under huden kliar dina elaka kommentarer

Tillbaks i Motala efter tre korta men intensiva dagar i Hultsfred

Fredagen blev kort och lite annorlunda kan vi säga, Tåget gick sönder strax efter att vi gått på det och vi rullat iväg några minuter, så vi fick gott sitta där i många minuter innan dom bestämde sig för att åka tillbaks till linköping igen. Där visste tågvärdinnan inte hur vi skulle ordna med resorna, men tillslut gick det så långt att vi fick nöja oss med att vänligt vänta till nästa tåg gick, vilket var två timmar senare, yeeey! Så fredagskvällen spenderades kort och gott med att gå hem till mamma, gå ut med john-john, glo tv och sen sova.

Lördagen spenderades mestadels på Hultsfredsmarknaden,jag och älsk gick där och strosade runt lite, hittade inget märkvärdigt tråkigt nog. Men var riktigt trevligt en då. Därefter träffade vi pappa, Lotta och bror. Så jag fick en försenad födelsedagspresent utav henric, tackar tackar,♥ Riktigt glad!! Sedan åkte vi bil hem till mamma och åt god tre kronors pizza, sedan blev det film + godis. Och sen kallade sängen!
           


       fick av broooor ♥

Idag söndag, firade vi mamma och kort efteråt begav vi oss med bil mot Motala, gjorde ett shopping stopp i Linköping och köpte lite små prylar. Sedan har vi mest packat upp lite smått och bara tagit det lugnt.

Nu blir det väl att börja laga lite lättare mat och sedan se klart en film och äta Ben & jerry glass :)

 


från tomhänt till att ha hela världen i sin hand

                             
Ja nu är jag hemkommen från ännu en dag på Bona folkhögskola, Riktigt härlig och framför allt lärorik skola. Allt är spännande nytt och framför allt helt olikt alla vanliga skolor, såsom grundskolan och även gymnasiet. Tyckte att man ändå hade rätt fria händer på mitt gymnasium. Men en högskola, herregud vilka möjligheter. Och så stor frihet som person.

Här är det jag själv som ska hålla koll, städa iordning, vet ut och in. Jag lär mig sakta men säkert ska jag säga er, jag försöker allt jag är kapabel till att lära mig om det 'verkliga' livet, jag gör allt i min makt för att passa in, fast passa in som mig själv

Jag gillar förändringar, men det är också samtidigt otroligt jobbigt. Att ta in nytt att vara den som kanske vet minst, eller åtminstone en av de få som kan minst. Det är förändringar hela tiden och jag försöker, men kan bara ta saker i min egna takt..
                                

Jag hoppas på att bli en så bra journalist som möjligt, flexibel lyhörd, mångsidig och en person som folk lätt kan prata med och samtidigt förstå. Jag vill vara enkel men samtidigt skit duktig på det jag gör. Det är helt enkelt vad jag ska sträva för dessa två år, För jag vill bli det här! Jag vill och kan!!
Nu ska jag packa färdigt det sista, gå och handla lite till resan och sedan blir det nog snart att åka iväg. Kommer spendera kvällen tillsammans med familjen och morgondagen kommer gå åt till marknaden. Söndag blir det fira mamma och sedan åka hem med ett stopp i Linköping.

                                           Ha en kanon bra helg!

 

 


             

 


om du kunde se dina lögner från mitt perspektiv

En dålig dag just nu, känns som att hela världen sviken än när man mår som värst..
Jaja, skolan var intressant, vi fick ta in mer information om hur skolan fungerar. Fick två böcker och faktiskt våran första upgift inför morgon dagen. Ska läsa ut sidorna lite senare hade jag tänkt mig.
                                

Sitter just nu och fryser, bytte precis om från genomblöta kläder till myspyskläder. Ikväll eller ja senare ska vi väl försöka inhandla lite nödvändigheter såsom gurka, hundmat, cremefresh och frolic. Haha allt man behöver för att överleva? nja kanske inte. Men det vi behöver ha hemma just för tillfället.

