blacklight tatuering

                    
                                      (bild tagen från google.se)

UV-eller Blacklight tatuering är en tatuering som består av ett speciellt bläck, tatueringen kan bara ses under en UV lampa.
UV tatueringar blev mycket populärt i slutet av 90-talet fast ska jag vara ärlig, har jag själv inte vetat om det alls länge. Då jag stötte på det för bara någon månad sedan. Letade efter lite inspiration till en tatuering och fann då ganska många ''självlysande tatueringar''.

Tycker att det verkar rätt så coolt, dock vet jag inte om jag själv skulle vilja ha det. Då jag inte alls är så ofta i just UV ljus och själv så vill jag att tatueringen skall synas på kroppen.


Men helt klart en bra idé
För den är ju kanon för dem som vistas mycket i just UV lampljus och även för dem som kanske inte tillåts ha tatueringar på sitt jobb, men en då verkligen vill ha tatueringar.

        
                                      (bilder tagna från google.se)


ibland känns saker så overkligt

Hela veckan har varit ganska hektisk faktiskt, men nu är det bara idag kvar.
Jag tycker jag varit grymt duktig som gått hela långa veckan. Haha ja faktiskt, från just mitt liv är det skit bra!
Ger mig själv en stor guldstjärna i kanten..

Idag har jag bara min bild och form lektion, som börjar runt två tiden. Så jag behöver inte åka in till Mjölby förens kl: 12.45. Det känns redigt skönt. Innan jag åker ska jag hinna med att både diska, borsta ellieytuss, dammsuga och plocka iordning lite. Så jag slipper det imorgon bitti. Då det är min alltid lediga fredag!

Är även lite smått ledsen på Elliey förtillfället då hon både bitit sönder sladden till min datormus, tangentbordet samt högtalarna. Hade även en extra datormus och den har hon också tagit sig tid till att bita på. Så min dator fungerar just nu alldeles utmärkt, eller inte.
Men jag älskar vår kissekatt <'3



vart har vår lilla söta mys-snuffs tagit vägen?

(kan inte svara på kommentarer, så försöker igen senare ikväll!)


helt klart en skit bra dag

Idag var det först skola som gällde för allas del,
Sen tänkte jag att jag kunde överraska nettan med att vi kunde äta på Sibylla idag, eftersom det var våran 2års förlovningsdag igår (söndags).
Och vi gjorde inte något speciellt på den dagen så jag tänkte att vi lika gärna kunde fira lite i efterhand. Jonna var också med som lite sällskap.

Så det bjöds på både Sibylla och lite godis som vi åt utav när vi kollade på outsiders senare på kvällen, det är ett av mina favoritprogram. Dock var det inte så jätte intressant igår vad jag själv tyckte alltså.

Ja sen kan jag ju berätta att det här blir våran sista godis stund fram tills sportlovet, Haha. Känner verkligen att jag behöver en rejäl paus från alla onyttigheter på ett tag. Godis och chips går helt klart bort fram tills dess.
Vet att det inte är så många veckor kvar kanske men Ämli kommer ju hit på sportlovet och då ska vi ju ha kul :D Då kan ju inte jag och nettan sitta här som två tråkmånsar och inte äta något gott och fira lite. Mohaha!
Men fram tills dess strängt godisförbud. (från och med onsdag 27-1/10)

            
                         hann bara ta bilder innan vi fick maten, haha

Hoppas alla ni där ute haft en jätte trevlig dag!


är det modigt att vilja gå längre än någon annan

            


Har varit och handlat lite mat idag, var även inne på djuraffären för att kolla om dem hade någon voljär hemma.
Nope, synd! Blir nog att skicka efter någon så småning om.

Sen åkte vi bort till Svea kiosken och införskaffade oss lite godis för kvällen, synd bara att dom inte har någon choklad som faller mig i smaken, fast köpte ju dock kinder maxi på willys min stora kärlek i chokladvärlden, lätt!
Nu blir det snart film och godismys.

Har även gosat extra mycket med pojkarna idag, när älskling och Jonna färgade hennes hår spenderade jag tid med råttorna inne i deras råttrum så dom fick springa runt runt runt. Söta är dom i allafall.

Ha en jätte mysig lördagskväll allihopa!

ta vara på alla fina stunder

Idag har det pågått en storstädning av lägenheten och det var faktiskt väldigt länge sen, så det behövdes verkligen idag. Jag dammade, dammsugade och skurade golven så nu känns allt rent och fint igen. Städade även killarnas bur samtidigt, då dom grisar ner jätte mycket under bara en dag.

