Babyshower och massa massa mer

Så har det gått ytterligare tusen år innan jag skriver något på min stackars blogg, nåja har en hel del att skriva idag i alla fall. 
 
Har haft en babyshower för Nettans syster Jenny som snart snart ska ha en liten bebis. Detta skedde i söndags, men vi har haft massor att syssla med dagarna innan just inför denna babyshower. Vi har gjort dekorationer samt dekorerat hela våran lägenhet i blått. 
Vi har bakat "blåa" kakor och bullar samt gjort en sjukt god smörgåstårta. Så detta lilla eventet har tagit mycket på krafterna, men gud va mysigt vi hade det! 
 
Någon dag innan babyshowern gick vi på en långpromenad nere vid Varamon och umgicks lite med Jenny, Sultan, Jesper och Elin. Släppte hundarna där i skogen så dom fick springa och busa lite som dom ville. Hoppade lite i vattnet och hade det kul. 
 
Det är verkligen sommarväder här i Motala nu och har varit i ett par dagar faktiskt. Så vi har också hunnit med att grilla ut 2-3 gånger redan. Åh jag mår så himla bra just nu, vädret och bara den här känslan av att känna sig älskad och att ha lilla Charlie, hundarna, Nettan och resten av familjen runt omkring. Det bara känns så himla bra! (nettan jag hoppas du vet hur mycket jag älskar dig och jag försöker för varje dag som går visa det för dig <3) 
 
Har ganska mycket planer för maj månad nu faktiskt, först och främst ska vi se på bio imorgon Divergent tillsammans med älsk, Jerry och Andreas. Därefter ska vi väl kanske käka lite och "fira" Andreas lite smått då han fyllde år för ett par dagar sedan.
 
Den 5 maj drar sen jag, älsk, Jenny, Jonna och Charlie till Ullared för lite vår och sommar shopping, mestadels kläder till lill stumpan. 
Den 10 maj drar vi vidare till Hultsfred för att hälsa på familj <3 längtar massor. 
 
Helgen efter den så ska jag iväg på kryssning med jobbet, vilket jag också ser fram emot. Så den här månaden känns ganska så fullspäckad, men det är skönt att ha lite planer. 
 
Nu kör vi en bildbomb först på Babyshowern och därefter lite annat smått och gott. 
  
  
  
  
 
 
 
  
  
  
  
  
  
 
puss o kram
 
 
 
 

77 dagar kvar tills Charlie blir 365 dagar ♡

 
våran älskade lilla jordgubbs-unge ♡
(bilder tagna av Ämli <3)
 

Glad påsk!






















Såhär såg våran helg ut i princip, haft det jätte bra hos lillasyster. Vi har myst, ätit gott och shoppat lite i Karlskrona under lördagen. Firat både syster och lillebror lite nu idag, och nu sitter vi i bilen påväg hem till Motala Igen. Ikväll jobbar jag och innan dess så blir det att packa upp lite ( packa inför kvällens jobb) samt gå över till Jimmy och Jenny en sväng för att fira henne lite. OCH hälsa på våra fina vovvar såklart, har saknat dom något enormt.
 
Vill tacka både Ämli och mamma för påskäggen, både till mig, nettan och Charlie. Ni är för gulliga <3
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, kommer kännas tomt att åka ifrån Ämli nu och även att åka iväg och jobba nu ikväll. Men samtidigt är det skönt att få komma hem. Men vi kommer att sakna dig och vi får snart ses igen!
 
Ha det bäst i solen och värmen nu! 
(kanske ett wierdo inlägg, men är trött och orkar inte göra om.) 

While we try to teach our children all about life - our children teach us what life is all about

  
  
Oj tiden bara går och går. Hinner inte riktigt med att skriva här, eller snarare prioriterar annat. Men ska verkligen från och med nu försöka ge lite tid till att skriva en rad eller två om vad vi pysslar med här hemma. Nu är det bara en jobb-dag (24h) kvar innan jag är ledig resterande vecka och på fredag åker vi ner i landet för att hälsa på lillasyster ♥ Längtar massor.
 
