nu var det över för den här gången.

 
 
Jaha då är man hemma efter ett himla roligt äventyr. 
Köpte tusentals grejer och åkte hem med en fullproppad bil. Både med julklappar och annat skoj. 
Har varit 2 långa dagar, men ack så roliga och händelserika. Men är glad att jag är hemma nu och kan få packa upp och ta det lungt på hemmaplan. Det är roligt att vara där, men 2 dagar räcker för mig på det stora shoppningcentrumet. Skulle inte orkat en hel dag till. Ont i fötterna och tom plånbok ;) hehe!
 
Va också jätte kul att träffa familjen den korta stund vi faktiskt sågs, eftersom vi verkligen var inne på Gekås HELA fredagen. Oj så trötta vi var på kvällen, för att inte tala om igårkväll när vi kom hem. men det var jätte kul att träffa alla längtar massor till jul när vi får ses igen!
 
Har under morgonen hunnit med att "rätta" mitt fördjupningsarbete och skickat in det för 2:a gången, får se om jag får tillbaka det igen och behöver göra om ännu en gång. Det skulle inte förvåna mig. Pratat lite med sis och promenerat med hundarna. Nu börjar jag bli vrålhungrig och ska se om älsk vaknat ännu? Sömntuta nummer 1!
 
Sen blir det att julpynta, städa och så ska jag på ett till möte vid kl 13.00. 
Ha en bra dag!
Kommer nog upp fler bilder på allt vi köpt senare, skulle jag tro!
 

HELL FUCKING YEAH!

 
 
(bild på mitt fäääääärdiga fördjupningsarbete.)
 
- Äntligen färdig med mitt fördjupningsarbete på 19 sidor!!!!!
Sen vet jag ju att jag garanterat kommer ha tusen kompletteringar att göra när det väl skickas tillbaks från läraren. Men jag är en då nöjd över min insats på ett x-antal timmar. Och som jag mådde piss igår, idag är jag glad lättad och lycklig och bara längtar efter morgondagen. För då drar vi till Ullared, Ullared- Ullared- Ullared!
 
Nu har jag precis nyss kommit hem från utvecklingssamtalet med jobbet vilket var ganska så givande faktiskt och trevligt att träffa våran "chefen". Hade också fått väldigt bra omdöme utav övrig personal + anställda, så det tackar och bugar jag för. Känns kul att man är uppskattad och att andra tycker om än. 
 
  
Fick lite reklam såsom reflexer och nyckelband. Reflexerna var söta i alla fall ^^,
 
Nu ska vi snart iväg till Linköping för att hämta hem bilen vi ska låna till Ullaredsresan, behöver ju en större bil än den lilla pluttiga, eftersom vi ska ha med oss en hel del. Sen ska vi packa ihop det sista och även fixa iordning frukost och lite annat smått och gott inför resan. Vovvarna ska sova hos Jerry så även deras resväska ska packas med lite stuff. Kommer nog bli en händelserik kväll helt enkelt.
 
Jonna kommer också för att sova över ikväll, eftersom vi tänkt åka ganska så tidigt imorgon bitti. 
Ska bli en spännande upplevelse att bo där i en liten stuga (har nämligen aldrig gjort det tidigare.) Så det blir nog skojj och mysigt. Kommer hem på fredags kvällen igen och då kommer kanske lite bilder upp från hela vistelsen här också!
 
Men tills dess, ha det bäst och gå på fest, ät ej flodhäst ;)
 
 

stressad själ men glad i hjärtat

 
  
  
 
Har spenderat hela helgen på Ädelfors som jag tidigare nämt, vilket var helt okey som vanligt..
Inte kul att sova borta och inte kul att vara flera mil ifrån alla där hemma. Men det vi fick lära oss var behövligt och intressant. Tog även diabetes"test" och blodprov på varandra. (Va skit nervös att jag kanske hade diabetes innan men fick pusta ut när jag sedan fick domen att jag låg väldigt bra till). Jadu med allt godis man vräkt i sig på sistone så vet man ju aldrig liksom. Så i det stora hela en bra helg tillsammans med klassen!
 