Ikväll blir det tacos och film, den nya nanny mcphee filmen hoppas jag på. Ska även försöka packa ner lite nödvändigheter till helgen, för imorgon är det fredag och då bär det hemmåt smålandstrakterna igen. Tillsammans med nettan och lille john-john. Fast först lite skola innan resan, men det blir en kort halvdag med mer information om skolan.
                                 
Dax att aktivera lilleman ett tag, han är som dumbo med sina stora öron.
Ha en fortsatt bra dag!

jag hade aldrig växt som person

                               

Har inte skrivit här på ett tag och jag har inte heller känt något behov utav att skriva av mig heller för den delen. förens nu idag, jag har så mycket nyheter och så mycket bra saker att dela med mig, alltså mest bra saker för min egna del dock.

 Skolan har nämligen startat igång vilket den gjorde i Måndags och igår åkte hela klassen ut till Omberg, värsta öde-vandrarhemmet utan någon som helst kontakt med omvärlden, alltså ingen täckning på mobilen så långt ögat nådde. Men helt klart värt en stor del för klassen, för vi lärde verkligen känna varandra ordentligt vilket var jätte roligt. Och det är faktiskt första gången jag känt mig så välkommen som jag faktiskt gör i denna grupp av människor. 
                

Gårdagen gick mest åt till att tänka kreativt om journalistlinjen i allmänhet, och även lära oss varandras namn utan och innan. Haha det gick väl sådär, men vi hade kul på vägen.

Jag och mitt matlag lagade även lunchen för dagen och det skulle bli kycklingsallad med pasta, dock litade vi stenhårt på att vi packat ner alla ingredienser, så var inte fallet. Vi började plocka upp och det enda som fanns var grönsakerna, varken pastan eller kycklingen fanns där, så då åkte jag, josip och jakob för att handla det, kan ju säga att resan gick fooort! har jag sagt att jag bara älskar att åka bil? tänkte väl det ;) Resten av kvällen spenderades som sagt med att lära känna alla människorna bättre.

Idag åkte vi genom hela berget som låg runt själva vandrarhemmet och vandrade ut till en riktigt fin udde, och kollade in vattnet och tog även ett gruppfoto dock har jag inte det kortet just nu, men kan säkert gräva fram det så småningomhar fått tag på lite bilder under resans gång nu :) Åkte hem tillsammans med josip, jakob och henrik - så jävla bäst! Hade även en liten mini träff med teaterlinjen på skolan som skulle övernatta där idag tills imorgon.
                                
                                
                                
                                
bilderna lånade från Jim&Andreas

Kan jag säga mer än att jag älskar min skola? Än så länge verkar allt bara bli bättre och bättre. Lite segt med långa dagar ibland kanske, men det är väl det här jag vill? Exakt!!

Nej nu börjar det bli långt och jobbigt inlägg så jag slutar här,
Ha en fortsatt bra kväll!

allting syns inte alltid på utsidan

Tillbaks till allt som varit och speciellt blivit, tillbaks till verklighetens tråkiga fasader och allt som känns som hugg i ryggen. Försöker att bara vara glad för allt precis allting jag har och som finns där i mitt liv. Men som så många gånger innan kommer jag på mig själv, vad är det jag har? vad är det som är så jävla bra i mitt liv?

Har allt man kan önska sig, men räcker det för att vara lycklig?
Räcker det att säga att allt är bra, fast hjärtat skriker av tomhet.

saknad utav de människor som egentligen finns, men inte finns.

                                              
                                              
förlåt men jag är inte lycklig såhär.

ibland undrar jag varför det blivit såhär

Sitter just nu i mammas lägenhet och kollar på animal planet, Vi kom hem från Eslöv igår eftermiddag och resten av den dagen var jag allmänt seg och degade mest framför tvn. Men idag ska jag fara hemmåt Motala igen, vilket jag faktiskt ser framemot då jag ändå känner mig som hemmast där.

Dock älskar jag att vara här nere också för hela min familj bor här, men är ingen hemma så känns det rätt så meningslöst att vara här när dom endå inte har den tiden. Nåja jag väntar just nu mest på att mamma ska gå upp så vi kan äta lite och sen vet jag inte om hon har planerat något, annars ska jag nog försöka gå bort till affären och köpa något gott till hemresan.

Kommer åka hem rätt så sent så vi får se vad dagen har att erbjuda..
                   
Ha en toppen fin måndag, shit en vecka kvar tills man börjar skolan nu!!
Pirrigt*

På resande fot åker jag genom halva sverige

Jaha nu åker jag bil med morfar jonas mamma och så klart lille Aslan. Kom fram till Hultsfred vid 1 tiden och vi åkte strax efter kl 2. Så vi har åkt ett tag och jag börjar bli riktigt hungrig så jag hoppas vi gör ett stopp så småningom ^^ jaja nu ska jag åka vidare. Hoppa alla får en riktigt bra helg! Jag saknar älsk och john-john <3 Det är förstå gången jag mobil bloggar så ja får väl se om det kommer fram som det ska!

du behöver inte ens stå där och se på

Just förtillfället ser mina dagar ganska så lika ut, jag städar och är ute med john-john tills nettan kommer hem om eftermiddagarna. Ikväll ska vi äta upp resten av godiset som blev över sen igår kväll och även kolla på det nya avsnittet av pretty little liars tillsammans med Jonna.      
                                

Imorgon ska jag fara ner till Hultsfred igen, för att följa med mamma och bror till Skåne där vi ska hälsa på våra släktingar. Det ska bli riktigt trevligt dock är det inte lika roligt att åka tusen mil i följd men jag ska ladda min mobil med musik så jag har något att lyssna på under dessa timmar ^^

Så ja jag ska väll hinna med att packa lite småsaker för morgondagen och fortsätta sysselsätta john-john med promenad, lek och inlärning och även förhoppningsvis snart börja med maten..

Ha det så bra!


allt blir till ändlösa nätter

Ja dagen har gått hyffsat fort när jag både har dammsugat lägenheten och dammat, duschat och även gått ut med lilleman några gånger. Nu sitter jag mest här och inväntar på att nettan ska komma hem, så vi kan äta mat och därefter ta dagen som den kommer men jag hoppas även på en helkväll i soffan med godis chips och kanske till och med glass? Ja ibland får man faktiskt vara riktigt jävla onyttig ;)

Ja jag får bara gå och hoppas på det resten av förmiddagen, nu har jag inte tid att sitta här längre ska ut med lillskiten. ^^

                 

Ha en toppen bäst onsdag!

någon gång måste du bli själv

Samma visa igen, gång på gång. det är väl helt enkelt såhär livet ska se ut.
Idag blir det väll att städa iordning här hemma och gå promenader och busa med mysen. Inte så roligt att städa och plocka överallt kanske men det är endå ett tidsfördriv som får klockan att ticka.

Fick hem ett paket igår från H&M Home som innehöll rosa leopard handdukar stora som små och även ett rosa leopardtäcke samt fyra bordsunderlägg. YEEEY!!
Inväntar några fler saker bara men dom kommer så småningom ^^
                              
                              
Lite mer till 
samlingen ;)
         
Idag vill jag åka långt härifrån...

för att inte blanda ihop saker och ting

                                 

Var nyss och handlade en massa inför denna månaden och införskaffade även ett par riktigt snygga skor :) Riktigt nöjd med mitt köp. Nu ska vi väll snart gå ut med lillskrutten på en långpromenad och även kasta lite boll vilket han bara älskar.

Sen blir det väll att kolla film eller någon serie vi får se hur denna dag slutar.
Nu är det bara 16 dagar kvar tills skolan börjar och jävlar så nervös jag börjar känna mig.

Ha det bra!!

