slog ihop dom båda grejerna och fotograferade bilder med tillhörande texter. Vilket jag känner nu i efterhand var en jätte bra ide för mig själv. Jag har växt som person medans jag gjort den här uppgiften och jag är väldigt stolt över min slutprodukt.
Mitt arbete som jag jobbat med under de här månaderna har handlat om känslor. Jag har utgått från mig själv i många sammanhang men även bara skrivit allmänt om olika känslor som finns. Och som faktiskt många bär runt på och tyckte att en bok som slutprodukt var det bästa att visa upp texten och bilden i.


Hoppas jag svarade på de frågor du ville veta och här nedan kommer lite bilder på processen och samt hur boken blev. Både lite bilder och lite text.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
            
            

Ta vara på era liv och låt ingen annan hindra er från att göra det du älskar och det du mår bra utav, alla är precis lika mycket värda. Och alla förtjänar kärlek ♥


upp och ner dalar hela tiden, förlåt mina älskade

nej just idag är jag så himla arg på mig själv.
Jag hatar att jag klagar när jag egentligen har det så otroligt jävla bra!

-Världens underbaraste flickvän som inget annat gör än att försöka och försöka tack.
-Världens bästaste och mest underbaraste familj, ni betyder så otroligt jävla mycket.
-Världens finaste kissekatt (dock ledsen men jag försöker skaffa en kamrat till henne.)
-Många vuxna personer i min omgivning som faktiskt bryr sig helhjärtat om mig, tack!
- Nettans lillasyster Jonna, tack du betyder mer än vad du tror.

Det är faktiskt ni som får mig att må bra, det är ni som ger mig hopp och faktiskt får mig att fortsätta leva mitt liv. För jag älskar er så otroligt mycket och jag skulle aldrig klara av att förlora er, ni är de mest värdefulla i mitt liv. Jag hoppas ni vet om att jag bryr mig om er och jag försöker vara så bra och tillräcklig som möjligt för er alla. Jag vet att jag inte alltid är så bra och tillräcklig men jag försöker så gott jag kan, jag har dåligt temperament jag vet det.. Förlåt!

jag önskar visserligen hela tiden att det vore bättre, att vi kunde hitta på mer saker och köpa det och kanske det. Och jag kommer alltid önska att vi hade det lite bättre. Men jag är super nöjd och lycklig med det jag har, tro inget annat. Ni människor som jag är omringad utav ni betyder mer än allt.

           

jag kan inte mycket mer än att bara hoppas och hålla tummarna


Är otroligt orolig och nervös just nu, för det är bara två dagar kvar på denna vecka och med andra ord finns det bara två dagar som jag kan få mitt brev på. Antingen imorgon eller på fredag får jag besked på om jag kommer in eller inte kommer in på den nya skolan. Jag är så nervös så jag tror att jag tuppar av.

Praktien är fortfarande helt okej och jag blev till och med bjuden på pizza idag utav den andra 'praktikanten' och hans tjej, tack för det :D
Visst ibland är det lite långtråkigt men det går rätt fort och jag älskar att jag börjar klockan 1.

Nej nu ska jag snart se på Andra Avenyn och äta lite godis det förtjänar jag. Längtar tills helgen. Imorgon ska jag förövrigt åka hem till mamma och sova där tills på Söndag. Ha en fin onsdagskväll!


att känna att man inte tillhör någon alls


jag behöver någon som finns där just för mig..
jag önskar verkligen att du förstod hur det känns, men nu vet jag att du aldrig kommer att kunna se med mina ögon. Det finns inget att säga längre. Vet inte vad jag ska göra för att du ens ska bry dig hälften så mycket som du en gång i tiden gjort.

jag ska också försöka sluta bry mig,
 men det är svårt för mig att sluta bry mig om någon jag älskar.

godnatt.


bakom fasaden, mitt projektarbete



Har helt glömt bort att jag skulle visa upp boken jag gjort. Fick den i förra veckan någon gång. Så såhär ser den ut, är mycket nöjd med mitt arbete och jag älskar boken om jag ska vara ärlig. Boken handlar om mig och mitt liv, mycket känslor och tankar jag har och haft under mina år. Text och bild har jag skrivit och fotograferat.