Haha men sånt får man stå ut med, nu tänkte jag sätta mig med killarna och myspysa lite. Har rätt tråkigt och väntar på att älskling ska komma hem, ikväll hoppas jag vi hittar på något trevligt.

Ska även hinna med lite läxor nu i helgen som ska vara färdiga till på måndag.

                   
                     saknar dig syster <3

allt har sin tid

                 

Idag var det sista skoldagen för min del den här veckan, känns skönt med lång ledigt nu. Redovisade mitt halvfärdiga projektarbete idag och det gick jätte bra, Camilla gillade bilderna och tyckte det såg bra ut.

Fick även reda på mitt betyg i foto C som det ser ut just nu och det är mvg vilket jag hade hoppas på. Men var lite rädd att få det sänkt pga lärar byte. Men Camilla har samma åsikter om mina betyg som Bertil hade och det känns underbart kan jag lova!

Fick även hem mina studentskor och handklovssmyckena jag beställde i Söndags :)
Kunde ha skorna och dom var jätte fina. Armbandet och halsbandet var urläckra.

Ja nu ikväll har jag ingen aning om vad som händer faktiskt det får vi se.
Ha en bra kväll kära läsare!


sånt som helt oväntat ändrar allt


Godkväll!

Idag har det varit en tung och lång skoldag, och råga på allt fick jag huvudvärk i bussen på vägen hem. Bussen var inte direkt snäll mot mitt huvud, då den både guppade och lät som värsta raketen hela resan.
Inte det roligaste med ont i huvudet kan jag lova.

Men jag överlevde och ja som sagt, där slutade det inte mina vänner. 
Nej för när jag äntligen kommer hem är jag tvungen att stänga på datorn för att redigera mina bilder inför morgondagens smygtitt utav mitt projektarbete. Super skönt med ett huvud som känns uppsvällt och dunkar högt.
Nåja nu är jag äntligen färdig. Efter mycket om och men..
Jag nöjer mig åtminstonde här, ska inte plåga min hjärna mer idag tror jag.

Nu blir det bara att kolla lite snabbt på Andra Avenyn sen blir det bums i säng!

Hoppas alla där ute haft en fin dag!

Det börjar bli iskallt här igen och det fortsätter snöa.
 Ny istid nästa?


projektarbetesdag

          

Idag ska jag hinna med rätt mycket med mitt projektarbete.
Men som tur är kommer älskling och Jonna vara här hemma och hjälpa till med att utföra diverse modellande i mina bilder. Tack för att ni finns <3

Mitt projektarbete handlar mycket om känslor så det är vad vi ska försöka visa i olika bilder. Har planerat rätt så mycket och jag hoppas det blir som jag tänkt mig.
Har ritat upp skisser på ett ungefär hur jag vill att bilderna ska se ut, så vi utgår nog från skisserna och ser vad som händer. (ja som det ser ut nu blir det ingen hjälp av jonna tråkigt nog)

Ska även ta eftermiddagen till att göra andra små sysslor som har med skolan att göra. Fixa vissa läxor samt se en film som jag inte hann se klart igår, 10'000 bc heter den. Tyckte själv den verkade rätt spännande och bra från det lilla jag hann se i skolan igår och vi ska säkert skriva egna recensioner om filmen efteråt så det är lika bra att se färdigt på den. Här kommer lite bilder på filmen..

           
                             
          
          
          


Hoppas ni där ute får en toppen dag, jag vet iallafall att det är vad jag ska sträva efter idag :)

yes ser fram emot eftermiddagen!



Ja som bilden visar så ska vi hämta ut ett efterlängtat paket idag.
Beställde det förra året någon gång.
Haha
den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge,?! right!
Men först blir det skola ända fram tills klockan 4, första skoldagen för min del detta år. Gratits till mig!
Ska göra mig iordning en snabbis nu sen går bussen.

Ha en jätte fin dag allihopa!


söndagsgrubbel och nervositet för morgondagen


     
Har precis beställt hem dessa söta skorna och ett halsband samt armband med handbojor på som jag så länge trånat efter. Skorna har jag redan nu bestämt mig för att ha på mig på min student, det var ju lite därför jag köpte dom.