Men nu är jag glad att jag är hemma och att jag bara har en enda gång kvar i skolan. 
Sen är jag utbildad! Wohoo..
 
 
 
På söndagskvällen spenderade jag kvällen med Charlie och vovvarna (tills älsk kom hem från praktiken), vi promenerade och busade och glodde på film. Skönt att vara hemma, men idag var det bara att kliva upp strax efter 5 på morgonen för att hinna åka och jobba halv 7. Så nu har jag jobbat färdigt för den här veckan innan vi åker iväg på äventur.  Resterande tid av veckan ska ägnas åt läxor och mystid!!
 
Längtar oehört mycket till torsdag då vi åker till Ullared!! Peppad till tusen.
 

många funderingar, många måsten och så lite tid..

 
 
 
 
 
 
Idag är Charlie jag och vovvarna hemma och mest myser än så länge. Har gått morgonpromenaden, ätit frukost medans alla sov och sen lekt och busat lite inne på Charlies rum. Här är det snöblandat regn just nu, men inget som fastnar på marken. Snön får gärna vänta tills efter helgen, tack!
 
Ikväll jobbar jag och imorgonbitti åker jag tillbaks till skolan igen, usch va tiden går fort. känns som det inte alls va länge sen jag åkt dit sist?
Men nu är det i alla fall näst sista gången jag åker dit någonsin.. 
 
Så idag ska jag hinna packa allt möjligt, fixa lite stuff här hemma, laga mat, sysselsätta Charlie och promenera hundarna. Så känns som om dagen kommer rulla på i ganska snabb fart. 
 
Ha en bra dag och helg!
Önskar jag fick va hemma (hoppas helgen går bra älsk och att allt löser sig) 
 
 

rörigt men mysigt

 
  
 
 
Första dagen på Nettans praktik, har inte hört ett ljud från henne faktiskt. Så hoppas att hon har det bra och tycker det är roligt. Jag och Charlie har hunnit med en hel del idag faktiskt som att dammsuga bilen, tvätta två mattor (ofrivilligt.) Promenerat med vovvarna, slagit in en massa julklappar och födelsedagspaket. Kollat på babblarna såklart och lekt lite med leksaker och haft det allmänt bra, saknat våran andra hälft såklart!
 
Nu är det inte många timmar kvar tills vi ska gå och möta upp Nettan och Jonna i alla fall och då ska vi se den efterlängtade filmen Känn ingen sorg! Blev superglad imorse när jag fick hem paketet med filmen. Världens bästa film och världens bästa låtar 
 
Imorgon blir det att jobba heldag, vilket känns ganska så trist. Men hoppas på att nettan inte praktiserar så länge i alla fall. Vi får se hur de här 4 veckorna kommer att bli. Jag håller tummarna för det bästa i alla fall!
 
Hoppas alla haft en kanon bra dag!
Det har vi, (till viss del.) haha!

Men vart är den där Regnbågen?

 
 
 
jaha så har den här veckan närmat sig sitt slut den med. Idag har vi varit på hundpromenad i flera timmar, riktigt skönt faktiskt. Tills klockan blev lite väl mycket och solen gick ner, så det blev kallt. Jobbade till nio imorse sen åt vi frukost och gick hundpromenad. Det är istort sett allt vi hunnit med idag, jag vet ärligt talat inte vart tiden tar vägen längre? Just nu står tvätt på schemat och därefter är det väl soff och sängläge som gäller. 
 
Känner bara hur paniken växer mer och mer inför de här kommande veckorna, vet inte riktigt hur jag ska hinna med. Hur jag ska hinna få vara jag, göra läxorna (som borde prioriteras!), jobba, ta hand om Charlie och framför allt prioritera hundarna också. Allting mellan varven. Känns fan värre än i sommras just nu. Känns rent ut sagt skit just nu. Men men, har jag inte tappat bort mig själv ännu lär jag definitivt göra det någonstans på vägen.
 
