2 års kalas

                 
 
 
Igår firade vi ju såklart Charlie-busan som fyllde 2 år, tiden bara flyger iväg som vanligt.
Dagen började med glassbåt (med ljus i) och lite presenter på morgonkvisten, vilket uppskattades jätte mycket. Därefter åt vi frukost i vanlig ordning och gjorde alla morgonbestyr. Sen tog vi bilen till Söderköping och hamnade tillslut vid smultronstället, en glassbar kan man väl nästan kalla det. Bara massa glass!
 
Där plockade Charlie ut en frostglass och jag en lakrits, nettan en hallonglass..Med både pynt, godis och massa olika grejer på. Vi var ju där även förra året, världens soligaste dag dessutom. Igår var det inte hälften så lång kö som då. Vilket var ett stort pluss i kanten.
 
Därefter begav vi oss hem och gjorde iordning det sista inför firandet som vi hade på eftermiddagen. Då kom alla 15 personer i nettans familj. Och plats det fick vi i alla fall! Åt lite fika och Charlie fick därefter öppna presenter.
Hon fick allt som allt under gårdagen en springcykel, sparkcykel med 3 hjul x2, pennor och ritblock, pärlor, 2 böcker -pottbock och frostboken, ett bollspel, leksaksmat, en rosa hajkudde, hårspänne, en traktor, badleksak, Olofgosedjur från filmen frost, vällingflaska till docka och en långarmad tröja. Tror inte jag glömde något nu.

Tusen tack för allt <3
 
Idag har vi även börjat pottträna Charlie, eftersom hon redan nu sedan lång tid tillbaka alltid sagt till när hon behöver göra nummer 2 på toalettet så varför inte försöka göra sig fri från blöjan nu när jag har semester och faktiskt har mer tid att ägna åt just toabesöken. Så idag har hon varit blöjfri hela dagen förutom vid utomhusvistelse. Charlie har kissat 2 gånger på toaletten och 2 på golvet, men det gör inget. Det är en ny dag imorgon.. och jag hoppas att vi i alla fall kommer så långt att hon tillslut säger till när hon både vill kissa och baja och att vi hinner till toaletten. Blöja under nattetid fortsätter vi med ett tag till, tills det går framåt på dagarna.
 
Vi har även hittat tillbaka till en rutin som fungerat bra för oss med sovtider för Charliebusan. Eftersom hon inte va på förskoln under hela förra veckan har vi då tagit tillbaka sovtid runt 10-11 på förmiddagen och sova ungefär 30 minuter till högst 1h. Och sen komma i säng runt 7-8 tiden på kvällen. Vilket Charlie fungerar bäst med. Hon sover bra på nätterna och är pigg o glad under dagarna. Och det är det enda vi vill. Inga sura miner pga övertrött liten unge eller tvärtom pigg unge vid 10-11 på kvällen. Så är grymt glad att vi gör på vårat sätt. inte förskolans..
Eftersom förskolan i detta läge inte får henne att sova på förmiddagen utan väntar till efter lunchen. som blir alldeles för sent för charlie att sova på.
 
 
Ja det var allt för mig ikväll.
KRAM O HEJ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback