över alla stjärnor om natten

 
Tiden rullar vidare och nu mina damer och herrar är det bara ynka 2 jobb(iga)dagar kvar tills min ledighet börjar. Hihihi. Ikväll blir det lite seriemys och annars har vi inte så många planer för veckan.
 
I söndags var det ett värsting oväder som brakade loss i Motala, det regnade som spö i backen och åskade så att man trodde hela jorden var påväg till nån slags undergång. Men vi överlevde.  Det blev dock massa översvämningar i hela Motala och våran lilla gata var helt avspärrad ett tag så folk körde sina bilar uppe på trottoarerna. Precis innan ovädret drog in var vi och badade tillsammans med lite Grönfossare, käkade massa mackor och jordgubbar förstårs, som Charlie älskar. Sen va vi hemma hos Jenny en stund och myste med lilla Aiden samtidigt som regnet föll över hela Motow.
 
Ja annars har jag väl egentligen inte så mycket mer att skriva. Tiden går och Charlie växer och utvecklas i en rasande takt.  Skriver säkert mer under "semestern"
 
 
 

Motala stadsfestival


 

 

Idag har vi varit inne i stan och skulle från början både titta på trolleri, godisregn m.m.
Men vi missade alltihop, så det fick istället bli lite karuseller för barn och vuxna. Jag och älsk åkte "flygande mattan" och virvelvinden, mattan fick jag stora blåmärken av, för jag flög verkligen runt. Haha!
 
Charlie åkte även hon lite mer barnvänliga karuseller såklart, hon tyckte det var lite spännande. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon kommer att fortsätta gilla det, för vad är en sommar utan Liseberg eller Gröna Lund?
 
Yes sen var vi allihop (dom flesta grönfossarna) och badade nere vid råssnäsbadet! Hur skönt som helst, jag och Charlie plaskade mest runt vid grunt-vatten. Dom andra kastade boll längre ut. Nu ikväll blir det lite spel och snack-kväll tillsammans med Jimmy, Jenny och Jenny. Ska bli trevligt!
 
Yepp annars har jag inte mycket annat att skriva för stunden.
En vecka kvar sen får jag lite semester! Peppar som tusan
 
 
 
 

kolmården och en bra helg

   
  
  
   
  
Haft en jätte bra helg!!
 
Lördag.
Haft en hel dag tillsammans med Nettan, Charlie, Ämli, Henric, Emma, Pappa, Lotta och Otto på Kolmården.
Vilket har varit jätte trevligt. Vi har tittat på massor utav djur, sett på delfinshowen och sälshowen, åkt karusell, gått och gått lite till, ätit godheter och haft det allmänt kul bara. Trots att det spöregnade i slutet så var hela dagen en tia.
 
Så ännu en gång tack för en jätte bra dag
(Några bilder ovanför är tagna av Älsk och Lotta.)
 
Fredag.
Räknar bakåt i tiden istället.
Då kom lillasyster hit mitt i natten efter mycket strul med tågen hit. Vi hann inte med så mycket mer än att bara sova den dagen. Men på lördagmorgonen firade vi både mig och Charlie lite, så tusan tack för alla fantastiskt fina presenter. Du är bäst Har varit jätte kul att du varit här, vi får snart hälsa på i din nya lägenhet ;)
 
Blir alltid lika tomt efter att någon sovit över här. och imorgon är det tråkigt nog tillbaks till vardagen som gäller. Men snart snart får jag lite ledighet "bara" 11 dagar kvar nu. Åh vad jag längtar. Men det blir en kort vecka trots allt, är ju ledig fredag-söndag.
 
Och idag söndag har vi bara ätit frukost, skjutsat Ämli till tågstationen (håller tummarna för att du kommer fram i tid.) Lekt en stund i lekpark tillsammans med Jenny och barnen samt varit nere vid hundbadet och badat fötterna lite. Nu har Nettan varit duktigt och städat lite och sen blir det att springa upp och ner till tvätten. Ikväll käkar vi tacos, för det är vi värda + att det är jäkligt gott.
 
Yes nu ska jag inte sitta här längre, nu ska vi ut med hundarna.
 
 
 
 
 

En fin helg

  
  
 
 
En bilbomb på Charlie skruttan, i sitt nya rum. 
I helgen som varit har ju min mamma varit här, hon stannade fredag-söndag vilket var jätte mysigt. 
Vi åt massa gott, gick lite på stan, promenerade med hundarna och bara hade det allmänt trevligt. Tack så jätte mycket för helgen och tack för både mitt och Charlies presenter 
 
Hände ju även en lite mindre rolig incident i fredags, jag upptäckte nämligen då att jag tappat bort min plånbok med både körkort och lite andra kort i. Så idag när jag skulle till jobbet fick älsk köra mig hit, tusen tack för det! Eftersom jag inte har något enskilt leg. Men blir väl till att skaffa pass till både mig och älsk så fort vi har tid. Så vi kan boka in någon resà framöver också. 
Men till min förtjusning så letade jag lite här på jobbet nu när jag kom hit och jag hittade faktiskt min älskade lilla plånbok ♡ Så nu har jag ringt både polisen och transportstyrelsen igen. Så snart kan jag äntligen köra bilen själv med mitt gamla körkort. Istället för att beställa ett nytt, så skönt!
 