Visar dock inte upp alla sidor i boken då skulle detta inlägg bli enormt stort.


om det bara hade funnits någon där


Imorse testade jag på den nya Risifrutti Sommarflirt, och jag måste bara säga att den rekomenderas till alla som älskar smultron. Den här föll mig verkligen i smaken och var hur god som helst. För min del hoppas jag den stannar föralltid!

Har även hunnit ha lilla kiwi ute i sin boll som hon verkar älska. Haha, hon är verkligen super söt när hon springer omkring. Men nu ligger hon i sitt hus och sover. 

Gårdagen var bra och faktiskt så var det en rätt rolig arbetsplats. Det var iofs bara jag och två till som arbetade där så att säga. Men dom var trevliga och det kändes skönt att arbeta från 12-17. För det var en perfekt tid då vi tillslut inte hade så mycket att göra. Men idag hoppas jag på en fullt kreativ dag på arbetet.

Och därefter ska jag följa med Otto till simskolan och där ska dom simma klädsim, vilket ska bli roligt att kolla på.
Nej nu tror jag att jag ska gå och göra mig iordning lite smått.

Ha en fin tisdag!

håll om mig och säg att du aldrig lämnar mig ensam igen

                        

Känner mig lite off nu såhär under kvällen, haft en jätte bra och rolig helg.
Men nu känner jag bara hur ensam jag är när det väl gäller.
Jag saknar min lillasyster något grymt mycket, dock har jag ju lille kiwi här hemma som jag ska sköta om i veckan. Det ska bli roligt!

Imorgon börjar praktiken på risbergsreklam, jag hoppas att det blir intressant och lärorikt. Och framför allt kul så tiden går fort. Kommer ju bara arbeta ett fåtal timmar per dag men endå. I helgen ska jag och Ämli ta hand om Aslan och jag hoppas verkligen vi slipper några anfall och att han är den myshund jag känner. Jag önskar verkligen att jag hade en egen hund. Det är något jag känner att jag behöver för mitt eget mående. Jag mår bra tillsammans med djur, människor kan vara så jävla falska.

Usch för mänskligheten ibland.
Nej ska nog snart försöka sova av mig denna känslan..

super mysig helg kommer det att bli

 

Idag tog jag bussen och tåget hem till Hultsfred igen. Saknar redan mina två älsklingar där hemma <3 Under den här helgen kommer det bli fullspäckat med födelsedagsfirande.

Idag firade vill Ämli som fyller 18 år på måndag med smörgåstårta och paketer. Och imorgon blir det att fira både Ämli och Henric hos mamma. 

Grattis i förskott till er båda två <3
Idag fyller även nettans pappa år så grattis till honom :)

Nu ska jag nog försöka sova lite, förlåt för dålig uppdatering under veckan.
Men det har varit som en hel berg och dalbana. Godnatt alla söta!

ni är det finaste jag har

                                                        
Nu sitter jag här och tar det lite lugnt igen,
Har precis skrivit färdigt raopprten till projektarbetet så jag känner mig mycket nöjd.
Nu fattas det bara lite bilder i loggboken som jag ska skriva ut i skolan under veckan och klistra in. På Fredag tänkte jag lämna in alltsammans till Camilla, jag hoppas hon tycker det är bra.

Ska närsom börja göra mig iordning lite och packa ner det sista till resan. Åker härifrån runt klockan 14.00 och kommer vara i Motala vid kl: 17.03
Så det blir en stunds åkande men det gör inte så mycket, för idag känner jag att jag verkligen vill hem och bara träffa Nettan och självklart lilla Ellieyskrutten.
                      

Under veckan som kommer ska jag hinna med
*
mysa ihjäl mig på älsk och elliey <3
* Naturkunskapsprovet på tisdag
* Slå in och köpa paket till Ämli <3
* Gå på Anntagningsdag på BONA!
* Nationella prov i SV på fredag
* åka tillbaks till hultsfred på lördag morgon.
* söka sommarjobb
och massor utav mer läxor och andra roliga och mindre roliga grejer!


efter så mycket slit

Åh herregud säger jag bara, och tack och lov och äntligen.