Några glädjekorn just nu är
att jag har världens bästaste flickvän, vore ingenting utan dig.
att vi snart åker till ullared (SKÖNT MED HELG&LEDIGHET)
att jag har världens finaste lillasyster
att känn ingen sorg släpps om bara 3 dagar!!! 
att jag fått beröm på jobbet.
 
mitt humör nu under eftermiddagen/kvällen har varit biss eller kajs faktiskt. 
Vet inte riktigt men känner mig sjukt opepp på den här månaden vi har framför oss.
Jag hoppas så innerligt bara att vi får ihop det och att det gör oss alla starkare 
 
nu ska jag försöka passa på att göra lite läxor tills nettan hoppat ur duschen.. 
 
 
 

det finns alltid nåt äkta att hålla fast vid

  
Äntligen fredag, inte för att jag kommer att vara ledig i helgen, men ikväll ska vi mysa till det med tacos och Idol! Har nu under morgonen hunnit med att äta frukost tillsammans med älsk, sen drog hon iväg till sjukhuset för att prata munhälsa med skolan och jag, Charlie och vovvarna drog ut och promenerade en stund. Charlie var mer eller mindre en sovande björn under hela promenaden.
 
Sen när vi kom in bestämde sig lilla fröken för att promt vakna och inte alls sova längre, så då blev det att läsa lite bok tills det blev tråkigt, sen såg vi på babblarna och sjöng en stund tills hon blev trött och somnade i bärselen igen. Och ja nu sitter jag här och mest väntar på att älsk ska komma hem. För då ska vi styra lite med en julklapp och sen som sagt är det ju fredagsmys som står på schemat!
 
Imorgon drar jag och jobbar ett 24 timmarspass och då ska vi iväg till vår fina huvudstad!
Hehe, snart har jag varit där så många gånger med jobben att jag hittar någorlunda bra där uppe.
 
 
 
 
Yesbox annars har jag inte så mycket annat att säga just nu. Vi kikar lite på både babysim, babysång och Öppna förskolan som vi tänkt börja gå på lite mer nu när hon har så många nyutvecklade förmågor och vill vara med på ett helt annat sätt än tidigare. Så det ska vi nog börja med efter nettans praktik. För den kommer nog ta upp ganska stora delar av tiden den kommande månaden. Men därefter får det nog bli att vi börjar göra lite med henne som stimulerar henne. det ser jag fram emot 
 
 
 

how much time will that buy me ♥

Uppe med tuppen idag!
Tycker dagarna går hur snabbt som helst nuförtiden, vet inte riktigt vart timmarna springer iväg. 
 
 
 
 
(bilder från i måndags.)
 
Idag tyckte visst Jonna att jag skulle gå upp i tid i alla fall, hon skrev ett sms imorse och smart som jag är har jag en blinkande lampa på när jag får något på mobilen, så den där lampan lyste upp hela rummet nu på morgonen och då vaknade jag, såklart! Lätt väckt som man är.  Men kände att det bara var bra, så jag får tid till allting som ska hinnas med under dagen.. Så tack Jonna! 
 
Sen körde jag henne till skolan och gick en promenad med hundarna, och nu när jag varit inne en stund och beställt lite paketer. Så sover fortfarande Nettan där inne i sovrummet 
 
Men idag ska hinnas med att fotografera en hel del, slå in paket och planera lite paketinköp, sen ska jag försöka hinna med att dammsuga, promenera med hundarna och sedan i eftermiddag blir det att åka på 2års-kalas!
Ska bli roligt. 
 
yesbox, som sagt Nettan kom hem under tisdagsmorgonen, för hon sov kvar på sjukhuset efter operationen. Då hon inte mådde så jätte bra. Sen igår va vi mest hemma och tog det lungt, på kvällen jobbade jag några timmar. Och nu är vi här idag och nu vet ni ju redan vad vi ska pyssla med här hemma. Nettan mår bra men har ont, vilket man nog kan förstå. 
 
Hoppas att ondheten försvinner innan helgen och absolut innan måndag nästa vecka!
Inte alls så långt kvar till ULLARED nu och herregud vad jag längtar! ( tror nog att vi alla gör det)
 
Ha det bra där ute!
och ta hand om varandra ♥
 
 

4 månader och 3 dagar gammal

 
 
   
 
Idag vaknade jag nog på fel sida av sängen skulle jag tro, först satt jag och kollade på serie som jag slumrade till på igår. Sen fick jag fetaste huvudvärken och mådde dåligt och har väl haft en "dålig-dag" mest hela tiden. 
 
