att hitta tiden för den här bloggen

  
Jaha vad har jag hittat på sen jag sist skrev här kanske ni undrar. Eller så gör ni det inte..
Men jag har gjort allt det där vardagliga i livet, som att jobba och spendera tid med lilla familjen 
 
Idag är Nettan iväg och byter kamrem på bilen medan jag och Charlie är hemma och bara myser till största del. Vi har käkat både frukost och mellis samt varit ute på en promenad i det super fina vädret. Nu sover Charlie en liten stund och därefter ska det ätas lunch. Sen får vi hoppas att Nettan snart kommer hem, så vi får lite tid tillsammans allihop. För imorgon jobbar jag igen (såklart.)
 
Det känns bara som om tiden plötsligt flyger iväg och jag kan inte riktigt sätta ord på varför. Men 24 timmar är ingenting längre. Men här nedanför kommer ett gäng bilder på lite glimtar av vår vardag de 14 senaste dagarna. 
Kan inte annat än att skriva att jag ska bli bättre på det här med att blogga. Men det finns tyvärr inte alltid tid. 
 
Nu den kommande veckan ska jag försöka hinna med två inlämningsuppgifter i utbildningen samt jobba. 
Handla ett födelsedagspaket, lämna böcker på biblioteket och massa andra "måsten". Så jag skriver när jag får tio minuter över nån gång.. 
 
 
 
 
 
 
Hoppas alla där ute har det toppen i detta fina vårvädret ♡ saknar alla i min familj något enormt!
 
 

roliga kvällar uppskattas otroligt mycket

  
   
   
Igår hann vi förövrigt med att köpa ett par söta skor till Charlie, lång hundpromenad tillsammans med lite grönfossare samt spelkväll och tacos kväll hos Jimmy och Jenny. Vilket var riktigt trevligt faktiskt. 
Så tusen tack för kvällen 
 
Idag har jag även börjat min 4 veckors utbildning BAM - bättre arbetsmiljö. Så det känns riktigt spännande faktiskt, samtidigt som det känns lite tight med tiden, men det ska nog också gå bra!
Jag håller tummarna för att det ska bli jätte bra, allt det här. Hela den här veckan som kommer.
 
Ha en kanon bra måndag! 
 
saknar lillasyster grymt jävla mycket nu alltså ♥ längtar och hoppas på det bästa till April!
 
 
 

jag skulle behöva ha fler timmar på dygnet

  
  
Helgen sprang iväg fort som vanligt. Men vi hann med att fixa lite nytt till bilen bland annat, käka Max, testa skor till Charlie och bara mysa + en hel del jobb (i vanlig ordning.)
 
Nu är det redan måndag igen och vi har hunnit att promenera med hundarna i blåsovädret, slängt massa skräp, organiserat i Charlies garderob och tagit bort för små kläder, hon växer som ogräs.  
Nu ska vi närsom laga mat och därefter får vi se vad som händer och sker. Ikväll 22-16 jobbar jag igen. Så det blog nog också att försöka vila upp lite för att klara av natten. 
 
Har väl egentligen inte så mycket att skriva just nu. Som sagt jag försöker hinna med den här bloggen och lägga upp bilder och text. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva alla gånger. 
 
 
 
 
 
 

lediga dagar är bra dagar

  
  
Idag gick vi upp tidigt för att vara en ledig dag. Därför att vi skulle vara i Linköping vid halv 10 för att få hämta ut våran andra bilnyckel. Äntligen 2 bilnycklar i hushållet, vet inte riktigt hur vi har klarat oss på bara en. Det är grymt smidigt att ha varsin i alla fall. Charlie var på sitt allra charmigaste humör såklart 
 
Nu har vi hunnit vara hemma en stund och älsk har åkt iväg för att göra sitt prov just nu. Lycka till ♥
Medans jag, Charlie och hundarna är hemma. Har precis dammsugat och dammat av lite här i lägenheten då jag tyckte att det behövdes. Nu sover lillhjärtat en stund och vid två tiden blir det mellis. Sen hoppas vi att älsk snart kommer hem. För då blir det en promenad med hundarna i det strålande vädret. 
 
Sen ikväll blir det att käka planka? Haha vet inte ens vad det heter egentligen, tror ju plankstek är något helt annat. Men äsch! Jag tror ni vet vad jag menar. Så det ska bli riktigt gott! Kanske bjuder över Nettans mamma och pappa också. 
 
Har den himla turen att jag faktiskt är ledig imorgon också! Oj oj oj vilken lyx må jag säga. 
Sen jobbar jag lördag till söndag kl:8-8. 
 