Jag är färdig med projektarbetet, Allt förutom rapporten men den kan jag förhoppningsvis hinna skriva imorgon innan jag åker hem. Ska även bara skriva ut alla papper och klistra och klippa lite i boken. Sen är allt som har med det arbetet att göra helt och hållet färdigt.

Förstår ni min lättnad? En sak överstökad äntligen.
Sen är det bara att fixa alla andra små sakerna plus tidningen.
Ska under veckan som kommer kolla igenom var det är jag behöver göra och tidsplanera allting i rimligt takt.

Nej men nu har jag suttit fastklistrad framför datorn under hela dagen och skrivit och skrivit, så nu ska jag städa iordning lite här i rummet, plus att jag ska packa tills imorgon. Sen blir det att hoppa ner i sängen och  bara njuta.


Godnatt!

lördagens små orosmoment blir söndagens bekymmer

Idag vart det en roadtrip till Lottas mamma och pappa, allra första gången jag hälsade på dom. Det var trevligt och vi fikade lite medans pappa klippte träd. Därefter begav vi oss hem och jag har gjort nästan ingenting under hela dagen, eller jo vi var och handlade lite förut. Senare vart det pizza-time, det var superduper gott. Har saknat min Bengan Special med extra kebab sås!

Borde fortsätta med mina läxor egentligen och få tillbaks min arbetsvilja. Men hittar den inte någonstans. Känner inte för någonting just nu, vill bara ha sommarlov.

MEN
Jag måste verkligen ta tag i det, om jag så ska arbeta med det hela natten och hela söndagen, för på måndag åker jag ju hem och då måste åtminstone Projektarbetet,loggboken+rapporten vara färdigskrivna.
Men allt är så otroligt mycket lättare sagt en gjort.

Jag kan inte ens tänka just nu, vill bara ha fredagen överstökad så jag antingen kan vara hur lycklig som helst eller ge upp allt och bara gråta för allt jag är värd. Fast självklart vill jag hem på Måndag och bara krama ihjäl mina underbaringar jag saknat ihjäl på dessa två veckorna.
 
                  för jag saknar dessa två sötnosar så in i norden <3   
                

att finna någon som finns där i alla väder

          
          
          

Fortfarande kanon fint väder ute och det får mig på toppen humör, eller nja nästa åtminstone. Tredje dagen på praktiken, två kvar. Det går undan nu ju.

Träffade nyss mamma och Aslan en sväng och vi gick en liten promenad och pratade och umgicks lite. Förövrigt så är det bara jag, pappa och Otto här hemma. Så Otto är lite mamma sjuk men det är lätt fixat med Sofies mobil och ett roligt spel på ;) Han står just nu bredvid och spelar, tur att jag valde ett spel jag spelat. Han frågar om hjälp stup i kvarten.

På tal om någonting helt annat.
Jag är jätte nervös inför nästa vecka då jag ska tillbaks till Motala för att fixa ordning lite saker, bland annat ett nationellt prov i svenskan samt ska jag på anntagningsdag på den nya skolan jag sökt in på.  Det är det absolut läskigaste, jag kommer dö av nervositet hela veckan efteråt, då det är den veckan man får reda på om man kommer in eller inte.  Jag kan just nu bara hoppas på det bästa. För jag vill verkligen det här. Jag vill verkligen komma in på skolan.

Nåja det ska jag inte oroa mig för nu, just nu borde ja ta tag i alla ton läxor som jag plockar på mig.Eller kanske se på Andra Avenyn och ta det lugnt efter en stressig dag på arbetet. Haha, ibland förtjänar man en liten paus från allting. Eller?

Åh förövrigt, TACK till alla söta som kommenterar.
Jag lovar att jag ska ta tag i kommentarer så fort jag kan.  

när allt annat brister

gårkvällen vart den hemskaste på länge. Mer än så behöver jag inte säga.
Jag önskar bara att allting var bra.

I morse svek mitt inre mod och jag ville bara återgå till sängen när ringklockan ringde, men jag tog mig i kragen och steg upp. Tog rätt buss, gjorde rätt för mig på arbetet och åkte hem nöjd över att ha klarat av dag 2 på praktiken. Bussen hem satt jag bara och njöt med musik i öronen.