Älskling och jag testade även den nybakta kladdkakan med glass förut, super gott var det. Nej nu ska vi gå och laga en lätt måltid nämligen korv med bröd. Sen blir det att fixa till något smaskigt till råttkillarna. Ikväll blir det nog att försöka gå och lägga sig i skaplig tid då vi behöver gå upp klockan 5 imorgon bitti. Suck jag vet inte om jag ser fram emot skolan, fast jo det gör jag! lite..
     

att försöka bli bättre

Händig dag idag verkligen. Vi har redan hunnit med att tvätta all tvätt, städat råttornas bur och fixat Ellieys kattlåda samt även dammsugat och diskat.
Känns jätte skönt att ha hela eftermiddagen till att göra något annat än tråkiga "måsten sysslor"
Nej nu tror jag att jag bara ska göra upp två hemma scheman för mitt mattepluggande och mitt projektarbete!

Sen blir det att baka lite, blev lite inspirerad av min syster som bakade igår och eftersom nettan gjorde en så himla god kladdkaka sist hon bakade. Så ska vi nog spendera lite tid i köket med att baka det. Jonna sov här från igår kväll då vi såg på film och åt lite godis.

Ha en jätte bra söndag!
förlåt för en väldigt dålig uppdatering, ska försöka bli lite bättre på att skriva!


att lyckas bli övertygad av en främling

Ledig fredag, skönt!
testade förövrigt att göra lite djur mönster på ögonlocken i onsdags, kunde blivit bättre kanske men jag är nöjd med resultatet endå!
           
Jag tog även kort till min ena fotouppgift i onsdags, älskling och Jonna hjälpte till.
Vi bärde in 3 kassar snö i lägenheten och satte igång att rulla snöbollar i köket.
Haha kul hade vi väll iaf, förlåt till jonna och nettan som behövde frysa ihjäl samtidigt som jag tog korten. Men ett stort tack för att ni finns där och hjälper mig! tack tack tack.

Idag har vi inget planerat alls faktiskt, Sitter just nu bara här med råttorna i luvan och inväntar som vanligt på att nettan ska komma hem. Haha har redan gjort allt som behövdes göras idag också, så lite rastlös känner jag mig allt. Tror jag ska gå in i 'råttrummet' och sitta där med boysen en stund så dom får springa av sig redigt rejält.

Ha en bra helg allesammans!

        
         jag hjärta älskling <3

åh nej, verkligen dubbel nej

                         
Ja som bilden visar har jag lyckats få virus på min stationära dator, Inte alls kul!
Sitter här nu helt hysterisk och andfådd. haha nej där skojjade jag.
Men jag blir ledsen om min hårddisk också lyckats få in viruset (om den nu kan det?)
För då är jag total körd kan jag lungt påstå.

Ja jag får helt enkelt nöja mig med att sitta på älsklings laptop nu tills hon kan vara räddaren i nöden och förhoppningsvis hjälpa mig med datorn.
Idag blir det att äta pannkakor, det ser jag fram emot.

Sitter förövrigt nu bara och väntar helt enkelt.
Tänkte svara på kommentarer nu och vill bara få chansen att säga tack till alla läsare som ger underbart fina kommentarer.
Det värmer ska ni veta :') tack tack!

sårbarheten känns förjävlig




Ska göra mig iordning en snabbis nu, om cirka 30 minuter åker jag till Linköping med Älskling, hennes pappa, jonna och jonny.
Efteråt hoppas jag att jag kan fotografera lite till min fotouppgift. Ska till skolan imorgon, känns väll lite jobbigt men jag måste försöka få upp mitt liv igen..

Ja åtminstonde ta mig igenom det sista halvåret i skolan, för vem vet vad jag ska hitta på efteråt.


pojkarna i lägenheten

         
                             Kezo                                            Noah
            
                                                     Neo          
            
                                                   Texas

Det blir inte att jag åker och gör matteprovet idag heller tuvärr. Känner mig inte redigt bra för tillfället, men jag hoppas allt blir bra snart. Ska försöka få ordning lite på lägenheten då det ser ut som hej kom och hjälp mig igen. Ska även göra iordning pojkarnas bur, för dom lever rövare på nätterna.

Ha en bra tisdag!

att känna frihet tillsammans med dig



   
Frisk luft och kameran i högsta hugg, måste dock ut senare igen för att få lite bilder till min fotouppgift. Nej det blev inte skola för min del idag, kände mig inte så kry imorse när jag steg upp. Imorgon ska jag däremot dit för att göra ett matteprov.