Nåja just nu mår jag ganska så bra förutom huvudvärken som ligger någonstans i bakgrunden och spökar. Hoppas att det beror på att jag fortfarande inte ätit mat, men att det går över efter det. 
Annars har den här dagen mest varit en städar dag, vi har dammsugat lägenheten, duschat hundarna, klippt och borstat och tagit på tassalva. Skruvat ihop två nya kontorsstolar som vi köpte igår på Ikea. Promenerat med hundarna och handlat lite mat. 
 
Blev inte så mycket julhandling igår när vi var i linköping faktiskt, däremot kom vi hem med paketer till Levis, vilket var prio ett! Och en hel drös med fina kläder och annat som vi fick utav Lotta som vi mötte upp på tågstationen, vilket vi jätte tacksamma för Tusen tack för det!
 
Just nu tvättar vi och ska väl samtidigt duscha lite vi som är kvar, jag charlie och nettan som ska tvätta sig med någon speciell tvålgrejsimojs. Sen är vi alla rena och glada förhoppningsvis och då ska vi njuta resten av kvällen med tacos och seriemys.
 
Imorgonbitti åker vi tidigt som tusan till sjukhuset, Nettan, Charlie, jag och Lotta! 
Hoppas bara att morgondagen går fort och bra. Nu ska jag bädda rent sängen, så det blir gjort också. 
 
Ha en bra fortsättning på kvällen!
Grattis pappa på farsdag igen 
 
 
 
 
 
 

det känns så himla lätt nu

 
 
 
Idag drar vi till Linköping för att handla paket till Levi och inhandlar förhoppningsvis också lite julklappar.
Kommer troligtvis spendera hela dagen i linkan bland en massa affärer. Sen ikväll blir det serier tillsammans med älsk och jonna. Bjuder på 3 bilder jag tog igår på Charlie i närbild och vovvarna
 
 
 
Ha en bra lördag! 
längtar till ullared och julaftonarna.
 
 

högst upp på min önskelista ♥

 
 

En ny systemkamera!

den här gången vill jag prova på en CANON. 

 

äntligen fredagsmys ♥

    
 

Äntligen fredag!

Idag blir jag och Charlie lite ensamma en stund medan Nettan gör ett prov i skolan, själv ska jag försöka hinna med lite plugg innan och under tiden. Om vi inte busar jag och Charlie förstås, det beror på om hon sover eller är vaken. Igår jobbade jag några timmar, vilket var skönt och planerade också in nästa stockholmsresa med jobbet. Fick också en söt liten reflex och lite karameller från företaget. Alltid trevligt, snart ska vi ha utvecklingssamtal på det jobbet vilket känns lite nervös. Haha, mitt första utvecklingssamtal på ett jobb i hela mitt liv. Men det ska nog gå bra!

 

Högst upp på to do list i helgen är att köpa present till 2-årig pojke. Eftersom det är kalas senare i nästa vecka. Sen kanske vi samtidigt passar på att köpa lite fler julklappar. Men det återstår att se vad Nettan har planerat in i helgen också. På måndag ska Nettan opereras och då ägnar vi nog hela/halva dagen på sjukhuset. Nervöst som tusan för mig så anar nog inte hur nervöst det faktiskt är för henne. 

 

Har även i veckan införskaffat oss varsin ny leksak när vi uppdaterade(?) vårt abonnemang. Så nu har vi varsin Iphone 5S, och jag är i alla fall grymt nöjd med min lilla pärla! och är glad att den fortfarande är lika stor som min gamla telefon så jag slipper köpa nya mobilskal. 

 

Vet inte hur många av er läsare som faktiskt läser hela blogginläggen men jag skriver mycket för mig själv. Det är skönt att ha en plattform där man kan skriva av sig om allt mellan himmel och jord. Därför skriver jag ibland jätte långa inlägg. Men det är jag det, jag gillar att skriva.. 

 

 

nej nu ska jag väl kanske väcka hundarna och gå på promenad. Alla i huset sover förutom lilla jag.

Ha en bra fredag och helg!