Har även blivit lite peppad idag av Camilla, Pappa, Lotta, Ämli, Bertil och Toni. Jag vart glad mitt i allt elände och tvivel. Ska verkligen försöka ordna upp allting. För min egen skull först och främst. Tack till er <3

När jag kom hem vart det mat dags och därefter begav sig jag och Otto till Hagadal, där jag fick stå som förälder åt Otto under simskolan. Dom simmade med flytvästar och hade stora långa grejer i vattnet och simmade med.

Det var då enklare på min tid då man hade orange'a flytsaker man höll i och sprattlade med bena. Haha, men det var roligt att se på, nu vart jag ännu mer sugnare på att fortsätta mitt simmande.

Nåja nu tänkte ja städa iordning lite bland alla mina saker och sedan hoppa in i duschen för ikväll blir det att kolla på dating in the dark.

                                          
                            Hoppas ni haft en toppen fin Tisdag,
                  vädret har verkligen börjat bli SUPER HÄRLIGT!



godisgris jomen visst fast idag förtjänar jag det

Vaknade imorse och var nervös till tusen, haha.
Hatar alltid att komma till nya ställen sådär för första gången. Men allting gick bra.
Känner mig kanske inte som en i mängden där borta men det funkar. Dom som arbetar där verkar vara trevliga och jag tror jag kommer att trivas.
                              
                                                      (ville valo)

Till råga på allt imorse tog jag fel buss till Vimmerby, så jag satt på hel spänn från början till slut. Jag hade satt mig på bussen som gick direkt till Vimarskolan så jag fick snällt traska därifrån till jobbet, åh jag som tyckte att jag skulle få det så lyxigt när busstationen ligger precis vid arbetet. Så att jag bara behövde gå några steg sen var jag framme, Ha tji fick jag!

Nu när jag är hemma inser jag att det inte är så farligt som jag jämnt tror, dock har jag på senare tid blivit så folkskygg så jag tycker bäst om att vara med dem jag trivs med och känner. Samtidigt som jag älskar att träffa nya människor, jaja svårt att förklara. Jag är nog lite knasig ibland..

Förövrigt så sitter jag just nu och gör färdigt min loggbok då jag slarvade lite med den under dem sista veckorna. Så förhoppningsvis hinner jag färdigt med loggboken och själva rapporten den här veckan. Under helgen hade jag tänkt få färdigt massa annat små plock här och var.

Hoppas ni haft en kanon bra måndag!


nej men det här blir ju en enkel match

                       
Imorgon börjar första arbetsdagen på praktikplatsen som kommer vara denna vecka.
Ska bli otroligt spännande att se vad jag får hitta på. Dock är jag så nervös att jag inte ens vågar gå och lägga mig ikväll. Mår lite till och från för tillfället men det är mest pga att jag känner att jag inte hinner med allt jag borde göra.


ibland undrar jag hur ni tänker

Hade två roliga dagar i Gamleby faktiskt tillsammans med Emelie, Alexandra och Ida,
under fredagen gick vi till Ica och handlade hem lite allt möjligt.
Vi åt tacos och lite chips och cheezballs, såg på talang och därefter kollade vi klart på en film och sedan vart det läggdags.

Gick upp tidigt på lördagen och gick iväg till deras skola runt kl 7 och matade alla djuren.
Sedan vart det att gå tillbaks till lägenheten och vi tog det mest lugnt framför tvn.
Därefter vart det smörgåstårta och åka tillbaks till skolan och ge dom mat för kvällen.
Tack för två härliga dagar <3

Sedan vart det bilfärd hemmåt Hultsfred för min del. Mådde skit när jag kom hem tog en tablett och gick och la mig.
                      
                        
                                         världens bästaste syster <3


så varför gör det fortfarande så ont att du gick? ♥



I eftermiddag bär det av till Gamleby, men innan dess ska jag hinna packa ner det jag ska ha med mig dit samt även träffa mamma en sväng när hon vaknar.
Fast nu ska jag göra mig iordning för dagen, det är även en lite sorglig dag idag.