Hoppas ni får en jätte bra dag!

ge inte upp nu när vi snart är i mål

Nyligen hemkommen från en heldag ute på landet.
Haha en kort lite tripp som jag trodde skulle ta högst 2 timmar tog istället nästan 4-5 timmar att utföra. Älskling och hennes pappa skulle ut och sätta upp en parabol hos en kille. Jag och Jonna roade oss med att sitta och frysa halvt ihjäl i bilen den första timmen, samt lyssna på en sommar-cd med Marit Bergman och någon mer jag inte minns namnet på.

Sen gick vi också in i stugan och fick lite värme, ja det har åtminstonde varit en händelserik dag. Och snacka om att jag blev jävligt lättad när vi äntligen lyckades!
Ja nu har vi redan hunnit med att påbörja vårat tvättande, Som sagt allt har ju blivit lite uppskutet pga att det tog lite längre tid än väntat där ute.

Men nu ska vi bara ta och sätta i sista tvätten och sedan blir det en LUGN kväll i soffan med chips, cheezeballs samt lite choklad och coca cola.
Det ska bli skönt, Imorgon börjar jag skolan igen. Känns både roligt och tråkigt på samma gång.
Jaja ett halvår kvar, det klarar jag!...eller?!
          


att hinna med så mycket som möjligt

          
Idag blir det att försöka hinna med så mycket som möjligt som sagt, eftersom det är min sista lediga dag innan skolan börjar. Lite stressad känner jag mig faktiskt men jag hoppas jag hinner med allt.
Städa,duscha,fotouppgift x2,tvätta, göra iordning allt tills imorgon m.m.
Så det blir en händelserikdag kan man säga!

Nej jag tror jag måste börja någonstans nu.
Hoppas ni får en kanon bra söndag allihopa!

snart är det fredagsmys som gäller

Nu ska jag bara ta det lungt hela långa kvällen!
Med lite godis och en bra film, det känns mysigt.

Har hunnit med att både köpa alla paketer till Jonna under förmiddagen,
inhandlat godiset tills ikväll åkt och handlat dessa super mysiga foppatofflorna,
samt även varit en kort sväng hos nettans föräldrar.

Ja nu till mitt super fynd, ja i allafall enligt mig själv.
Köpte foppatofflor med inbyggt 'foder'
Jätte smart om ni frågar mig, Haha super mysiga och jag slipper gå runt och frysa om fötterna. Man kan också ta bort själva fodret och ha dom som vanliga foppatofflor självklart. Och ja som ni ser även bara ha själva fodret som mysiga innetofflor.
(risk för att halka ^^)
Nu är det väll bara att inhandla små roliga söta saker att sätta fast i hålen också ;)


Hoppas alla ni där ute haft en jätte bra fredag!

fredagsmys idag

 
Jag och snuffsarna igår,
Idag är det fredag. Vilket känns super skönt!
En helg med älskling som är LEDIG! (hoppas jag?)..

Idag blir det nog att åka in till stan och kolla på lite paketer till Jonna som fyller år i veckan och även handla lite mat. Samt kanske lite godis så vi kan mysa till det lite och kolla på någon bra film!

Har ni några planer för helgen än då?

nej nu får det ta och bli varmt

           
Sitter just nu bara här och inväntar tiden, hoppas att älskling kommer hem så snart som möjligt. Hade från början tänkt överraska med kladdkaka men insåg snabbt att vi inte hade några ägg hemma.
Så planen sprack redan där, tråkigt nog.

Men jag kan ju istället hinna med att diska upp all disk samt dammsuga av en snabbis nu innan älsk kommer hem, Då det tråkigt nog alltid blir så stökigt här varje dag. Haha kan bero på vi som är i lägenheten men endå.
Plus att Elliey är en liten hårboll och allt fastnar lite här och där.

Vaktmästaren var för övrigt här nyss och tätade ytterdörren så nu får vi väll hoppas att kylan försvinner och att värmen kommer in till oss. Den lär vi behöva. För jag fryser ihjäl så som det är just nu.


ingen som missat att jag älskar?

          
Tror ingen missat att jag älskar djurmönster, Speciellt när det kommer till zebramotiv så faller jag lätt. Fast det gäller även leopard mönster. Det lär ni åtminstonde se när vi får hem vårat h&m paket näst nästa vecka. Här nere är lite saker jag bara älskar!