20års firande hemma i Motala

Idag har vi haft kalasfirande här tillsammans med älsk familj,
Det var riktigt trevligt och speciellt gott. Vi gjorde fyra smörgåstårtor och gjorde även varsin välkomstdrink åt allihopa. Vi åt, jag öppnade presenter, åt glass och bara hade det riktigt trevligt. Fick massor med fina paket, Tack allihopa ♥
                                   
                                  
                           
                                 
                                 
Ikväll blir det seriemys med glass tillsammans med nettan och Jonna.
Hoppas ni haft en bra fredag!


skänninge marknad

                                   
Spontanresa till Skänningemarknad vid halv sju på kvällen tillsammans med älsk och Jonna, men det var helt klart värt det. Jag köpte strumpor som vanligt haha tradition på marknader helt enkelt. Och därefter spenderade vi mesta dels av tiden vid tivolit med att åka riktigt roliga karuseller.

Kom precis hem och ska upp tidigt så jag säger Godnatt!

att bli beroende av något så enkelt

Fixat och donat idag med förberedelser inför morgondagen då vi ska ha massa kalasfirande återigen tillsammans med nettans familj. Vi har handlat och även gjort grunden till 3 olika sorters smörgåstårtor idag. Snacka om jobbigt läge när alla äter olika eller inte tål det ena eller andra, men nu är det färdig styrt för den här dagen.

Imorgon är det bara att sätta på alla ingredienser som ska vara på som tomater, gurkor, räkor och köttbullar osv. Nu ska vi äta lite mat eller ja vi tänkte beställa hem pizza. Därefter blir det städdax och tvätta hela kvällen.

Hoppas ni haft och får en fortsatt trevlig dag!


Tillbaks till motala igen

Yes idag har jag kommit hem och äntligen fixat alla blogginlägg som har sett lite mysko ut dom sista dagarna. Suck för att min lilla bärbara plutt fått ta en och annan smäll, men jag hoppas den går att fixa till. Åkte hem riktigt tidigt imorse och fick med andra ord gå upp klockan 4 på morgonen. Tåget gick 5.40!

Riktigt skönt att vara hemma, eller ja både och. Jag har ju saknat lillemannen och älsk. Men däremot inte alla sysslor och jobbiga saker som det innebär när man bor i egen lägenhet ;)

                                  
                                                Ikväll blir det film och lite godis på det skulle jag tro.
                       

bilfärd - frödinge,västervik,tuna o hultsfred

Idag har det blivit massa födelsedagsfirande också, tillsammans med mamma ämli henric och Emma. Tack för presenterna ♥

Min dag bestod utav att gå till morfar och släppa in kissekatten och även mysa och klappa lite, gud så jag saknar att ha kissekatter hos mig. Därefter hämtade mamma upp mig och vi begav oss iväg till frödinge för att även idag hämta upp Ämli men samtidigt fika nere vid ostkakeboden, därefter åkte vi som igår till Västervik och åt fast denhär gången på Åhmans sedan åkte vi vidare till Tuna där vi hade kalasfirande tillsammans med min moster och hennes barn. Vi åt hemmabakad jordgubbstårta, den var super god!!

Har jag nämnt att jag ÄLSKAR att åka bil?


                        
                                               
                                 
                                 
                                 

Därefter körde vi hemmåt och jag ska nu börja packa för resan hemmåt imorgon bitti.
Hoppas ni haft en kalasbra dag ;) det har jag garanterat!


tripp till stor-staden

Har precis varit i Västervik och inhandlat både det ena och andra, tillsammans med pappa, lotta och Otto. Jag fick en tjocktröja tack ♥. Köpte även lite småprylar som nagellack, hårkliare(?), toffsar och även lite godis fick följa med hem. När vi hade varit i lite alla möjliga affärer stötte jag på Natalie, det var trevligt att träffas! Länge sen sist..

Sedan åkte vi till Corners och åt lite mat, därefter begav vi oss till Frödinge för att hämta upp ämli. Vi köpte även en Rosa prinsesstårta där. När vi kom hem blev det god smörgåstårta och presentöppning, därefter var vi så proppmätta att vi inte orkade någon tårta alls. Den sparar vi tills imorgon ^^,
Tack för alla paketer ♥


                              
                             
                             
                                                 
                                                    

idag är ingen vanlig dag

för det är Sofies födelsedag hurra hurra hurra!