Fast jag kommer komma över det, men det känns endå lite ledsamt. Men det är det bästa för dem.


Såg på Paranormal activity i natt 
Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de övervakningskameror som ska spela in vad som egentligen händer när de sover.

För dom som tror på övernaturliga saker tycker jag den lätt är värd att se!

note to self:


äntligen en sak av alla tusen avklarat


Äntligen färdig med boken, så nu är den beställd.
Nu blir det bara att skriva klart i loggboken samt även skriva en slutrapport om hela arbetet. Fast det börjar jag inte med just nu. För jag ska få lite vilotid nu har jag bestämt.

Så skönt att vara färdig, ni anar inte.
Nu hoppas jag bara att boken hinner komma i tid också.


fortsätter med mitt pluggande idag med

Hela onsdagen blev till en projektarbetsdag framför datorn, hann helt enkelt inte skriva något roligt på bloggen då. Idag blir det samma visa igen, ska fortsätta med mitt projektarbete och förhoppningsvis hinner jag bli färdig med allt som har med boken att göra. Så jag sen kan börja koncentrera mig på tidningen. Inte många dagar kvar tills jag börjar med praktiken, så jag känner mig lite stressad. När jag ska vara färdig med allting tills vecka 16. Då jag ska tillbaks till skolan och lämna in allting.

Ska även packa lite små saker tills morgondagen, då jag följer med in till Gamleby och stannar där tills Lördag med Ämli, Alexandra och hennes lillasyster. Det ser jag fram emot :)

             djur på deras skola,
               
           

sneak peak på mitt projektarbete




i fantasin var vi båda lyckliga


           
           
         
Idag har vi åkt fram och tillbaks till Vetlanda under förmiddagen.
Vi lämnade av Ämli hos felicias pappa och därefter begav vi oss till lite affärer och sedan körde vi hemmåt.
                             
Sen har det mest varit en slappar dag framför tv:n och datorn.
Jag har även försökt sova bort huvudvärken till och från med tanke på att jag blir på så otroligt dåligt humör när det känns som hjärnan ska sprängas och man knappt har ork till någonting. Jag som har massa planer på att bli färdig med alla mina arbeten ju. Jaja det kommer nog tid till allt skulle jag tro.

Nu blir man själv med pappa, Lotta och Otto. För henric åker hem till mamma idag och stannar nog där hela veckan tråkigt nog. Inte ofta man får se honom eller umgås med honom längre. Emelie kommer tillbaks imorgon, vilket känns kul åtminstone. Ikväll och imorgon bitti är man alltså bebisvakt åt lille kiwi.
Grattis föresten till syster på eran 1års dag :D
                                 

Nej nu ska jag nog hjälpa Lotta lite med maten om hon behöver min hjälp.
Hoppas eran måndag varit underbar!    


håkan hellström - nu kan du få mig så lätt

söndagen kom och sprang sedan förbi

        
        
Igår var en rätt skaplig dag.
Vi åkte till hammarsjön och fikade lite under förmiddagen, det var kallt men rätt så roligt endå. Det är skönt att åka bil bara vart som helst, jag saknar det. Så att åka bil är en självklarhet här nere.

Sen vart det ett ganska tragiskt slut på dagen, eller ja jag hatar alltid när Aslan får anfall men igår var det värre än någonsin. Försökte prata vett med mamma, men jag tror inte hon lyssnar. Så det är väl som det är bara. Tycker otroligt synd om honom.. jag älskar dig aslan det gör jag <3

Sen är jag lite ledsen över en annan sak som jag inte tänker ta upp här, men det gjorde dagen lite extra ledsam. Nåja dagen vart relativt bra trots allt som hände. 
Har haft ständig huvudvärk nu i ett ex antal dagar och det börjar skrämma mig lite. Jag tog faktiskt en iprem imorse fast det hjälpte inte så mycket. Känns som om jag börjar bli sjuk. vilket jag inte hoppas på.