Men de senaste dagarna har väl bara rullat på som tidigare dagar. Vi har bakat bullar och kladdkaka, vi har förberett lite inför Jennys babyshower som vi ska hålla här hemma nästa söndag (den 27:e April.)
Är grymt nyfiken på hur min lönespecifikation ser ut för förra månaden, så det ska bli riktigt intressant att se. Håller tummarna för en bra lön, vet ju dock att det kommer dras sjukt mycket mer skatt men hoppas ändå på ett litet plus i kassan. Har också hunnit pröva den nya Lokan Crush med smak av päron och jag kan bara säga att jag är total förälskad, så sjukt god! 
Vi har försökt att va ute så mycket som möjligt och busat med både Charlie och hundarna så mycket vi bara hunnit med när jag varit/är ledig. Annars jobbar jag mest på helt enkelt. Förra helgen jobbade jag ett 30timmarspass någonting. Vilket var ganska kämpigt men det gick :)
 
Har även fått besked att Charlie kommit in på en förskola, härligt!
Är jätte glad att hon hamnade på vårat första val, Gustavsviks förskola på avdelning smultronet. 
Det är nära oss och verkar vara en bra förskola, så det ska bli spännande med inskolning i september. 
 
Nej nu hinner jag inte skriva mer ska snart iväg och jobba. 
Så ha en jätte bra dag. Kanske skriver imorgon eller dagen efter. 
 
 
 
 
 
 

förr fanns tiden men inga pengar, nu rullar pengar men tiden är knapp

 
 
 
En ledig dag idag, " eller ledig och ledig vet jag inte." Har städat lägenheten medan älsk var och gjorde ett prov. 
Jag har också hunnit med en uppgift i utbildningen. Nästa vecka är det prov som gäller för mig också, lite nervös men det ska förhoppningsvis gå bra. Har promenerat med hundarna och busat med Charlie en sväng också. 
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, välbehövligt kan jag säga. Försöka färga mitt hår också för en gång skull. 
Ikväll blir det slappis-kväll med tacos och serier. Så får vi se vad resterande timmar av dagen går åt till. Tror dock inte det kommer att va så många timmar kvar när alla "måsten" har gjorts. 
 
I Maj ska jag iväg på kryssning med jobbet, lite konferens och utbildning på båt är alltid en upplevelse. 
Och innan den roligheten så ska jag, älsk och Charlie iväg till Ämli och fira henne. Ska bli sååå kul!! Längtar något enormt till den ledigheten. 
 
Men tills dess så är det jobba jobba jobba som gäller.
Nej nu kan jag inte sitta här längre har saker att göra och så lite tid.. 
 
Puss
 
 
(en rolig liten händelse som hände mig igår. Fick bensinstopp mitt ute på motorvägen påväg hem från jobbet igårkväll. förstod först inte vad som hände riktigt men sen kom jag ju på det. Så då dog bilen ganska så kvikt. Försökte styra in lite åt sidan men hann inte riktigt med, min första tanke va "sätt på varningsblinkersen" Sen gick jag ut för att hälla i bensin från dunken i bagagen. Rätt som det är när jag står där så kör en bil väldigt väldigt sakta och min tanke va bara åååååk. Haha! men såklart stannar den och ut kommer en tjej och frågar om hon kan hjälpa till, jag berättar som det var att jag precis fyller på bensin så det är lungt. Hon åker iväg och jag börjar skruva på tanklocksgrejen. Och rätt va det är så ser jag blåa lysen som blinkar bakom mig, jag vänder mig om och där kommer polisen, som också dom saktar in och stannar. Går ut och frågar vad som hänt och frågar om dom kan hjälpa mig. Jag får ytterligare en gång förklara som det var och säga att tack men nej tack.
Dom tyckte jag va duktig och sa hej då (trevliga som tusan.) Och därefter dog jag av pinsamhet i bilen den sista biten hem. Haha! Tur i oturen att vi hade bensin i dunken bara.)