                  
                   kawaiidesign
         
                      H&M
                   
                     kawaiidesign
                          
                             Ellos

Hade jag haft pengar hade jag lätt köpt alltihop, plus massor mer saker <3
Just nu sitter jag här med ratzen, Elliey snutt sitter brevid och kikar ut genom fönstret.
Jag har inte den blekaste om vad jag ska hitta på den här dagen.
Vad ska ni andra göra?

är ni också redan vakna

Sitter just nu med råttorna i tröjan och försöker få dom att bli lite vana vid mig.
Dom börjar nog känna sig allt mer trygga med mig för dom springer just nu maraton runt runt i tröjan. Men jag ska ta det lite lungt nu.
Att känna trygghet är det första jag vill att dom ska förknippa med både mig och Nettan.
      
                                         (tog lite smyg bilder)

Idag ska jag nog sitta med råttorna lite då och då, samt även dammsuga av lägenheten lite fort och diska, Yey. Och självklart borsta Ellieymysen.
Kanske inte det roligaste jag kan göra med dagen men sånt behövs också göras ibland.Annars har jag faktiskt inga andra planer för dagen, Älskling jobbar och det är sista lovdagen för henne idag.
Rätt surt om jag får säga något själv. 

           
Vi får helt enkelt försöka hitta på något kul när hon kommer hem, Själv börjar man inte för ens på måndag vilket känns underbart. Jag hade aldrig orkat ta mig dit nu. Behöver lite mer tid på mig.

Vilken dag börjar ni skolan?

idag är en såndär dag som gärna får vara förevigt

Har nyss kommit hem från en kort tripp till stan då vi skulle äta på Sibylla
men olyckligtvis var det stängt så vi tog bussen upp till Svea och åt pizza istället,
för min del vart det minst lika gott.
         
                          (kujo en av mina två första råttor jag hade)

Råttorna är hemma i sin nya bur och håller just nu på att bekanta sig med den, allt är ju lite läskigt när man precis kommit hem. Så jag tänker låta killarna vara idag, Går lite fram och tillbaks mellan buren och datorn för att prata lite med sötbebisarna.
Så att dom känner igen mig lite på rösten. Imorgon tänkte jag som först låta dom bekanta sig med mig och sin omgivning lite smått.

Ska väll snart krypa ner i soffan eller sängen och se på någon film och sen sova
Hoppas alla ni där ute haft en kanon bra dag!


åker snart till vetlanda


när man minst anar det, tack

Jippi!
Nu ska jag och jonna ut och fara fram och tillbaks i massa affärer
och köpa både det ena och andra, Imorgon ska vi ner till Vetlanda och hämta
tre fyra små killar.

TACK!! det här betyder jävligt mycket för mig kan jag lova.
Jag är super mega glad just nu!
total lycka.

jag behöver en stor förändring år 2010

Känner att jag inte har något vettigt att skriva om just nu.
därutav den dåliga uppdateringen. Det brukar bli så lite i mellanåt har jag känt.

Just nu sitter jag insvept i täcket och fryser halvt ihjäl, det är 19 grader i lägenheten
dock känns det som minusgrader. Varför kan aldrig jag få en varm lägenhet för?

Sitter förövrigt och drömmer mig bort bland stunder från förr,
jag önskar bara jag kunde på något sätt ta fram den där gamla Sofie.
Hon som inte var rädd för någonting och var rolig på sitt sätt.
Uppkäftig om så behövdes men ändå jävligt vänlig.
vart har jag försvunnit? vart ligger allt undanstoppat.
just nu känner jag mig bara som mesarnas mes.


På nått sätt ska jag väll försöka pussla ihop en nyare bättre Sofie,
ja.. om jag bara kommer på hur först.

          
          
          
Jag saknar mina vänner, mitt delade rum med syster vid kyrkan,nettan, plattångstimmar, bebisaslan, råttorna <3, livet, pappa, känslan av närhet, promenader till och från skolan, turken (godisaffär), bänken utanför klassrummet, albäckskolan (lite), mobilsamtal om nätterna, uppersittanätterna framför burken, mormor, sibylla, willys, marabou och powerking, moppeåkning mellan h-fred-vena, BIL, alla timmar med pappa i lägenheten,  alla timmar med vackerheten (nettan) <3.