Nu ska jag faktiskt vila mig lite.



gult och grönt i mängder


Påskharen kom och lämnade en påse med godis imorse, tack tack.
Sen fick det bli frukost och även en påskbakelse här hemma, därefter gick jag Lotta och pappa en promenad ner till centrum och strosade runt där ett tag.
Sen var klockan kvart över 1 och dags att gå till morfar och åka in till Vimmerby med mamma, Emelie och henric.

Där vi åt påskmiddag tillsammans med släkten, det var lite segt men trots allt kul att se alla. Vi fick även varsitt påskägg av mamma. Nu är jag äntligen hemma hos pappa igen, tror jag ska dra in sängen och fixa iordning mig och istället för att sitta här. Sen stänga på tv.n och ta fram min mini laptop och lägga mig i sängen och mysa ner mig under täcket.





Hoppas ni haft en kanon bra påsklördag :D

motala-hultsfred återigen

Pustar ut ett tag, sitter i Emelies rum och har precis pysslat färdigt med hennes och Alexandras blogg om Kiwi och Kevin. Haha det har tagit ett bra tag och jag är fortfarande inte nöjd. Men det får vara bra just för stunden innan hjärnspökena tar över och allt blir fel istället.
Kika gärna in vetja Kiwi och Kevins blogg

Borde snart gå och lägga mig, för imorgon ska jag, Emelie, Henric och Mamma iväg till våran moster och ha lite påskfirande där. Det ska bli kul att få träffa alla kusiner och äta god påskmiddag.

Idag har det varit en fullspäckad dag, När pappa, Lotta och Emelie kom och hämtade mig blev det en tripp till Linköping därefter kom vi hem och jag packade upp datorn lite smått. Sen blev det att kolla på talang och äta skinksallad. Därefter har jag mest pysslat med bloggen. Otroligt skönt och roligt att vara hemma, jag hoppas på ett riktigt roligt påsklov nu, även fast det kommer gå åt till lite läxor.

Tror jag ska gå och tvätta av mig sminket nu samt ta fram sängen och bädda iordning den innan jag somnar här framför datorn.


skulle inte tacka nej till sommar nu.

äntligen lite ordning här borta

           
Yes nu är ansökan färdig och inskickad, känns bra men samtidigt nervöst.
Vart tar jag vägen ifall jag inte kommer in...?
Men nu kan jag inget göra mer än att bara vänta och se vad som händer och sker.

Just nu sitter vi och äter mat, haha det blev en redigt sen middag idag. Och när jag är färdig ska jag börja packa till Hultsfred, samt även färga mitt hår. Duscha får jag vänta med tills imorgon då det både är sent och jag är redan trött nu.
Behöver ju sova lite åtminstone.
För imorgon ska vi upp med gryningen, tvätt står högst upp på listan klockan 7.00

  
Det har hänt rätt mycket idag endå, jag har fått både min studentmössa och klänningen och vet ni vad, klänningen kom helt perfekt; rätt storlek och rätt färg.
Dock har jag sett två missar på mössan, så jag måste ringa till Abc-gruppen och höra med dem hur jag ska göra med det.
Har även fått mitt klt-kort så jag kan ta mig till Vimseby under praktiken.

Nej nu måste jag verkligen börja packa, klockan är ju snart natt!

kvart över sju

           
Mycket att hinna med idag känner jag, men det ska nog fungera.
Snart ska man åka in till stan för att se på Emmas fotoutställning och efter det blir det att åka in till skolan för att ha bildlektionen samt prata med lite lärare, ska även kopiera lite papper och hämta busskortet. Efter skolan blir det att packa, städa, skicka in Bona ansökan, åka till Mattias kissekatter, samt kanske en hemlig grejduscha och färga håret.

Nu har all snö verkligen nästan försvunnit helt och det känns helt underbart, dock är det ganska mulet och trist väder idag. Men man kan ju alltid hoppas på att det spricker upp och blir skinande sol framåt eftermiddagen. Imorgon gäller det, då åker jag hem till Hultsfred.

Nej nu tänkte jag försöka skriva klart mitt personliga brev så jag blir nöjd över mig själv och även kanske plocka iordning här hemma så jag har en sak mindre att tänka på efter skolan.

Ha en jätte bra dag, svarar på kommentarer senare.