Ja det var bara det jag ville skriva lite kort. Hoppas alla får en toppen bra vecka! 
Och att den går fort så att det sen kan bli helg, eftersom lillasyster kommer hit då. 
Jäklar vad vi längtar!!! Sen drar vi till Kolmården och tittar på alla djuren också. 
 
 
 
 
 
 

21 dagar kvar till något värdefullt, tid

  
 
hej och hå! 
Idag är det redan torsdag och bara  2 dagar kvar att jobba, idag och imorgon sen är det helg och ledighet. Så skönt. Dock är det ett 8-22 pass idag, vilket resulterar i en heldag på jobbet. Inte fullt så lockande när det är solsken ute.
 
Nåja jag får väl njuta av sol och värmen en annan dag. kanske om sisådär 21 dagar? För då tar jag en veckas semester (blir 10 dagars ledighet totalt) känner att jag behöver det! Eller rättare sagt vi behöver det så vi får lite tid tillsammans jag, älsk, Charlie och vovvarna! Så vi kan hitta på något eller bara ta det lugnt med för den delen. 
 
Imorgon kommer mamma och Max hit och hälsar på, så jag hoppas vi får relativt fint väder så vi kan passa på att vara lite ute. Annars får vi se vad som händer och sker i helgen. Vi har inget direkt planerat, vad jag vet om.. 
 
Förresten är jag sugen på en tripp till Ullared snart, någon som är på? 
Hoppas alla har en toppen fin sommar!
 
 
 
 
 
 

charlies nya rum

 
  
  
Vi var ju som sagt på Ikea i söndags där vi köpte lite nya möbler till Charlies rum, vi ville ha lite mer enhetligt och fint. Såklart i rosa, haha! Stackars Charlie kommer säkert hata rosa när hon blir stor, men det blev ljusare och luftigare på rummet nu än innan. Så tills Charlie själv kan säga vad hon gillar eller inte så får det se ut såhär mer eller mindre. Vi vuxna är mycket nöjda i alla fall.
 
Yes annars har tiden bara flytit på som vanligt, Charlie har fyllt 1 år och vi har kalasat för Nettans stora familj.
Så vi tackar även dom för alla fina paketer vi fått <3 Vi har fått massa kläder, Cykelstol och hjälm och leksaker i massor. Nu väntar vi bara på min mamma och min lillasyster som också ska fira Charlie lite smått dom två kommande veckorna (helgerna), det ser vi fram emot, mest själva besöken i sig såklart och Kolmården.
 
Idag är det min lediga dag mitt i veckan, det är så skönt!
Så vi har fixat och donat hela dagen i lägenheten. Men helst av allt skulle jag bara vilja vara vid stranden och BADA!  För helt ärligt så kokar jag nästan bort i denna hetta. Men istället är det ju allt det där "måste göra" som prioriteras först, som vanligt.

Jag vet egentligen inte riktigt mer vad jag ska skriva. Ville bara ge en uppdate om våran vardag. Mest visa bilder på Charlies nya rum såklart.
 

Kram kram.
 
 
 

Lill-tjejjen fyller snart 1 år ♡

Idag är ingen vanlig dag för idag firar vi Charlies födelsedag HURRA HURRA HURRA! (första firandet!)
2 dagar för tidigt men vad gör väl det, vi ska en då hinna med ett par födelsedagsfiranden.
Pappa, Lotta, Otto, Henric och Emma kom på besök till våran lilla stad, vi fikade och åt god lasange
Vi var lite nere vid Varamon och doppade fötterna i iskallt vatten, Sen åkte vi och tittade på en massa båtar vid Borensbergs slussar. Det var lite spännande, då jag aldrig varit där tidigare. Yesbox, annars umgicks vi mest och pratade lite och Charlie öppnade en massa fina paket, tusen tack för allt och för en fin dag
 

Förra helgen spenderade vi en hel dag på Liseberg tillsammans med Jerry och Andreas, var hur kul som helst. Helix är ju fan den bästa berg och dalbanan, ever. Så vi hade det riktigt kul, vi gick även gasten och jag typ dog. haha, hade två små tjejer efter mig som skrek och hoppade till för minsta lilla - vilket resulterade i att jag också blev livrädd för allt som hände bakom mig. Haha!
Älsk vann också massa gott och blandat påsar! MUMS. Ja ni kan ju kanske bara ana hur trött jag var dagen efter? När jag skulle jobba 8-22, kanske inte världens bästa plan. Men det fungerade.
 
Nu ska jag vara social här hemma, för Jenny, Jimmy och Nettans mor och far kommer över för att snacka lite och spela.
 
Ha det bäst!
Snart drar vi till kolmården