Yesbox det var nog allt för mig idag. Ha det fint i värmen ♥

härliga härliga väder

  
  
Känner mig allmänt glad och pepp just nu. Visst känns det skit tråkigt att jobba stora delar av dagarna men försöker som sagt ta vara på den tiden jag faktiskt har här hemma. Och även ta vara på det otroligt fina vädret vi fått de senaste dagarna 
 
Bilderna är från nu i veckan när vi va ute och kastade lite boll med hundarna. Var också vid vattnet för att låta dom dricka lite och både John-John + Nomy gick i för att svalka sig. Tror det är lite för kallt för oss att bada än dock. Men ser fram emot när det börjar bli badväder och vi kan gå till stranden och bada med lilla Charlie 
 
Ser också fram emot April som tusan, det händer så himla mycket då tycker jag.
Vet inte vilka som läser min blogg riktigt så en grej får vara lite hemlig tills vidare. Men vi drar förhoppningsvis till lillasyster en hel helg och bara har det bra + fira henne såklart!
Jag ska också till skolan en helg om det blir som planerat och såklart ska jag jobba en hel del. 
 
Nej nu ska jag inte sitta här mer.
Ut i det fina vädret med er  
 
 

We keep on running into the darkness

 
 
Blev inte så mycket bilder nere i Hulsfred tyvärr (har blivit ganska dålig på att ta foton).
Men ska försöka ändra lite på den saken. Just nu har vi nyligen kommit hem från Nettans familj där vi åt mat. Innan dess jobbade jag och nu är jag ledig till klockan 16 imorgon. Känns skönt att få sova hemma i natt.
 
Hur som helst var det riktigt trevligt i kära lilla Hultsfred, Charlie fick som alltid fina presenter. Tusen tack 
Vi umgicks med mamma, bror, emma och Jonas under lördagen och snackade, promenerade med hundarna, åt gott och spelade spel. Riktigt roligt! 
 
På söndagen gick vi hem till Pappa, Lotta och Otto för att spendera hela söndagen där, vilket såklart också var mycket trevligt. Även denna dag kom bror och Emma också. Vi åt massa god mat, snackade och hade det allmänt bra bara! Så tusen tack för den här korta men intensivt roliga helgen 
Som vanligt åkte jag hem till jobb en massa jobb. Men hör och häpna både på torsdag OCH fredag är jag ledig. 
 
Nu blir det lite seriemys här hemma i soffan!
det får avsluta den här dagen. (charlie ligger redan och sover.)
Imorgon ska vi försöka ta vara lite på det fina vårvädret om det är fint vill säga. Idag har det ju hunnit vara både soligt, molningt, regnigt och kallt ute. Vi hoppas på enbart en massa sol och värme imorgon. Tack!
 
 
 

före ---> efter

 1. Såhär såg vagnen ut när vi precis köpte den,
väldigt solblek på sina ställen men hyffsat bra skick.
 
 

 
2. Såhär såg vagnen ut efter att vi färgat den 2 omgångar med Palette färg.
Blev svart igen och nästan som ny.
 
 

 
3. FÄÄÄÄÄRDIG! Såhär ser vagnen ut nu efter att vi satt dit dekorplast i leopard. Nu känns vagnen hur fin som helst. Hoppas Charlie ska trivas lika bra som vi gör ♥ Tack underbara älsk som faktiskt gjort dekorplast jobbet helt själv. Hur duktig som helst 
 
 
 
 
 
Kommer säkert fler bilder i bättre ljus på det färdiga resultatet en annan dag. 
Ha en bra fredagskväll nu. 

våren börjar närma sig

 
 
Hej hopp, tiden som jag alltid nämner går i en rasande fart (fortfarande). Börjar undra lite när det faktiskt ska börja sakta ner och jag ska hinna ta vara på tiden? Timmarna bara flyger förbi och jag hinner inte alls med allt jag skulle vilja. 
 
Idag är en annorlunda fredag, nämligen min sista arbetsdag på ena jobbet. Känns väldigt ledsamt och tråkigt när jag trivs så himla bra där. Men jag får blicka framåt och jag vet ju att jag även kommer trivas kalas bra på mitt andra "nya" jobb. Som börjar på söndag natt.
 
Ikväll hade jag sett fram emot en lung och skön kväll, men vet dock inte om vi kommer att få stressa lite endå. Med att packa inför morgondagen osv.  Vi får se hur allt blir. Jag håller tummarna för att vi hinner fixa och mixtra med allt nu innan jag börjar jobba kl:13.00. 
Imorgon åker vi ju som sagt ner till Hultsfred, ska bli riktigt roligt att få träffa allihop igen ♡ Längtar massor. Synd att inte lillasyster också kommer ner. Det hade varit ännu lite bättre/roligare. 
Men vi ses ju faktiskt ganska snart i alla fall, i april åker vi ju nämligen till henne för att kalasa lite 
 
 
Yesbox, under den här tiden jag inte suttit här vid datorn har jag jobbat, städat, försöka hinna med att leva osv osv. Det vanliga helt enkelt. Har även fått en ny liten kompis till Apple-familjen nämligen Ipad Air  ♡ Välkommen hem hit!
 
Ha det BÄST!