 

I stan där jag bott, är man någon eller ingen alls

 
 
Har gjort lite läxor från morgonen tills för en timme sen ungefär då helt plötsligt firstclass slutade fungera(?) och nu kommer jag ju såklart inte ens in. Haha! Vädligt kul när jag för en gång skull var riktigt taggad på att plugga. Men men, jag hoppas att det hoppar igång snart igen. 
 
Annars så har jag hunnit duscha, färgat håret och plockat lite här hemma. Resten av dagen kommer väl förhoppningsvis bestå utav pluggande? Men det återstår ju att se om jag kommer in. 
Snart blir det hundpromenad och åka lite bil för att åka och lämna av Jenny samt åka till bråstorp. 
 
Har börjat använda ett antiskall halsband på john-john föresten, vilket funkar sisådär än så länge. Har bara testat det sen igår så hoppas på bra resultat. Men han slutar faktiskt att skälla efter första skallet då han får en dusch på nosen utav det. Men jag hoppas att det hjälper, så han slutar skälla på brevbäraren och folk som går i porten. och andra hundar ute på promenader. Annars tycker jag att han bara blir bättre och bättre, mitt lilla hjärta 
 
Ikväll ska vi över till Jonna för att pussla lite och umgås. 
PussoKram

fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra

 
    
svart vit Charlie dagen till ära, med mustasch body och randiga byxor 
Idag blir det att göra mera läxor och vid klockan ett ska jag cykla till sjukhusbassängen och jobba  i två timmar. Därefter har jag inga mer jobbdagar den här veckan. Än så länge kanske ska tilläggas. Så då kan jag helhjärtat ägna mina dagar åt en massa plugg, vilket absolut behövs.
 
Har inte så mycket mer att skriva just nu.
Har mycket tankar i huvudet idag och känner mig lite nedstämd, men det går nog över.
 
Ha en bra start på nya veckan!
24 dagar kvar till ullared om jag räknat rätt. Längtar!
Nu ska jag packa badväskan och göra mig iordning för jobb.

regnet öser ner utanför

 
Regn och rusk väder ute idag, men trots det har det varit en jätte trevlig dag. 
Imorse regnade det förövrigt inte ens, men strax innan vi skulle bege oss iväg på hundpromenaden började det. Men trots lite regn och kyla så var det roligt att äntligen få gå med. Men nu är det skönt att ha kommit in i värmen och bytt kläder. 
 
Idag har jag annars mest gjort läxor och busat lite med Charlie-mys och tillslut somnade hon i min famn och sov en liten stund, sötis prinsessan ♥ Resten av eftermiddagen och kvällen blir det nog lite mer läxor och mat. Blir pizza idag för att vi är lata och för att det var väldigt länge sen vi åt det faktiskt. Så det ska bli gott, kanske se något bra och mysa ner i soffan en stund också. 
 
Nu kom maten så det är bäst att jag går, ha en fortsatt bra söndag!
 
 
 
 

underbar känsla att få va hemma såhär länge

 
 
 
 
 
Ledig hela helgen! 
Så otroligt skönt, fredagen bestod först utav jobb sen blev det att äta smörgåstårta och därefter gick vi hem till Jonna och höll henne sällskap en stund och snackade lite. På kvällen så tittade vi på Idol och lite serier. 
Mys att få vara hemma kan jag lugnt säga. 
 
Idag har jag hunnit dammsuga och promenrat med hundarna. Snart ska vi återigen gå ut med dom och då gå en långis för att sedan börja laga lite mat. Vi ska nämligen bjuda Jonna på plankstek ikväll och även idag titta på serier. Hehe! Serienördar som tusan 
 
Och det är även bäst att passa på att äta allt gott under helgen när jag äntligen är hemma och kan spendera all tid med the familja. Försöker även nu för stunden planera lite julklappar och försöker komma i julstämning genom att lyssna på massa julmusik. 
 
Imorgon blir det ägna all tid åt plugg och såklart hundpromenaden med hundgruppen. Ska bli trevligt. 
Var sjukt länge sen jag kunde hänga med, så får se hur john-john bär sig åt tillsammans med mig under promenaden. 
 
Hoppas ni har det bra!